Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Το μυστικο νομιζω ειναι να ασχοληθουμε με κατι αλλο!Την προσευχη μου την κανω συνεχεια κ η αληθεια ειναι οτι αγχωνομαι κ φοβαμαι μηπως κατι δεν παει καλα!!!αλλα νομιζω αυτο το αγχος το εχουμε ολες!!!

κοκι!!!!! Τι χαρα!!!!!!!!! Συγχαρητήρια!!! Συγχαρητήρια!!! Συγχαρητήρια!!!

Εχω συγκινηθεί πολύ!!!! Ειμαι τοσο χαρουμενη για σενα!!!!!!! Ολα τέλεια θα πάνε!! Τελεια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια καλημέρα και καλό μήνα. να σας ρωτήσω, όλες αυτές οι μέθοδοι, σπερματέγχυση, φάρμακα για την γονιμότητα κλπ μετά από πόσο καιρό πρέπει να καταφύγω σε αυτές , παίζει ρόλο η ηλικία. εγώ έίμαι 25 και οάντρας μου τριάντα. προσπαθούμε για 4 μήνες.

κοριτσια καλημέρα και καλό μήνα. να σας ρωτήσω, όλες αυτές οι μέθοδοι, σπερματέγχυση, φάρμακα για την γονιμότητα κλπ μετά από πόσο καιρό πρέπει να καταφύγω σε αυτές , παίζει ρόλο η ηλικία. εγώ έίμαι 25 και οάντρας μου τριάντα. προσπαθούμε για 4 μήνες.

Eλενα καλησπέρα, καλο μήνα. Συνήθως λενε οτι μετα τον πρωτο χρονο προσπαθειων αρχιζουν οι εξετασεις. Εμενα ο γιατρος μου βεβαια μου ειπε οτι στους εξι με οκτω μηνες αρχιζει τις εξετασεις αρχικα με σπερματοδιαγραμμα, αλλα σε πιο χαλαρους ρυθμους, για την αποφυγη αγχους. Αυτα διαφερουν απο γιατρο σε γιατρο. Αναλογα με τις εξετασεις σου προτεινουν μεθοδους. Αλλα τεσσερις μηνες ειναι νωρις για τετοιες μεθοδους. Και ειστε πολυ νεοι ακομα. Ηρεμα και χαλαρα!!

κοκι συγχαρητήρια κορίτσι μου μπράβο εύχομαι όλα να πάνε τέλεια αυτός ο μηνάς μπήκε με άλλο αέρα έτσι να συνεχιστεί για όλες μας !!!!!! εγώ από βδομάδα περιμένω αν και τα συμπτώματα περιόδου ξεκίνησαν. προσπάθησα να μην το σκέφτομαι καθόλου αυτό το μήνα είχα πολύ τρέξιμο στη δουλεία!!! και μόνο μια επαφή στις γόνιμες ημέρες. αλλά όσο πλησιάζει ο καιρός για τη περίοδο δεν το βγάζω από το μυαλό μου!!!! και πάλι συγχαρητήρια αυτό το συναίσθημα πιστεύω ότι είναι ο ορισμός της ευτυχίας.

κοριτσακια καλημερα....εχω την ευτυχια να μαθαινω πριν απο ολες τα χαρμοσυνα νεα της κοκι μας!!!!θελω να μοιραστω μαζι σας τις εμπειριες της τελευταιας εβδομαδας μου!!!!και τον ερχομο του μηνα του νεου!!!!μεσα στην προηγουμενη εβδομαδα ειχα αιτηματα φιλιας στο facebook απο 2 φιλες μου παλιες με τις οποιες εχω να μιλησω 15 χρονια και τις οποιες και σκεφτομουνα εντονα αυτες τις μερες!!!σημερα το πρωι μιλουσα με τον αντρα μου για μια αλλη φιλη μου και την ωρα που ελεγα το ονομα της χτυπησε το τηλεφωνο και ηταν αυτη που μου ελεγε να παμε για καφε...να σημειωσω πως με αυτην την κοπελα βρισκομαστε και μιλαμε 2 φορες το χρονο....και οταν κατεβηκα να παρω το αυτοκινητο μου να παω για καφε ειδα πως τα αγαπημενα πουλακια της φυσης ειχαν αφησει τα περιττωματα τους επανω στο μολις φρεσκοπλυμενο αυτοκινητο μου...καθως κινησα η καημενη να το καθαρισω με μωρομαντηλα τσουκ!!!!νασου μια νεα κουτσουλια επανω στο μολις φρεσκοπλυμενο κεφαλακι μου -στα μυρωδατα μαλλακια μου!!!!!ε...να μη χαρω η καημενη!!!!χαχαχαχα.....αφου λεω η λαχειο θα μου κατσει συντομα η μωρο!!!!διαλεγω και παιρνω!!!!!

2kMip2.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια καλημερα....εχω την ευτυχια να μαθαινω πριν απο ολες τα χαρμοσυνα νεα της κοκι μας!!!!θελω να μοιραστω μαζι σας τις εμπειριες της τελευταιας εβδομαδας μου!!!!και τον ερχομο του μηνα του νεου!!!!μεσα στην προηγουμενη εβδομαδα ειχα αιτηματα φιλιας στο facebook απο 2 φιλες μου παλιες με τις οποιες εχω να μιλησω 15 χρονια και τις οποιες και σκεφτομουνα εντονα αυτες τις μερες!!!σημερα το πρωι μιλουσα με τον αντρα μου για μια αλλη φιλη μου και την ωρα που ελεγα το ονομα της χτυπησε το τηλεφωνο και ηταν αυτη που μου ελεγε να παμε για καφε...να σημειωσω πως με αυτην την κοπελα βρισκομαστε και μιλαμε 2 φορες το χρονο....και οταν κατεβηκα να παρω το αυτοκινητο μου να παω για καφε ειδα πως τα αγαπημενα πουλακια της φυσης ειχαν αφησει τα περιττωματα τους επανω στο μολις φρεσκοπλυμενο αυτοκινητο μου...καθως κινησα η καημενη να το καθαρισω με μωρομαντηλα τσουκ!!!!νασου μια νεα κουτσουλια επανω στο μολις φρεσκοπλυμενο κεφαλακι μου -στα μυρωδατα μαλλακια μου!!!!!ε...να μη χαρω η καημενη!!!!χαχαχαχα.....αφου λεω η λαχειο θα μου κατσει συντομα η μωρο!!!!διαλεγω και παιρνω!!!!!

Μωρο.. Μωρο!!!! Λεφτά υπάρχουν άλλωστε ε??? βρε γλυκό μου κορίτσι αυτή η διαίσθηση μπορει να συμπεριλάβει και εμένα μεσα???? Χίχι!!!! Φεύγει και ο αναδρομος Ερμής απο τα κεφαλιά μας να ησυχάσουμε λίγο!!!!!!!

Μωρο.. Μωρο!!!! Λεφτά υπάρχουν άλλωστε ε??? βρε γλυκό μου κορίτσι αυτή η διαίσθηση μπορει να συμπεριλάβει και εμένα μεσα???? Χίχι!!!! Φεύγει και ο αναδρομος Ερμής απο τα κεφαλιά μας να ησυχάσουμε λίγο!!!!!!!

αμε ...γιατι οχι...ολοι οι καλοι χωρανε στα ονειρα!!!!!ελα ελα να παμε παρεουλα!!!!

2kMip2.png

εμενα με κυβρενα ο ερμης ως διδυμος που ειμαι!!!! αντε να παει στο καλο ο γλυκουλης μου!!!!!!καμια διακοπουλα που και που δεν βλαπτει!!!! επιτελους να φυγει!!!!

2kMip2.png

αμε ...γιατι οχι...ολοι οι καλοι χωρανε στα ονειρα!!!!!ελα ελα να παμε παρεουλα!!!!

Πάμε πάμε!!! Σ΄ακολουθω!!! Να φωνάξουμε και τα υπόλοιπα κοριτσακια!!!

Παρέλαση!!

Μακάρι να μας πανε όλα καλα!!! Έχω ανάγκη να είμαι αισιόδοξη γιατι αλλιώς δεν βγαινει ζωή.. Άντε λοιπόν, ας προσευχηθουμε όλες την ανάσταση και μετα ας ελπίζουμε για το μικρο μας θαύματακι!!

Λέω να σας εξομολόγηση κάτι.. Μονο σε σας βέβαια γιατι ο περίγυρος θα με πάρει στο ψιλό!!! Προχτές πήγα στην εκκλησία να άναψε ένα κερακι, και όπως ανεβαινα τα σκαλιά ήταν ένα καρότσι στην πόρτα. Και σκέφτηκα..να ένα σημάδι.. Το μωράκι με περιμένει.. Μην με πείτε τρελή!!! Αλλα θέλω να πιστέψω ότι δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα και θα κάνουμε και εμείς ένα μωρο!!!! Μεταξύ μας, ε???

Διαφημίσεις

καλημερα !!!χθες δεν μπηκα γιατι δουλευα ολη τη μερα..εκανα λοιπον σημερα το πρωι το τεστ (ναι αντεξα εως σημερα ) και βγηκε θετικο!!!!!

μπραβο ρε κοκακι.....μπραβο κοπελα μου. συγχαρητηρια.

να εχεις μια υγιη , ομορφη και τελειομηνη εγκυμοσυνη.

μπραβο, μπραβο, αληθεια χαρηκα παρα πολυ.

σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να σου πανε ολα τελεια.

μην μας ξεχασεις τωρα......

να προσεχεις τον εαυτο σου και να μην κουραζεσαι. φορτοσε τα στον γαιδαρο ολα και απολαυσε την εγκυμοσυνη σου.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

μπραβο ρε κοκακι.....μπραβο κοπελα μου. συγχαρητηρια.

να εχεις μια υγιη , ομορφη και τελειομηνη εγκυμοσυνη.

μπραβο, μπραβο, αληθεια χαρηκα παρα πολυ.

σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να σου πανε ολα τελεια.

μην μας ξεχασεις τωρα......

να προσεχεις τον εαυτο σου και να μην κουραζεσαι. φορτοσε τα στον γαιδαρο ολα και απολαυσε την εγκυμοσυνη σου.

εεεεεεεεεεεεεεεεειιιιιιιιι ομορφια μου....οχι τετοια...ειπαμε το 2013 μαζι στο ρεα!!!!!!δεν ειδες ποσες-μετα συγχωρησεως-σκατουλες επεσαν πανω μου????

2kMip2.png

καλημερα !!!χθες δεν μπηκα γιατι δουλευα ολη τη μερα..εκανα λοιπον σημερα το πρωι το τεστ (ναι αντεξα εως σημερα ) και βγηκε θετικο!!!!!

πολλά συγχαρητήρια κοκι μου....μπραβο μπραβο....πόσο χάρηκα για άλλη μια φορά!!!!:D

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

Λέω να σας εξομολόγηση κάτι.. Μονο σε σας βέβαια γιατι ο περίγυρος θα με πάρει στο ψιλό!!! Προχτές πήγα στην εκκλησία να άναψε ένα κερακι, και όπως ανεβαινα τα σκαλιά ήταν ένα καρότσι στην πόρτα. Και σκέφτηκα..να ένα σημάδι.. Το μωράκι με περιμένει.. Μην με πείτε τρελή!!! Αλλα θέλω να πιστέψω ότι δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα και θα κάνουμε και εμείς ένα μωρο!!!! Μεταξύ μας, ε???

liontarina μου κ μόνο που έκανες αυτή τη σκέψη σημαίνει ότι δε ξεχνας τη δύναμη του Θεού και είμαι σίγουρη ότι ούτε και αυτός θα σε ξεχάσει!!!!!

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

λοιπον,

εγω σημερα εβλεπα στον υπνο μου την γιαγια μου ( εχει πεθανει εδω και χρονια) και οτι μαλλον ημουν εγκυος....ετσι θυμαμαι δηλαδη σαν να ημουν εγκυος. η γιαγια μου λοιπον ερχοταν με το καραβι να μας δει εκει που μεναμε...την περιμενα ολο το βραδυ να φτασει και ολο ξυπναγα ( που κοιμομουν στον υπνο μου) με την αγωνια να δω αν εφτασε. ξυπναγα- ξανα κοιμομουν, ξανα ξυπναγα ξανα κοιμομουν....μεχρι που καποια στιγμη σηκωνομαι και βλεπω φως στην κουζινα...ανοιγω την πορτα και τσουπ βλεπω την γιαγια μου, ειχε φτασει και μας μαγειρευε. μολις την βλεπω, της σκαω ενα χαμογελο απο την χαρα μου, μου γελαει κι αυτη και αγκαλιαστηκαμε. ενιωθα τοσο ομορφα ...περναει η ωρα και καθομαστε για φαγητο.....εγω , ο αντρας μου, οι θεια μου, ξαδελφια μου....πολυ λαος.....

εκτος απο μια φορα στην αρχη του θανατου της δεν την ειχα ξανα δει στον υπνο μου και την ειδα τωρα. να σημειωσω οτι στην γιαγια την συγκεκριμενη ειχα τεραστια αδυναμια καθως αυτη μας μεγαλωσε οταν πεθανε η μαμα μου.

βλεπω λοιπον το παραπανω ονειρο και ξυπνησα τοσο ηρεμη......τοσο καλα που λεω: μου ετυχε το πιο σκληρο πραγμα που μπορει να γινει σε μια κοπελα εγκυο. πρεπει ομως να το αποδεχτω και να κοιταξω το μελλον. σκεφτηκα οτι δεν μπορω να γυρισω τον χρονο και να αλλαξω οτι συνεβει-αν μπορουσα θα το εκανα. εγινε και δυστηχως δεν αλλαζει. πρεπει να το ξεπερασω και να κοιταξω μπροστα. να το ξεχασω δεν μπορω και ουτε θα το ξεχασω ποτε....αλλα πρεπει να το αποδεχτω και να συνεχισω....

και με τα πολλα-πολλα λεω σημερα θαμου αφιερωσω την μερα. θα κανω μια κουρα ομορφιας να ξεχαστω να νιωσω και καλυτερα. ειχα λοιπον κατι βαφεσ μαλλιων και εβαλα την κουνιαδα μου να μου βαψει τα μαλλια. επιασα τα περιποιηθηκα τα ισιωσα, εβαψα τα νυχια μου, εβγαλα φρυδι εκανα μασκα προσωπου.........γενικοτερα με περιποιηθηκα αρκετα....πραγμα που ειχα καιρο να κανω.

ολα καλα, ολα ωραια...........εεεεε καλα δεν μου ητανε η περιοδος χαριτος? παω πριν λιγο τουαλετα και απο εκει που ημουνα στα καθαρισματα( απο την διακοπη), ειχα γινει χαλια απο το αιμα......σαν να εχω κανονικη περιοδο.....και συν οτι εχω πονους περιοδου.......

τι γινεται?????

οπως τα υπολογιζα περιοδο θα επρεπε να εχω απο τις 17/04 και μετα.......

γιατι τωρα τοσο αιμα?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...