Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Ellidr είπε:

Χαιρετώ τις συναγωνιστριες 40+ ούτε εγώ έχω κατάψυξη τρία έμβρυα είχα κι τα έβαλα και τα τρία και έκανα την ζουζου 

Δύσκολο έργο διάλεξα με τους φυσικούς αλλά είμαι απόλυτη ότι μόνο αυτό θέλω και ότι γίνει 

Και αν φυσικά το δεχτεί ο γιατρός μου επειδή θα πρέπει σχεδόν κάθε μήνα αν έχω ωάριο φυσικά να ανεβαίνω Αθήνα από Κρήτη για ωοληψια

Άντε καλή να επιτυχία 

Εσύ έχεις παιδάκι δε θυμάμαι;

Δεν το θυμόμουν ότι είσαι από Κρήτη, από Κρήτη κι εγω. Ναι εχω ένα παιδάκι 4.5 ετών.

πρίν από 25 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Μακριά από Κρήτη. Παθουσα. Υπέρηχοι και αιματολογικές οκ τις κάνεις από απόσταση. Ωοληψια όχι Κρήτη. Κι εσύ από εδώ είσαι;

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Kαλημέρα καλημέρα!!! Maraki ετσι να εισαι αισιοδοξη! Εμενα μου τελειωσε την Δευτερα και απο τοτε σκεφτομαι μηπως κανω ωορρηξια νωριτερα κλπ!!!! Ευτυχως που εχω αρκετη δουλεια και ξεφευγω!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέρα καλημέρα!!! Maraki ετσι να εισαι αισιοδοξη! Εμενα μου τελειωσε την Δευτερα και απο τοτε σκεφτομαι μηπως κανω ωορρηξια νωριτερα κλπ!!!! Ευτυχως που εχω αρκετη δουλεια και ξεφευγω!!!

:D:D:D

καλημερααααααα!!!!!!!!!!!

εκμεταλλευσου τη καθε μερα λοιπον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue:;);):D:D:D:D

εγω παντως τουλαχιστον το μερα παρα μερα θα το κρατησω :oops::oops::oops:

T4YJp2.png

Ο μπαμπας και η μαμα ανυπομονουν να ερθεις στη ζωη τους!!!!!!!!σε περιμενουμε....πειρατη μας!!!!!

2013.pngMake a pregnancy ticker

wSStp3.png

:D:D:D

καλημερααααααα!!!!!!!!!!!

εκμεταλλευσου τη καθε μερα λοιπον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue:;);):D:D:D:D

εγω παντως τουλαχιστον το μερα παρα μερα θα το κρατησω :oops::oops::oops:

To μερα παραμερα σιγουρα, το καθε μερα πολυ δυσκολο.. Θελω να παω και στον ντοκτορ αυτες τις μερες, γιατι κατι δεν μου παει καλά. Κεφάκια εχεις Μαρακι! Με αυτην την διαθεση ειναι αδυνατο ναμην εισαι η επομενη τυχερουλα!! Συνέχισε ετσι! :D:):)

To μερα παραμερα σιγουρα, το καθε μερα πολυ δυσκολο.. Θελω να παω και στον ντοκτορ αυτες τις μερες, γιατι κατι δεν μου παει καλά. Κεφάκια εχεις Μαρακι! Με αυτην την διαθεση ειναι αδυνατο ναμην εισαι η επομενη τυχερουλα!! Συνέχισε ετσι! :D:):)

τι δεν σου παει καλα κοπελα μου??? :confused::confused:

η αληθεια ειναι οτι ειμαι αρκετα καλα ( φτου μου)χιχιιχιχ:tongue:

μακαρι κοπελα μου να ειμαστε οι επομενες τυχερουλες!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

T4YJp2.png

Ο μπαμπας και η μαμα ανυπομονουν να ερθεις στη ζωη τους!!!!!!!!σε περιμενουμε....πειρατη μας!!!!!

wSStp3.png

τι δεν σου παει καλα κοπελα μου??? :confused::confused:

η αληθεια ειναι οτι ειμαι αρκετα καλα ( φτου μου)χιχιιχιχ:tongue:

μακαρι κοπελα μου να ειμαστε οι επομενες τυχερουλες!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Αδιαθετησα το Σαββατο στην αρχη κανονικα αλλά απο το μεσημερι και μεχρι το βραδυ ειχα μονο κατι καφε εκκρίσεις (σορρυ για την περιγραφη αλλα δεν γινεται διαφορετικα) μεχρι και την Δευτερα το μεσημερι ολα καλα αλλα κρατησε λιγο, συνηθως μου κραταει 4-5 μερες. Εχω ιστορικο με μια κυστη παλια και θελω να τα προσεχω αυτα, μην εχω ξαναβγάλει. Δεν ανησυχώ αλλα αν δεν παω θα το σκεφτομαι..

Μακαρι να ειμαστε οι επομενες, ολες δηλαδη!! Να γεμισουμε τα μαιευτήρια απο το καφε!!!:D:D:D

Διαφημίσεις

Αδιαθετησα το Σαββατο στην αρχη κανονικα αλλά απο το μεσημερι και μεχρι το βραδυ ειχα μονο κατι καφε εκκρίσεις (σορρυ για την περιγραφη αλλα δεν γινεται διαφορετικα) μεχρι και την Δευτερα το μεσημερι ολα καλα αλλα κρατησε λιγο, συνηθως μου κραταει 4-5 μερες. Εχω ιστορικο με μια κυστη παλια και θελω να τα προσεχω αυτα, μην εχω ξαναβγάλει. Δεν ανησυχώ αλλα αν δεν παω θα το σκεφτομαι..

Μακαρι να ειμαστε οι επομενες, ολες δηλαδη!! Να γεμισουμε τα μαιευτήρια απο το καφε!!!:D:D:D

δεν ειναι κακο να το τσεκαρεις ειδικα αφου εχεις και μικροιστοριουλα παλιοτερα......

λες ολο το καφε να αδειασει γιατι ολεσ θα γενναμε????????????????????????????????????????????????:rolleyes::rolleyes:

T4YJp2.png

wSStp3.png

563447_3609729802027_1237186339_33660187_341238508_n.jpg

μην εγκαταλειπεις τα ονειρα σου.....ποτε δεν ξερεις ποσο κοντα εισαι......

T4YJp2.png

wSStp3.png

Tελειο!!

Μπραβο Μαρακι! Θα γινει το σημα κατατεθεν!

χιιχιχιχι:D

T4YJp2.png

wSStp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια μου τι κανετε?????

εγω λιγο με την δουλεια ξεχνιεμαι.....ευτυχως που δουλευω δεν λετε?

εσεις πως ειστε?

να σας πω εχει τυχει σε καμια σας να κανει υστεροσκοπηση ή λαπαροσκοπηση? ξερετε περιπου τι ειναι κ τι διαδικασια εχουν?

maria hope εχουμε facebook εσυ?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

εσεις πως ειστε?

να σας πω εχει τυχει σε καμια σας να κανει υστεροσκοπηση ή λαπαροσκοπηση? ξερετε περιπου τι ειναι κ τι διαδικασια εχουν?

αμε αμε....:P

T4YJp2.png

wSStp3.png

χιιχιχιχι:D

καλημερα μαρακι....ειναι οντως τελειο το μοτο αυτο και νομιζω πως πρεπει να το υιοθετησουμε ολες.....ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΣ ΠΟΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ...ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΣΑΙ....

2kMip2.png

εσεις πως ειστε?

κοπελαρα μου καλη σου μερα....

2kMip2.png

εγω κοριτσια μου θα κανω την ααλλη εβδομαδα ενα ταξιδακι αναψυχης αστραπη...θα ανεβω σερρες στον αδερφο μου να δω και την ανιψουλα μου να παρω μια δοση τρελας και αγαπης....και θα γυρισω την πεμπτη...να υποδεχθω την μεγαλοβδομαδα που ευχομαι σε ολες μας αν και ειναι εβδομαδα νηστειας να καβατζωσουμε το σπορακι πριν ξεκινησει Αυτη!!!!αλλιως μετα το πασχα με την ανασταση να ερθει και για εμας μια κατα καποιο τροπο ανασταση!!!!!και το καλοκαιρακι να ειμαστε στην παραλια με μικροκοιλιτσες...χαχαχα...μαλλον εχω ορεξη κι εγω σημερα αν και με περιοδο....παντως βρε κοριτσια οταν ερχεται η ρημαδα αμεσως αλλαζεις διαθεση....αδειαζεις απο αρνητικες σκεψεις και ξεκινας παλι τα χαμενα ονειρα του προηγουμενου μηνα!!!!ομορφα ειναι τελικα ολα γυρω μας!!!!

2kMip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...