Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Λοιπον, ειπα να μην αναφερω κατι γιατι ο κοσμος ειναι μικρος και τα στοματα μεγαλα......πιστευω να καταλαβαινετε τι εννοω.......ΑΛΛΑ δεν μπορω να κραταω πραγματα μεσα μου....και θελω να τα μοιραστω μαζι σας.....

μετα την διακοπη ο γιατρος μου ηρθε να με δει στον θαλαμο που βρισκομουνα. μου εφερε μια εξεταση ( η οποια δεν ξερω πως λεγεται, ηταν σε υπερηχογραφημα σε Α4 χαρτι + ασπρομαυρο) βαση της οποιας δειχνει 2 διαφραγματα στην μητρα μου. ο γιατρος μου, μου αναφερε οτι τα ειχε δει αλλα δεν μπου ειπε κατι στον υπερηχο για να μην με τρομοκρατησει. εχωντας αυτα τα διαφραγματα μπορεις να μεινεις εγκυος, αλλα υπαρχει πολυ μεγαλο ποσοστο παλλινδροησ ή αποβολης.....ενω δινουν και ενα πολυ μικρο ποσοστο να συνεχιστει η κυηση αλλα με τρομερα προβληματα...αιμοραγιεσ και ξαπλα χωρις να σηκωνεσαι-προωρος εως πολυ προωρος τοκετοσ και γενικοτερα πολυ σημαντικα προβληματα κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης. εμενα η παλινδρομη οφειλεται ξεκαθαρα στα διαφραγματα που εχω αφου μου χωριζουν την μητρα σε 2 τμηματα και ετσι δεν αφηναν το παιδακι μου να μεγαλωσει και να τραφει.

ο γιατρος μου, ο οποιος ειναι φοβερος και του εχω τυφλη εμπιστοσυνη μου ειπε να περιμενω να περασουν 2 περιοδοι και μολις μου τελειωσει και η 2η θα αντιμετωπισουμε το προβλημα......μεχρι τοτε δεν μπορω να διακινδυνευσω καμια πιθανη εγκυμοσυνη γιατι εχω παλι πιθανοτητες αποβολης ή παλινδρομης. απο οσα εχω διαβασει προφανως θα κανω λαπαροσκοπηση-υστεροσκοπηση για να αφαιρεθουν τα διαφραγματα.

ελπιζω να πανε ολα καλα.........θελω να μου ερθει γρηγορα η περιοδος να περασει και η δευτερη και να παω να κανω οτι ειναι να κανω να ξεμπερδευω και να ξανα ξεκινησω τις προσπαθειες για συλληψη......

αυτα εν ολιγης και πολυ περιλιπτηκα.......τουλαχιστον ξερω οτι το μωρο μου δεν ειχε προβλημα ουτε χρωμοσωματων ουτε συνδρομου αλλα ελειψη χωρου..............

ολα ειναι θεμα γιατρου.......για πολλα χρονια με παρακολουθουσε αλλος γιατρος, αυτος που εχω τωρα με εχει δει ολες κι ολες 3 φορες και μπορεσε να βρει το προβλημα μου το οποιο ειναι εκ γεννετης. ο προηγουμενος δεν ειχε καταλαβει τιποτα και ουδεποτε μου ειχε αναφερει το προβλημα της μητρας μου.

Γιάννα μου, ευτυχώς που βρέθηκε το πρόβλημα,Άρα θα το αντιμετωπίσετε κ όλα θα πανε Καλα!!στο Εύχομαι μέσα απο την καρδια μου να κρατήσεις στην αγκαλια σου σύντομα ένα μωρακι!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωχ κριμα.. κατι τετοια με ενοχλουνε παρα πολυ! Εμενα με στηνει ο γυναικολογος μου δεν φανταζεσαι ποσο! Την τελευταία φορά ειχα ραντεβου 8 και με πηρε 9.30 αν το φανταζεσαι!!Ο γιατρος του αντρα μου ειναι συνεπεστατος ευτυχως!!

εεεεεεεε εμας δεν ήρθε καθολουουουουου.....τεσπα!περασε κ αυτο!!!!

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

Κοριτσακια καΛηΣπερα!!Γιάννα μου τι κανεις;;είσαι καλύτερα;μια βδομάδα πέρασε κ απο τη δική μου αποξεση!!προσπαθω ακόμα να το χωνεψω...απο την μια στιγμή στην άλλη....τελικά εμένα ο γιατρός δεν μου έκανε ιστολογικες όπως νόμιζα!μονο μια εξέταση για μυλη κυηση η οποία βγήκε αρνητική!επιμένει να το λέει τυχαίο γεγονός όμως εγω δεν το δέχομαι!ήδη εκλεισα ραντεβού για εξέταση θρομβοφιλιας!κ όλες τις εξετάσεις θυροειδη!κ θα ψάξω να βρω οτιδήποτε θα μπορούσε να προκαλέσει μια παλινδρομη κυηση!δε μπορω να ξαναπερασω κάτι τέτοιο..ειναι δυσκολο

Κοριτσακια καΛηΣπερα!!Γιάννα μου τι κανεις;;είσαι καλύτερα;μια βδομάδα πέρασε κ απο τη δική μου αποξεση!!προσπαθω ακόμα να το χωνεψω...απο την μια στιγμή στην άλλη....τελικά εμένα ο γιατρός δεν μου έκανε ιστολογικες όπως νόμιζα!μονο μια εξέταση για μυλη κυηση η οποία βγήκε αρνητική!επιμένει να το λέει τυχαίο γεγονός όμως εγω δεν το δέχομαι!ήδη εκλεισα ραντεβού για εξέταση θρομβοφιλιας!κ όλες τις εξετάσεις θυροειδη!κ θα ψάξω να βρω οτιδήποτε θα μπορούσε να προκαλέσει μια παλινδρομη κυηση!δε μπορω να ξαναπερασω κάτι τέτοιο..ειναι δυσκολο

Προσπαθω να ειμαι καλα, προσπαθω να εχω υπομονη και γενικα προσπαθω να αποδεχτω αυτο που μου συμβαινει και να συνεχισω.....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ....με καταλαβαινεις οπως σε καταλαβαινω κι εγω.

απο εχτες που γυρισα σπιτι ειμαι συνεχως πανω απο το λαπτοπ και διαβαζω οτιδηποτε εχει να κανει με παλινδρομες και το προβλημα μου......

Ευαγγελια μου ζητα απο τον γιατρο σου να κανετε εξεταση μητρας στην οποια να μπορεσετε να δειτε την μορφολογια της. ΨΑΞΤΟ.....σε πολλες κοπελες εχουν πει οτι ηταν τυχαιο γεγονος, αυτες το αμελησαν εχοντας εμπιστοσυνη στους γιατρους τους και οταν τελικα ξανα εμειναν εγκυες απεβαλαν ή παλινδρομησαν ξανα.......δεν εχω προθεση να σε τρομαξω, ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ. και ο δικος μου ο πονος ειναι φρεσκος και ο δικος σου, και αφου ακομα δεν ειμαστε σε θεση να μεινουμε εγκυες καλο ειναι να ψαχτουμε. εγω ευτυχως μεσα στην ατυχια μου βρηκα τουλαχιστον το προβλημα και ειναι αντιμετωπισημο. μπορει να μην εχεις κατι και να ηταν οντως τυχαιο γεγονος, αλλα καλυτερα να ξερεις οτι το εχεις ψξει και εχεις κανει ολες της εξετασεις παρα να εχεις αμφιβολιες......

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Λοιπον, ειπα να μην αναφερω κατι γιατι ο κοσμος ειναι μικρος και τα στοματα μεγαλα......πιστευω να καταλαβαινετε τι εννοω.......ΑΛΛΑ δεν μπορω να κραταω πραγματα μεσα μου....και θελω να τα μοιραστω μαζι σας.....

μετα την διακοπη ο γιατρος μου ηρθε να με δει στον θαλαμο που βρισκομουνα. μου εφερε μια εξεταση ( η οποια δεν ξερω πως λεγεται, ηταν σε υπερηχογραφημα σε Α4 χαρτι + ασπρομαυρο) βαση της οποιας δειχνει 2 διαφραγματα στην μητρα μου. ο γιατρος μου, μου αναφερε οτι τα ειχε δει αλλα δεν μπου ειπε κατι στον υπερηχο για να μην με τρομοκρατησει. εχωντας αυτα τα διαφραγματα μπορεις να μεινεις εγκυος, αλλα υπαρχει πολυ μεγαλο ποσοστο παλλινδροησ ή αποβολης.....ενω δινουν και ενα πολυ μικρο ποσοστο να συνεχιστει η κυηση αλλα με τρομερα προβληματα...αιμοραγιεσ και ξαπλα χωρις να σηκωνεσαι-προωρος εως πολυ προωρος τοκετοσ και γενικοτερα πολυ σημαντικα προβληματα κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης. εμενα η παλινδρομη οφειλεται ξεκαθαρα στα διαφραγματα που εχω αφου μου χωριζουν την μητρα σε 2 τμηματα και ετσι δεν αφηναν το παιδακι μου να μεγαλωσει και να τραφει.

ο γιατρος μου, ο οποιος ειναι φοβερος και του εχω τυφλη εμπιστοσυνη μου ειπε να περιμενω να περασουν 2 περιοδοι και μολις μου τελειωσει και η 2η θα αντιμετωπισουμε το προβλημα......μεχρι τοτε δεν μπορω να διακινδυνευσω καμια πιθανη εγκυμοσυνη γιατι εχω παλι πιθανοτητες αποβολης ή παλινδρομης. απο οσα εχω διαβασει προφανως θα κανω λαπαροσκοπηση-υστεροσκοπηση για να αφαιρεθουν τα διαφραγματα.

ελπιζω να πανε ολα καλα.........θελω να μου ερθει γρηγορα η περιοδος να περασει και η δευτερη και να παω να κανω οτι ειναι να κανω να ξεμπερδευω και να ξανα ξεκινησω τις προσπαθειες για συλληψη......

αυτα εν ολιγης και πολυ περιλιπτηκα.......τουλαχιστον ξερω οτι το μωρο μου δεν ειχε προβλημα ουτε χρωμοσωματων ουτε συνδρομου αλλα ελειψη χωρου..............

ολα ειναι θεμα γιατρου.......για πολλα χρονια με παρακολουθουσε αλλος γιατρος, αυτος που εχω τωρα με εχει δει ολες κι ολες 3 φορες και μπορεσε να βρει το προβλημα μου το οποιο ειναι εκ γεννετης. ο προηγουμενος δεν ειχε καταλαβει τιποτα και ουδεποτε μου ειχε αναφερει το προβλημα της μητρας μου.

Gianna το προβλημα σου θα λυθει με την υστεροσκόπηση ή την λαπαροσκόπηση εχω διαβασει για το συγκεκριμένο θεμα. Μην στεναχωριέσαι θα δεις θα πανε όλα καλά. Εγώ αδιαθέτησα πριν λίγο οπότε μετράω ήδη 2 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις. Αυτον τον μήνα θα κάνω κι εγώ υστεροσκόπηση γιατι υπάρχει η υποψία για πολύποδα που ίσως χρειαστει να αφαιρεθεί. Το επόμενο βήμα θα είναι η εξωσωματική αλλα αν αφαιρέσουν κατι τελικά θα πρεπει να την αναβάλω για ένα τριμηνο. Οπότε θα περιμένουμε παρεα, μόνο που εγώ θα έχω ποιο δυσκολο δρόμο από σενα μετά το τρίμηνο. Οπως και να έχει θα δίνουμε κουράγιο η μια στην άλλη. Καλη τυχη σε όλες μας.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Γιάννα μου, ευτυχώς που βρέθηκε το πρόβλημα,Άρα θα το αντιμετωπίσετε κ όλα θα πανε Καλα!!στο Εύχομαι μέσα απο την καρδια μου να κρατήσεις στην αγκαλια σου σύντομα ένα μωρακι!!

ευχαριστω πολυ κοπελα μου να εισαι καλα. αυτο λεω και κανω το σταυρο μου, τουλαχιστον μπορω να το αντιμετωπισω......μονο που μεχρι τοτε πρεπει να εφοδιαστω με πολυ υπομονη. να βαλει ο Θεος το χερι του να πανε ολα καλα ......και ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ....

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Gianna το προβλημα σου θα λυθει με την υστεροσκόπηση ή την λαπαροσκόπηση εχω διαβασει για το συγκεκριμένο θεμα. Μην στεναχωριέσαι θα δεις θα πανε όλα καλά. Εγώ αδιαθέτησα πριν λίγο οπότε μετράω ήδη 2 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις. Αυτον τον μήνα θα κάνω κι εγώ υστεροσκόπηση γιατι υπάρχει η υποψία για πολύποδα που ίσως χρειαστει να αφαιρεθεί. Το επόμενο βήμα θα είναι η εξωσωματική αλλα αν αφαιρέσουν κατι τελικά θα πρεπει να την αναβάλω για ένα τριμηνο. Οπότε θα περιμένουμε παρεα, μόνο που εγώ θα έχω ποιο δυσκολο δρόμο από σενα μετά το τρίμηνο. Οπως και να έχει θα δίνουμε κουράγιο η μια στην άλλη. Καλη τυχη σε όλες μας.

Ωχ Χριστε μου γιατι μας ταλαιπωρεις ετσι....????????

νενα μου τι να πω???? υπομονη και σε σενα, αν αφαιρεσεις τον πολυποδα(εφοσον υπαρχει) τοτε ισως να μην χρειαστει η εξωσωματικη, εχεις ρωτησει τον γιατρο σου? μπορει σε αυτον να οφειλεται οι αποτυχημενες σπερματεγχυσεις.

οπως και να εχει εδω θα μαστε και θα τα λεμε. ας κανουμε τουλαχιστον ολες εδω μεσα αυτο που εχουμε αναγκη, να δινουμε κουραγιο η μια στην αλλη.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Γλυκά μου κορίτσια, ο Θεος να σας δώσει δύναμη, να ειστε γερές και να αντιμετωπίσετε ολα τα προβλήματα.

Εγώ δυστυχώς δεν εχω μεινει εγκυος ακομα, αλλά επειδη με την ενδοκρινολόγο εχω γινει κολλητή (απο τις φορες που με βλέπει) με εχει προειδοποιήσει, επειδη εχω θετικά τα αντισώματα του θυρεοειδή (Hashimoto θυρεοειδίτιδα) με το που μείνω εγκυος να την ενημερώσω γιατί ευθύνετε για αποβολές. Και θα πρεπει να κανω συνεχεια ελεγχο της ορμονης και να προσαρμόζω τα φάρμακα. Το αναφέρω με μόνο σκοπο να βοηθήσω, εγώ ειμαι ειδική περίπτωση δεν σημαίνει οτι επειδη το εχω εγω το έχουν όλοι.

gianna_p νομίζω οτι ο προηγουμενος γιατρος σου το θελει το ξύλο του.

Γλυκά μου κορίτσια, ο Θεος να σας δώσει δύναμη, να ειστε γερές και να αντιμετωπίσετε ολα τα προβλήματα.

Εγώ δυστυχώς δεν εχω μεινει εγκυος ακομα, αλλά επειδη με την ενδοκρινολόγο εχω γινει κολλητή (απο τις φορες που με βλέπει) με εχει προειδοποιήσει, επειδη εχω θετικά τα αντισώματα του θυρεοειδή (Hashimoto θυρεοειδίτιδα) με το που μείνω εγκυος να την ενημερώσω γιατί ευθύνετε για αποβολές. Και θα πρεπει να κανω συνεχεια ελεγχο της ορμονης και να προσαρμόζω τα φάρμακα. Το αναφέρω με μόνο σκοπο να βοηθήσω, εγώ ειμαι ειδική περίπτωση δεν σημαίνει οτι επειδη το εχω εγω το έχουν όλοι.

gianna_p νομίζω οτι ο προηγουμενος γιατρος σου το θελει το ξύλο του.

λιονταρινα μου, τον αλλον τον γιατρο θα ηθελα πολυ να τον βρω και να τον φτυσω.....αλλα δεν θα τον κρινω εγω, αλλα ο Θεος......Αυτος θα τον κρινει καλυτερα απο μενα. Εξαιτιας του αυτη τη στιγμη εγω περασα αυτο το ΣΟΚ.

ο γιατρος μου ο καινουργιος ειναι ο Χασιακος. υπεροχος ανθρωπος, καθολου φιλοχρηματος και πανω απο ολα εμπειρος. μπορει να μην ειναι ο σουπερ ομιλιτικος γιατρος αλλα ειδα και με τον προηγουμενο την προκοπη μου. τελος παντων

οσο αφορα τον θυροειδη, μολις μεινεις με το καλο εγκυος, να μην το παραμελησεις και να το παρακολουθεις. εμενα ο γιατρος μου μου εδωσε να κανω κατευθειαν εξετασεις που περιελαμβαναν θυροειδη- ερυθρα- υπατιτιδα-τοξοπλασμα-στιγμα μεσογιακης-γενικη αιματος+ουρων-σιδερο-ομαδα αιματος. ολες μου οι εξετασεις ηταν παρα πολυ καλες με εξαιρεση τον αιματοκριτη με τον οποιο ομως ανεκαθεν ειχα θεμα αφου παντα χαμηλος ειναι.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

νενα μου τι να πω???? υπομονη και σε σενα, αν αφαιρεσεις τον πολυποδα(εφοσον υπαρχει) τοτε ισως να μην χρειαστει η εξωσωματικη, εχεις ρωτησει τον γιατρο σου? μπορει σε αυτον να οφειλεται οι αποτυχημενες σπερματεγχυσεις.

οπως και να εχει εδω θα μαστε και θα τα λεμε. ας κανουμε τουλαχιστον ολες εδω μεσα αυτο που εχουμε αναγκη, να δινουμε κουραγιο η μια στην αλλη.

Ολα παιζουνε Gianna o γιατρός μου ειπε ότι θα εξαρτηθει από τι θα βρουμε. Αν ειναι μεγάλο, σε ποιο σημειο ειναι και αν τελικα πρέπει να αφαιρεθεί. Και φυσικα αν υπάρχει και κατι άλλο που δεν φαινεται. Που να φανταστώ ότι θα έρθει η ωρα να γυρισω και video clip της μητρας μου. Παντως να θυμάσαι ότι παρόλο που σου συνεβησε κατι τόσο ασχημο εισαι σε πλεονεκτικότερη θεση. Και μικρουλα εισαι και ξερεις και το πρόβλημα και εμεινες και εγκυος ευκολα. Εγώ πρέπει να παω τρεχοντας στα 38 μου και ειναι αβέβαιο αν θα βρεθει ο λόγος που δεν μενω εγκυος.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Γιαννα μου στεναχωρηθηκα πολυ που διαβασα τα νεα σου...... αλλα οπως ειπαν πολλες κοπελες ολα γινονται για καποιο λογο που η φυση γνωριζει καλυτερα και θα δεις σε πολυ λιγο καιρο θα φουσκωνει η κοιλιτσα σου και ολα αυτα θα ειναι ενα κακο ονειρο.....σου ευχομαι κοπελα μου ολα να γινουν οπως τα θελεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

T4YJp2.png

Ο μπαμπας και η μαμα ανυπομονουν να ερθεις στη ζωη τους!!!!!!!!σε περιμενουμε....πειρατη μας!!!!!

2013.pngMake a pregnancy ticker

wSStp3.png

κοριτσακια μου γλυκα καλημερα σας....εχουμε στενοχωρηθει ολες λιγο πολυ με τη γιαννα μας το ξερω....και ηθελα μονο να μας πω να μην το βαζουμε κατω...κι εγω πρεπει αμεσα να παω να κανω επαναληπτικες εξετασεις θυροειδη για να δω σε ποιο σταδιο βρισκεται...πριν ενα χρονο ειχα υπο-θυροειδισμο και μετα απο μια μικρη θεραπεια μου πηγαν οι τιμες στο αλλο ακρο....κι ετσι σταματησα τη θεραπεια μεχρι που ειδα οτι σταθεροποιηθηκαν στα φυσιολογικα τους,,,ισως ηταν τυχαιο ισως και οχι...παντως πρεπει να το ξαναδω για να ειμαι σιγουρη αν εχω κατι που επιβαρυνει τον οργανισμο μου σε σχεση με ενδεχομενη εγκυμοσυνη....ελπιζω πως οχι και να ειναι μονο η εμμονη μου που μπλοκαρει τη συλληψη...παντα σκεφτομαι θετικα και παντα παω στους γιατρους για να ειμαι σιγουρη οτι ολα πανε καλα με τον οργανισμο μου....ευχομαι συντομα να σας πω ευχαριστα αφου πρωτα το βγαλω απο το μυαλο μου οτι θελω παιδια....θα λεω απο εδω και μπρος οτι εχω πολυ ακομα μεχρι να κανουμε οικογενεια μπας και το αφησω λιγο στην ακρη!!!!ας πανε ολα καλα με ολες μας...τι να πω????

2kMip2.png

καλημερα. σου εστειλα προσωπικο μηνυμα γιαννα μου

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

επειδη δεν ξερω καθολου το διαφραγμα τι εινια ...μηπως εινια η δικερη μητρα που λεμε?

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...