Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

αν οντως εισαι εγκυος αγαπουλα πες μου το μυστικο που ξεχαστηκες αυτο το μηνα μπας και το κανω κι εγω....χαχαχα....δηλαδη να παρακαλαμε να υπαρχει καποιο προβλημα????που φτασαμε!!! χαχαχαχα...πλακα κανω...εννοειται πως οχι!!!!!!!αχ αντε καλε να περασουν οι μερες να μας τα πεις.....οχι τα καλαντα.......τα μαντατα!!!!χαχαχαχ.α...:-P

αν συμβαινει το ακατορθοτο θα σας πω την μυστικη πατεντα!!!!:-P:razz::-P!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσαρες πρεπει να φυγω δυστυχως δουλευω κ απογευμα σημερα....θα επανελθω αυριο να σας πω τα νεα!!Ν α περασετε υπεροχα το απογευμα κ να εκμεταλλευτητε τον υπεροχο ηλιο με πολλες πολλες βολτες!

τι κανεις κουκλακι μου?

εγω σημερα το εχω ριξει στην εργασιοθεραπεια.....εχω ριξει δουλεια που εχω βαλει και στον ηλιο.......αλλα ερχεται παλι αυτη η ωρα που ολα περνανε ξανα απο το μυαλο μου.....

ξερετε τι νομιζω???? οτι ακομα ειμαι εγκυος.....δεν πιστευω οτι συνεβει αυτο....δεν θελω να το πιστεψω, νμιζω οτι βλεπω εφιαλτη κ θα ξυπνησω ......

αν δεν κανω την επεμβαση να αφαιρεσω τα διαφραγματα και να μου πει ο γιατρος μου οκ τωρα ξεκινας προσπαθειες, ΔΕΝ θα καταφερω να το αποδεχτω.

gianna μου σε καταλαβαινω,γιατι εγω την ιδια μερα μετα την αποξεση πηγα για δουλεια,δεν ηθελα να μεινω σπιτι με τιποτα.ηθελα να ξεχαστω..

αντε,υπομονη λιγο ακομα κ μολις ξεμπερδεψεις με τα ιατρικα σου,κ μεινεις εγκυουλα,καλεσε μας ολες στο υπεροχο νησι σου να κανουμε διακοπες!!!!παντως το προηγουμενο μωρακι,το επιασα στη Σαντορίνη!!!μαγικο μερος!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

κοκι με το καλο ενα τεραστιο +++++++++++++!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κ σε ολα τα κοριτσακια!!!!

monica να μην σε παιρνει απο κατω...εγω εχω μια φιλη που παλευει 6 χρονια με εξωσωματικες,εχει κανει 15,κ λογω προβληματος σε ενα χρωμοσωμα του αντρα της δεν μπορουν να πιασουν μωρο,κ ακομα παλευει...μην απογοητευεσαι κ θα ερθει το μπεμπε!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

το κλεινω απο τωρα.....προτιμας με θεα τη συγγρου η απο πισω πλευρα?????χαχαχαχα....

δεν εχω προβλημα, οτι να ναι, μηπως θα ξεκολησω τα ματια μου απο το παιδι μου? μπααααααα δεν νομιζω....................

Κορίτσια δυστυχώς και η τρίτη σπερματένχυνση απέτυχε........τζίφος......ούτε που θέλω να ξανασχολήθω με το θέμα παιδί το έγραψα και στο άλλο τοπικ.ειλικρινα.ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΠΟΛΥ.

Μονικακι, σε θελω δυνατη. ειναι πολυ λογικο να αισθανεσαι κουρασμενη αλλα δεν νομιζεις οτι αξιζει τον κοπο? κατσε ηρεμησε , ξεκουρασου βγαλτο και λιγο απο το μυαλο σου και ολα θα γινουν.....μην απελπιζεσαι σε παρακαλω μην το βαζεις κατω.

gianna μου μην αγχωνεσαι εγω ειμαι εδω!!!Μολις επιτρεπονται οι προσπαθειες θα σου μεταφερω ολο το γουρι μου και τσουπ θα ερθει το μπεμπακι και θα μεινει για παντα αυτη τη φορα!!

κοκακι επειδη νομιζω οτι θα εχεις ενα τεραστιο θετικο αποτελεσμα στο τεστ ή την χοριακη σου......μην μας ξεχασεις μετα εεεε????? να μπαινεις να μας λες ενα γεια και να μας δινεις και την ευχη σου ετσι?????

γιαννα μου ειλικρινα μπηκα να γραψω στη κοκι που ειδα οτι ειναι μεσα και επαθα σοκ δε ξερω τι αν πω το μονο που σου ευχομαι ολοψυχα ειναι να μεινεις πολυ γρηγορα εγκυουλα και ολα να σου πανε υπεροχα σε νιωθω απολυτα και ξερω οτι, οτι κι αν σου πω θα ειναι βλακιες το περασα πριν κανω το γιο μου στην 8 εβδομαδα και ξερω πως νιωθεις εγω προσωπικα μεχρι να ξαναμεινω εγκυος (μετα απο 1 χρονο) μολις εβλεπα μωρο και εγκυμονουσα εβαζα τα κλαμματα και δε μπορουσα να το ξεπερασω

χαρα μου αυτα συμβαινουν δυστηχως, απλως αναρωτιεσαι και λες γιατι σε μενα? οσο για αυτο που λες με τα μωρα και τις εγκυους........αστο κοντεβω να αρρωστησω. οταν πηγα στο μαιευτηριο το Σαββατο εκανα πρωτα υπερηχο και ημουν στο τμημα που γεννανε. ολες οι υπολοιπες ετοιμαζοντουσαν για γεννα και μενα μου επιβεβαιωνε ο γιατρος οτι εχω παλλινδρομη κυηση και οτι το μωρο δεν εχει καρδιακη λειτουργια. το ποσες ειδα εκεινη την μερα δεν περιγραφεται, ε και στο κατω κατω σε μαιευτηριο ημουν τι θα εβλεπα? βγαινω απο το νοσοκομειο και την επομενη μου λεει ο αντρας μου ελα παμε μια βολτουλα μεχρι τα village cinema να χαζεψουμε και στο αλλου μπας και ξεχαστουμε λιγο .....εεε και παμε βολτα και λες και με κυνηγουσαν , ολο εγκυες εβλεπα....τελικα οχι μονο δεν ξεχαστηκα αλλα γυρισα και χειροτερα σπιτι.

ηταν να γινει κι εγινε.....αν δεν ηταν και ο πρωτος μου γιατρος ηλιθιος τωρα θα ειχα το παιδακι μου στην κοιλιτσα μου και θα χαιρομουνα την εγκυμοσυνη μου.

gianna μου σε καταλαβαινω,γιατι εγω την ιδια μερα μετα την αποξεση πηγα για δουλεια,δεν ηθελα να μεινω σπιτι με τιποτα.ηθελα να ξεχαστω..

αντε,υπομονη λιγο ακομα κ μολις ξεμπερδεψεις με τα ιατρικα σου,κ μεινεις εγκυουλα,καλεσε μας ολες στο υπεροχο νησι σου να κανουμε διακοπες!!!!παντως το προηγουμενο μωρακι,το επιασα στη Σαντορίνη!!!μαγικο μερος!!!

δεν χρειαζεται να μεινω πρωτα εγκυουλα...ειστε ολες καλεσμενες οποτε θελετε. το νησι μας ειναι καταπληκτικο...εγω ειμαι εδω και σας περιμενω.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

καλημερα κι από μενα

Κι εγώ ειμαι ετοιμη να φυγω σε λίγο έχω λίγη δουλίτσα σημερα. Σημερα με πηρε η κολλητη μου μου έμαθε πριν 5 μέρες ότι ειναι έγκυος μετά από εξωσωματική και μαλλον σε διδυμα και μου είπε ότι είναι στο νοσοκομείο με υπερδιέγερση ωοθηκών δηλ. εχει μαζεψει υγρό η κοιλιά της. Σου ερχετε ένα καλο και δεν σε αφηνει να χαρεις τι να πω.....

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

καλημερα κι από μενα

Κι εγώ ειμαι ετοιμη να φυγω σε λίγο έχω λίγη δουλίτσα σημερα. Σημερα με πηρε η κολλητη μου μου έμαθε πριν 5 μέρες ότι ειναι έγκυος μετά από εξωσωματική και μαλλον σε διδυμα και μου είπε ότι είναι στο νοσοκομείο με υπερδιέγερση ωοθηκών δηλ. εχει μαζεψει υγρό η κοιλιά της. Σου ερχετε ένα καλο και δεν σε αφηνει να χαρεις τι να πω.....

αντε καλε?κ τωρα?

S4iNp3.png

BU56p3.png

καλημερα κι από μενα

και τωρα η κοπελα τι θα κανει? γιατι να παδευομαστε ετσι???? γιατι?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Kαλημέρα κορίτσια μου!!! Και εγω εδω! Τι κάνετε?

nena κριμα ρε παιδι μου.. Και τωρα τι θα γινει?

Αν και δεν την ξερω την κοπελα, στεναχωριεμαι πολυ με αυτα. Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να συμβαίνουν αυτά... Πραγματικα δεν καταλαβαίνω.. Δεν ακούς Θεε? Ελεος..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...