Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Ellidr είπε:

Χαιρετώ τις συναγωνιστριες 40+ ούτε εγώ έχω κατάψυξη τρία έμβρυα είχα κι τα έβαλα και τα τρία και έκανα την ζουζου 

Δύσκολο έργο διάλεξα με τους φυσικούς αλλά είμαι απόλυτη ότι μόνο αυτό θέλω και ότι γίνει 

Και αν φυσικά το δεχτεί ο γιατρός μου επειδή θα πρέπει σχεδόν κάθε μήνα αν έχω ωάριο φυσικά να ανεβαίνω Αθήνα από Κρήτη για ωοληψια

Άντε καλή να επιτυχία 

Εσύ έχεις παιδάκι δε θυμάμαι;

Δεν το θυμόμουν ότι είσαι από Κρήτη, από Κρήτη κι εγω. Ναι εχω ένα παιδάκι 4.5 ετών.

πρίν από 25 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Μακριά από Κρήτη. Παθουσα. Υπέρηχοι και αιματολογικές οκ τις κάνεις από απόσταση. Ωοληψια όχι Κρήτη. Κι εσύ από εδώ είσαι;

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

τα θυμάμαι αυτά τα λόγια μου αλλά ειλικρινα δεν νομιζω οτι εχω το κουραγιο να ξαναπροσπαθησω...οι αντοχες μου πατησανε στο κοκκινο

Monica μου λυπάμαι πολύ... Ειναι λογικό να απογοητεύεσαι και να στεναχωριέσαι.. Παρε τον χρόνο σου και ηρεμησε. Εγω νομίζω οτι θα τα καταφέρεις.. και εσυ και ολοι μας. Ειναι ο δρομος μακρυς και με στροφές αλλα ο προορισμος νομιζω αξιζει!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσαρες διαβασα τωρα τα μνμτα σας και σας ευχαριστω για τη θετικη σας ενεργεια...Δεν ηρθε τπτ μεχρι τωρα(ενας Θεος ξερει πως κρατιεμαι και δεν κανω το τεστ αλλα φοβαμαι μην απογοητευτω και περιμενω!!

αφηστε που δεν εχω κανει ποτε τεστ και δεν ξερω και να τα χρησιμοποιω!Λεω να περιμενω ως τοΣαββατο και αν δεν εχω νεα μεχρι τοτε να το κανω!!!

έλα μωρε ενα τεστακι ειναι,παιχνιδάκι!!!!!αντε αντε να περασουν οι μέρες και να μας πεις τα χαρμόσυνα!:D

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

Κοριτσαρες διαβασα τωρα τα μνμτα σας και σας ευχαριστω για τη θετικη σας ενεργεια...Δεν ηρθε τπτ μεχρι τωρα(ενας Θεος ξερει πως κρατιεμαι και δεν κανω το τεστ αλλα φοβαμαι μην απογοητευτω και περιμενω!!

αφηστε που δεν εχω κανει ποτε τεστ και δεν ξερω και να τα χρησιμοποιω!Λεω να περιμενω ως τοΣαββατο και αν δεν εχω νεα μεχρι τοτε να το κανω!!!

κοριτσακι μου γλυκο μακαρι μακαρι μακαρι......ποσες μερες εχεις καθυστερηση?????αααααααααααχ τι καλα να ακουσουμε κατι ομορφο.....

2kMip2.png

κοριτσακι μου γλυκο μακαρι μακαρι μακαρι......ποσες μερες εχεις καθυστερηση?????αααααααααααχ τι καλα να ακουσουμε κατι ομορφο.....

την Τριτη περιμενα δηλαδη 2 μερες!την Κυριακη το βραδυ και την Δευτερα το βραδυ ειχα ελαχιστα υγρα ροζ οποτε φανταστηκα οτι ερχεται αλλα μεχρι τωρα τιποτα!

Διαφημίσεις

την Τριτη περιμενα δηλαδη 2 μερες!την Κυριακη το βραδυ και την Δευτερα το βραδυ ειχα ελαχιστα υγρα ροζ οποτε φανταστηκα οτι ερχεται αλλα μεχρι τωρα τιποτα!

Μακαρι...Μακαρι....Μακαρι..... στην αναμονη για τα ευχαριστα λοιπον!! Επιαναν τα λογια σου πριν, αν εισαι και εγκυος?? σωθηκαμε ολες!!!!!

Τώρα που μας χωριζούνε βουνά από λόγια αλόγιστα και θάλασσες

να έρχεσαι συχνά στον ύπνο μου..

Να 'ρχεσαι πιο συχνά με αερόστατο, με ξύλινο τρενάκι,

με τρεχαντήρι υπερωκεάνιο, με τα πόδια..

να 'ρχεσαι πάντως...

Εξάπαντος να 'ρχεσαι κάθε νύχτα με ρούχα ή χωρίς

"Σουσάμι άνοιξε" θα λέω τρις και θα σε μπάζω στ' όνειρο

Στο ίδιο όνειρο, πολύχρωμα μπαλόνια

που τα πήρε ο αέρας να τα ταξιδέψει μακριά

μια πάνω και μια κάτω μεθυσμένα..

Έλα στον ύπνο μου, σε περιμένω...

...

Ανάμεσα σε ερωτιδείς αγγέλους να πετάς εσύ,

μαζί κι εγώ...

....

Στο ίδιο όνειρο εμείς οι δυο να παίζουμε τρίλιζα

στο κατώφλι του καλοκαιριού...

Σε πύργους από φίλντισι κι ακριβό βελούδο

να κυνηγιίομαστε στο μυρωμένο λιβάδι των αισθήσεων,

να σε φτάνω, να σ' αγγίζω, να σε πιάνω...

....

Μόνο να έρχεσαι στον ύπνο μου κάθε νύχτα

Τ' άλλα θα στα πω στ' αυτί...

Γιατί τα όνειρα σαν τα θαύματα είναι..

Βγαίνουν αληθινά αν τα πιστεύεις...

ενα ποιημα του χρηστου μπουλιωτη!!!!!

αφιερωμενο σε ολες μας!!!!!

2kMip2.png

και το συζητας????ειναι φως φαναρι!!!!

2kMip2.png

γιαννα μου ειλικρινα μπηκα να γραψω στη κοκι που ειδα οτι ειναι μεσα και επαθα σοκ δε ξερω τι αν πω το μονο που σου ευχομαι ολοψυχα ειναι να μεινεις πολυ γρηγορα εγκυουλα και ολα να σου πανε υπεροχα σε νιωθω απολυτα και ξερω οτι, οτι κι αν σου πω θα ειναι βλακιες το περασα πριν κανω το γιο μου στην 8 εβδομαδα και ξερω πως νιωθεις εγω προσωπικα μεχρι να ξαναμεινω εγκυος (μετα απο 1 χρονο) μολις εβλεπα μωρο και εγκυμονουσα εβαζα τα κλαμματα και δε μπορουσα να το ξεπερασω

κοκι μου ηρθε η σειρα μου να σου δωσω την ευχη μου να να εχεις ενα φασολακι μεσα στη κοιλιτσα σου

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

εχεις δυο μερες καθυστερηση και δεν εχεις κανει ακομα τεστ εχω περιμενα δευτερα και δευτερα πρωι εκανα τεστ και βγηκε θετικο

μην με μπριζωνετε γιατι με το ζορι κρατιεμαι!!!!χα χα!

κοκι μου ηρθε η σειρα μου να σου δωσω την ευχη μου να να εχεις ενα φασολακι μεσα στη κοιλιτσα σου

μακαρι χαρα μου!!!η δικια σου η ευχη ειναι κ διπλη κ ελπιζω να πιανει παραπανω ...φιλια πολλα!

αχ μακαρι! παρεπιπτοντως τελειο και πολυ ρομαντικο το ποιημα !

αν οντως εισαι εγκυος αγαπουλα πες μου το μυστικο που ξεχαστηκες αυτο το μηνα μπας και το κανω κι εγω....χαχαχα....δηλαδη να παρακαλαμε να υπαρχει καποιο προβλημα????που φτασαμε!!! χαχαχαχα...πλακα κανω...εννοειται πως οχι!!!!!!!αχ αντε καλε να περασουν οι μερες να μας τα πεις.....οχι τα καλαντα.......τα μαντατα!!!!χαχαχαχ.α...:-P

2kMip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...