Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Να σου πω την αλήθεια χοριακη δεν θέλω να κάνω νωρίτερα αλλά το τεστ δύο μέρες πριν σίγουρα με βλέπω να το κάνω χαχα

Χαχαχ αν αντέξεις τόσο χαρά στο κουράγιο σου. Εγώ την 9η μέρα έκανα τεστ και την 10η χοριακη. 

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Κορίτσια σας Ευχαριστω για τις ευχες.. Μάλλον πιάσανε.... :-) ο σημερινός δεν βρήκε κανένα πρόβλημα με την καρδούλα του μωρού μου.... Να ναι Καλα η Ντινα κ με έσπρωξε να ξανάκανω αυχενικη. Την έκανα στο ιασω κ ο γιατρός που είχε εστιάσει πιο πολυ στο συγκεκριμένο πρόβλημα μου είπε Ότι δεν βλέπει τίποτα.. Τι γίνεται; Δεν μπορω να καταλάβω πως μπορει να γίνονται τέτοια λάθη.. Βέβαια εγω θέλω να πιστεύω Ότι το λάθος αποτελ είναι τι πρώτο κ Όχι το σημεριμο,μου είπε βέβαια να κάνω κ υπερηχο καρδιάς σε ένα μήνα για να σιγουρευτουμε.. Αλλά τώρα ησθχασα λίγο...

Ελευθερία μου συγχαρητήρια!!! Με το Καλο μια τεράστια χοριακη κ ένα γερο μωρακι!!!

ανναστ μου, στην 1η αυχενικη ποιος σου εκανε την διαγνωση? αυτος που εκανε την αυχενικη? ο γυναικολογος σου τι λεει για ολα αυτα? του ειπες οτι εκανες κι αλλη σημερα?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ανναστ μου, στην 1η αυχενικη ποιος σου εκανε την διαγνωση? αυτος που εκανε την αυχενικη? ο γυναικολογος σου τι λεει για ολα αυτα? του ειπες οτι εκανες κι αλλη σημερα?

Του το Είπα.τον πήρε τηλ ο ίδιος γιατρός που μου έκανε αυχενικη.ο δικός μου τα εβρηματα είδε. Τι να πει.. Σήμερα που μίλησα μαζι του μου είπε όλα Οκ, μίλησα με τον τάδε κ μου είπε δεν βρήκε ανεπάρκεια. Τώρα θα Πάω ραντεβού σε ένα μήνα. Να με δει, α κ σς 3-4 μέρες θα πάρει αιματολογικες κ θα με πάρει τηλ να τα πούμε..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Annast μου τι ευχάριστα νεα !! Μπράβο.. Έχω ακούσει κι άλλες φορές στην 1η εξέταση να φαίνεται κάτι και τελικά να ήταν λάθος. Μου είχε κάνει εντύπωση που δεν σου είπαν να την επαναλαβεις. Τέλος καλο όλα καλα, το αγοράκι σου είναι μια χαρά!!

Ελευθερία μου συγχαρητήρια!!

Κορίτσια φυσηξε αέρας εγκυμοσύνης!!!!!! Αφήστε πόρτοπαραθυρα ανοιχτα!!

Annast μου τι ευχάριστα νεα !! Μπράβο.. Έχω ακούσει κι άλλες φορές στην 1η εξέταση να φαίνεται κάτι και τελικά να ήταν λάθος. Μου είχε κάνει εντύπωση που δεν σου είπαν να την επαναλαβεις. Τέλος καλο όλα καλα, το αγοράκι σου είναι μια χαρά!!

Σε Ευχαριστω λιονταρινα μου!!! Κεσυ γρήγορα με ένα παιδακι.....

S4iNp3.png

BU56p3.png

κ συ σημερα και αυριο,μη ξεχαστεις!!!!ορθανοιχτα,ε!!!!;)

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια σας Ευχαριστω για τις ευχες.. Μάλλον πιάσανε.... :-) ο σημερινός δεν βρήκε κανένα πρόβλημα με την καρδούλα του μωρού μου.... Να ναι Καλα η Ντινα κ με έσπρωξε να ξανάκανω αυχενικη. Την έκανα στο ιασω κ ο γιατρός που είχε εστιάσει πιο πολυ στο συγκεκριμένο πρόβλημα μου είπε Ότι δεν βλέπει τίποτα.. Τι γίνεται; Δεν μπορω να καταλάβω πως μπορει να γίνονται τέτοια λάθη.. Βέβαια εγω θέλω να πιστεύω Ότι το λάθος αποτελ είναι τι πρώτο κ Όχι το σημεριμο,μου είπε βέβαια να κάνω κ υπερηχο καρδιάς σε ένα μήνα για να σιγουρευτουμε.. Αλλά τώρα ησθχασα λίγο...

Ελευθερία μου συγχαρητήρια!!! Με το Καλο μια τεράστια χοριακη κ ένα γερο μωρακι!!!

εμενα ο γιατροσ μου ...επειδη μιλησα ..μου ειπε με δυο λογια οτι αν καποιοσ δεν ξερει να διαβαζει αυτο που βλεπει ...λογικο ειναι να κανει και λαθοσ διαγνωση ...

ολα καλα !:D

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Koριτσάκια μου καλησπέρα, τι κάνετε?

Εγω με ουρολοίμωξη!! Πονος, πονος και πάλι πόνος!

Πηγα και στον γιατρο μου σημερα το πρωι και με βρηκε πολυ καλα. Σημερα η αυριο λεει θα γινει ωορρηξια. Ολα τελεια τα εβγαλε, γιατι δεν εχω μεινει εγκυος ακομα δεν καταλαβαινω. Μου ειπε οτι αν δεν πετυχουμε και αυτον τον μηνα να κανουμε ενα σπερματοδιαγραμμα. Παλι καλα γιατι ενα αγχος το ειχα μην πεσει η ωορρηξια μεγαλη εβδομαδα!!!!

Εσεις κοριτσια μου τι κανετε? Κανενα νέο?

Η Ελευθερια μας απαντησε?

Ath μου το σπερματοδιαγραμμα σας το νεο, ειναι καλυτερο, ε? Ο γιατρος σας το ειδε?

εχω γραψει λιονταρακι μου ...καπωσ καλυτερο ..αλλα παλι ..ενα χαλι μαυρο ..ανεβηκε απο 100.000 συνολο σπερματοσ στα 2 εκατομυρια ..πολυ λιγο εινα παλι ..αλλα κατι ειναι και αυτο ...

ι παμε , τριτη στο ντοκτορ!

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

εμενα ο γιατροσ μου ...επειδη μιλησα ..μου ειπε με δυο λογια οτι αν καποιοσ δεν ξερει να διαβαζει αυτο που βλεπει ...λογικο ειναι να κανει και λαθοσ διαγνωση ...

ολα καλα !:D

Έχεις δίκιο.... :-)

S4iNp3.png

BU56p3.png

καλησπέρα κορίτσια μου με συγχωρείται που δεν μπήκα αλλά πραγματικά δεν είχα καθόλου χρόνο λοιπόν μίλησα με τη γιατρό μου και μου είπε ότι εφόσον έχω θετικό τεστ σημαίνει εγκυμοσύνη ας κάνω μια χοριακη τη παρασκευή γιατί είμαστε νωρίς ακόμα εν το μεταξύ έκανα ένα ακόμα και ναι είναι θετικό είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και σύγχρονος σαν χαμένη από χθες έκοψα κάπνισμα καφέδες και αισθάνομαι λίγο μουδιασμένη !!!!!!! άντε κουκλίτσες αυτός ο μήνας θα είναι ο δικός μας έκανε η κόκι την αρχή και πάμε όλες μαζί!!!!!

Συνχαρητήρια κοπέλα μου...να έχεις μία τέλεια εγκυμοσύνη!!!!!!!

Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία

Μπράβο Αννάστ,πολύ χάρηκα...με το καλό από εδώ και πέρα όλα.:P

Διαφημίσεις

Θα δαγκωσω τα χειλη απο τον πονο (ποναει το νεφρο μου) και θα θυσιαστω για το παιδι μου!!! χαχαχα!

πολύ καλό με έκανες και γέλασα πρωί πρωί.να είσαι καλά.........άντε να το σκίσεις τον τάυρο.....;)

πολύ καλό με έκανες και γέλασα πρωί πρωί.να είσαι καλά.........άντε να το σκίσεις τον τάυρο.....;)

Aν δεν το διασκεδάσουμε κιολας θα τρελαθούμε!!! Χιλια κομμάτια ο ταυρος!!

Καλημέρα σε ολα τα κοριτσάκια! Βροχερη μέρα, ε? Καλύτερα, να ρίξει και την σκόνη! Ηρθε το Πάσχα, ουτε που κατάλαβα πως πέρασαν οι μέρες. Ποτε ειχαμε πρωτοχρονιά, πότε καθαρά Δευτέρα πότε Πάσχα!

ath στο διαστημα μεταξύ των δύο σπερμ/των κάνατε θεραπεία? Αφου βελτιώθηκε εστω και λίγο νομίζω είναι καλό σημάδι! Περιμένουμε την διάγνωση του γιατρού! Πάντως μην απογοητεύεσαι, εμένα εχτες ο ντοκτορ μου ειπε να κάνουμε ενα σπερματοδιάγραμμα, και αν υπάρχει πρόβλημα εκεί τότε λύσεις υπάρχουν. Με την έννοια οτι παιδί θα κάνουμε.

Και μην ξεχνάτε... Τις πόρτες ορθάνοιχτες!!! Να μπει ο αέρας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...