Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

εεεε?:?::?::?::?:

οπως οι ..κυρατσες στο ..κομμωτηριο ..ετσι λεω κι εγω ..ολες μαζι μαζεμενες ...λεσ καιειμαστεκομμωτηριο και κουτσομπολευουμε ...αμαν μαρη κι εσυ ???

τι καιρο εχει εκει ? πασ γι αμπανακι -θαλασσιτσα????ο ε ο ???:tongue:

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

οπως οι ..κυρατσες στο ..κομμωτηριο ..ετσι λεω κι εγω ..ολες μαζι μαζεμενες ...λεσ καιειμαστεκομμωτηριο και κουτσομπολευουμε ...αμαν μαρη κι εσυ ???

ελαααααα κοπελια!!εκανες βαφη,λουσιμο,χτενισμα??χαχαχα!!ασε γιατι η δικη μου ριζα εχει φτασει μεχρι τους ωμους..τι εκανες χθες πηγες?ειδες την μπουμπου?τους αρεσε?

S4iNp3.png

BU56p3.png

ελαααααα κοπελια!!εκανες βαφη,λουσιμο,χτενισμα??χαχαχα!!ασε γιατι η δικη μου ριζα εχει φτασει μεχρι τους ωμους..τι εκανες χθες πηγες?ειδες την μπουμπου?τους αρεσε?

ναι ..τρελλαθηκαν !!!! και εγω βεβαια ..η κοπελα κοιτουσε πιο πολυ ...το κορνιζακι να σου πω ...!:confused:

εξηγω εγω στο φιλο μου του λεω ..προσοχη λεω αν το βαλετε στην κουνια μην χαθει μωρε ..κριμα ειναι ..εινια και χρυσο...ε και ψιλομεινανε καγκελο ..

ε αυτο ..παντωσ του σ αρεσαν παααρα πολυ ....!!!!:D

και εμενα η μπεμπα τουσ ,πολυ γλυκο κυριολεκτικα μωρακι ..και οχι επειδη ειναι του φιλου μου ...και ψηλο το ατιμο ...πολυ ψηλο για 2 μηνων ...

ναι ..τρελλαθηκαν !!!! και εγω βεβαια ..η κοπελα κοιτουσε πιο πολυ ...το κορνιζακι να σου πω ...!:confused:

εξηγω εγω στο φιλο μου του λεω ..προσοχη λεω αν το βαλετε στην κουνια μην χαθει μωρε ..κριμα ειναι ..εινια και χρυσο...ε και ψιλομεινανε καγκελο ..

ε αυτο ..παντωσ του σ αρεσαν παααρα πολυ ....!!!!:D

και εμενα η μπεμπα τουσ ,πολυ γλυκο κυριολεκτικα μωρακι ..και οχι επειδη ειναι του φιλου μου ...και ψηλο το ατιμο ...πολυ ψηλο για 2 μηνων ...

αντε σε λιγο καιρο να μας πεις κ για το δικο σου κοριτσακι!!η αγορακι,δεν θα κανουμε διακριση!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

αααααααααααααα.......δεν στροφαρω ρεεεεεε.....ασε.....δεν ειναι τιποτα μην δινετε σημασια..............

σημερα κυκλοφορω με κοντομανικο......ειμαι στο τσακ να παω για μπανακι...αλλα δεν νομιζω να κανει..... i am not sour about it.........

παει παιδια το χανωωωωωω........hellooooo δεν ειμαι καλα......που να σφιξουν και οι ζεστες......αιντε καραγκου-γκουνα-καραγκουνα.......οπα!!!!!

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

αααααααααααααα.......δεν στροφαρω ρεεεεεε.....ασε.....δεν ειναι τιποτα μην δινετε σημασια..............

σημερα κυκλοφορω με κοντομανικο......ειμαι στο τσακ να παω για μπανακι...αλλα δεν νομιζω να κανει..... i am not sour about it.........

παει παιδια το χανωωωωωω........hellooooo δεν ειμαι καλα......που να σφιξουν και οι ζεστες......αιντε καραγκου-γκουνα-καραγκουνα.......οπα!!!!!

που ν απιασουν και οι ζεστεσ οι πολλες ...ισωσ να ειναι παρενεργειες απ το ηφαιστειο ..αχχαχαχαχααχ:tongue::tongue::tongue:

που ν απιασουν και οι ζεστεσ οι πολλες ...ισωσ να ειναι παρενεργειες απ το ηφαιστειο ..αχχαχαχαχααχ:tongue::tongue::tongue:

δεν μπορω μανουλα'μ δεν μπορω αι συρε να φερεις το γιατροο.....

bhXOp3.png

ofRSp2.png

βρε συμπεθερα, ουτε με φυτικη βαφη δεν αφηνουν οι γιατροι το μπογιατισμα?????

bhXOp3.png

ofRSp2.png

βρε συμπεθερα, ουτε με φυτικη βαφη δεν αφηνουν οι γιατροι το μπογιατισμα?????

λογικα αυτα του κορρε ..που ειναι στα φαρμακεια θα επιτρεπονται ...και φαρμακοποιο να ρωτησεισ ...θα σου πει ...

Κοριτσάκια εγω είμαι όντως κομμωτήριο και δεν ανοίγει η ανταυγια με τιποτα!! Και εγω σκάω απο την ζέστη!! Άντε να τελείωνω γιατι έχω και δουλειες! Annast

Περιμένεις να σου πει ο γιατρός το Όκ για να βάψεις ρίζα;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...