Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Να σου πω την αλήθεια χοριακη δεν θέλω να κάνω νωρίτερα αλλά το τεστ δύο μέρες πριν σίγουρα με βλέπω να το κάνω χαχα

Χαχαχ αν αντέξεις τόσο χαρά στο κουράγιο σου. Εγώ την 9η μέρα έκανα τεστ και την 10η χοριακη. 

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

εισαι πολυ αισιοδοξη νενα μου και μπραβο ! δωσε μου λιγη κι εμενα :tongue:

δεν ειναι ομωσ ολα .."ε και ? "

ωραια για την μαστογραφια ..δεν τρεχει κατι ..αλλα ..αν ..λεω ..αν με το καλο μπω σ αυτη τη διαδκασια και ολα καλα ...λογω ηλικιασ ειπα θα κανω αμνιοπαρ.

αν γινει καμια ...μ@@@κια??? ξερεισ οτι ειναι πολυ επικινδυνη εξεταση ...

και να μπεισ σε ολη αυτη τη διαδικασια και να κατσει στραβη εκει ..ε μετα ...οχι χτυπασ απλα το κεφαλι σου στον τοιχο ..πεφτεισ αποτν τριτο που μενω εγω!

δλδ να γινει μα@@και γιατρου...ολα εινια πιθανα ...

απ ο,τι βλεπεισ σκεφτομαι αρνητικα ...γιατι ολα ειναι πιθανα να γινουν ,οπωσ στη φιλη μου εδω μεσα την γιαννα ...που δεν ειχε η κοπελα κανενα θεμα ...και το εχασε δυστυχωσ ..βεβαια μετα τησ ειπαν οτι οντωσ ειχε κατι ...που δεν τησ το ελεγαν ...

αντε να πετυχεισ κανα τετοιο ..παπ@@ρα για γιατρο !

τον κρεμασ .και του πατασ κ μια μηνυσαρα ξεγυρισμενη !

ε να σου πω κι εγω τωρα κατι.....μενω Σαντορινη, εδω ειναι το σπιτι μου η δουλεια μου οι φιλοι μου ολος ο κυκλος μου τελος παντων........

η Σαντορινη εχει και ενα ηφαιστειακι, το οποιο σιγουρα καποια στιγμη θα κανει μπαμ ( πιο πολλες πιθανοτητες απο να γινει μαλ@κια στην αμνιοπαρακεντηση)....τι να κανω δηλαδη?????? να μην θελω να γινω μανουλα επειδη το μωρο μου θα ειναι Σαντορινη και υπαρχει περιπτωση να εκραγει το ηφαιστειο.........

και με τα οσα λες, με μπερδευεις μερικες φορες. θες να γινεις μανουλα ναι ή ου??????? αν αυριο διαπιστωσεις οτι εισαι εγκυος, εγινε θαυμα κι εμεινες, τι θα κανεις? θα χρειαστει να κανεις αμνιοπαρακεντηση? τι θα πεις δεν την κανω?

εχεις καταλαβει πως ειτε φυσιολογικα ειτε οχι καποιες εξετασεις υποχρεουσε να τις κανεις?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ε να σου πω κι εγω τωρα κατι.....μενω Σαντορινη, εδω ειναι το σπιτι μου η δουλεια μου οι φιλοι μου ολος ο κυκλος μου τελος παντων........

η Σαντορινη εχει και ενα ηφαιστειακι, το οποιο σιγουρα καποια στιγμη θα κανει μπαμ ( πιο πολλες πιθανοτητες απο να γινει μαλ@κια στην αμνιοπαρακεντηση)....τι να κανω δηλαδη?????? να μην θελω να γινω μανουλα επειδη το μωρο μου θα ειναι Σαντορινη και υπαρχει περιπτωση να εκραγει το ηφαιστειο.........

και με τα οσα λες, με μπερδευεις μερικες φορες. θες να γινεις μανουλα ναι ή ου??????? αν αυριο διαπιστωσεις οτι εισαι εγκυος, εγινε θαυμα κι εμεινες, τι θα κανεις? θα χρειαστει να κανεις αμνιοπαρακεντηση? τι θα πεις δεν την κανω?

εχεις καταλαβει πως ειτε φυσιολογικα ειτε οχι καποιες εξετασεις υποχρεουσε να τις κανεις?

μην το λεσ για την αμνιοπαρ. ..υπαρχει περιπτωση να πεσεισ σε ατζαμη ! και να κανει ζημια στο μωρο ...κ σιγουρα ειναι πολυ περισσ οι πιθανοτητεσ απ το να σκασει το ηφαιστειο βρε γιαννα ...

μακαρι να μεινω φυσιολογικα ...αφου δεν εχω πατησει τα 35 ..δεν συντρεχει λογοσ .. αν ομωσ τα πατησω ...ναι θα την κανω ...δεν μιλαω για πονο γι αμενα ..χεστηκα ..καθολου δεν μεν οιαζει ..στο να μην γινει καμια ζημια ..αυτο δεν θελω !

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Ολα ειναι πιθανα αλλα αν σκεφτομαστε ετσι κοριτσακι τοτε δεν θα εχουμε το θαρρος για τιποτα. Πρεπει να τα αντιμετωπίζουμε όλα σαν να ειναι παιχνιδακι γιατι αλλιως θα τα βλεπουμε σαν βουνο. Οσο αφορα την αμνιοπαρακεντηση δεν σε υποχρεώνει κανεις να την κανεις αν θελεις το κανεις απλα σου εξηγουν ότι χωρις αυτήν υπάρχει ενα 40% πιθανων προβληματων που δεν μπορει να ελεγχθει διαφορετικα. Υπάρχουν πολλοι καλοι γιατροι πλεον. Εγώ ειμαι τυχερη απο την αποψη ότι ο δικος μου ειναι ειδικος σε β' επιπεδου εξετασεις δηλ. αμνιοπαρακεντησεις κ.τ.λ. έστειλα μια φιλη μου και δεν καταλαβε τιποτα, αν φτασει εκεινη η ωρα θα βρεις τον καλυτερο. Τιποτα δεν πρεπει να μας φοβιζει εμεις θα κανουμε οτι μπορουμε και αν θελει ο θεος θα τα καταφερουμε. Η κολλητη μου που εμαθε οτι ειναι εγκυος πριν μια εβδομαδα ειναι πολυ καλα και πιστευουμε απο την χοριακη οτι ειναι και δυδιμα. Και να φανταστεις ότι εμεινε με την δευτερη γιατι ο συζυγος έχει τεραστιο προβλημα με το σπερμα γιατι περασε καρκινο σους ορχεις. Ομως για ολα υπαρχει λύση.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Ολα ειναι πιθανα αλλα αν σκεφτομαστε ετσι κοριτσακι τοτε δεν θα εχουμε το θαρρος για τιποτα. Πρεπει να τα αντιμετωπίζουμε όλα σαν να ειναι παιχνιδακι γιατι αλλιως θα τα βλεπουμε σαν βουνο. Οσο αφορα την αμνιοπαρακεντηση δεν σε υποχρεώνει κανεις να την κανεις αν θελεις το κανεις απλα σου εξηγουν ότι χωρις αυτήν υπάρχει ενα 40% πιθανων προβληματων που δεν μπορει να ελεγχθει διαφορετικα. Υπάρχουν πολλοι καλοι γιατροι πλεον. Εγώ ειμαι τυχερη απο την αποψη ότι ο δικος μου ειναι ειδικος σε β' επιπεδου εξετασεις δηλ. αμνιοπαρακεντησεις κ.τ.λ. έστειλα μια φιλη μου και δεν καταλαβε τιποτα, αν φτασει εκεινη η ωρα θα βρεις τον καλυτερο. Τιποτα δεν πρεπει να μας φοβιζει εμεις θα κανουμε οτι μπορουμε και αν θελει ο θεος θα τα καταφερουμε. Η κολλητη μου που εμαθε οτι ειναι εγκυος πριν μια εβδομαδα ειναι πολυ καλα και πιστευουμε απο την χοριακη οτι ειναι και δυδιμα. Και να φανταστεις ότι εμεινε με την δευτερη γιατι ο συζυγος έχει τεραστιο προβλημα με το σπερμα γιατι περασε καρκινο σους ορχεις. Ομως για ολα υπαρχει λύση.

βρε σαφωσ και δεν σε υποχρεωνει ακνεισ να την κανεισ αλλα δεν το ρισκαρεισ ε καμια περιπτωση ...

οσο για την φιλη σου,με το καλο ! αλλα ο καρκινοσ στους ορχεισ δνε εχει να κανει με το σπερμα ..

ο κολλητοσ μου ειχε ..εκανε αφαιρεση στον εναν ...αλλα προβλημα στο σπερμα δεν ειχε ...

ισα ισα τωρα ..εχει μια κορη 1 μηνος,εινια 43 χρονων ,και παντρευτηκε μια 28 αρα !!! καλο ????

οταν πηρα την πρωτη φορα το σπερμορδιαγρ.. ρωτησα το γιατρο ..παιζει να εινια κατι τετοιο ? και μου λεει οχι .

αν ειχε καρκινο ,δεν σημαινε οτι θα εχει προβλημα στο σπερμα ...(βασικα μου ειπε ,καλυτερα να ειχε καρκινο ,θα εκανε παιδια ,παρα ενα τοσο χαλια σπερμα )

μιλαμε ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΩ ΑΠ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ!!! ΤΟΝ Μ@@@ΚΑ! ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ ..ΤΕΛΕΙΩΣ ΗΛΙΘΙΟΣ!

παω να πεσω για υπνο ,αν μπορεσω ..ειμαι κ μονη μου ..λειπει το ..μωρο μου στο χωριο του ,εχω και αγχος πολυ για τη δουλεια μου ,(αυριο πολυ σημαντικη μερα) πηρα και το κωλοσπερμοδ. και ηταν χαλια ...

ψυχολογια 0000000

καλο βραδυ σε ολες!

Διαφημίσεις

κι ομως κοριτσακι μετα την επεμβαση ο αντρας της φιλης μου σχεδον καταστραφηκε το σπερμα εχει πολυ λιγα εκατομυρια και πολυ κακη κινητηκοτητα αυτος ήταν και ο λογος που για αυτους η εξωσωματική ηταν μονοδρομος. Καληνυχτα και να μην στεναχωριεσαι αδικα. Μπορει ο θεος να σου τα φερει πιο ευκολα απο οτι νομιζεις.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

γεια σας κορίτσια σήμερα έκανα τεστ στην 27 μερα και βγήκε αχνα θετικο το απόγευμα πάω για χοριακή μακάρι θέε μου αυτη τη φορά να έπιασε προσπαθώ να συγκρατηθώ άλλα όλο αυτό σκέφτομαι!!!!!!!!!

Μπράβο κοπέλα μου....περίμένουμε να μας πεις το νούμερο της χοριακής σου....

Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία

κι ομως κοριτσακι μετα την επεμβαση ο αντρας της φιλης μου σχεδον καταστραφηκε το σπερμα εχει πολυ λιγα εκατομυρια και πολυ κακη κινητηκοτητα αυτος ήταν και ο λογος που για αυτους η εξωσωματική ηταν μονοδρομος. Καληνυχτα και να μην στεναχωριεσαι αδικα. Μπορει ο θεος να σου τα φερει πιο ευκολα απο οτι νομιζεις.

καλημέρα...να πω κ γω αυτό που ξερω!ο καρκινος στους όρχεις ναι επηρεάζει το σπέρμα αλλά περισσοτερο οι χημειοθεραπειες και όχι καθεαυτό ο ίδιος καρκίνος.απλά το διαστημα που υπάρχει στον όρχι συνυπάρχει φτωχής ποιότητας σπέρμα.

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα στις ομορφονιες.....

καλε τι ζεστη ειναι αυτη παλι σημερα????

Ελευθερια μου περιμενουμε τα νεα της χοριακης.....

ζέστηηηηη?εμας μας ψιχαλησε πρωινιάτικα!!!ανοιξιάτικα φαινόμενα!!:tongue:

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

ζέστηηηηη?εμας μας ψιχαλησε πρωινιάτικα!!!ανοιξιάτικα φαινόμενα!!:tongue:

καλε εδω σκαει ο τζιτζικας κι ας ειναι και πρωι ακομα. με ενα ψιλο κορμακι ειμαι και ζεστενομαι.....φαντασου να μεσημεριασει.....χαχαχαχαχχα με μπικινι θα κυκλοφορω (δεν το εχω και μαζι).....!!!!!

bhXOp3.png

ofRSp2.png

καλε εδω σκαει ο τζιτζικας κι ας ειναι και πρωι ακομα. με ενα ψιλο κορμακι ειμαι και ζεστενομαι.....φαντασου να μεσημεριασει.....χαχαχαχαχχα με μπικινι θα κυκλοφορω (δεν το εχω και μαζι).....!!!!!

τυχερήηηη....λατρεύω τη ζέστη!!!εμεις θα μουχλιάσουμε σήμερα!

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

κ συγνωμη που θα το πω ..αλλα ειναι και το οικονομικο ...αλλο να ξερεισ οτι θεσ μονο ..(αν μπορει σνα πεισ τη λεξη "μονο") για εξετασεισ και για την γεννα ..και λλο να χρειαζεσαι ..ενα 8000 αρι ..γι αν αμπεισ σ αυτη τη διαδικασια ..

ε ειναι καπωσ ..χωρια τα φαρμακα που παιρνεισ σαν οργανισμοσ χωρια το ψυχολογικο ..θα πετυχει δεν θα πετυχει ?

συν βεβαια ...ειπα ..τισ καθιερωμενεσ εξετασεισ και τισ γεννεσ κλπ ..

δεν μιλαμε για 1000 ευρω ..αλαλ για πολλα χιλιαρικα ..

βλεπετε τι γινεται εξω ...ολα τα συνυπολογιζω λοιπον και απελπιζομαι ...

καλημερα κυρια μου, μονο στον υπνο μου που δεν εσε ειδα.....τοση εννοια σε εχω.

λοιπον , για ριξε μια ματια εδω και ψαξτο αν θες....... http://www.ivf-embryo.gr/timokatalogos

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...