Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

βρε κοριτσια τι παθατε σημερα?????ορεξη εχετε βλεπω,στειλτε λιγη κ απο δω,γιατι κοιμαμαι ορθια!!!!!!!!!

καλα συμπεθερα,εσυ ειδικα εισαι αλλου!!!!αχ αυτο το καλοκαιρι τι κανει???????????ε βεβαια αν ζουσα κ εγω σαντορινη,ετσι θα ημουν ολη μερα!!!!χαχαχα!!!

ντινα μου εισαι 300 κιλα κ δεν σουν φαινεται βρε παιδι μου?που τα κρυβεις?κατσε να με δεις σε 4-5 μηνες που θα γινω μπογος +20 κιλα κ θα τα πουμε μετα!!

με τη διαφορά οτι εσυ εισαι ΕΓΚΥΟΣ ενω εγω ..ΟΧΙ ΕΓΚΥΟΣ ...:tongue:

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια... εγω γραφω σε αλλο τοπικ αλλα σας διαβαζω καθημερινα γιατι μου αρεσετε..... δεχεστε καινουργια ατομα στην παρεα σας?

καλοδεχούμενη κάθε μελλουσα αλλά και ήδη μανούλα!

είδες που τα κοριτσια ειναι μεσα στο τρελο κέφι σημερα ε?απαπα μονη μου γελουσα οταν τα διαβαζα....

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

βρε κοριτσια τι παθατε σημερα?????ορεξη εχετε βλεπω,στειλτε λιγη κ απο δω,γιατι κοιμαμαι ορθια!!!!!!!!!

καλα συμπεθερα,εσυ ειδικα εισαι αλλου!!!!αχ αυτο το καλοκαιρι τι κανει???????????ε βεβαια αν ζουσα κ εγω σαντορινη,ετσι θα ημουν ολη μερα!!!!χαχαχα!!!

ντινα μου εισαι 300 κιλα κ δεν σουν φαινεται βρε παιδι μου?που τα κρυβεις?κατσε να με δεις σε 4-5 μηνες που θα γινω μπογος +20 κιλα κ θα τα πουμε μετα!!

αααα συμπεθερα, αμα με επιασει εμενα η μ@λ@κια μου ,δεν κοιταει τοποθεσια. ή Σαντορίνη ειμαι ή στα Σουρμενα το ιδιο και το αυτο ειναι....!!!!

Βρε κορίτσια τι κέφι έχετε σήμερα? τι ωραία αίσθηση!! Θα βγάλω λάπτοπακι στο μπαλκονακι να σας απολαυσω!!

ο ηλιος φταιει.....μολις με χτυπησε λιγο....ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑ!!!! χαχαχχαχαχα

Γεια σας κοριτσια... εγω γραφω σε αλλο τοπικ αλλα σας διαβαζω καθημερινα γιατι μου αρεσετε..... δεχεστε καινουργια ατομα στην παρεα σας?

Γεια σου Ελενακι.....καλε βεβαιως και δεχομαστε......σε κυρησω λοιπον την νεα next top mother της παρεας μας.

καλοδεχούμενη κάθε μελλουσα αλλά και ήδη μανούλα!

είδες που τα κοριτσια ειναι μεσα στο τρελο κέφι σημερα ε?απαπα μονη μου γελουσα οταν τα διαβαζα....

χαχαχαχαχχαχαχα.........!!!! ηταν η μερα μας σημερα.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

καλημέρα,καλημέρα,καλημέρα!!!καλό σαβ/κο σε όλες...ευτυχώς ο καιρός είναι καλός σήμερα!εγώ μαγειρεύω τώρα και μετά μέχρι το μεσημέρι θα γίνω σουρτούκι!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κουκλες!!! Ευχαριστω που με δεχτηκατε ετσι ομορφα στην παρεα σας.... Απλα να σας πω οτι την πριγκηπισσα μου εκανα σχεδον τεσσερα χρονια να την πιασω(ανεξηγητη υπογονιμοτητα, και οι δυο ειμαστε οκ,) 15 μηνες πριν ειχα μια παλληνδρομη και 3 μηνες μετα εμεινα εγυος στον μπεμπεκο οπου εμεινα στο κρεβατι τον περισσοτερο καιρο και τελικα γεννησα παραμονη πρωτοχρονιας αρων αρων διοτι πηγαινα φουλ για εκλαμψια, και οταν το αντρακι μου ηταν 26 ημερων το πηγα εκτακτως στο παιδων διοτι προφανως πηρε μικροβιο στην γεννα και του εκανε σηψαιμια. εμεινε στην εντατικη 23 μερες διασωληνομενο με μηχανηματα και αναπνευστηρα αλλα ευτυχως τα καταφερε... τωρα τον εχω σπιτι αλλα με οξυγονο.. Αυτη ειναι η ιστορια μου εν ολιγοις....

Σας φιλω και καλο σαββατοκυριακο

eNortjKzUjI0Mzc0tlSyBlwwFZsC2A,,66.png

eNortjKzUjI0Mzc0MVGyBlwwFZAC1A,,42.png

Καλημερα κουκλες!!! Ευχαριστω που με δεχτηκατε ετσι ομορφα στην παρεα σας.... Απλα να σας πω οτι την πριγκηπισσα μου εκανα σχεδον τεσσερα χρονια να την πιασω(ανεξηγητη υπογονιμοτητα, και οι δυο ειμαστε οκ,) 15 μηνες πριν ειχα μια παλληνδρομη και 3 μηνες μετα εμεινα εγυος στον μπεμπεκο οπου εμεινα στο κρεβατι τον περισσοτερο καιρο και τελικα γεννησα παραμονη πρωτοχρονιας αρων αρων διοτι πηγαινα φουλ για εκλαμψια, και οταν το αντρακι μου ηταν 26 ημερων το πηγα εκτακτως στο παιδων διοτι προφανως πηρε μικροβιο στην γεννα και του εκανε σηψαιμια. εμεινε στην εντατικη 23 μερες διασωληνομενο με μηχανηματα και αναπνευστηρα αλλα ευτυχως τα καταφερε... τωρα τον εχω σπιτι αλλα με οξυγονο.. Αυτη ειναι η ιστορια μου εν ολιγοις....

καλημερα και καλως ηρθες στην παρεα μας ...

θα προτιμουσα ..με την καλη εννοια ...να μην γεμιζουν τα φορουμ απο νεα μελη ,με την εννοια να μην υπαρχουν προβληματα στα ζευγαρια ...ομως ..δυστυχωσ υπαρχουν ..:|

παρ ολα αυτα ...με τη βοηθεια τησ επιστημησ ..βλεπω οτι σιγα σιγα μενουν εγκυες τα κοριτσακια εδω μεσα ...και επλιζω να μεινω κι εγω καποια στιγμη !:rolleyes:

καλημερα!:)

αχ τι περασατε κ εσεις???????απο δω κ περα ολα να πανε καλα!!!!!

καλημερα ντινακι!!!καλημερα κ σε ολα τα υπολοιπα κοριτσια!!ο καιρος σημερα ειναι τελειος κ εγω σχολαω στις 6..αδικο δεν ειναι?

S4iNp3.png

BU56p3.png

αχ τι περασατε κ εσεις???????απο δω κ περα ολα να πανε καλα!!!!!

καλημερα ντινακι!!!καλημερα κ σε ολα τα υπολοιπα κοριτσια!!ο καιρος σημερα ειναι τελειος κ εγω σχολαω στις 6..αδικο δεν ειναι?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΝΑ ΜΟΥ ...

εδω λεμε να εχουμε δουλεια βρε....μην λεσ τετοια...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...