Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Ellidr είπε:

Χαιρετώ τις συναγωνιστριες 40+ ούτε εγώ έχω κατάψυξη τρία έμβρυα είχα κι τα έβαλα και τα τρία και έκανα την ζουζου 

Δύσκολο έργο διάλεξα με τους φυσικούς αλλά είμαι απόλυτη ότι μόνο αυτό θέλω και ότι γίνει 

Και αν φυσικά το δεχτεί ο γιατρός μου επειδή θα πρέπει σχεδόν κάθε μήνα αν έχω ωάριο φυσικά να ανεβαίνω Αθήνα από Κρήτη για ωοληψια

Άντε καλή να επιτυχία 

Εσύ έχεις παιδάκι δε θυμάμαι;

Δεν το θυμόμουν ότι είσαι από Κρήτη, από Κρήτη κι εγω. Ναι εχω ένα παιδάκι 4.5 ετών.

πρίν από 25 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Μακριά από Κρήτη. Παθουσα. Υπέρηχοι και αιματολογικές οκ τις κάνεις από απόσταση. Ωοληψια όχι Κρήτη. Κι εσύ από εδώ είσαι;

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Χα χα χα μου άρεσαν οι 2 έντονες....μακάρι κοπέλα μου..εγω καλα δόξα το Θεό....ανυπομονώ και κουράστηκα να περιμένω....όμως δεν το βάζω κάτω... Απλά λέω να σταματήσω να μετράω και να υπολογίζω.... Κουράστηκε το μυαλό μου....

Εγω αυτο τον μηνα ουτε μετρουσα ουτε ηλπιζα μεχρι τωρα που με ξαναεπιασαν οι εμμονες μου....Αλλα οτι ειναι θα δειξει !

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω αυτο τον μηνα ουτε μετρουσα ουτε ηλπιζα μεχρι τωρα που με ξαναεπιασαν οι εμμονες μου....Αλλα οτι ειναι θα δειξει !

Γιαυτο και μπορεί να εισαι καρδιά μου!!!! Εγω ούτε τεστ ξαναπήρε ούτε έκατσα να μετρήσω γόνιμες και τα σχετικά!!!!άντε πια!!!!κουράστηκα!!!αχ μακάρι κορίτσι μου να μας πεις κατι όμορφο σύντομα!!!!

2kMip2.png

Γιαυτο και μπορεί να εισαι καρδιά μου!!!! Εγω ούτε τεστ ξαναπήρε ούτε έκατσα να μετρήσω γόνιμες και τα σχετικά!!!!άντε πια!!!!κουράστηκα!!!αχ μακάρι κορίτσι μου να μας πεις κατι όμορφο σύντομα!!!!

Απο το στομα σου και στου Θεου το αυτι!:?

αχουουου...εγώ πάντως βλέπω ότι όταν λείπω τότε εμφανίζεστε μία μία..τεσπα.κοκι μου αν κ δε σε γνωρίζω,ελπιζω να μας φέρεις σύντομα όμορφα νέα!!!!!!

σε ευχαριστω stavrouli85 !!!

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε?

κοκι μακάρι να εισαι εγκυος γλυκια μου! Στο ευχομαι ολοψυχα!!!

Ελειπα ολη μερα σε ενα εξπρες επαγγελματικο ταξιδι και μολις γυρισα. Δεν υπάρχω απο την κούραση!!!

Γιαννα μου πολυ στεναχωρεθηκα για αυτο που σου συνεβη.Θελω να το ξεπερασεις γρηγορα και να σου ευχηθω γρηγορα να αποκτησεις ενα μωρο!Τοσο καιρο εξαιτιας ενος σοβαρου προβληματος δεν εγραφα στην σελιδα ομως διαβαζα οτι συνεβαινε.Λυπαμαι ειλικρινα και ευχομαι την επομενη εγκυμοσυνη να την ζησεις μονο με ομορφες στιγμες!

κοκακι μου, αν σου πω οτι σημερα εσενα σκεφτομουνα θα το πιστεψεις? ελεγα που εισαι βρε κοκακι να μου δωσεις την ευχη σου να μεινω παλι γρηγορα εγκυουλα.........αλλα ακομα δεν μπορω πρεπει να περιμενω!

εσυ πως εισαι, ολα καλα???? ελπιζω οτι προβλημα σε ταλαιπωρησε να ανηκει στο παρελθον και ολα πλεον να κυλανε πολυ καλα για σενα.

μακαρι κοκι μου να εχεις καταφερει το πολυποθητο αυτο τον μηνα, περιμενουμε λοιπον ευχαριστα νεα μπας και γελασει λιγακι το χειλακι μας.

φιλιά πολλα

bhXOp3.png

ofRSp2.png

gianna moy ελπίζω να είσαι λίγο καλύτερα.

όλα θα πάνε καλά.εφόσον έμεινες θα ξαναμείνεις και αυτό θα ειναι απλά μια κακή ανάμνηση.

σου είχα στείλει και άλλο μην.φιλια

βρε να έχω τέτοια περίσσια ενέργεια???????κ ας κουράστηκα σήμερα?????Ε-Λ-Ε-Ο-Σ!!!!!!:mad::mad::mad:

Μηπως να μου στειλεις λιγη απο την ενεργεια σου που κοιμάμαι πανω στο pc και εχω και να δουλεψω λιγο ακομη?

Διαφημίσεις

Μηπως να μου στειλεις λιγη απο την ενεργεια σου που κοιμάμαι πανω στο pc και εχω και να δουλεψω λιγο ακομη?

όση θέλεις!!!!ακόμη δουλευεις ε???αχχχχ τι να πει κανεις...κ παραπονιεμαι εγω μετα?:oops:

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

κοριτσακια μου ομορφα καλημερα!!!!!!!!!! τι κανετε????

εγω ειμαι σχετικα καλα ψυχολογικα......προσπαθω αυτη τη φορα να μην σκεφτομαι.....θεωρω οτι ειναι πολυ καλυτερα.....

βεβαια ακομα δεν μου τελειωσε η ακατανομαστη και ολο μετραω και ολο γυροφερνει το μυαλο στις γονιμες κτλ.....αλλα προσπαθω να το αποβαλω απο τις σκεψεις μου......δεν ξερω βρε κοριτσια μου αλλα θεωρω οτι οταν ειναι να ερθει θα ερθει.....ειτε απο την κανονικη "οδο" ειτε με βοηθεια.....παντως πιστευω οτι μανουλες θα γινουμε.....αργα η γρηγορα......ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ!!!!!!!

T4YJp2.png

Ο μπαμπας και η μαμα ανυπομονουν να ερθεις στη ζωη τους!!!!!!!!σε περιμενουμε....πειρατη μας!!!!!

2013.pngMake a pregnancy ticker

wSStp3.png

και μεταξυ μας.....τα γραφω για να τα διαβαζω και εγω......χιχιιχιχιχιχιιχιχιχιχιιχιχ

θετικη ενεργεια και θετικη σκεψηηηηη και ολα πανε καλα.....ετσι????????????????????????????????????

T4YJp2.png

Ο μπαμπας και η μαμα ανυπομονουν να ερθεις στη ζωη τους!!!!!!!!σε περιμενουμε....πειρατη μας!!!!!

wSStp3.png

και μενα μου λειψατε...ολα καλα τωρα!Αλλα εχω κατι περιεργο.1 μερα καθυστερησης πονους παρα πολυ εντονους στο στηθος και δεκατα!Ισως ομως να ειναι επειδη δεν ηταν κ ο καλυτερος μηνασ της ζωης μου!

κοκι μου μακάρι να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα......στο ευχομαι απ την καρδιά μου!!!!!!!!:P:p:p

κοκι μου μακάρι να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα......στο ευχομαι απ την καρδιά μου!!!!!!!!:P:p:p

μακαριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι:D:D:D

T4YJp2.png

wSStp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...