Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

ναι στ αυτια !!! καμια σχεση ...καταρχασ η αννα ειναι κουκλα ρε μα@@ κα ...δεν ειναι ζομπι σαν κι εμενα ..ουτε ..300 κιλα !

εμενα ετσι μου φανηκε.....μην μου φερνετε αντιρησεις σημερα αφου βλεπετε οτι δεν....... πειτε ναι να παει στο καλο......

κι εσυ μαρηηηηηηηηη......αιντε μπραβο.....τι εχεις δηλαδη εσυ???? καμια ζαβη εισαι? ή καμια κουτση?????? αιντε μπραβο.....κοπλιμεντα θελουμε κυρια Ντινούλα???????

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμενα ετσι μου φανηκε.....μην μου φερνετε αντιρησεις σημερα αφου βλεπετε οτι δεν....... πειτε ναι να παει στο καλο......

κι εσυ μαρηηηηηηηηη......αιντε μπραβο.....τι εχεις δηλαδη εσυ???? καμια ζαβη εισαι? ή καμια κουτση?????? αιντε μπραβο.....κοπλιμεντα θελουμε κυρια Ντινούλα???????

οχι ..ισα ισα ...που εχω την αισθηση τησ πραγματικοτητασ γιαννα μου ...ποτε δεν πηρα σοβαρα...τυχον ..φιλοφρονησεισ ..,

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

δικο σου....

ΑΜΑΖΟΝΑ ΜΟΥ !!!

τετοιο εφαγε η μαντονα

κι εκανε κορμι κολωνα!!!

χαχχαχαχα..εισαι θεοτρελλη!!!! ουουυυυυυυυυυυ

οχι ..ισα ισα ...που εχω την αισθηση τησ πραγματικοτητασ γιαννα μου ...ποτε δεν πηρα σοβαρα...τυχον ..φιλοφρονησεισ ..,

ΨΙΤ να σου πω...... μην υποτιμας τον εαυτο σου και την Παμελα Αντερσον να εχεις διπλα σου. στο κατω κατω δεν μετραει η εξωτερ. εμφανιση ενος ανθρωπου αλλα ο χαρακτηρας......και αυτο το λεω με ολη την σοβαροτητα που εχω. περα απο καθε πλακα.

μια χαρα κοπελα εισαι και δεν το λεω ετσι για να το πω......ξερω τι βλεπω

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

ΨΙΤ να σου πω...... μην υποτιμας τον εαυτο σου και την Παμελα Αντερσον να εχεις διπλα σου. στο κατω κατω δεν μετραει η εξωτερ. εμφανιση ενος ανθρωπου αλλα ο χαρακτηρας......και αυτο το λεω με ολη την σοβαροτητα που εχω. περα απο καθε πλακα.

μια χαρα κοπελα εισαι και δεν το λεω ετσι για να το πω......ξερω τι βλεπω

καποτε ημουν ...αμαζονα ...μα τωρα ειμια σαν μην πω ....

τεσπα ...αλλαζουμε κουβεντα θα κοψω φλεβα ...:tongue:

-Πασχάληηηηη......μη φοβασαι ρε Πασχαλη.....

-Γιατίίίί????

-Γιατι έχεις τα τζάμπο πλάι σου, έχεις τα τζαμπο πλάι σου εχεις τα τζαμπο μη το ξεχνάάάάάάς...........

γ@μ@τη διαφημιση !!!!

Διαφημίσεις

και των χριστουγεννων με τις τζαμποσακουλες ειναι μαματες.......

και μιας και το αναφεραμε......265 μερες μεχρι τα Χριστουγεννα

προτιμω να υπολογισεισ μεχρι το καλοκαιρι ποσο ειναι ..μασ ερχεται πιο ..καλα !

;)

*****ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Ν.105/1945 αρ. 8 παρ. 9.*****

δηλωνω υπευθυνα οτι η φορουμιτσα εν ονοματι ΑΝΝΑΣΤ ειναι μια κουκλιτσα:P καθως και οτι μου προσεφερε τις καλυτερες υπηρεσιες μετα απο την δυωρη συναντηση μας ,εισ την εργασιαν της και δηλωνω υπεθυνα οτι θα την ξαναεπισκεφτω !

επισης δηλωνω ,οτι της ευχομαι να πανε ολα καλα στην εγκυμοσυνη της ,ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ- και να μην ανησυχει πλεον για τιποτα ..(τ ακους??? α!)

Αθηνα 6/4/2012

η δηλουσα

ath_gal1

:P:p:p

αααααααααα,σας ευχαριστω πολυ δεσποινις ντινα!!!!θα κρατησω αντιγραφο απο την υπ.δηλωση,να βλεπω να θυμαμαι!!!!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

βρε κοριτσια τι παθατε σημερα?????ορεξη εχετε βλεπω,στειλτε λιγη κ απο δω,γιατι κοιμαμαι ορθια!!!!!!!!!

καλα συμπεθερα,εσυ ειδικα εισαι αλλου!!!!αχ αυτο το καλοκαιρι τι κανει???????????ε βεβαια αν ζουσα κ εγω σαντορινη,ετσι θα ημουν ολη μερα!!!!χαχαχα!!!

ντινα μου εισαι 300 κιλα κ δεν σουν φαινεται βρε παιδι μου?που τα κρυβεις?κατσε να με δεις σε 4-5 μηνες που θα γινω μπογος +20 κιλα κ θα τα πουμε μετα!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...