Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

τι κανετε κοριτσακια μου ????

ελπιζω ολες καλα !

εμεις σημερα καναμε το δευτερο σπερμοδιαγραμμα ..να δουμε τι γινεται ...

οπως γνωριζετε το πρωτο ..μαπα ...φολα ..και οπως αλλιως θελτε χαρακτηριστε το ..

μακαρι να ειναι λαθος το πρωτο ....αν και πηγαμε στον ιδιο μ@@κα να το κανουμε ...να δουμε επειδη θα εχει τισ ιδιες τιμες εργαστηριου κλπ...

ιδωμεν ...μακαρι να εινια το πρωτο λαθος ..και ασ μην κανω ουτε καυγα ουτε τπτ....

μετα τισ 6 θα εχω νεα ...

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

6 η ώρα θα πάω και από τι κατάλαβα αύριο το πρώι θα έχω αποτελέσματα αχ μακάρι να είναι νομίζω ότι πάλι θα είνα φόλα και φοβάμαι αλλα και αυτο το + δεν ξεκολλάει από το μυαλό μου!!!! αχνο άλλα + θέλω να πάω σπίτι και να το ξαναδω !!!!

Ελευθερια μου μπραβο.....αφου ηταν θετικο το τεστ, εστω και αχνο.....δεν υπαρχει λογος να αμφιβαλεις.....θα δεις που η χοριακη σου θα ειναι ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΗ......

συγχαρητηρια, να εχεις μια υγιη και τελειομηνη εγκυμοσυνη.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Ελευθερια μου μπραβο.....αφου ηταν θετικο το τεστ, εστω και αχνο.....δεν υπαρχει λογος να αμφιβαλεις.....θα δεις που η χοριακη σου θα ειναι ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΗ......

συγχαρητηρια, να εχεις μια υγιη και τελειομηνη εγκυμοσυνη.

τι κανεισ κοριτσακι μου εσυ ...

ελπιζω ολες καλα !

οπως γνωριζετε το πρωτο ..μαπα ...φολα ..και οπως αλλιως θελτε χαρακτηριστε το ..

μακαρι να ειναι λαθος το πρωτο ....αν και πηγαμε στον ιδιο μ@@κα να το κανουμε ...να δουμε επειδη θα εχει τισ ιδιες τιμες εργαστηριου κλπ...

ιδωμεν ...μακαρι να εινια το πρωτο λαθος ..και ασ μην κανω ουτε καυγα ουτε τπτ....

μακαρι το δευτερο να διαψευσει το πρωτο και ολα να ειναι τελεια.

περιμενουμε νεα το απογευμα.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

μακαρι το δευτερο να διαψευσει το πρωτο και ολα να ειναι τελεια.

περιμενουμε νεα το απογευμα.

σ ευχαριστω πολυ ...αυτο ελπιζω καπου μεσα μου κι εγω ...

μακαρι ..και μετα δεν θα τουσ ζητησω καμια ευθυνη πωσ και τι ...

μακαρι ...

Διαφημίσεις

ελπιζω ολες καλα !

γεια σου κορίτσι...χαθηκες...ελπίζω τουλάχιστον να μην είχε την ιδια συμπεριφορα...εσύ άλλο?τα νεα σου?βγαινω να κουρεψω το γκαζόν και κατα τις 6 θα είμαι παρούσα...εύχομαι να έχετε ευχαριστα νέα!

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

γεια σας κορίτσια σήμερα έκανα τεστ στην 27 μερα και βγήκε αχνα θετικο το απόγευμα πάω για χοριακή μακάρι θέε μου αυτη τη φορά να έπιασε προσπαθώ να συγκρατηθώ άλλα όλο αυτό σκέφτομαι!!!!!!!!!

συγχαρητηρια κοπελα μου!τα τεστ γραφουν οτι εστω και αχνο να ειναι ισχυει!!!!Οποτε μας βλεπω παρεουλα!!!Περιμενουμε νεα σου!Εγω εκανα σημερα χοριακη και ηταν 2300.

αχ κορίτσια μου μακάριιιιιι σας ευχαριστώ όλες λοιπόν αναλυτικά χθες το μεσημέρι εντόπισα τις θηλές μου ότι σκούρυναν σχεδόν μαύρισαν πήρα ένα clearblue 2πλο το απόγευμα. κάνω το ένα και η γραμμή με το ζόρι φαινόταν. σήμερα το πρωί κάνω και το άλλο και η γραμμή φαινόταν ποιο έντονη αλλά πάλι αχνή ήταν. θα πάω 6 η ώρα να κάνω χοριακή προσπαθώ να ηρεμήσω πραγματικά θέλω να πάω στο φαρμακείο και να πάρω και άλλο αλλά κρατιέμαι δεν έχω λεφτά για πέταμα είμαι από τη φύση μου πολύ ανυπόμονη και αυτό φοβάμαι δεν θα μου βγει σε καλό εδώ και μια ώρα τα κοιτούσα μέχρι που εκνευρίστηκα και τα πέταξα αύριο το πρωί θα ξέρω

συγχαρητηρια κοπελα μου!τα τεστ γραφουν οτι εστω και αχνο να ειναι ισχυει!!!!Οποτε μας βλεπω παρεουλα!!!Περιμενουμε νεα σου!Εγω εκανα σημερα χοριακη και ηταν 2300.

Τι λες βρε κοκι?? αυτά ειναι νούμερα!!!!!!!!!! Αφού ζητήσεις παρέα απο την ελευθερία, τελος. Σιγουρευτηκα!!!! Συγχαρητήρια στις εγκυουλες!!!

Τώρα ξέρεις τι πρέπει να κανείς!!! Ξεκινά ευχές πάραυτα!!!!

Διαφημίσεις

Τι λες βρε κοκι?? αυτά ειναι νούμερα!!!!!!!!!! Αφού ζητήσεις παρέα απο την ελευθερία, τελος. Σιγουρευτηκα!!!! Συγχαρητήρια στις εγκυουλες!!!

Τώρα ξέρεις τι πρέπει να κανείς!!! Ξεκινά ευχές πάραυτα!!!!

Αντε γιατι με την Ελευθερια θελουμε και εσας αυτο το μηνα στην παρεα μας!!!!Αντε λιονταρινα περιμενουμε πολλα πολλα ++++ και απο εσενα αυτο το μηνα!!:D:D:D

τέλειο νούμερο μπράβοοοοοοο!!!! κοκι!!!!, μακάρι να σου κάνω παρέα !!!!!! ας το σιγουρέψω και μετά θα σας εύχομαι όλες μια προς μια!!!

Τι να σιγουρεψεις καλεΕ??Αφου εμφανιστηκαν τα +++ θετικο ειναι το τεστ!!!Μην αγχωνεσαι καθολου!!!!Εγω μεχρι σημερα που ηταν να παρω τη χοριακη ελεγα σαν εσενα"και αν εδειξαν λαθος τα τεστ?" και ειδες αποτελεσμα!Οποτε χαμογελα και απολαυσε το!!!

μπραβο κοριτσακια μου ! ωραια νεα!!!

την επιβεβαιωση θελουμε ελευθερια μας!!!αυριο ..με το που μαθεις ..,ξεχνας αντρα και σοι σου ..και στελνεις μηνυμα εδω!!!χααχχαχα

κοκακι τελεια η χοριακη.....σου στελνω πμ για τον κο Χασιακο......ειναι γιατρος μου......οτι θελεις με ρωτας.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...