Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

στην 29 μέρα του κύκλου ποίες είναι οι ιδανικές τιμές ξέρετε???

εμένα πάντως μια φορά που έκανα χοριακή και μου την έστειλαν με φαξ είχε δίπλα τις τιμές του εργαστηριου αλλά το χαρτι το πεταξα αφου ήταν αρνητικη....ρώτησε όταν θα πάρεις τηλ.

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

84,3 από το μικροβιολογικό μου είπαν οτι ειναι καλά δεν είναι χαμηλο βρε κορίτσια

ελευθερια μου σημασια δεν εχει ποσο ειναι τωρα αλλα να διπλασιαζεται καθε 2-3μερες.. ολα καλα θα πανε!!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

84,3 από το μικροβιολογικό μου είπαν οτι ειναι καλά δεν είναι χαμηλο βρε κορίτσια

ελευθερια μου η χοριακη σου ειναι θετικη. μην κοιτας ποσες μοναδες βγηκαν αυτο που πρεπει να σε ενδιαφερει ειναι να διπλασιαζονται καθε 48 ωρες. ποια μερα καθυστερησης ειναι η σημερινη σου?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Aχ βρε stavrouli με εκανες και γελασα, αυτο το.. δε νομιζω Τακη.. το λεω συνέχεια!!!

Ελευθερία τέλεια η χοριακή σου!!! Η Annast εχει δικιο, σημασια εχει να διπλασιαζεται καθε 2-3 μέρες!!!!

Ποπο, θα γεμισουμε μωρά εδω μέσα! Κλάματα φωνές κλπ κλπ κλπ!!!

Aχ βρε stavrouli με εκανες και γελασα, αυτο το.. δε νομιζω Τακη.. το λεω συνέχεια!!!

Ελευθερία τέλεια η χοριακή σου!!! Η Annast εχει δικιο, σημασια εχει να διπλασιαζεται καθε 2-3 μέρες!!!!

Ποπο, θα γεμισουμε μωρά εδω μέσα! Κλάματα φωνές κλπ κλπ κλπ!!!

καιρό είχα νατο πω η αλήθεια είναι....πάντως τα καλά νέα είναι περισσότερα αυτό τον μήνα!!!πολλά τοξοτάκια θα βγούνε....!!!!

το maraki hope σα να εξαφανίστηκε,ε?τη σκεφτομαι αυτές τις μέρες....

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

καιρό είχα νατο πω η αλήθεια είναι....πάντως τα καλά νέα είναι περισσότερα αυτό τον μήνα!!!πολλά τοξοτάκια θα βγούνε....!!!!

το maraki hope σα να εξαφανίστηκε,ε?τη σκεφτομαι αυτές τις μέρες....

Και εγω την σκέφτομαι σαν που να πήγε? θα εχει δουλίτσες!

Εγώ σταυρουλι ήθελα να κάνω παιδί σύμφωνα με τα ζωδια, και ο τόξο της δεν ήταν μέσα σε αυτά, ούτε ο αιγωκερος!ποσο χαζη ήμουν, τώρα νευριαζω με τις βλακείες μου!

Διαφημίσεις

συγχαρητηρια ελευθερια μου καλη εγκυμοσυνη σου ευχομαι.

Αντε οι εγκυουλες να κανουν δυο ευχες μια να ειναι καλα τα μωρακια τους και μια ευχουλα να έρθει και σε μας ενα μωρακι. Φιλακια σε όλες.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

καλημερουδια next top mothers , τι κανετε????

κοριτσια νομιζω οτι εχτες ειχα ωορρηξια, γιατι λιγο πολυ ειχα τα συμπτωματα της. οποτε αν ειναι ετσι γυρω στις 18/04 θα αδιαθετησω......γιουπιιιιιιιιιιι !!!!! τσαμικο θα χορεβω ....:D:D:Dπρεπει να ειστε απο μια πλευρα να με βλεπετε, θα πεσει πολυ γελιο.

αχ βρε κοριτσια, αν ολα πανε οπως τα υπολογιζω με την περιοδο τοτε καπου ενδιαμεσα απο 18/05 μεχρι 26/05 θα ανεβω για την επεμβαση.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

κοριτσια νομιζω οτι εχτες ειχα ωορρηξια, γιατι λιγο πολυ ειχα τα συμπτωματα της. οποτε αν ειναι ετσι γυρω στις 18/04 θα αδιαθετησω......γιουπιιιιιιιιιιι !!!!! τσαμικο θα χορεβω ....:D:D:Dπρεπει να ειστε απο μια πλευρα να με βλεπετε, θα πεσει πολυ γελιο.

αχ βρε κοριτσια, αν ολα πανε οπως τα υπολογιζω με την περιοδο τοτε καπου ενδιαμεσα απο 18/05 μεχρι 26/05 θα ανεβω για την επεμβαση.

καλημερα συμπεθερα!!!!αντε κοντευουν οι μερες!!αντε γρηγορα αν περασουν να τελειωνεις με τα ιατρικα σου κ ξανα βουρ στο ψητο!!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Και εγω την σκέφτομαι σαν που να πήγε? θα εχει δουλίτσες!

Εγώ σταυρουλι ήθελα να κάνω παιδί σύμφωνα με τα ζωδια, και ο τόξο της δεν ήταν μέσα σε αυτά, ούτε ο αιγωκερος!ποσο χαζη ήμουν, τώρα νευριαζω με τις βλακείες μου!

χαχαχα...πόσες σκέψεις μας αναιρούμε τώρα στις προσπάθειες!!!!

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

next top mothers!!!!!πολύ καλό!!!:lol::lol::lol::lol: θα περάσει ο καιρός,πού θα παει και μετάαααα όπως ειπε και η annast βουρ ξανά στο ψητό!

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...