Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Maraki S. είπε:

Καλησπέρα, να σε ρωτήσω δεν είχες αναισθησία όταν σου κάνανε την εξέταση για το μικροβιωμα; Εμένα θα μου την κάνουν παράλληλα με την υστεροσκοπηση που θα κάνω και απ'όσο ξέρω θα κοιμάμαι. Ήταν επώδυνη η διάρκεια ή το μετά;

Καλησπέρα!

μονο του το μικρό βίωμα δεν έχει αναισθησία  εγώ προσωπικά την πρώτη φορά πόνεσα αρκετά ! Μετά αφήνει πόνους περιόδους και λιγάκι αιματακι αλλά και αυτό για 2 μέρες ! 🙏

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ααααααααααα....αυτο το λες εσυ...χιχιχι :wink: αν θελω το πιστευω......

καλε κυρια ,αληθεια λεω...πιστεψε με ...ενταξει ..μου βαζει ..εικοσαρικα στην τσεπη ! χααχχα

ρε τι λεμε ..

πεσ μου αληθεια τωρα...θελεις να τον παρω?να τονενημερωσω και μετανα τον παρεις εσυ ?

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

καλε κυρια ,αληθεια λεω...πιστεψε με ...ενταξει ..μου βαζει ..εικοσαρικα στην τσεπη ! χααχχα

ρε τι λεμε ..

πεσ μου αληθεια τωρα...θελεις να τον παρω?να τονενημερωσω και μετανα τον παρεις εσυ ?

θα σου πω,αυτος λογικα θα κανει αυχενικη στο ιασω?εγω θελω να παω καπου αλλου σε ιδιωτη.να μην ειναι σε καποιο μαιευτηριο.αν δεν βγαλω ακρη θα σου στειλω να τον ειδοποιησεις.κ θα παω κ για δευτερη γνωμη.

S4iNp3.png

BU56p3.png

θα σου πω,αυτος λογικα θα κανει αυχενικη στο ιασω?εγω θελω να παω καπου αλλου σε ιδιωτη.να μην ειναι σε καποιο μαιευτηριο.αν δεν βγαλω ακρη θα σου στειλω να τον ειδοποιησεις.κ θα παω κ για δευτερη γνωμη.

μα εχει και ιατρειο βρε ..απλα συνεργαζεται με το ιασω ...

αυτο εννοω ...

εγω στο ιατρειο του πηγαινω(περιστερι) και οχι στο ιασω ...

μα εχει και ιατρειο βρε ..απλα συνεργαζεται με το ιασω ...

αυτο εννοω ...

εγω στο ιατρειο του πηγαινω(περιστερι) και οχι στο ιασω ...

το καταλαβα αυτο,εμενα μου βρηκαν προβλημα στην αυχενικη,για αυτο θελω να την ξανακανω,να δω αν το ξαναδουν.η αυχενικη με νοιαζει οχι αυτο που θα μου πει γιατρος.

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

το καταλαβα αυτο,εμενα μου βρηκαν προβλημα στην αυχενικη,για αυτο θελω να την ξανακανω,να δω αν το ξαναδουν.η αυχενικη με νοιαζει οχι αυτο που θα μου πει γιατρος.

σου εστειλα προσωπικο μηνυμα ..ο,τι θελεις ...γραψε μου ...

δυστυχως μαλλον θα χρειαστει να κανω.γιατι βρηκαν κατι στην καρδουλα του μωρου που μπορει να ειναι η φυσημα η κ\συνδρομο down.αυτα με λιγα λογια..τον πονο δεν τον αντεχω αλλα δεν με νοιαζει στην προκειμενη περιπτωση.τωρα επειδη απ οτι ακουω κ απο αλλους ο γιατρος μου ειναι καλος,γιατι εγω τον εχω κανα 6μηνο τωρα,μαλλον του εχω εμπιστοσυνη.πιο πολυ φοβαμαι γιαν το μωρο,μην γινει καμια ζημια κατα την εξεταση

ε οχι δεν γινεται και αυτο.........Ανναστ, πιστευω και θελω να πιστευω οτι δεν θα ειναι κατι. να μιλησεις με τον γιατρο σου κι αν χρειαστει να ξανα κανεις μετρηση αυχενικης. και την αμνιοπαρακεντηση μην τη φοβασαι, να την κανεις , ειναι πλεον ρουτινα η εξεταση αυτη για τους γιατρους. δεν λεω οτι δεν ειναι επικινδυνη αλλα οι πιθανοτητες κινδυνου ειναι ελαχιστες εως μηδενικες. απο οσο ξερω απο την θεια μου που εκανε επειδη ηταν πανω απο 35, σου βαζει μια βελονα μικρη και σου περνει απο τον αμνιακο σακο λιγο υγρο για εξεταση. δεν θυμαμαι αν ποναγε, αλλα ειμαι σιγουρη πως μπροστα στο παιδι σου δεν θα σε νοιαξει ο πονος.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

annast εχω ακουσει οτι δεν ποναει η αμνιοπαρακεντηση.

μια φιλη εκανε στο 8ο μηνα 41 ετων και με διδυμα.

ολα πηγαν καλα.μην φοβασαι προχωρα ακαθεκτη.ετσι θα ησυχασεις κιολας.

καλημερα μπεμπουλα μου !

ε μην σου γινω και εμμονη ντε!

κοιτα ..βασικα εχω παρει σ αυτον ...μια και ηταν και στο μεγκα ενα πρωι και ειπε για προσφορες...αλλα ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΣΠΑΣΑΝ!!!!!!!!!

ΡΕ ΣΥ ...πηρα ειπα το θεμα μας ...και μου ειπε θα ερθεις να κανεισ εσυ εξεταση (εγω δλδ) γι ανα δει ο γιατρος τι συμβαινει ..

μου λεει θελει αν εχει προσωπικη γνωματευση και οχι εξετασεις απο αλλον ..

τουσ λεω ..θελω να μιλησουμε για το σπερμοδιαγραμμα και τι γινεται ..και ηταν λεσ και το γραφουν τον δικο μου και θελουν να ασχοληθουν μαζι μου πρωτα..

ναι ξερω πωσ πρεπει να δουν εγω σε τι κατασταση ειμαι αλλα ρε συ ...για αλλο παιρνω και αμεσωσ με παραπεμπτει σε μενα ..

και λεω κοστοσ? μου λεει ..120 ευρω και για τους δυο..που στην ουσια ..εγω θα εκαν γυναικολογικη εξεταση και ο δικοσ μου τιποτα ....απλα ..κουβεντα ..

και κλεινανε και ραντεβου ..3 εβδομαδες μετα...

ε ελεος ...

δλδ ..ναι μεν εχουνε δουλεια ..αλλα ετσι ..δεν κερδιζεισ τον πελατη !

απο τιμες ομως το βλεπω καλοοοοο....κρατα κι αυτο κατα νου γιατι οπως ειπες κι εσυ οι καιροι ειναι δυσκολοι. αν ειναι και αξιοπιστο τοτε δεν το συζηταμε να πας κι ας εχει ραντεβου 3 εβδομαδες μετα.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

απο τιμες ομως το βλεπω καλοοοοο....κρατα κι αυτο κατα νου γιατι οπως ειπες κι εσυ οι καιροι ειναι δυσκολοι. αν ειναι και αξιοπιστο τοτε δεν το συζηταμε να πας κι ας εχει ραντεβου 3 εβδομαδες μετα.

βρε συ ..δεν καταλαβεσ τι λεω ...ενω πηρα και ρωτησα και εξηγησα τι γινεται με το σπερμα ...σαν να μου λεει ..δεν με νοιαζει θα εξετασω πρωτα εσενα ...δλδ ..οκ ...ισωσ πιο καλοσ τροποσ?

ουτε καν ..ελατε να συζητησουμε κλπ ...πολυ με τσαμπουκα ...

εμενα αυτο το υφοσ δεν μου αρεσει ...και δεν με κερδιζεισ ετσι ..

για μενα μπηκαν ..μπλακ λιστ...

βρε συ ..δεν καταλαβεσ τι λεω ...ενω πηρα και ρωτησα και εξηγησα τι γινεται με το σπερμα ...σαν να μου λεει ..δεν με νοιαζει θα εξετασω πρωτα εσενα ...δλδ ..οκ ...ισωσ πιο καλοσ τροποσ?

ουτε καν ..ελατε να συζητησουμε κλπ ...πολυ με τσαμπουκα ...

εμενα αυτο το υφοσ δεν μου αρεσει ...και δεν με κερδιζεισ ετσι ..

για μενα μπηκαν ..μπλακ λιστ...

μιλησες με γιατρο ή με καμια ιδιοτροπη γραμματεα?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

μιλησες με γιατρο ή με καμια ιδιοτροπη γραμματεα?

με γραμματεα υποθετω ....σιγα μην ειναι σε τηλεφωνικο κεντρο γιατρος...στ αρ@@@ ια τους

κοκακι τελεια η χοριακη.....σου στελνω πμ για τον κο Χασιακο......ειναι γιατρος μου......οτι θελεις με ρωτας.

γιαννα μου το ειδα το πμ χιλια ευχαριστω:::!!!!Μετα το Πασχα θα παρω να κλεισω ραντεβου!!

η ελευθερια καλε τι εγινε???

εστειλε αποτελεσματα και δεν τα ειδα εγω? τοσο στραβαδι ειμαι ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...