Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Του το Είπα.τον πήρε τηλ ο ίδιος γιατρός που μου έκανε αυχενικη.ο δικός μου τα εβρηματα είδε. Τι να πει.. Σήμερα που μίλησα μαζι του μου είπε όλα Οκ, μίλησα με τον τάδε κ μου είπε δεν βρήκε ανεπάρκεια. Τώρα θα Πάω ραντεβού σε ένα μήνα. Να με δει, α κ σς 3-4 μέρες θα πάρει αιματολογικες κ θα με πάρει τηλ να τα πούμε..

ανναστ μου κι εγω πιστευω οτι η 1η ειναι τελειως ακυρη. απο τη στιγμη που στο Ιασω σου ειπαν οτι ολα ειναι καλα αυτο να εκλαβεις κι εσυ. στο κατω κατω δεν ειναι και κανενα τυχαιο το Ιασω ουτε εχει παλια μηχανηματα υπερηχων. μια χαρα ειναι το παιδακι σου, μην αγχωνεσαι. δυστηχως λαθη γινονται αλλα καλυτερα να λεμε που ειναι λαθη και δεν ειναι αληθεια.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ανναστ μου κι εγω πιστευω οτι η 1η ειναι τελειως ακυρη. απο τη στιγμη που στο Ιασω σου ειπαν οτι ολα ειναι καλα αυτο να εκλαβεις κι εσυ. στο κατω κατω δεν ειναι και κανενα τυχαιο το Ιασω ουτε εχει παλια μηχανηματα υπερηχων. μια χαρα ειναι το παιδακι σου, μην αγχωνεσαι. δυστηχως λαθη γινονται αλλα καλυτερα να λεμε που ειναι λαθη και δεν ειναι αληθεια.

ετσι ειναι γιαννα μου!!καλημερα!!! εγω σιγουρα θελω να πιστευω στην δευτερη εξεταση..(οτι με συμφερει)..βεβαια θα κανω κ ολες τις απαραιτητες εξετασεις για να σιγουρευτουμε 100%,κ οτι μου πει ο γιατρος μου!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλημέρα σε ολα τα κοριτσάκια! Βροχερη μέρα, ε? Καλύτερα, να ρίξει και την σκόνη! Ηρθε το Πάσχα, ουτε που κατάλαβα πως πέρασαν οι μέρες. Ποτε ειχαμε πρωτοχρονιά, πότε καθαρά Δευτέρα πότε Πάσχα!

ath στο διαστημα μεταξύ των δύο σπερμ/των κάνατε θεραπεία? Αφου βελτιώθηκε εστω και λίγο νομίζω είναι καλό σημάδι! Περιμένουμε την διάγνωση του γιατρού! Πάντως μην απογοητεύεσαι, εμένα εχτες ο ντοκτορ μου ειπε να κάνουμε ενα σπερματοδιάγραμμα, και αν υπάρχει πρόβλημα εκεί τότε λύσεις υπάρχουν. Με την έννοια οτι παιδί θα κάνουμε.

Και μην ξεχνάτε... Τις πόρτες ορθάνοιχτες!!! Να μπει ο αέρας!

έλα μου ντε...πώς πέρασε ο καιρός,ε?κ γω χθες συνηδειτοποίησα ότι η βδομάδα που έρχεται είναι Μ.Εβδομάδα....ήμασταν φαι νεται απορροφημένες με άλλα θέματα!!!;)

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

ετσι ειναι γιαννα μου!!καλημερα!!! εγω σιγουρα θελω να πιστευω στην δευτερη εξεταση..(οτι με συμφερει)..βεβαια θα κανω κ ολες τις απαραιτητες εξετασεις για να σιγουρευτουμε 100%,κ οτι μου πει ο γιατρος μου!!

και βεβαια...αυτο πρεπει. να κανεις οτι σου πει ο γιατρος σου. καλυτερα να κανεις 2-3 εξετασουλες παραπανω και να εχεις το κεφαλι σου ησυχο παρα να μην τις κανεις και να σε τρωνε οι αμφιβολιες. Αλλα πιστευω οτι ολα ειναι μια χαρα. και θα δεις που θα βγουν και οι αιματολογικες και θα ειναι κι αυτες αριστες....

και για να γελασουμε λιγο ......γιο εχεις????? ααααα τοτε θα προσπαθησω να κανω κορη εγω να γινουμε συμπεθερες......χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε ολα τα κοριτσάκια! Βροχερη μέρα, ε? Καλύτερα, να ρίξει και την σκόνη! Ηρθε το Πάσχα, ουτε που κατάλαβα πως πέρασαν οι μέρες. Ποτε ειχαμε πρωτοχρονιά, πότε καθαρά Δευτέρα πότε Πάσχα!

ath στο διαστημα μεταξύ των δύο σπερμ/των κάνατε θεραπεία? Αφου βελτιώθηκε εστω και λίγο νομίζω είναι καλό σημάδι! Περιμένουμε την διάγνωση του γιατρού! Πάντως μην απογοητεύεσαι, εμένα εχτες ο ντοκτορ μου ειπε να κάνουμε ενα σπερματοδιάγραμμα, και αν υπάρχει πρόβλημα εκεί τότε λύσεις υπάρχουν. Με την έννοια οτι παιδί θα κάνουμε.

θα σου πω κατι ..τελειωσ ακυρο που λογαριασα!!!!

σαν συνολο στο πρωτο ...ειχαμε ...100,000 και στο δευτερο εχουμε 2 εκατομυρια

(ειναι 20 πλασιο μεσα σε ενα μηνα ...δλδ ... 2.000.000 : 100.000= 20)

οπως επισης ...και στην εκσπερματιση ειχε στο πρωτο ....6,500 και στο δυτερο ...150,000 .

αν τα διαιρεσεις ...βγαινει 23...(ωραια πανω κατω 20 πεσ)

δλδ μεσα σε ενα μηνα ..εχει αυξηθει 20 φορεσ επανω ...

αν αυτο συνεχιστει ...λεμε τωρα....θα φτασουμε στο φουλ...

δεν ξερω αν με καταλαβες ...γεωμετρικη προοδος .!

βεβαια παλι σαν νουμερα εινια πολυ χαμηλα ....θελουμε ..πολλα εκατομυρια ...και οχι μονο 2 που εχουμε εμεις ..

με ενα προχειρο υπολογισμο που εκανα ...ετσι θελω να πιστευω οτι σε ενα μηνα θα ανεβει επισης επι ..20 φορεσ επανω ...και στο τριμηνο θα ειναι οκ ..

τι λεω ε?

ολα σε ..πραξεισ τα μετατρεπω ...ελεοσ

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

ξεχασα να σου πω οτι δεν εκανε καμια θεραπεια καμια βιταμινη ..τσιγαρο φουλ οπως παντα ουτε διατροφη καμια ..βεβαια ειναι μοντελακι δεν ειναι χοντροσ ...ειναι στυλακι ..

δλδ απ το τιποτα ανεβηκε ...

που να κανει και καμια θεραπεια..μακαρι

και βεβαια...αυτο πρεπει. να κανεις οτι σου πει ο γιατρος σου. καλυτερα να κανεις 2-3 εξετασουλες παραπανω και να εχεις το κεφαλι σου ησυχο παρα να μην τις κανεις και να σε τρωνε οι αμφιβολιες. Αλλα πιστευω οτι ολα ειναι μια χαρα. και θα δεις που θα βγουν και οι αιματολογικες και θα ειναι κι αυτες αριστες....

και για να γελασουμε λιγο ......γιο εχεις????? ααααα τοτε θα προσπαθησω να κανω κορη εγω να γινουμε συμπεθερες......χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!

εννοειται!!!!αντε να συμπεθεριασουμε!!!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

θα σου πω κατι ..τελειωσ ακυρο που λογαριασα!!!!

σαν συνολο στο πρωτο ...ειχαμε ...100,000 και στο δευτερο εχουμε 2 εκατομυρια

(ειναι 20 πλασιο μεσα σε ενα μηνα ...δλδ ... 2.000.000 : 100.000= 20)

οπως επισης ...και στην εκσπερματιση ειχε στο πρωτο ....6,500 και στο δυτερο ...150,000 .

αν τα διαιρεσεις ...βγαινει 23...(ωραια πανω κατω 20 πεσ)

δλδ μεσα σε ενα μηνα ..εχει αυξηθει 20 φορεσ επανω ...

αν αυτο συνεχιστει ...λεμε τωρα....θα φτασουμε στο φουλ...

δεν ξερω αν με καταλαβες ...γεωμετρικη προοδος .!

βεβαια παλι σαν νουμερα εινια πολυ χαμηλα ....θελουμε ..πολλα εκατομυρια ...και οχι μονο 2 που εχουμε εμεις ..

με ενα προχειρο υπολογισμο που εκανα ...ετσι θελω να πιστευω οτι σε ενα μηνα θα ανεβει επισης επι ..20 φορεσ επανω ...και στο τριμηνο θα ειναι οκ ..

τι λεω ε?

ολα σε ..πραξεισ τα μετατρεπω ...ελεοσ

αυτα ειναι ευχαριστα νεα ντινα μου!!το εχουμε πει..ολα θα γινουν..σε ενα μηνα θα ειναι 6 εκατομμ..κ μετα ποιος σας πιανει.

S4iNp3.png

BU56p3.png

ξεχασα να σου πω οτι δεν εκανε καμια θεραπεια καμια βιταμινη ..τσιγαρο φουλ οπως παντα ουτε διατροφη καμια ..βεβαια ειναι μοντελακι δεν ειναι χοντροσ ...ειναι στυλακι ..

δλδ απ το τιποτα ανεβηκε ...

που να κανει και καμια θεραπεια..μακαρι

εγω παντως νομιζω ηταν λαθος του ηλιθιου μικροβιολογου.sorry κιολας..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

εγω παντως νομιζω ηταν λαθος του ηλιθιου μικροβιολογου.sorry κιολας..

τελικα σου ειπα οτι πηγαμε στον ιδιο τον μ@@κα ....γι ανα εχω και και ιδιεσ τιμεσ εργαστηριου ....

τεσπα ...ειχε μονο 15 ευρω ...και οχι 101 που το εχει το ιασω ...

επειδη θα χρειαστει να ξαναπαμε ...τουλαχιστον δεν θα δινουμε κατοσταρια ετσι ...καλυτερα 15 ευρω παρα 100

τεσπα ...θα τα πουμε σε λιγη ωρα ..θα ερθω απο κει κουκλα,,,,,

να με προσεξεισ ε?τα παμε ....

τελικα σου ειπα οτι πηγαμε στον ιδιο τον μ@@κα ....γι ανα εχω και και ιδιεσ τιμεσ εργαστηριου ....

τεσπα ...ειχε μονο 15 ευρω ...και οχι 101 που το εχει το ιασω ...

επειδη θα χρειαστει να ξαναπαμε ...τουλαχιστον δεν θα δινουμε κατοσταρια ετσι ...καλυτερα 15 ευρω παρα 100

τεσπα ...θα τα πουμε σε λιγη ωρα ..θα ερθω απο κει κουκλα,,,,,

να με προσεξεισ ε?τα παμε ....

ε φυσικααααααααα................

S4iNp3.png

BU56p3.png

ath κι εγω αυτο κατάλαβα, οτι βελτιώθηκε πολύ, τα νουμερα που λες ειναι πολυ καλυτερα απο την πρωτη φορά, θα στα πει και ο γιατρός! Πολλά Ω3 να τρώει!! Κάνουν καλό στο σπέρμα! Νομίζω οτι με την κατάλληλη αγωγή θα ειστε πολύ σύντομα ετοιμοι!! Προσπαθείτε ακόμα έτσι? Εννοώ ότι δεν το βάλατε κάτω? Να δεις που το τρίτο θα ειναι τέλειο!!! Οντως μπορει να ειχε κάνει μικροβιολόγος καμια βλακεια την πρώτη φορά.

Anast μου εννοείται την δεύτερη αυχενικη να πιστέψεις. Κανε και τις εξετασούλες σου αλλά το μωράκι ειναι perfect!!! Μηπως ειχες περάσει καμιά ιωσούλα πρόσφατα? Στο λέω γιατι μπορει να επηρέαζε ψευδως τις μετρήσεις. (Αυτό ειναι να εχεις γιατρούς στο σόι, στα αναλύουν όλα). Και το Ιασω εχει τα καλυτερα μηχανήματα.. Μην ανησυχείς καθόλου!

Τα υπολοιπα κοριτσάκια τι κάνετε?? Ολα καλά?? Φατε κρέας γιατί απο Δευτέρα νηστεία!

αυτα ειναι ευχαριστα νεα ντινα μου!!το εχουμε πει..ολα θα γινουν..σε ενα μηνα θα ειναι 6 εκατομμ..κ μετα ποιος σας πιανει.

εαν ειναι οπως τα λεω ...δεν θα ειναι 6 εκατομυρια κοπελιά αλλα 40.000.000

(40 εκατ)

ειπαμε x20

μακαρι να ειναι σωστοι οι υπολογισμοι μου ....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...