Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Να σου πω την αλήθεια χοριακη δεν θέλω να κάνω νωρίτερα αλλά το τεστ δύο μέρες πριν σίγουρα με βλέπω να το κάνω χαχα

Χαχαχ αν αντέξεις τόσο χαρά στο κουράγιο σου. Εγώ την 9η μέρα έκανα τεστ και την 10η χοριακη. 

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Koριτσάκια μου καλησπέρα, τι κάνετε?

Εγω με ουρολοίμωξη!! Πονος, πονος και πάλι πόνος!

Πηγα και στον γιατρο μου σημερα το πρωι και με βρηκε πολυ καλα. Σημερα η αυριο λεει θα γινει ωορρηξια. Ολα τελεια τα εβγαλε, γιατι δεν εχω μεινει εγκυος ακομα δεν καταλαβαινω. Μου ειπε οτι αν δεν πετυχουμε και αυτον τον μηνα να κανουμε ενα σπερματοδιαγραμμα. Παλι καλα γιατι ενα αγχος το ειχα μην πεσει η ωορρηξια μεγαλη εβδομαδα!!!!

Εσεις κοριτσια μου τι κανετε? Κανενα νέο?

Η Ελευθερια μας απαντησε?

Ath μου το σπερματοδιαγραμμα σας το νεο, ειναι καλυτερο, ε? Ο γιατρος σας το ειδε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πηγα και στον γιατρο μου σημερα το πρωι και με βρηκε πολυ καλα. Σημερα η αυριο λεει θα γινει ωορρηξια. Ολα τελεια τα εβγαλε, γιατι δεν εχω μεινει εγκυος ακομα δεν καταλαβαινω. Μου ειπε οτι αν δεν πετυχουμε και αυτον τον μηνα να κανουμε ενα σπερματοδιαγραμμα. Παλι καλα γιατι ενα αγχος το ειχα μην πεσει η ωορρηξια μεγαλη εβδομαδα!!!!

Ath μου το σπερματοδιαγραμμα σας το νεο, ειναι καλυτερο, ε? Ο γιατρος σας το ειδε?

βουρρρρρρρρρρ από σημερα liontarina!:tongue::tongue::tongue::tongue:

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

Θα δαγκωσω τα χειλη απο τον πονο (ποναει το νεφρο μου) και θα θυσιαστω για το παιδι μου!!! χαχαχα!

ααα μιλάμε για τέτοια ουρολοίμωξη.....!!!μήπως να το αφησεις καλυτερα για τον αλλο μηνα?

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

ααα μιλάμε για τέτοια ουρολοίμωξη.....!!!μήπως να το αφησεις καλυτερα για τον αλλο μηνα?

Aπαπα, με τιποτα.. Εχω αρχισει να το διασκεδάζω κι ολας.. Ρωτησα και τον γιατρο για την αντιβιωση και μου ειπε οτι λεω χαζομαρες.. Αστα, γελασα το πρωι με τις βλακειες μου. Ουτε να φανταστεις τι τον ρωταγα τον ανθρωπο. Παλι καλα που εχει χιουμορ και δεν με ξαποστειλε!!!!

Διαφημίσεις

Aπαπα, με τιποτα.. Εχω αρχισει να το διασκεδάζω κι ολας.. Ρωτησα και τον γιατρο για την αντιβιωση και μου ειπε οτι λεω χαζομαρες.. Αστα, γελασα το πρωι με τις βλακειες μου. Ουτε να φανταστεις τι τον ρωταγα τον ανθρωπο. Παλι καλα που εχει χιουμορ και δεν με ξαποστειλε!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol: πλάκα έκανα...!

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

καλησπέρα κορίτσια μου με συγχωρείται που δεν μπήκα αλλά πραγματικά δεν είχα καθόλου χρόνο λοιπόν μίλησα με τη γιατρό μου και μου είπε ότι εφόσον έχω θετικό τεστ σημαίνει εγκυμοσύνη ας κάνω μια χοριακη τη παρασκευή γιατί είμαστε νωρίς ακόμα εν το μεταξύ έκανα ένα ακόμα και ναι είναι θετικό είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και σύγχρονος σαν χαμένη από χθες έκοψα κάπνισμα καφέδες και αισθάνομαι λίγο μουδιασμένη !!!!!!! άντε κουκλίτσες αυτός ο μήνας θα είναι ο δικός μας έκανε η κόκι την αρχή και πάμε όλες μαζί!!!!!

καλησπέρα κορίτσια μου με συγχωρείται που δεν μπήκα αλλά πραγματικά δεν είχα καθόλου χρόνο λοιπόν μίλησα με τη γιατρό μου και μου είπε ότι εφόσον έχω θετικό τεστ σημαίνει εγκυμοσύνη ας κάνω μια χοριακη τη παρασκευή γιατί είμαστε νωρίς ακόμα εν το μεταξύ έκανα ένα ακόμα και ναι είναι θετικό είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και σύγχρονος σαν χαμένη από χθες έκοψα κάπνισμα καφέδες και αισθάνομαι λίγο μουδιασμένη !!!!!!! άντε κουκλίτσες αυτός ο μήνας θα είναι ο δικός μας έκανε η κόκι την αρχή και πάμε όλες μαζί!!!!!

συγχαρητηριααααααα!!!!ολα να πανε καλα και να απολαυσεις την εγκυμοσηνη σου κουκλα μου!!!αχ ο μηνας αυτος μπηκε με το δεξι....μακαρι να ακολουθησουν κι αλλες ...... ;)

κορτσουδια μου που λένε και στο χωριό μου το έχουμε όλες μαζί αυτό το μήνα θα αδειάζουμε το φορουμ εδώ μαζί θα είμαστε και θα τα λέμε !!!!! γιαννα , ντίνα λιονταρίνα σταυρούλι ελπίδα ανναστασια ελπίζω να μη ξεχνάω καμία σας εύχομαι ολόψυχα να είστε οι επόμενες. Γιαννούλα μου θα σου έρθει περίοδος και θα δεις όλα θα γίνουν πολύ γρήγορα!!!!! Ντίνα μου πιστεύω ότι θα μείνει έγκυος με φυσιολογικό τρόπο όταν πραγματικά δεν θα το πριμένεισ καθόλου. λοιπόν αυτό το μήνα πίστευα πωσ δεν θα τα καταφέρουμε γιατί μέσα στισ γόνιμεσ μέρεσ είχα μια επαφή τη 14 μέρα. ενω το προηγουμενο κάναμε απο την 7 ωσ την 16 . το συμπέρασμα απολαύστε τον έρωτα

αντε βρε κορίτσι κ περιμεναμε με αγωνιααααα!!!δε πειράζει όμως,άξιζε η αναμονή....πολύ χαρηκα κορίτσι μου...εύχομαι όλα να κυλήσουν ομαλά και να κρατάς αγκαλίτσα το μπεμπέ σου σε 9 μηνες!

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

Διαφημίσεις

αντε βρε κορίτσι κ περιμεναμε με αγωνιααααα!!!δε πειράζει όμως,άξιζε η αναμονή....πολύ χαρηκα κορίτσι μου...εύχομαι όλα να κυλήσουν ομαλά και να κρατάς αγκαλίτσα το μπεμπέ σου σε 9 μηνες!

το είδα πριν απο λίγο που περιμένατε και πραγματικά συγκινήθηκα πάρα πολύ σήμερα πήγα στη δουλειά στις 7 και έφυγα στις 5,30!!!! ακόμα δεν έχει φτάσει το μυαλό μου ως τον 9 μήνα. ας το δούμε στον υπέρηχο ότι όλα είναι καλά να βγούν και οι αριθμοί τής χοριακής καλοί .... η μαμά μου και ο καλός μου με φρενάρουν στο να μην ενθουσιάζομαι να με δει η γιατρός πρώτα

το είδα πριν απο λίγο που περιμένατε και πραγματικά συγκινήθηκα πάρα πολύ σήμερα πήγα στη δουλειά στις 7 και έφυγα στις 5,30!!!! ακόμα δεν έχει φτάσει το μυαλό μου ως τον 9 μήνα. ας το δούμε στον υπέρηχο ότι όλα είναι καλά να βγούν και οι αριθμοί τής χοριακής καλοί .... η μαμά μου και ο καλός μου με φρενάρουν στο να μην ενθουσιάζομαι να με δει η γιατρός πρώτα

η ευχή μου ισχύει όμως κοριτσάκι....χοριακή είπες αν έκανες?:oops:

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

η ευχή μου ισχύει όμως κοριτσάκι....χοριακή είπες αν έκανες?:oops:

σε ευχαριστώ κουκλίτσα μου χριακή μου είπε η γιατρόσ να κάνω τη παρασκευή γιατί σήμερα είμαι στην 28 μέρα με κυκλό 25 εωσ 27 να φτάσω στην 30 μέρα και μετά μου είπε

Κορίτσια σας Ευχαριστω για τις ευχες.. Μάλλον πιάσανε.... :-) ο σημερινός δεν βρήκε κανένα πρόβλημα με την καρδούλα του μωρού μου.... Να ναι Καλα η Ντινα κ με έσπρωξε να ξανάκανω αυχενικη. Την έκανα στο ιασω κ ο γιατρός που είχε εστιάσει πιο πολυ στο συγκεκριμένο πρόβλημα μου είπε Ότι δεν βλέπει τίποτα.. Τι γίνεται; Δεν μπορω να καταλάβω πως μπορει να γίνονται τέτοια λάθη.. Βέβαια εγω θέλω να πιστεύω Ότι το λάθος αποτελ είναι τι πρώτο κ Όχι το σημεριμο,μου είπε βέβαια να κάνω κ υπερηχο καρδιάς σε ένα μήνα για να σιγουρευτουμε.. Αλλά τώρα ησθχασα λίγο...

Ελευθερία μου συγχαρητήρια!!! Με το Καλο μια τεράστια χοριακη κ ένα γερο μωρακι!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

γιαννα μου το ειδα το πμ χιλια ευχαριστω:::!!!!Μετα το Πασχα θα παρω να κλεισω ραντεβου!!

αν παρεις μετα το πασχα, δεν βλεπω να σου κλεινουν ραντεβου συντομα.......μην τα αφηνεις τα ραντεβου τελευταια στιγμη γιατι εχει παρα πολυ πελατεια και θα δυσκολευτουν να σου κλεισουν.

γεια σου λιονταρακι,

αφου ξερεις οτι σημερα ή αυριο θα εχεις ωορρηξια, βαλε τον αντρα σου κατω και αλλαξε του τα φωτα......../..σεξ σεξ σεξ και παλι σεξ και θα δεις για ποτε θα ερθει το σπορακι.:tongue:

λογικο αυτο που ειπε η γιατρος για την χοριακη αλλα θα μπορουσε να σου πει να την κανεις να μην εχεις βρε παιδι μου το αγχος. οι μοναδες δεν εχουν τοσο βαση αρκει να διπλασιαζονται ανα 2 μερες. αυτο που εχει σημασια ειναι οτι εισαι εγκυουλα και οτι κι αν κανεις κοιτα να το απολαμβανεις καθε μερα.

κορτσουδια μου που λένε και στο χωριό μου το έχουμε όλες μαζί αυτό το μήνα θα αδειάζουμε το φορουμ εδώ μαζί θα είμαστε και θα τα λέμε !!!!! γιαννα , ντίνα λιονταρίνα σταυρούλι ελπίδα ανναστασια ελπίζω να μη ξεχνάω καμία σας εύχομαι ολόψυχα να είστε οι επόμενες. Γιαννούλα μου θα σου έρθει περίοδος και θα δεις όλα θα γίνουν πολύ γρήγορα!!!!! Ντίνα μου πιστεύω ότι θα μείνει έγκυος με φυσιολογικό τρόπο όταν πραγματικά δεν θα το πριμένεισ καθόλου. λοιπόν αυτό το μήνα πίστευα πωσ δεν θα τα καταφέρουμε γιατί μέσα στισ γόνιμεσ μέρεσ είχα μια επαφή τη 14 μέρα. ενω το προηγουμενο κάναμε απο την 7 ωσ την 16 . το συμπέρασμα απολαύστε τον έρωτα

αααααχχχχχχχ αυτη την ρουφιανα την περιοδο περιμενω σαν τρελη.......πως τα φερνει η ρημαδα η τυχη ε? απο κει που παρακαλαγα να μην ερθει η περιοδος πριν 1,5 μηνα περιπου τωρα της κανω και ντεμεναδεσ για να ερθει.......καλα να ειμαστε κι ολα θα γινουν

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...