Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

εαν ειναι οπως τα λεω ...δεν θα ειναι 6 εκατομυρια κοπελιά αλλα 40.000.000

(40 εκατ)

ειπαμε x20

μακαρι να ειναι σωστοι οι υπολογισμοι μου ....

60 ηθελα να γραψω,τσιγγουνιες θα κανουμε?

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ath κι εγω αυτο κατάλαβα, οτι βελτιώθηκε πολύ, τα νουμερα που λες ειναι πολυ καλυτερα απο την πρωτη φορά, θα στα πει και ο γιατρός! Πολλά Ω3 να τρώει!! Κάνουν καλό στο σπέρμα! Νομίζω οτι με την κατάλληλη αγωγή θα ειστε πολύ σύντομα ετοιμοι!! Προσπαθείτε ακόμα έτσι? Εννοώ ότι δεν το βάλατε κάτω? Να δεις που το τρίτο θα ειναι τέλειο!!! Οντως μπορει να ειχε κάνει μικροβιολόγος καμια βλακεια την πρώτη φορά.

Anast μου εννοείται την δεύτερη αυχενικη να πιστέψεις. Κανε και τις εξετασούλες σου αλλά το μωράκι ειναι perfect!!! Μηπως ειχες περάσει καμιά ιωσούλα πρόσφατα? Στο λέω γιατι μπορει να επηρέαζε ψευδως τις μετρήσεις. (Αυτό ειναι να εχεις γιατρούς στο σόι, στα αναλύουν όλα). Και το Ιασω εχει τα καλυτερα μηχανήματα.. Μην ανησυχείς καθόλου!

Τα υπολοιπα κοριτσάκια τι κάνετε?? Ολα καλά?? Φατε κρέας γιατί απο Δευτέρα νηστεία!

ουτε ιωση ειχα περασει ουτε τιποτα..απο σημερα ειμαι αρρωστη,γιατι με κρυωσανε στο ιασω...δεν με προσεξαν!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

ath κι εγω αυτο κατάλαβα, οτι βελτιώθηκε πολύ, τα νουμερα που λες ειναι πολυ καλυτερα απο την πρωτη φορά, θα στα πει και ο γιατρός! Πολλά Ω3 να τρώει!! Κάνουν καλό στο σπέρμα! Νομίζω οτι με την κατάλληλη αγωγή θα ειστε πολύ σύντομα ετοιμοι!! Προσπαθείτε ακόμα έτσι? Εννοώ ότι δεν το βάλατε κάτω? Να δεις που το τρίτο θα ειναι τέλειο!!! Οντως μπορει να ειχε κάνει μικροβιολόγος καμια βλακεια την πρώτη φορά.

Anast μου εννοείται την δεύτερη αυχενικη να πιστέψεις. Κανε και τις εξετασούλες σου αλλά το μωράκι ειναι perfect!!! Μηπως ειχες περάσει καμιά ιωσούλα πρόσφατα? Στο λέω γιατι μπορει να επηρέαζε ψευδως τις μετρήσεις. (Αυτό ειναι να εχεις γιατρούς στο σόι, στα αναλύουν όλα). Και το Ιασω εχει τα καλυτερα μηχανήματα.. Μην ανησυχείς καθόλου!

Τα υπολοιπα κοριτσάκια τι κάνετε?? Ολα καλά?? Φατε κρέας γιατί απο Δευτέρα νηστεία!

κοιτα ο μικροβιολογοσ δεν εκανε βλακεια ...

βασικα ..τωρα που το πηγαμε παλι πρωι πρωι ..μπουκαρα μεσα ,και λεω να το βαλετε γρηγορα στο μηχανημα που λενε μεσα σε μιση ωρα...και μου λεει ..δενμπαινει μηχανημα ..(οπως πχ βαζουν το αιμα για χορικαη ) αλλα το παιρνουνε και το μετραμε απ .οτι καταλαβα ..στο μικροσκοπιο ...

(και μετα μαλλον το κανουν αλοιφη στη μαπα!!!)

χαχααχχααχχααχχαχα

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

κοιτα ο μικροβιολογοσ δεν εκανε βλακεια ...

βασικα ..τωρα που το πηγαμε παλι πρωι πρωι ..μπουκαρα μεσα ,και λεω να το βαλετε γρηγορα στο μηχανημα που λενε μεσα σε μιση ωρα...και μου λεει ..δενμπαινει μηχανημα ..(οπως πχ βαζουν το αιμα για χορικαη ) αλλα το παιρνουνε και το μετραμε απ .οτι καταλαβα ..στο μικροσκοπιο ...

(και μετα μαλλον το κανουν αλοιφη στη μαπα!!!)

χαχααχχααχχααχχαχα

το λεω γιατι μου κανει εντυπωση τετοια αλλαγη μεσα σε ενα μηνα...κ χωρισ θεραπεια.

S4iNp3.png

BU56p3.png

Annast χαλάλι το κρυωματάκι, πήρες καλά αποτελέσματα!! Εισαι πιο ηρεμη σήμερα, ε? Μπράβο!!

Ath μην το λές για το λάθος, εμένα στο τηλέφωνο μου ειπαν (απο ενα κέντρο) οτι καλύτερα να το κάνουν εκει (το δειγμα) και μια σειρα απο οδηγιες, που επειδη δεν τα πληρούσαμε ολα το αφησαμε για τον άλλον μηνα. Μηπως άργησε να το μετρήσει την πρώτη φορά? Βέβαια αφού το 2ο ειναι καλύτερο αυτά δεν εχουν σημασία, ας πιούμε στο τρίτο το καλύτερο!! (παντως αυτο με τα Ω3 και τα καλά λιπαρά ισχύει, μπούκωσε τον στο ψάρι και τα φυστίκια)

Διαφημίσεις

Annast χαλάλι το κρυωματάκι, πήρες καλά αποτελέσματα!! Εισαι πιο ηρεμη σήμερα, ε? Μπράβο!!

Ath μην το λές για το λάθος, εμένα στο τηλέφωνο μου ειπαν (απο ενα κέντρο) οτι καλύτερα να το κάνουν εκει (το δειγμα) και μια σειρα απο οδηγιες, που επειδη δεν τα πληρούσαμε ολα το αφησαμε για τον άλλον μηνα. Μηπως άργησε να το μετρήσει την πρώτη φορά? Βέβαια αφού το 2ο ειναι καλύτερο αυτά δεν εχουν σημασία, ας πιούμε στο τρίτο το καλύτερο!! (παντως αυτο με τα Ω3 και τα καλά λιπαρά ισχύει, μπούκωσε τον στο ψάρι και τα φυστίκια)

θα τον ...ψαρωσω ...και θα τον ..φυστικωσω τοτε!!!!!!

χααχχαχα

κοιτα...ψαρια τρωμε φρεσκοτατα γιατι εμεισ τα ψαρευουμε ..(και εγω παρακαλω !!!) οσο για το φυστικι ..το αποφεγουμε ..κυριωσ το αραπικο...;)

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ??ATH ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!

μακαρι κοκακι μου ...μακαρι ...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ??ATH ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!

κοκι μου σου εστειλα πμ

S4iNp3.png

BU56p3.png

καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε??? Ντίνα πολύ χάρηκα συγχαρητήρια όλα θα πάνε μια χαρά!!!! έκανα τη χοριακή πριν από λίγο η κοπέλα στο μικροβιολογικό μου είπε να πάρω στισ 8 ένα τηλ και θα έχει αποτελέσματα κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα!!!!

καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε??? Ντίνα πολύ χάρηκα συγχαρητήρια όλα θα πάνε μια χαρά!!!! έκανα τη χοριακή πριν από λίγο η κοπέλα στο μικροβιολογικό μου είπε να πάρω στισ 8 ένα τηλ και θα έχει αποτελέσματα κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα!!!!

καλως το μου,

μην ανησυχεις μια χαρα θα ειναι η χοριακη.....φουσκωμενη-φουσκωμενη !!!

περιμενουμε νουμερακι ε.......

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

εννοείται είμαι σπίτι μόνη. οπότε θα είστε οι πρώτες αυτό το μωρό είναι πολύ σημαντικό θα είναι ο λόγος ώστε κάποιος άνθρωπος από την οικογένεια μου να πάρει ζωή και ελπίδα.

θα τον ...ψαρωσω ...και θα τον ..φυστικωσω τοτε!!!!!!

χααχχαχα

κοιτα...ψαρια τρωμε φρεσκοτατα γιατι εμεισ τα ψαρευουμε ..(και εγω παρακαλω !!!) οσο για το φυστικι ..το αποφεγουμε ..κυριωσ το αραπικο...;)

εισαι τρελήηηηη....με την καλή έννοια!:D:tongue:;)

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

θα περιμένουμε!

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...