Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Να σου πω την αλήθεια χοριακη δεν θέλω να κάνω νωρίτερα αλλά το τεστ δύο μέρες πριν σίγουρα με βλέπω να το κάνω χαχα

Χαχαχ αν αντέξεις τόσο χαρά στο κουράγιο σου. Εγώ την 9η μέρα έκανα τεστ και την 10η χοριακη. 

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα σε ολες!!!!!

πωσ πατε?

εγω παλι εδω στην κ@@λωδουλεια μου ..να δω τι θα γινει ...

ολα γυριζουν στο κεφαλι μου ,.,.,,

επαγγελματικα? οικονομικα? "εγκυακα" ???

ΟΛΑΑΑΑ

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

καλημερα κυρια μου, μονο στον υπνο μου που δεν εσε ειδα.....τοση εννοια σε εχω.

λοιπον , για ριξε μια ματια εδω και ψαξτο αν θες....... http://www.ivf-embryo.gr/timokatalogos

καλημερα μπεμπουλα μου !

ε μην σου γινω και εμμονη ντε!

κοιτα ..βασικα εχω παρει σ αυτον ...μια και ηταν και στο μεγκα ενα πρωι και ειπε για προσφορες...αλλα ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΣΠΑΣΑΝ!!!!!!!!!

ΡΕ ΣΥ ...πηρα ειπα το θεμα μας ...και μου ειπε θα ερθεις να κανεισ εσυ εξεταση (εγω δλδ) γι ανα δει ο γιατρος τι συμβαινει ..

μου λεει θελει αν εχει προσωπικη γνωματευση και οχι εξετασεις απο αλλον ..

τουσ λεω ..θελω να μιλησουμε για το σπερμοδιαγραμμα και τι γινεται ..και ηταν λεσ και το γραφουν τον δικο μου και θελουν να ασχοληθουν μαζι μου πρωτα..

ναι ξερω πωσ πρεπει να δουν εγω σε τι κατασταση ειμαι αλλα ρε συ ...για αλλο παιρνω και αμεσωσ με παραπεμπτει σε μενα ..

και λεω κοστοσ? μου λεει ..120 ευρω και για τους δυο..που στην ουσια ..εγω θα εκαν γυναικολογικη εξεταση και ο δικοσ μου τιποτα ....απλα ..κουβεντα ..

και κλεινανε και ραντεβου ..3 εβδομαδες μετα...

ε ελεος ...

δλδ ..ναι μεν εχουνε δουλεια ..αλλα ετσι ..δεν κερδιζεισ τον πελατη !

τωρα περιμενουμε τα ευχαριστα απ την ελευθερια μας ...αντε να δουμε ,να παρουμε και καμια χαρα εδω!

εντωμεταξυ ..ειδα στον υπνο μου ...(πιστευω στα ονειρα),οτι ειχα στη σερβιετα μου ,κομματακια αιμα οπως οταν εχουμε περιοδο ,που βγαινουν οι βλεννες και κομματια ..

σασ αηδιασα αλλα ηθελα να το γραψω ...

και εβλεπα συνεχεια ...και λεω τι ειναι αυτο ..και θα εχω παλι κατι ..κακο μεσα μου και τετοια ...

τι να σημαινει ?

αυτο το κ@λοαγχοσ μου με τρωει !

ξερω το αιμα εινια κατι κοντινο ...θα δειξει ...

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια να ρωτησω η αμνιοπαρακεντηση ειναι επικινδυνη?επωδυνη?

χρειαζεται να κανεις???

κοιτα απ οσο ξερω ..δεν θελω να σε αγχωσω ...αλλα θα σου πω δυο πραγματα βασικα ...

δεν ξερω αν εισαι του πονου ...αλλα ολιγον τι ποναει ..καθοτι εινια μεγαλη η βελονα και πρεπιε να μπει μεσ στην κοιλι ασου και να τραβηξουνε υγρο απ τον αμνιακο σακο...

το σημαντικοτερο ομως ειναι να εχεις καλο οχι μονο καλο ..απταιστο γιατρο ..γι α ναμην προκληθει καποια ζημια στο μωρο σου ...

ειναι μεν σημαντικη εξεταση ,αλλα και λιγο επιφοβη ...

ισως σου πουν ..ελα μωρε σιγα καποιοι ...οχι για τον πονο ..ξεχνα τον πονο ..αλλα για την δουλει απου πρεοει να κανουν σωστα!

αυτο να προσεξεισ και να επιλεξεισ οσο τον δυνατον τον -την καλυτερο που ξερεις .

χρειαζεται να κανεις???

κοιτα απ οσο ξερω ..δεν θελω να σε αγχωσω ...αλλα θα σου πω δυο πραγματα βασικα ...

δεν ξερω αν εισαι του πονου ...αλλα ολιγον τι ποναει ..καθοτι εινια μεγαλη η βελονα και πρεπιε να μπει μεσ στην κοιλι ασου και να τραβηξουνε υγρο απ τον αμνιακο σακο...

το σημαντικοτερο ομως ειναι να εχεις καλο οχι μονο καλο ..απταιστο γιατρο ..γι α ναμην προκληθει καποια ζημια στο μωρο σου ...

ειναι μεν σημαντικη εξεταση ,αλλα και λιγο επιφοβη ...

ισως σου πουν ..ελα μωρε σιγα καποιοι ...οχι για τον πονο ..ξεχνα τον πονο ..αλλα για την δουλει απου πρεοει να κανουν σωστα!

αυτο να προσεξεισ και να επιλεξεισ οσο τον δυνατον τον -την καλυτερο που ξερεις .

δυστυχως μαλλον θα χρειαστει να κανω.γιατι βρηκαν κατι στην καρδουλα του μωρου που μπορει να ειναι η φυσημα η κ\συνδρομο down.αυτα με λιγα λογια..τον πονο δεν τον αντεχω αλλα δεν με νοιαζει στην προκειμενη περιπτωση.τωρα επειδη απ οτι ακουω κ απο αλλους ο γιατρος μου ειναι καλος,γιατι εγω τον εχω κανα 6μηνο τωρα,μαλλον του εχω εμπιστοσυνη.πιο πολυ φοβαμαι γιαν το μωρο,μην γινει καμια ζημια κατα την εξεταση

S4iNp3.png

BU56p3.png

δυστυχως μαλλον θα χρειαστει να κανω.γιατι βρηκαν κατι στην καρδουλα του μωρου που μπορει να ειναι η φυσημα η κ\συνδρομο down.αυτα με λιγα λογια..τον πονο δεν τον αντεχω αλλα δεν με νοιαζει στην προκειμενη περιπτωση.τωρα επειδη απ οτι ακουω κ απο αλλους ο γιατρος μου ειναι καλος,γιατι εγω τον εχω κανα 6μηνο τωρα,μαλλον του εχω εμπιστοσυνη.πιο πολυ φοβαμαι γιαν το μωρο,μην γινει καμια ζημια κατα την εξεταση

αυτο να σε αγχωνει περισσοτερο και οχι ο πονος .

ευχομαι να πανε ολα καλα ....και να μην χρειαστει να γινει κατι... ασχημο ...

στην αθηνα εισαι ?αν θες μπορωνα σε συστησω στον δικο μου ..που του εχω τυφλη εμπιστοσυνη ...ακομα και κατι λαθος να γινει θα το αποδωσω στον ευατο μου και οχι οτι δεν ξερει να κανει καλα τη δουλεια του ...

για τοσο εμπιστοσυνη του εχω εγω ...;)

αυτο να σε αγχωνει περισσοτερο και οχι ο πονος .

ευχομαι να πανε ολα καλα ....και να μην χρειαστει να γινει κατι... ασχημο ...

στην αθηνα εισαι ?αν θες μπορωνα σε συστησω στον δικο μου ..που του εχω τυφλη εμπιστοσυνη ...ακομα και κατι λαθος να γινει θα το αποδωσω στον ευατο μου και οχι οτι δεν ξερει να κανει καλα τη δουλεια του ...

για τοσο εμπιστοσυνη του εχω εγω ...;)

αθηνα ειμαι.αφου ειμαστε κ γειτονισσες.. νεο ηρακλειο μενω..ποιον γιατρο εχεις?

S4iNp3.png

BU56p3.png

αθηνα ειμαι.αφου ειμαστε κ γειτονισσες.. νεο ηρακλειο μενω..ποιον γιατρο εχεις?

αχ ναι βρε ....σορρυυυ ...

στο ιασω ειναι εμενα ....λεγεται αμπαζολι γεωργιοσ ...αν πασ δεν θελω ετσι ..θελω να σε ..συστησω εγω γιατι εχω πολυ ..στενη επαφη μαζι του ...του λεω τα παντα ..και ειναι και σαν ...ψυχολογοσ οχι μονο τυπικουρασ γυναικολογοσ να σε δει στην τσεπη ...ειναι ανθρωποσ πανω απ ολα !

Διαφημίσεις

αχ ναι βρε ....σορρυυυ ...

στο ιασω ειναι εμενα ....λεγεται αμπαζολι γεωργιοσ ...αν πασ δεν θελω ετσι ..θελω να σε ..συστησω εγω γιατι εχω πολυ ..στενη επαφη μαζι του ...του λεω τα παντα ..και ειναι και σαν ...ψυχολογοσ οχι μονο τυπικουρασ γυναικολογοσ να σε δει στην τσεπη ...ειναι ανθρωποσ πανω απ ολα !

θα σε ενημερω αν χρειαστει..που ελπιζω να μην χρειαστει.. :-( σε ευχαριστω παντως..

S4iNp3.png

BU56p3.png

θα σε ενημερω αν χρειαστει..που ελπιζω να μην χρειαστει.. :-( σε ευχαριστω παντως..

η γνωμη μμου ειναι ...να παρεις μια δευτερη γνωμη ....και ασ μην χρειαστει βεβαια νν ακανεισ τπτ ....

απλη γνωμη ...εκει που εχεισ δωσει τα ..χρηματα ..δωσε αλλα 50 ευρω και παμε μαζι σ αυτον ...

για καλο στο λεω ....

η γνωμη μμου ειναι ...να παρεις μια δευτερη γνωμη ....και ασ μην χρειαστει βεβαια νν ακανεισ τπτ ....

απλη γνωμη ...εκει που εχεισ δωσει τα ..χρηματα ..δωσε αλλα 50 ευρω και παμε μαζι σ αυτον ...

για καλο στο λεω ....

ξερεις τι γινεται?αν δεν κανω σημερα επαναληψη αυχενικης,απο αυριο ξεκιναει συνεχες ωραριο κ παμε μετα το πασχα,κ τοτε ειναι αργα να κανω.ψαχνω μηπως κανω καπου αλλου σημερα.

S4iNp3.png

BU56p3.png

ξερεις τι γινεται?αν δεν κανω σημερα επαναληψη αυχενικης,απο αυριο ξεκιναει συνεχες ωραριο κ παμε μετα το πασχα,κ τοτε ειναι αργα να κανω.ψαχνω μηπως κανω καπου αλλου σημερα.

μπορω να τον παρω τωρα ...χθεσ και να του πω οτι εινια κατι ..επιγον και να σε δεχτει ..αφου του το πω ...εγω!!!!

να βοηθησω θελω...και οχι ..να παρω ποσοστα !!! χιιχιχιχι;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...