Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Ε, ναι, κυριως διαμονη. Περιοχη και τετοια

εξαρταται απο τι καλυπτει τις αναγκες σου. αν θες να εισαι στο κεντρο η πανω στην παραλια.

οπως και να εχει παντως, ολο το νησι ειναι γεματο ξενοδοχεια απο ακριβα εως φτηνα, για καθε γουστο και καθε τσεπη. οι πιο οικονομικες περιοχες ειναι η περισσα, ο περιβολος, το καμαρι και ο καρτεραδος.

οταν με το καλο αποφασισεις να ερθεις θα μου πεις πια ξενοδοχεια εχεις βρει που σου αρεσουν και θα σου πω εγω πανω κατω τι παιζει κ αν ειναι καλα.

Ευτυχώς η φίλη μου ειναι καλά η χοριακή της διπλασιαστικε και το υγρό άρχισε σιγα-σιγα να υποχωρεί. Βεβαια θα την κρατήσουν 2-3 μέρες στο νοσοκομείο για παρακολούθηση. Το θέμα ειναι ότι δεν εβρισκε τον γιατρό της και τηλεφώνησα εγώ στον δικό μου που πηγαίνει στο συγκεγριμένο νοσοκομείο και πήγε και την είδε ο καλός μου. Πάλι καλά εχω πολυ γλυκο γιατρουλη.

αυτο το πραγμα με τους γιατρους που δεν σηκωνουν το τηλεφωνο ποτε μου δεν μπορεσα να το καταλαβω......ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΡΕ ΠΟΥΣ..Η ΜΟΥ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙΑΣΜΕΝΟ???? ΓΙΑ ΜΟΣΤΡΑ????? αντε γιατι κατι τετοια βλεπω και συχγιζοναι, ε μα ειναι δυνατον??? να υποφερει η κοπελα και να ψαχνει τον γιατρο??? ειμαστε σοβαροι?????

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ κορίτσι...αφου πιάνει σε σενα αυτό το κόλπο,συνέχισε έτσι........και να σε δούμε συντομα με ενα μπεμπάκι...!!!

:P

μακαρι κοριτσακι μου....νομιζω πως κουραστηκα να σκεφτομαι μονο αυτο...δεν κανει καλο και στα νευρα!!!οχι πως παραιτουμαι απο προσπαθειες και τα σχετικα αλλα οχι αλλο εμμονη!!!

2kMip2.png

κοριτσια εγω αυτες τις μερες ψαχνομαι με τα διαφραγματα να δω τι συμβαινει........βρηκα στο παρεντσ μια κοπελα που ειχε κι αυτη διαφραγμα και το αφαιρεσε με υστεροσκοπηση συν οτι εχουμε και τον ιδιο γιατρο.

τις ζητησα λοιπον πληροφοριες σχετικα με την επεμβαση και το ποτε της επετρεψαν να αρχισει προσπαθειες....και δοξα τον ΘΕΟ, να την εχει καλα μου απαντησε κατευθειαν και ηταν τοσο διαφωτιστικη σε οσα μου ειπε που μου εβγαλε ενα βαρος απο πανω μου. εκεινης της ειπαν οτι μπορει να ξεκινησει 10 μερες μετα την επεμβαση.......10 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ....ΜΟΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.......πηρα μεγαλη χαρα. φοβομουν οτι πρεπει να περιμενεις κανενα τετραμηνο, αλλα δεν ειναι ετσι.....και δεν ειναι και η μονη που της ειπαν κατευθειαν σεξ.......μου εδωσε τεραστια χαρα.

αχ κοριτσια μου δεν βλεπω την ωρα να μπω για την επεμβαση.......ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ.........!!!!!!!

bhXOp3.png

ofRSp2.png

κοριτσια εγω αυτες τις μερες ψαχνομαι με τα διαφραγματα να δω τι συμβαινει........βρηκα στο παρεντσ μια κοπελα που ειχε κι αυτη διαφραγμα και το αφαιρεσε με υστεροσκοπηση συν οτι εχουμε και τον ιδιο γιατρο.

τις ζητησα λοιπον πληροφοριες σχετικα με την επεμβαση και το ποτε της επετρεψαν να αρχισει προσπαθειες....και δοξα τον ΘΕΟ, να την εχει καλα μου απαντησε κατευθειαν και ηταν τοσο διαφωτιστικη σε οσα μου ειπε που μου εβγαλε ενα βαρος απο πανω μου. εκεινης της ειπαν οτι μπορει να ξεκινησει 10 μερες μετα την επεμβαση.......10 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ....ΜΟΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.......πηρα μεγαλη χαρα. φοβομουν οτι πρεπει να περιμενεις κανενα τετραμηνο, αλλα δεν ειναι ετσι.....και δεν ειναι και η μονη που της ειπαν κατευθειαν σεξ.......μου εδωσε τεραστια χαρα.

αχ κοριτσια μου δεν βλεπω την ωρα να μπω για την επεμβαση.......ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ.........!!!!!!!

πόσο πολύ με έκανες να χαρώ τώρα....!!!:Dάντε άντε να σου έρθει γρήγορα τότε!!!!

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

Διαφημίσεις

Eυχαριστω για τις πληροφοριες, οταν ψαξω θα σου πω!!

Πολυ ευχαριστα τα νεα σου!!! Πηρα μεγάλη χαρά.. Πρωτη φορα θα περιμενουμε με αγωνια να αδιαθετησει καποια κοπέλα!! Ολα να πάνε καλά και σύντομα σου ευχομαι!!! Μονο χαρες κοριτσάκι μου αποεδώ και πέρα! Μονο χαρες!!!

μπραβο γιαννα μου!!πολυ χαιρομαι για σενα!!αντε να κανεις γρηγορα την επεμβαση κ να μεινεις γρηγορα εγκυουλα!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

ειδες βρε χαζο μην αγχώνεσαι το παιδακι που θα κρατήσεις στην αγκαλία σου ειναι στο δρομο. Εγώ πιστευω ότι το καλοκαιρι θα εισαι εγκυουλα.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Και ειναι αληθεια κοριτσια παντα έλεγα ότι εγώ θα ήθελα να μεινω εγκυος απο τα μέσα της ανοιξης μεχρι το τελος του καλοκαιριου. Αφενος περνας ενα καλοκαιρι χαλαρα στην αρχή της εγκυμοσύνης χωρίς να εισαι βουβαλακι στην παραλία κανεις τα μπανακια σου και από την αλλη το επόμενο καλοκαιρακι δεν κλεινεσαι μεσα αλλά κανεις βολτίτσα με το καροτσακι κι ας ειναι το μωρακι ημερων. Οπότε από εδω και πέρα ειναι το καλυτερο διαστημα.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια...τι μου κανετε?????εγω οπως καταλαβενετε ειμαι στην αναμονη ακομα!!!Εσεις πως ειστε σημερα?

ακομα δεν εκανες τεστ????? εχεις καθυστερηση κι ακομα το αναβαλεις???? τι να σου πω, μπραβο και χαρας στο κουραγιο σου.......αλλα καλυτερα, θυμησου και τα δικα μου. εκανα τεστ με θετικη χοριακη και βγηκε αρνητικο.....οποτε καλα κανεις και περιμενεις.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Eυχαριστω για τις πληροφοριες, οταν ψαξω θα σου πω!!

Πολυ ευχαριστα τα νεα σου!!! Πηρα μεγάλη χαρά.. Πρωτη φορα θα περιμενουμε με αγωνια να αδιαθετησει καποια κοπέλα!! Ολα να πάνε καλά και σύντομα σου ευχομαι!!! Μονο χαρες κοριτσάκι μου αποεδώ και πέρα! Μονο χαρες!!!

καλα οταν με το καλο αδιαθετησω, θα κανουμε παρτυ.......θα το καψουμε το φορουμ.....:D

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...