Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

λογικα αυτα του κορρε ..που ειναι στα φαρμακεια θα επιτρεπονται ...και φαρμακοποιο να ρωτησεισ ...θα σου πει ...

εμενα μου ειχε πει να μην τα βαφω τα μαλλακια μου, ουτε τα νυχακια μου......γιατι δεν λενε ομως με του κορε το επιτρεπουμε????????εεεεεεε???????γιατι??????? σνομπαρουν τον κορρε???????? φταιω εγω να παω να τα πω ολα στον κορρε??????? εεεεεεε???????????? θα φταιω?????

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμενα μου ειχε πει να μην τα βαφω τα μαλλακια μου, ουτε τα νυχακια μου......γιατι δεν λενε ομως με του κορε το επιτρεπουμε????????εεεεεεε???????γιατι??????? σνομπαρουν τον κορρε???????? φταιω εγω να παω να τα πω ολα στον κορρε??????? εεεεεεε???????????? θα φταιω?????

εχεισ σαλεψει τελικα τελειωσςςςς:tongue:

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Κοριτσάκια εγω είμαι όντως κομμωτήριο και δεν ανοίγει η ανταυγια με τιποτα!! Και εγω σκάω απο την ζέστη!! Άντε να τελείωνω γιατι έχω και δουλειες! Annast

Περιμένεις να σου πει ο γιατρός το Όκ για να βάψεις ρίζα;

καλο βαψιμοοοοοο........και πες της ανταυγιας να ανοιξει μην ερθω εκει....αντε μπραβο, δεν θα κανει η ανταυγεια οτι θελει.....δεν θα της περασει πες της..........φοβησε τη και θα δεις θα ανοιξει.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

βρε συμπεθερα, ουτε με φυτικη βαφη δεν αφηνουν οι γιατροι το μπογιατισμα?????

αχ συμπεθερα μου εκανα λεει ανταυγ,κ παλι χαλια ειμαι.σε ενα μηνα παλι θα παω,γιατι λεει η κομμωτρια μου οτι δεν μπορει να περναει ανταυγ καθε μηνα.δεν πιανει καλα λεει..ειμαι κ φυσικη ξανθια οπως καταλαβαινεις...

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια εγω είμαι όντως κομμωτήριο και δεν ανοίγει η ανταυγια με τιποτα!! Και εγω σκάω απο την ζέστη!! Άντε να τελείωνω γιατι έχω και δουλειες! Annast

Περιμένεις να σου πει ο γιατρός το Όκ για να βάψεις ρίζα;

οχι αλλα,δεν θελω να επιβαρυνω τον οργανισμο μου,ειμαι κ αρρωστη κ ουτε ντεπον δεν παιρνω,γιατι με εχει παει να..κ φοβαμαι κ την σκιΑ μου..

S4iNp3.png

BU56p3.png

να σου πω γιατι δεν λενα για κορρε,γιατι κατι στροφαρω απο αυτα..μπορει να μην εχει αμμωνια αλλα εχει ενα σωρο αλλα χημικα,που δεν κανουν κ πολυ καλο.επισημα κανενας γιατρος δεν απογορευει να βαφεις νυχια κ μαλλια,αλλα το αφηνουν ουσιαστικα στην κριση σου,ουτε εγω βαφω τα νυχια μου,μονο στα ποδια,γιατι δεν μπορω αλλιως.

S4iNp3.png

BU56p3.png

αχ συμπεθερα μου εκανα λεει ανταυγ,κ παλι χαλια ειμαι.σε ενα μηνα παλι θα παω,γιατι λεει η κομμωτρια μου οτι δεν μπορει να περναει ανταυγ καθε μηνα.δεν πιανει καλα λεει..ειμαι κ φυσικη ξανθια οπως καταλαβαινεις...

τωρα να ρωτησω αν κανεις ντεκαπαζ ή θα το καψω τελειως το φορουμ??????? λογικα δεν κανεις ετσι δεν ειναι??????

bhXOp3.png

ofRSp2.png

*****ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Ν.105/1945 αρ. 8 παρ. 9.*****

δηλωνω υπευθυνα οτι η φορουμιτσα εν ονοματι ΑΝΝΑΣΤ ειναι μια κουκλιτσα:P καθως και οτι μου προσεφερε τις καλυτερες υπηρεσιες μετα απο την δυωρη συναντηση μας ,εισ την εργασιαν της και δηλωνω υπεθυνα οτι θα την ξαναεπισκεφτω !

επισης δηλωνω ,οτι της ευχομαι να πανε ολα καλα στην εγκυμοσυνη της ,ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ- και να μην ανησυχει πλεον για τιποτα ..(τ ακους??? α!)

Αθηνα 6/4/2012

η δηλουσα

ath_gal1

:P:p:p

Διαφημίσεις

*****ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Ν.105/1945 αρ. 8 παρ. 9.*****

δηλωνω υπευθυνα οτι η φορουμιτσα εν ονοματι ΑΝΝΑΣΤ ειναι μια κουκλιτσα:P καθως και οτι μου προσεφερε τις καλυτερες υπηρεσιες μετα απο την δυωρη συναντηση μας ,εισ την εργασιαν της και δηλωνω υπεθυνα οτι θα την ξαναεπισκεφτω !

επισης δηλωνω ,οτι της ευχομαι να πανε ολα καλα στην εγκυμοσυνη της ,ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ- και να μην ανησυχει πλεον για τιποτα ..(τ ακους??? α!)

Αθηνα 6/4/2012

η δηλουσα

ath_gal1

:P:p:p

κοριτσια μοιαζετε παρα πολυ....εχτες που ειδα και την ανναστ σε φωτο...μπορω να πω οτι ναι μοιαζετε too much

bhXOp3.png

ofRSp2.png

κοριτσια μοιαζετε παρα πολυ....εχτες που ειδα και την ανναστ σε φωτο...μπορω να πω οτι ναι μοιαζετε too much

ναι στ αυτια !!! καμια σχεση ...καταρχασ η αννα ειναι κουκλα ρε μα@@ κα ...δεν ειναι ζομπι σαν κι εμενα ..ουτε ..300 κιλα !

Γιαννα άνοιξε!!!!! Σε φοβήθηκε!!!!!

χαχαχαχαχαχχαχαχαχα....φανταστειτε μεχρι και η ανταυγεια τρομαξε ......χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.....σε καλο να μου βγει σημερα.....!!!!!

bhXOp3.png

ofRSp2.png

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...