Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 2
      • Δύναμη! 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Κοριτσακια γεια σας και απο μενα τελικα την εκανα την υστεροσκοπηση. Αφαιρεθηκε και ο πολυποδας και όλα καλα. Λεπτομερειες δεν σας γραφω γιατι τις εχω γραψει σε ενα κατεβατό στο παλιο φορουμ στην ενοτητα ''ποιες εμειναν εγκυες με κλομιφαινη -σεπραφαρ". Σε αυτον τον κυκλο θα προσπαθησω μονη μου και από τον επόμενο κυκλο ξεκιναω εξωσωματική. Φιλακια.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια γεια σας και απο μενα τελικα την εκανα την υστεροσκοπηση. Αφαιρεθηκε και ο πολυποδας και όλα καλα. Λεπτομερειες δεν σας γραφω γιατι τις εχω γραψει σε ενα κατεβατό στο παλιο φορουμ στην ενοτητα ''ποιες εμειναν εγκυες με κλομιφαινη -σεπραφαρ". Σε αυτον τον κυκλο θα προσπαθησω μονη μου και από τον επόμενο κυκλο ξεκιναω εξωσωματική. Φιλακια.

καλημέρα!καλη επιτυχία σου εύχομαι και να μη χρειαστεί τπτ άλλο!!!;)

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

Καλημερα κοριτσοπουλα μου, τι κανετε?

εγω νομιζω οτι ξεμπερδεψα με το θεματακι που ειχα......αιμα τελος.....δοξα το Θεο.!!!

νενα μου ολα θα πανε καλα, αυτο να εχεις στο μυαλο σου....οσο απελπιζεσαι και βαζεις ασχημες σκεψεις στο μυαλουδακι σου τοσο χειροτερα για σενα θα ειναι......ηρεμια λοιπον τωρα, απολαυσε το σεξακι με τον αντρουλη σου και ολα θα γινουν θα το δεις.

στειλε μου το λινκ με την δημοσιευση που λες απο το παλιο φορουμ.

ευχαριστω

φιλακια πολλα σε ολες

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Μπραβο Νενα, αντε με το καλο. Ας ειναι ο τυχερος σου μηνας!!!!

Διαφημίσεις

γεια σας κορίτσια σήμερα έκανα τεστ στην 27 μερα και βγήκε αχνα θετικο το απόγευμα πάω για χοριακή μακάρι θέε μου αυτη τη φορά να έπιασε προσπαθώ να συγκρατηθώ άλλα όλο αυτό σκέφτομαι!!!!!!!!!

γεια σας κορίτσια σήμερα έκανα τεστ στην 27 μερα και βγήκε αχνα θετικο το απόγευμα πάω για χοριακή μακάρι θέε μου αυτη τη φορά να έπιασε προσπαθώ να συγκρατηθώ άλλα όλο αυτό σκέφτομαι!!!!!!!!!

ναιαιαιαιαιαι.....έτσι,έτσι να ακούω για θετικά αποτελέσματα και χοριακές να μου ανεβαίνει η διάθεση....τι ώρα θα πας?θα ειμαι απικο για τα νέα σου!!!σου εύχομαι πολλά ++++++++++++!

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

6 η ώρα θα πάω και από τι κατάλαβα αύριο το πρώι θα έχω αποτελέσματα αχ μακάρι να είναι νομίζω ότι πάλι θα είνα φόλα και φοβάμαι αλλα και αυτο το + δεν ξεκολλάει από το μυαλό μου!!!! αχνο άλλα + θέλω να πάω σπίτι και να το ξαναδω !!!!

Διαφημίσεις

6 η ώρα θα πάω και από τι κατάλαβα αύριο το πρώι θα έχω αποτελέσματα αχ μακάρι να είναι νομίζω ότι πάλι θα είνα φόλα και φοβάμαι αλλα και αυτο το + δεν ξεκολλάει από το μυαλό μου!!!! αχνο άλλα + θέλω να πάω σπίτι και να το ξαναδω !!!!

Με το καλο τα χαρούμενα αποτελέσματα!!!!!!

αύριο το πρωι???ε αμαν!!!!πλάκα κάνω εννοειται...απλά προσθέτει λίγο σασπενς παραπάνω...μακάρι κορίτσι μου να είναι θετικότατη!!!στην αναμονή κ μεις μαζί σου...;)

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

ευχαριστω παρα πολύ στείλε μου τη θετικη σου ενέργεια μιας και στη καβάλα σπούδαζα εζησα τα 4 ωραιοτερα χρόνια τησ ζώησ μου εκεί γνώρισα και τον άντρα μου τη λατρεύω

ευχαριστω παρα πολύ στείλε μου τη θετικη σου ενέργεια μιας και στη καβάλα σπούδαζα εζησα τα 4 ωραιοτερα χρόνια τησ ζώησ μου εκεί γνώρισα και τον άντρα μου τη λατρεύω

σου στέλνω όλη μου τη θετική ενέργεια γιατί όπως είναι γνωστό( και αν δεν είναι,θα γίνει ) έχω μπολικη!!!!!!!!!!;):tongue:

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

ωπα??? τι εχασα ...για ενημερωσε με ...προσωπικα κοπελια μου !!!

αν αυτο που νομιζω ...ευχομαι ολοψυχα!!!!!

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...