Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

μπραβο κοριτσακια μου ! ωραια νεα!!!

την επιβεβαιωση θελουμε ελευθερια μας!!!αυριο ..με το που μαθεις ..,ξεχνας αντρα και σοι σου ..και στελνεις μηνυμα εδω!!!χααχχαχα

κορίτσι νέα δεν έχεις?

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα σε ολες!

ειχα εδω την κολλητη μου που ειναι και εγκυουλα ...και δεν μπορουσα να μπω ...

πηρα τ αποτελεσματα του σπερμοδιαγ. και ειναι επισησ χαλια ...

απλα αυξηθηκε λιγο ..

αντι σαν συνολο σπερματοσ που ειχε το πρωτο ...100,000 ,τωρα εχει 2,000,000 (2 εκατομυρια) και στην εκσπερματιση ...αντι 6,500 εχει 150,000 ..

αν τα υπολογιζω σωστα...

ναι μεν αυξηση αλλα τπτ επι τησ ουσιας ...

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

καλησπερα σε ολες!

απλα αυξηθηκε λιγο ..

αντι σαν συνολο σπερματοσ που ειχε το πρωτο ...100,000 ,τωρα εχει 2,000,000 (2 εκατομυρια) και στην εκσπερματιση ...αντι 6,500 εχει 150,000 ..

αν τα υπολογιζω σωστα...

μαλιστα......και τωρα?????? επομενη κινηση υπαρχει????

bhXOp3.png

ofRSp2.png

μαλιστα......και τωρα?????? επομενη κινηση υπαρχει????

τπτ γιαννα μου ..πρεπει να παμε παλι στον ανδρολογο να δει το αποτελεσμα ..μηπωσ και δωσει καμια βιταμινη ...εχουμε κανει ολες τισ εξετασεισ ..ορμονικεσ τεστοστερονη ..θυρεοειδη κλπ ..για τον καλο μου εννοω ..οχι εγψ και ηταν ολεσ τελειεσ ..

του βρηκε οπως ειπα μια μικρη κιρσοκιλη αλλα δεν πιστευω να φταιει αυτο ...

δλδ ..σε περιπτωση που του πει χειρουργειο ...πιστευω μονο ταλαιπωρια θα εχει κ αι κανενα αποτελεσμα ...

μετα παμε για εξωσωμ ...

συγχαρητηρια κοκι καλη εγκυμοσυνη σου ευχομαι!!!!

ath_gal1 μην απογοητευεσαι ειδες ότι υπήρχε βελτιωση, σε συντομο διαστημα. Ποσο καιρο πριν εκανε το προυγουμενο? Σκεψου ότι αυτό ανανεώνεται περιπου στις 100 μέρες κανε λιγο υπομονή και θα πατε σιγουρα καλυτερα.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

τπτ γιαννα μου ..πρεπει να παμε παλι στον ανδρολογο να δει το αποτελεσμα ..μηπωσ και δωσει καμια βιταμινη ...εχουμε κανει ολες τισ εξετασεισ ..ορμονικεσ τεστοστερονη ..θυρεοειδη κλπ ..για τον καλο μου εννοω ..οχι εγψ και ηταν ολεσ τελειεσ ..

του βρηκε οπως ειπα μια μικρη κιρσοκιλη αλλα δεν πιστευω να φταιει αυτο ...

δλδ ..σε περιπτωση που του πει χειρουργειο ...πιστευω μονο ταλαιπωρια θα εχει κ αι κανενα αποτελεσμα ...

μετα παμε για εξωσωμ ...

ντινακι οτι κι αν γινει, το μονο που μπορεις να κανεις ειναι υπομονη και να το αντιμετωπισεις......μην σε περνει απο κατω. το ξερω ειναι πολυ φυσιολογικο να μην θες να μπεις σε διαδικασιες εξωσωματικης, ισως γιατι ειναι ψυχοφθορες, αλλα ολα μεσα στη ζωη ειναι. κι εγω δεν ηθελα να παθω οτι εγινε....δεν περιμενα να παλλινδρομηση η κυηση μου, αλλα εγινε......εκλαψα χτυπηθηκα,ελεγα γιατι σε μενα? αλλα σηκωσα το κεφαλι ψηλα και ειπα θα το αντιμετωπισω. κι εσυ θα μπεις στο σκεφτικο αυτο του γιατι να μας συμβει αυτο και γιατι να παιδευτουμε ......αλλα καποια πραγματα δεν αλλαζουν και δυστηχως δεν μπορουμε να τα αλλαξουμε.

οπως και να εχει να σκεφτεσαι αυτο που λεω παντα.......ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΘΑΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ή ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ, ΟΛΕΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

συγχαρητηρια κοκι καλη εγκυμοσυνη σου ευχομαι!!!!

ath_gal1 μην απογοητευεσαι ειδες ότι υπήρχε βελτιωση, σε συντομο διαστημα. Ποσο καιρο πριν εκανε το προυγουμενο? Σκεψου ότι αυτό ανανεώνεται περιπου στις 100 μέρες κανε λιγο υπομονή και θα πατε σιγουρα καλυτερα.

το πρωτο το καναμε ...1 μαρτη ..ενα μηνα πριν δλδ ....και μασ μπηκε ...καλα ο μηνασ!

ε και το δευτερο τωρα...

ξερω οτι το τωρινο σπερμα ειναι φτιαγμενο εδω και 3 μηνεσ πριν ...

λετε ρε κοριτσια σε κανα διμηνο δλδ ..(αφου περασε ο ενασ δλδ ..να φτιαξει ??)

τι να πω ...

καλησπερα σε ολες!

απλα αυξηθηκε λιγο ..

αν τα υπολογιζω σωστα...

μην απογοητεύεσαι κορίτσι...δε κάνατε τπτ απολύτως και είχατε αυτή την αύξηση?πηγαίνετε ξανά στον ανδρολόγο να δούμε τι θα πει κ εκείνος.τώρα αν δε γίνει σύλληψη με φυσιολογικό τρόπο κ γίνει με εξωσωματική,μπεμπε θα αποκτήσεις!!δε νομίζω να είναι πρόβλημα!

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

ντινακι οτι κι αν γινει, το μονο που μπορεις να κανεις ειναι υπομονη και να το αντιμετωπισεις......μην σε περνει απο κατω. το ξερω ειναι πολυ φυσιολογικο να μην θες να μπεις σε διαδικασιες εξωσωματικης, ισως γιατι ειναι ψυχοφθορες, αλλα ολα μεσα στη ζωη ειναι. κι εγω δεν ηθελα να παθω οτι εγινε....δεν περιμενα να παλλινδρομηση η κυηση μου, αλλα εγινε......εκλαψα χτυπηθηκα,ελεγα γιατι σε μενα? αλλα σηκωσα το κεφαλι ψηλα και ειπα θα το αντιμετωπισω. κι εσυ θα μπεις στο σκεφτικο αυτο του γιατι να μας συμβει αυτο και γιατι να παιδευτουμε ......αλλα καποια πραγματα δεν αλλαζουν και δυστηχως δεν μπορουμε να τα αλλαξουμε.

οπως και να εχει να σκεφτεσαι αυτο που λεω παντα.......ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΘΑΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ή ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ, ΟΛΕΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ.

ναι ρε γιαννα ομως .λ.εσυ εισαι ...28 ...εγω στα 35...τι περιθωρια εχεισ εσυ και τι εγω ..

αν περασω και τα 35 ..γ@@τα ...κανε και μαστογραφια κανε και αμνιοπαρακεντηση .και χιλια δυο ..

εκει καταληγω ...

ναι ρε γιαννα ομως .λ.εσυ εισαι ...28 ...εγω στα 35...τι περιθωρια εχεισ εσυ και τι εγω ..

αν περασω και τα 35 ..γ@@τα ...κανε και μαστογραφια κανε και αμνιοπαρακεντηση .και χιλια δυο ..

εκει καταληγω ...

κι εγω θα τα κανω όλα αυτα που ειμαι και 38. ε!!! και??? τι εγινε η αμνιοπαρακεντηση ειναι μια πολυ απλη διαδικασια, μαστογραφια εχω κανει ηδη στα 35 και δεν ηταν επίσης τιποτα το ιδιαιτερο. Χθες μου βγάλανε έναν πολυποδα στην υστεροσκόπηση χωρις ναρκωση και πεθανα στον πονο ε και?? για να σου πω την αληθεια το ξεχασα κιολας. Και τον αλλο μηνα ξεκιναω εξωσωματική και ηδη πηρα οδηγιες για τα φαρμακα. Αν το θελουμε πολύ αυτα θα τα βλέπουμε μυρμιγκάκια μπροστα σε αυτο που θελουμε να πετυχουμε

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

εκει καταληγω ...

αμνιοπαρακεντηση θα κανεις οπως και να εχει το πραγμα....ειτε μεινεις φυσιολογικα ειτε με εξωσ/κη. απο τα 35 κ πανω κανεις. οπως και την μαστογραφια την κανεις καθε χρονο, ειναι εξεταση προοληπτικη που πρεπει να γινεται απο μια ηλικια και μετα....για το καλο σου ειναι.

και στο κατω κατω ουτε η πρωτη εισαι ουτε η τελευταια που θα χρειαστει να κανεις αμνιοπαρακεντηση, γιατι πολυ απλα πολλες ειναι αυτες που μενουν εγκυες μετα τα 35.

πλεον εχουν γινει ρουτινα αυτες οι εξετασεις και να σου πω και το αλλο? ας κανουμε ολες τον σταυρο μας που η επισημη εξελισεται προς οφελος μας. πριν χρονια δεν υπηρχε η αυχενικη διαφανεια και γεννιοντουσαν παιδια με συνδρομο, οπως πριν χρονια δεν υπηρχε η υστεροσκοπηση και γυναικες με δυσπλασιες στη μητρα οπως εγω δεν μπορουσαν να γινουν μανες. πολλα ειναι τα υπερ του σημερα που ζουμε και εσυ σκεφτεσαι αν θα κανεις αμνιοπαρακεντηση?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

κι εγω θα τα κανω όλα αυτα που ειμαι και 38. ε!!! και??? τι εγινε η αμνιοπαρακεντηση ειναι μια πολυ απλη διαδικασια, μαστογραφια εχω κανει ηδη στα 35 και δεν ηταν επίσης τιποτα το ιδιαιτερο. Χθες μου βγάλανε έναν πολυποδα στην υστεροσκόπηση χωρις ναρκωση και πεθανα στον πονο ε και?? για να σου πω την αληθεια το ξεχασα κιολας. Και τον αλλο μην αξεκιναω εξωσωματική και ηδη πηρα οδηγιες για τα φαρμακα. Αν το θελουμε πολύ αυτα θα τα βλέπουμε μυρμιγκάκια μπροστα σε αυτο που θελουμε να πετυχουμε

εισαι πολυ αισιοδοξη νενα μου και μπραβο ! δωσε μου λιγη κι εμενα :tongue:

δεν ειναι ομωσ ολα .."ε και ? "

ωραια για την μαστογραφια ..δεν τρεχει κατι ..αλλα ..αν ..λεω ..αν με το καλο μπω σ αυτη τη διαδκασια και ολα καλα ...λογω ηλικιασ ειπα θα κανω αμνιοπαρ.

αν γινει καμια ...μ@@@κια??? ξερεισ οτι ειναι πολυ επικινδυνη εξεταση ...

και να μπεισ σε ολη αυτη τη διαδικασια και να κατσει στραβη εκει ..ε μετα ...οχι χτυπασ απλα το κεφαλι σου στον τοιχο ..πεφτεισ αποτν τριτο που μενω εγω!

δλδ να γινει μα@@και γιατρου...ολα εινια πιθανα ...

απ ο,τι βλεπεισ σκεφτομαι αρνητικα ...γιατι ολα ειναι πιθανα να γινουν ,οπωσ στη φιλη μου εδω μεσα την γιαννα ...που δεν ειχε η κοπελα κανενα θεμα ...και το εχασε δυστυχωσ ..βεβαια μετα τησ ειπαν οτι οντωσ ειχε κατι ...που δεν τησ το ελεγαν ...

αντε να πετυχεισ κανα τετοιο ..παπ@@ρα για γιατρο !

τον κρεμασ .και του πατασ κ μια μηνυσαρα ξεγυρισμενη !

κι εγω θα τα κανω όλα αυτα που ειμαι και 38. ε!!! και??? τι εγινε η αμνιοπαρακεντηση ειναι μια πολυ απλη διαδικασια, μαστογραφια εχω κανει ηδη στα 35 και δεν ηταν επίσης τιποτα το ιδιαιτερο. Χθες μου βγάλανε έναν πολυποδα στην υστεροσκόπηση χωρις ναρκωση και πεθανα στον πονο ε και?? για να σου πω την αληθεια το ξεχασα κιολας. Και τον αλλο μηνα ξεκιναω εξωσωματική και ηδη πηρα οδηγιες για τα φαρμακα. Αν το θελουμε πολύ αυτα θα τα βλέπουμε μυρμιγκάκια μπροστα σε αυτο που θελουμε να πετυχουμε

ζωντανοτατο παραδειγμα η Νενα μας.......την βλεπεις ομως να κολλαει καπου?????? εχει πιστη και προχωραει.......αυτο να κανεις κι εσυ Ντινακη.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

αμνιοπαρακεντηση θα κανεις οπως και να εχει το πραγμα....ειτε μεινεις φυσιολογικα ειτε με εξωσ/κη. απο τα 35 κ πανω κανεις. οπως και την μαστογραφια την κανεις καθε χρονο, ειναι εξεταση προοληπτικη που πρεπει να γινεται απο μια ηλικια και μετα....για το καλο σου ειναι.

και στο κατω κατω ουτε η πρωτη εισαι ουτε η τελευταια που θα χρειαστει να κανεις αμνιοπαρακεντηση, γιατι πολυ απλα πολλες ειναι αυτες που μενουν εγκυες μετα τα 35.

πλεον εχουν γινει ρουτινα αυτες οι εξετασεις και να σου πω και το αλλο? ας κανουμε ολες τον σταυρο μας που η επισημη εξελισεται προς οφελος μας. πριν χρονια δεν υπηρχε η αυχενικη διαφανεια και γεννιοντουσαν παιδια με συνδρομο, οπως πριν χρονια δεν υπηρχε η υστεροσκοπηση και γυναικες με δυσπλασιες στη μητρα οπως εγω δεν μπορουσαν να γινουν μανες. πολλα ειναι τα υπερ του σημερα που ζουμε και εσυ σκεφτεσαι αν θα κανεις αμνιοπαρακεντηση?

δεν ειπα αυτο βρε γιαννα μου ..αλλα αν ηταν οκ το σπερμα μασ ..δεν θα εμπαινε ασ αυτη τη διαδικασια και δεν θα εκανα αμνιοπ..ακομα ειμαι ...34 και μηνακια ...

εχω μισο χρονο μπροστα μου ..τωρα ξερω ομωσ οτι εινια μονοδρομοσ .μονο ...

κ συγνωμη που θα το πω ..αλλα ειναι και το οικονομικο ...αλλο να ξερεισ οτι θεσ μονο ..(αν μπορει σνα πεισ τη λεξη "μονο") για εξετασεισ και για την γεννα ..και λλο να χρειαζεσαι ..ενα 8000 αρι ..γι αν αμπεισ σ αυτη τη διαδικασια ..

ε ειναι καπωσ ..χωρια τα φαρμακα που παιρνεισ σαν οργανισμοσ χωρια το ψυχολογικο ..θα πετυχει δεν θα πετυχει ?

συν βεβαια ...ειπα ..τισ καθιερωμενεσ εξετασεισ και τισ γεννεσ κλπ ..

δεν μιλαμε για 1000 ευρω ..αλαλ για πολλα χιλιαρικα ..

βλεπετε τι γινεται εξω ...ολα τα συνυπολογιζω λοιπον και απελπιζομαι ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...