Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Γιάννα μου τι κανεις;εμένα το αιΜα μου κράτησε 10 μερες.τρεις μερες τώρα τίποτα!να σας πωκ ένα κουφο τώρα;πάω στο γυναικολογο τη Παρασκευή κ το ρωτάω ποτε θα αδιαθετησω,μου λέει εξαρτάται ποτε θα σκάσει το αυγό,λέω το Σάββατο δε κανω ένα τεστ ωορρηξιας αφού τα εχω εδω να δω..κ χαμογελάει,κανω χθες πάλι χαμογελακι,κανω σήμερα χαμόγελο πάλι!τι γινεται ρε κορίτσια;

Ευαγγελία μου λυπάμαι πολυ κ για το μωρακι σου.... Όπως Είπα κ στην Γιάννα ο οργανισμός έχει πάθει σοκ κ θέλει καιρο να συνέλθει.. Για αυτο οι γιατροί λένε προσπάθειες μετα απο 2-3 περιόδους.. Να προλάβει να συνέλθει..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kοριστικά μου είχα κόσμο και μόλις έμεινα μονη!! Έχω πολυ πίστη και ελπίζω!! Να σας πω και μια πραγματικότητα? ελπίζω για όλες μας.. Σας έχω στο μυαλό μου!! Είπα, αυτόν τον μήνα θα είμαι αισιόδοξη.. Άλλωστε ξεκίνησε και με τις καλύτερες προδιαγραφές!!!! Με την κοκι μας!!!

Γιαννα μου, κοριτσάκι μου κι εγω νομίζω ότι αυτά ειναι φυσιολογικά. (απο δυο φίλες μου έτσι τα θυμάμαι). Πάντως μίλησε με τον γιατρό σου για να είσαι σίγουρη.

Κοριτσακια μου να έχουμε καλο μήνα...

Και είμαι σίγουρη ότι θα έχουμε γιατι έκανε ποδαρικό η κοκι!!!! Oh yes!!!

καλημερα !!!χθες δεν μπηκα γιατι δουλευα ολη τη μερα..εκανα λοιπον σημερα το πρωι το τεστ (ναι αντεξα εως σημερα ) και βγηκε θετικο!!!!!

Συνχαρητήρια κόκι μου.Να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη!!!!!!!!!!!!!!!!!:P

Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία

Καλημερα καλημερα!Σας υπερευχαριστω ολες για τις υπεροχες ευχες σας!!!Ποση χαρα μου δινετε δεν ξερετε!Τωρα ομως θελω και παρεα οποτε σας περιμενω ολες μια μια να μου πειτε το ευχαριστο !!!Φιλακια πολλα..

Διαφημίσεις

Γιάννα μου τι κανεις;εμένα το αιΜα μου κράτησε 10 μερες.τρεις μερες τώρα τίποτα!να σας πωκ ένα κουφο τώρα;πάω στο γυναικολογο τη Παρασκευή κ το ρωτάω ποτε θα αδιαθετησω,μου λέει εξαρτάται ποτε θα σκάσει το αυγό,λέω το Σάββατο δε κανω ένα τεστ ωορρηξιας αφού τα εχω εδω να δω..κ χαμογελάει,κανω χθες πάλι χαμογελακι,κανω σήμερα χαμόγελο πάλι!τι γινεται ρε κορίτσια;

καλημερα σε ολες τις φιλεναδες....

Ευαγγελια μου σε γενικες γραμμες καλα ειμαι....θελω τουλαχιστον να ειμαι καλα. ενταξει οτι παθαμε δεν ξεχνιεται, αλλα πρεπει να το αποδεχτουμε και να προχωρησουμε. να το αλλαξουμε δεν γινεται, κι οσο το σκεφτομαι τοσο πιο πολυ πεφτει η ψυχολογια μου.......και τωρα ειναι που πρεπει να φανω δυνατη γιατι εχω να αντιμετωπισω και μια επεμβαση σε λιγο καιρο.

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ.....ΠΙΣΤΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.

σχετικα με τα τεστ, αν τα εκανες και σου χαμογελασαν τοτε λογικα, σε 14 μερες περιπου θα πρεπει να αδιαθετησεις....δεν το λεω σιγουρα, απλα βαση λογικης.

εγω σημερα δυο σταγονιτσες αιμα κι αυτες με το ζορι.....εεε ηθελε εχτες να μου χαλασει την θετικη μου ενεργεια......θα παρω ομως ενα τηλεφωνο πιο απογευμα και τον γιατρο μου να του πω τι συμβαινει και εχει ο Θεος.....

φιλακια σε ολες, καλη εβδομαδα και καλη δουλιτσα

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Καλημερα καλημερα!Σας υπερευχαριστω ολες για τις υπεροχες ευχες σας!!!Ποση χαρα μου δινετε δεν ξερετε!Τωρα ομως θελω και παρεα οποτε σας περιμενω ολες μια μια να μου πειτε το ευχαριστο !!!Φιλακια πολλα..

κοκακι πριν ησουν μονη και πιαναν οι ευχες σου ......τωρα που εισαι διπλη τις βλεπω ολες εγκυουλες μεσα στο μηνα.:D

εγω θα ακολουθησω απο Ιουνιο-Ιουλιο....Θεου θελοντος.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

κοκακι πριν ησουν μονη και πιαναν οι ευχες σου ......τωρα που εισαι διπλη τις βλεπω ολες εγκυουλες μεσα στο μηνα.:D

εγω θα ακολουθησω απο Ιουνιο-Ιουλιο....Θεου θελοντος.

αγαπουλα μου καλη σου μερα....πως εισαι σημερα???

2kMip2.png

Διαφημίσεις

τπτ κ απο μενα...βαρέθηκα σπιτι!!!:mad:εσυ τελειωσες απο τη δουλεια σου?

Δε δουλεύω κάθε μερα, σήμερα έκανα δουλειές στο σπιτι.. Γιατι δεν πας μια βολτιτσα? στην Καβάλα έχετε καλό καιρο?

Δε δουλεύω κάθε μερα, σήμερα έκανα δουλειές στο σπιτι.. Γιατι δεν πας μια βολτιτσα? στην Καβάλα έχετε καλό καιρο?

καλός ο καιρός σήμερα αλλά το απογευμα βγάζει ένα αεράκι.....μπρρρρρρ!

καλό αυτό να μη δουλεύεις κάθε μέρα...κ γω έτσι είμαι...όποτε με χρειαστεί ο άντρας μου,απίκο η κυρία!!!!!!:tongue:

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...