Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Ellidr είπε:

Χαιρετώ τις συναγωνιστριες 40+ ούτε εγώ έχω κατάψυξη τρία έμβρυα είχα κι τα έβαλα και τα τρία και έκανα την ζουζου 

Δύσκολο έργο διάλεξα με τους φυσικούς αλλά είμαι απόλυτη ότι μόνο αυτό θέλω και ότι γίνει 

Και αν φυσικά το δεχτεί ο γιατρός μου επειδή θα πρέπει σχεδόν κάθε μήνα αν έχω ωάριο φυσικά να ανεβαίνω Αθήνα από Κρήτη για ωοληψια

Άντε καλή να επιτυχία 

Εσύ έχεις παιδάκι δε θυμάμαι;

Δεν το θυμόμουν ότι είσαι από Κρήτη, από Κρήτη κι εγω. Ναι εχω ένα παιδάκι 4.5 ετών.

πρίν από 25 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Μακριά από Κρήτη. Παθουσα. Υπέρηχοι και αιματολογικές οκ τις κάνεις από απόσταση. Ωοληψια όχι Κρήτη. Κι εσύ από εδώ είσαι;

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοπελαρα μου καλη σου μερα....

τι κανεις κουκλακι μου?

εγω σημερα το εχω ριξει στην εργασιοθεραπεια.....εχω ριξει δουλεια που εχω βαλει και στον ηλιο.......αλλα ερχεται παλι αυτη η ωρα που ολα περνανε ξανα απο το μυαλο μου.....

ξερετε τι νομιζω???? οτι ακομα ειμαι εγκυος.....δεν πιστευω οτι συνεβει αυτο....δεν θελω να το πιστεψω, νμιζω οτι βλεπω εφιαλτη κ θα ξυπνησω ......

αν δεν κανω την επεμβαση να αφαιρεσω τα διαφραγματα και να μου πει ο γιατρος μου οκ τωρα ξεκινας προσπαθειες, ΔΕΝ θα καταφερω να το αποδεχτω.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

τι κανεις κουκλακι μου?

εγω σημερα το εχω ριξει στην εργασιοθεραπεια.....εχω ριξει δουλεια που εχω βαλει και στον ηλιο.......αλλα ερχεται παλι αυτη η ωρα που ολα περνανε ξανα απο το μυαλο μου.....

ξερετε τι νομιζω???? οτι ακομα ειμαι εγκυος.....δεν πιστευω οτι συνεβει αυτο....δεν θελω να το πιστεψω, νμιζω οτι βλεπω εφιαλτη κ θα ξυπνησω ......

αν δεν κανω την επεμβαση να αφαιρεσω τα διαφραγματα και να μου πει ο γιατρος μου οκ τωρα ξεκινας προσπαθειες, ΔΕΝ θα καταφερω να το αποδεχτω.

ψυχη μου σου ειπα και εχθες μονο να φανταστω μπορω πως νιωθεις....και ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να μην ξανατυχει ΠΟΤΕ ουτε σε εσενα ουτε και σε καμια αλλη κοπελα....το μονο που μπορω να σου πω με το χερι στην καρδια ειναι πως ερχεται ενα νεο αγγελουδι που θα σε κανει διπλα ευτυχισμενη και θα του λες παραμυθακια με φανταστικα προσωπα που μονο εσυ θα ξερεις και θα επινοεις καθε φορα για να το νανουρισεις....και αυτο θα γινει συντομα αγαπουλα μου...ειπαμε το 2013 θα γενναμε διπλα διπλα!!!!!ετσι?????

2kMip2.png

εχω και επετειο το καλοκαιρακι ενα χρονο γαμου με τον αντρουλη μου....που ξερεις μπορει και να ειναι ενα δωρο για εμας!!!!ενα μωρακι!!!!

στο ευχομαι ολοψυχα κοπελα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

T4YJp2.png

Ο μπαμπας και η μαμα ανυπομονουν να ερθεις στη ζωη τους!!!!!!!!σε περιμενουμε....πειρατη μας!!!!!

2013.pngMake a pregnancy ticker

wSStp3.png

γιάννα έχεις δίκιο ότι και να πείς.

δεν υπάρχει παρηγοριά από κανέναν που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα το καταλαβαίνω.

παρακαλάμε λοιπόν να περάσει γρήγορα ο καιρός να κάνεις την υστεροσκόπηση να βγάλεις τα διαφράγματα και να ξεκινήσουμε πάλι.

Διαφημίσεις

στο ευχομαι ολοψυχα κοπελα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σε ευχαριστω μαρακι μου...σε ολες μας αξιζει μια τετοια μεγαλη στογμη...ισως και η πιο ΜΕΓΑΛΗ που μπορουμε να φανταστουμε!!!! και ξερεις ποια ειναι η μεγαλυτερη χαρα μου που ανυπομονω να τη ζησω????να μοιραστω μια τετοια στιγμη με ολο τον κοσμο....τουλαχιστον με αυτους που με αγαπανε πραγματικα!!!!να δω την ευτυχια χαραγμενη στο προσωπο του αντρα μου !!!!!

2kMip2.png

ψυχη μου σου ειπα και εχθες μονο να φανταστω μπορω πως νιωθεις....και ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να μην ξανατυχει ΠΟΤΕ ουτε σε εσενα ουτε και σε καμια αλλη κοπελα....το μονο που μπορω να σου πω με το χερι στην καρδια ειναι πως ερχεται ενα νεο αγγελουδι που θα σε κανει διπλα ευτυχισμενη και θα του λες παραμυθακια με φανταστικα προσωπα που μονο εσυ θα ξερεις και θα επινοεις καθε φορα για να το νανουρισεις....και αυτο θα γινει συντομα αγαπουλα μου...ειπαμε το 2013 θα γενναμε διπλα διπλα!!!!!ετσι?????

δικλινο για παρτυ μας......ΕΤΣΙΙΙΙΙ....:)

bhXOp3.png

ofRSp2.png

σε ευχαριστω μαρακι μου...σε ολες μας αξιζει μια τετοια μεγαλη στογμη...ισως και η πιο ΜΕΓΑΛΗ που μπορουμε να φανταστουμε!!!! και ξερεις ποια ειναι η μεγαλυτερη χαρα μου που ανυπομονω να τη ζησω????να μοιραστω μια τετοια στιγμη με ολο τον κοσμο....τουλαχιστον με αυτους που με αγαπανε πραγματικα!!!!να δω την ευτυχια χαραγμενη στο προσωπο του αντρα μου !!!!!

ΑΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥΣ....

T4YJp2.png

Ο μπαμπας και η μαμα ανυπομονουν να ερθεις στη ζωη τους!!!!!!!!σε περιμενουμε....πειρατη μας!!!!!

2013.pngMake a pregnancy ticker

wSStp3.png

εγω κοριτσια μου θα κανω την ααλλη εβδομαδα ενα ταξιδακι αναψυχης αστραπη...θα ανεβω σερρες στον αδερφο μου να δω και την ανιψουλα μου να παρω μια δοση τρελας και αγαπης....και θα γυρισω την πεμπτη...να υποδεχθω την μεγαλοβδομαδα που ευχομαι σε ολες μας αν και ειναι εβδομαδα νηστειας να καβατζωσουμε το σπορακι πριν ξεκινησει Αυτη!!!!αλλιως μετα το πασχα με την ανασταση να ερθει και για εμας μια κατα καποιο τροπο ανασταση!!!!!και το καλοκαιρακι να ειμαστε στην παραλια με μικροκοιλιτσες...χαχαχα...μαλλον εχω ορεξη κι εγω σημερα αν και με περιοδο....παντως βρε κοριτσια οταν ερχεται η ρημαδα αμεσως αλλαζεις διαθεση....αδειαζεις απο αρνητικες σκεψεις και ξεκινας παλι τα χαμενα ονειρα του προηγουμενου μηνα!!!!ομορφα ειναι τελικα ολα γυρω μας!!!!

πόσο δίκιο έχεις με το τελευταίο που έγραψες!!!!

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

Διαφημίσεις

Ax κοριτσακια μπηκα να ξεσκασω λιγο γιατι τα νευρα μου δεν υπαρχουν, αυριο ληγουν προθεσμιες και το συστημα τις εφοριας εχει πεσει.. Προς Θεου δηλαδη.. Ελεος!

Ας παρω λιγη αισιοδοξια απο εσας!!!!

Εχετε δικιο, οταν αδιαθετουμε ή λιγο πριν απελπιζομαστε. Αλλά κατευθείαν περιμενουμε τις επομενες γονιμες! Αντε και τυχερες ευχομαι!!!!!

Οσο για το δωματιο, να κανω και εγω μια παραγγελια? Θελω θεα Συγγρου. Παντα μου αρεσαν οι αυτοκινητοδρομοι!

Ax κοριτσακια μπηκα να ξεσκασω λιγο γιατι τα νευρα μου δεν υπαρχουν, αυριο ληγουν προθεσμιες και το συστημα τις εφοριας εχει πεσει.. Προς Θεου δηλαδη.. Ελεος!

Εχετε δικιο, οταν αδιαθετουμε ή λιγο πριν απελπιζομαστε. Αλλά κατευθείαν περιμενουμε τις επομενες γονιμες! Αντε και τυχερες ευχομαι!!!!!

Οσο για το δωματιο, να κανω και εγω μια παραγγελια? Θελω θεα Συγγρου. Παντα μου αρεσαν οι αυτοκινητοδρομοι!

εκλεισε κοριτσιαααα....κλεινω ολο το μαιευτηριο για παρτη μας!!!!!

2kMip2.png

εννοεις αυτό που ακουγα για τα ληξιπροθεσμα????υπομονηηηη τοτε!!!εγω πεφτω μακριά μωρεεεε,μόνη μου θα με αφησετε?????:cry::cry:

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

εννοεις αυτό που ακουγα για τα ληξιπροθεσμα????υπομονηηηη τοτε!!!εγω πεφτω μακριά μωρεεεε,μόνη μου θα με αφησετε?????:cry::cry:

Eσυ θα εχεις λευκο Πυργο (αν εχω καταλάβει καλα). Υπάρχει ωραιοτερη θεα? Οσο για την παρεα, θα εχεις την σκεψη μας, ομως εσυ θα απολαμβανεις μονο την παρεα ενος ζουζουνιου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...