Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

ντινακι μου καλημερα...πως εισαι εσυ?????

καλημερα αγγελ μου ...

εδω μπηκα λιγο απο δω απ την δουλεια και εμεινα μ@@ κασ με αυτα που διαβασα ...

στενοχωρηθηκα πολυ με την γιαννα ...ειλικρινα ..οχι οτι δνε θα στενοχωριομουν γι ακαποια αλλη κοπελα,αλοιμονο,αλλα ισως επειδη εχουμε μιλισει και ποιο ...live ..δεν ξερω ...

την ενιωθα ...πιο ...καπως ,που εινια κ πιο μικρουλα τεσπα

ειπα οτι καλυτερα ετσι ,και τωρα νωρισ που ηταν ,παρα να γεννιοταν ενα μωρο με το οποιοδηποτε παραμικρο προβλημα ....

βεβαια ..διαβασα οτι ο πρωτοσ τησ γιατροσ δεν τησ ειχε πει τπτ...

μα μαλ@@ κες ειναι μωρε..?πωςε αφηνουν τον κοσμο να ελπιζει ετσι ?και δεν λενε τι τρεχει ωστε να το αντιμετωπισουν γρηγοροτερα? δεν μπορω να το καταλαβω αυτο ...

λυπηθηκα πολυ

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λιονταρινα μου, τον αλλον τον γιατρο θα ηθελα πολυ να τον βρω και να τον φτυσω.....αλλα δεν θα τον κρινω εγω, αλλα ο Θεος......Αυτος θα τον κρινει καλυτερα απο μενα. Εξαιτιας του αυτη τη στιγμη εγω περασα αυτο το ΣΟΚ.

ο γιατρος μου ο καινουργιος ειναι ο Χασιακος. υπεροχος ανθρωπος, καθολου φιλοχρηματος και πανω απο ολα εμπειρος. μπορει να μην ειναι ο σουπερ ομιλιτικος γιατρος αλλα ειδα και με τον προηγουμενο την προκοπη μου. τελος παντων

οσο αφορα τον θυροειδη, μολις μεινεις με το καλο εγκυος, να μην το παραμελησεις και να το παρακολουθεις. εμενα ο γιατρος μου μου εδωσε να κανω κατευθειαν εξετασεις που περιελαμβαναν θυροειδη- ερυθρα- υπατιτιδα-τοξοπλασμα-στιγμα μεσογιακης-γενικη αιματος+ουρων-σιδερο-ομαδα αιματος. ολες μου οι εξετασεις ηταν παρα πολυ καλες με εξαιρεση τον αιματοκριτη με τον οποιο ομως ανεκαθεν ειχα θεμα αφου παντα χαμηλος ειναι.

αγαπουλα μου μπηκες facebook????

2kMip2.png

καλημερα αγγελ μου ...

εδω μπηκα λιγο απο δω απ την δουλεια και εμεινα μ@@ κασ με αυτα που διαβασα ...

στενοχωρηθηκα πολυ με την γιαννα ...ειλικρινα ..οχι οτι δνε θα στενοχωριομουν γι ακαποια αλλη κοπελα,αλοιμονο,αλλα ισως επειδη εχουμε μιλισει και ποιο ...live ..δεν ξερω ...

την ενιωθα ...πιο ...καπως ,που εινια κ πιο μικρουλα τεσπα

ειπα οτι καλυτερα ετσι ,και τωρα νωρισ που ηταν ,παρα να γεννιοταν ενα μωρο με το οποιοδηποτε παραμικρο προβλημα ....

βεβαια ..διαβασα οτι ο πρωτοσ τησ γιατροσ δεν τησ ειχε πει τπτ...

μα μαλ@@ κες ειναι μωρε..?πωςε αφηνουν τον κοσμο να ελπιζει ετσι ?και δεν λενε τι τρεχει ωστε να το αντιμετωπισουν γρηγοροτερα? δεν μπορω να το καταλαβω αυτο ...

λυπηθηκα πολυ

κι εγω το ιδιο....δυναμη μονο δυναμη εχω να μας προτεινω να δινουμε η μια στην αλλη!!!εσυ εισαι καλα????

2kMip2.png

επειδη δεν ξερω καθολου το διαφραγμα τι εινια ...μηπως εινια η δικερη μητρα που λεμε?

οχι ντινακη αλλο ειναι η δικερη μητρα. το διαφραγμα χωριχει την μητρα σε 2 μερη, γιάυτο κι εμενα η κυηση παλλινδρομησε....δεν υπηρχε χωρος να μεγαλωσει το μωρακι μου.

αγαπουλα μου μπηκες facebook????

δεν εχω μπει λινα μου, θα μπω ομως σε λιγακι

bhXOp3.png

ofRSp2.png

οχι ντινακη αλλο ειναι η δικερη μητρα. το διαφραγμα χωριχει την μητρα σε 2 μερη, γιάυτο κι εμενα η κυηση παλλινδρομησε....δεν υπηρχε χωρος να μεγαλωσει το μωρακι μου.

οκ ψυχη μου!!!

2kMip2.png

Διαφημίσεις

Ολα παιζουνε Gianna o γιατρός μου ειπε ότι θα εξαρτηθει από τι θα βρουμε. Αν ειναι μεγάλο, σε ποιο σημειο ειναι και αν τελικα πρέπει να αφαιρεθεί. Και φυσικα αν υπάρχει και κατι άλλο που δεν φαινεται. Που να φανταστώ ότι θα έρθει η ωρα να γυρισω και video clip της μητρας μου. Παντως να θυμάσαι ότι παρόλο που σου συνεβησε κατι τόσο ασχημο εισαι σε πλεονεκτικότερη θεση. Και μικρουλα εισαι και ξερεις και το πρόβλημα και εμεινες και εγκυος ευκολα. Εγώ πρέπει να παω τρεχοντας στα 38 μου και ειναι αβέβαιο αν θα βρεθει ο λόγος που δεν μενω εγκυος.

μακαρι να μας πανε ολα καλα αι να εχουμε γρηγορα ολες μας, οχι μονο εμεις οι 2 τα καλυτεροτερα αποτελεσματα.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

κι εγω το ιδιο....δυναμη μονο δυναμη εχω να μας προτεινω να δινουμε η μια στην αλλη!!!εσυ εισαι καλα????

εγω οπως εχω πει ..εχουμε θεμα με το σπερμα ..και ετσι ..εβγαλα και το τικερακι μου τησ περιοδου και των γονιμων μια και δεν εχει νοημα πια ..

μεχρι και ονειρο ειδα ρε κοριτσι α..οτι ηρθε λεει ο καλος μου και μου ειπε ..εχω δυο καλα νεα! και του λεω τι ? το ενα μου το πεσ δεν το θυμαμαι ..και το αλλο λεει ..πως εκανε μονοσ του σπερμοδιαγραμμα ..κρυφα απο μενα ..και μου εφερε τ αποτελεσματα και ηταν πολυ καλα ...και μου ειπε α με τον αλλον ειχε κανει λαθοσ....

(το πρωτο που εχουμε κανει ηταν χαλια ,αν θυμαστε)

ε μου εχει καρφωθει στο μυαλο ..οτι μηπως ηταν λαθος ..(που δεν το κοβω ,αλλα λεμε )

ε αυτα... εγω παντω δεν ελπιζω στο ελευθερο ..μονο με εξωσωμ ..πρπειε ..

ουτε καν σπερματ. μου ειπε ο γιατροσ μου ...ναι μεν φθηνοτερο ..(καμια ...400αρα ευρω) αλλα μου λεει ..λεσ και σου κανουν δωρο ενα πουκαμισο χαρτινο ,που μολισ το φορασ σκιζεται αμεσωσ...

και ακουω αυτον ..του εχω απολυτη εμπιστοσυνη ...

οποτε ..μονο με διαδικασια ...θα πιασω...

η δικερωσ μητρα δεν ειναι που επεισησ χωριζεται η μητρα σε δυο ανομοια μερη ? σαν ..κερατο βρε παιδι μου ...

η κολλητη τησ αδερφησ μου ειχε και επιασε μετα απο πολυ καιρο ..χωρισ τελικα υποβοηθηση ....(ειχε ορμονικα ,πολυκυστικεσ ,ολα μαζι ) και τελικα επιασε ....και το μωρο εμεινε στο μικροτερο μεροσ τηνσ μητρασ ..και τελικα γεννησε με καισαρικη ..και μια χαρα ολα ...

βγηκε ..λιγο σαν ..πιεσμενο το μωρο ...αλλα με λιγο μασαζ που του εκανε συστηματικα στο ποδαρακι του ,επανηλθε πληρωσ!

Γιαννα μου πολυ στεναχωρεθηκα για αυτο που σου συνεβη.Θελω να το ξεπερασεις γρηγορα και να σου ευχηθω γρηγορα να αποκτησεις ενα μωρο!Τοσο καιρο εξαιτιας ενος σοβαρου προβληματος δεν εγραφα στην σελιδα ομως διαβαζα οτι συνεβαινε.Λυπαμαι ειλικρινα και ευχομαι την επομενη εγκυμοσυνη να την ζησεις μονο με ομορφες στιγμες!

Γιαννα μου πολυ στεναχωρεθηκα για αυτο που σου συνεβη.Θελω να το ξεπερασεις γρηγορα και να σου ευχηθω γρηγορα να αποκτησεις ενα μωρο!Τοσο καιρο εξαιτιας ενος σοβαρου προβληματος δεν εγραφα στην σελιδα ομως διαβαζα οτι συνεβαινε.Λυπαμαι ειλικρινα και ευχομαι την επομενη εγκυμοσυνη να την ζησεις μονο με ομορφες στιγμες!

ρε κοπελιαααα...μας ελειψες πραγματικα....η αληθεια ειναι πως ουτε κι εγω πολυ μπαινω λογω ελλειψης χρονου....αλλα η απουσια σου ειναι αισθητη....ελπιζω το προβλημα σου να ειναι περαστικο και ολα να ειναι ομορφα στη ζωη σου καλη μου!!!!!εμεις γευομαστε την αγαπη μας και τον ερωτα μας και ελπιζουμε μεσα μας βαθια να καρποφορησει...οταν θελει ο θεουλης!!!!!

2kMip2.png

Διαφημίσεις

ρε κοπελιαααα...μας ελειψες πραγματικα....η αληθεια ειναι πως ουτε κι εγω πολυ μπαινω λογω ελλειψης χρονου....αλλα η απουσια σου ειναι αισθητη....ελπιζω το προβλημα σου να ειναι περαστικο και ολα να ειναι ομορφα στη ζωη σου καλη μου!!!!!εμεις γευομαστε την αγαπη μας και τον ερωτα μας και ελπιζουμε μεσα μας βαθια να καρποφορησει...οταν θελει ο θεουλης!!!!!

και μενα μου λειψατε...ολα καλα τωρα!Αλλα εχω κατι περιεργο.1 μερα καθυστερησης πονους παρα πολυ εντονους στο στηθος και δεκατα!Ισως ομως να ειναι επειδη δεν ηταν κ ο καλυτερος μηνασ της ζωης μου!

και μενα μου λειψατε...ολα καλα τωρα!Αλλα εχω κατι περιεργο.1 μερα καθυστερησης πονους παρα πολυ εντονους στο στηθος και δεκατα!Ισως ομως να ειναι επειδη δεν ηταν κ ο καλυτερος μηνασ της ζωης μου!

εχεις λογους σοβαρους και οχι τους γνωστους της κατα φαντασιαν εγκυου-χαχαχαχα-να πιστευεις κατι αλλο εκτος απο την κουραση και τη στενοχωρια σου!!!!??????να χαρουμε????

2kMip2.png

εχεις λογους σοβαρους και οχι τους γνωστους της κατα φαντασιαν εγκυου-χαχαχαχα-να πιστευεις κατι αλλο εκτος απο την κουραση και τη στενοχωρια σου!!!!??????να χαρουμε????

ασε κι εγω εχθες το βραδυ ειχα εναν σφαχτη τρομερο και ολη την εβδομαδα που μας περασε τρελο πρηξιμο στο στηθος....βλεπω λοιπον μονο ροζ κηλιδες και εχθες και σημερα το πρωι και χαρηκα....αλλα μετα απο λιγο τελος ο πονος και να'σου περιοδος!!!!!!χαχαχαχαχα.....καλα αυτο το μηνα δεν ειχα προσδοκιες γιατι λογω υπερβολικου φορτου εργασιας του συζυγου δεν καταφεραμε πολλες επαφες τις σωστες ημερες....

2kMip2.png

ασε κι εγω εχθες το βραδυ ειχα εναν σφαχτη τρομερο και ολη την εβδομαδα που μας περασε τρελο πρηξιμο στο στηθος....βλεπω λοιπον μονο ροζ κηλιδες και εχθες και σημερα το πρωι και χαρηκα....αλλα μετα απο λιγο τελος ο πονος και να'σου περιοδος!!!!!!χαχαχαχαχα.....καλα αυτο το μηνα δεν ειχα προσδοκιες γιατι λογω υπερβολικου φορτου εργασιας του συζυγου δεν καταφεραμε πολλες επαφες τις σωστες ημερες....

εχω καποιους λογους να το πιστευω αλλα φοβαμαι να το πιστεψω.Λεω να περιμενω αλλες 2 μερες και αν δεν εμφανιστει να κανω ενα τεστ.Εσυ πως εισαι?Χα χα μου αρεσε το λογω φορτου εργασιασ...Α ξεχασα να αναφερω οτι εμφανιστηκαν 2 εντονες ( μπλε) φλεβες στο στηθος μου.Ολα να ειναι λογω αγχους?

εχω καποιους λογους να το πιστευω αλλα φοβαμαι να το πιστεψω.Λεω να περιμενω αλλες 2 μερες και αν δεν εμφανιστει να κανω ενα τεστ.Εσυ πως εισαι?Χα χα μου αρεσε το λογω φορτου εργασιασ...Α ξεχασα να αναφερω οτι εμφανιστηκαν 2 εντονες ( μπλε) φλεβες στο στηθος μου.Ολα να ειναι λογω αγχους?

Χα χα χα μου άρεσαν οι 2 έντονες....μακάρι κοπέλα μου..εγω καλα δόξα το Θεό....ανυπομονώ και κουράστηκα να περιμένω....όμως δεν το βάζω κάτω... Απλά λέω να σταματήσω να μετράω και να υπολογίζω.... Κουράστηκε το μυαλό μου....

2kMip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...