Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

τραγικη ειρωνια......να προσδοκω τοσο πολυ και με τετοια ανυπομονησια την περιοδο μου ........... πως αλλαζουν ετσι τα πραγματα απο τη μια στιγμη στην αλλη ?????

Γιαννα μου έχεις τόσο δικιο, μπορώ να φανταστώ τον πόνο σου και την θλίψη σου. Μονο ο χρόνος θα γιατρεψει την πληγή σου. Οι τρεις μήνες θα περάσουν πολυ Γρηγόρα και θα συλλαβεις αμέσως, στο εύχομαι ολόψυχα και να δεις που θα γίνει.. Σου είπε ο γιατρός γιατι έγινε? ξέρω ότι δεν ειναι εύκολο να κανείς υπομονη αλλα πρέπει να προσεχείς τον εαυτό σου τώρα. Τώρα θα φροντίσεις την γιαννα..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια καλημερα ...διαβαζα την περιπετεια της γιαννας μας και πραγματικα εχω σοκαριστει....ηθελα απλα να πω πως μια παλλινδρομη κυηση ειναι κατι πολυ συνηθες και συχνο φαινομενο....ξερετε τι λενε???? η φυση προνοει και αποβαλλει οτι γεννιεται με ελαττωματα....ισως αγαπη μου γιαννα μου το μωρακι που δεν καταφερε να γεννηθει να ειχε καποια ανωμαλια και να μην επρεπε να ερθει στον κοσμο....σου το λεω γιατι εχω παραδειγμα μιας φιλης που κυοφορουσε μεχρι τον 6ο μηνα και μετα η φυση την αναγκασε να μην το γεννησει και οπως αποδειχτηκε μετα το μωρακι ειχε συνδρομο down.....οποτε ξερει τι κανει...δεν λεω πως ειναι το πιο ευχαριστο πραγμα και με το δικιο σου γιαννα μου εισαι οπως εισαι....αλλα ερχονται κι αλλοι μηνες....καλοκαιρινοι....ετσι δεν μου λες κι εσυ γλυκια μου?????καλημερα σε ολες σας κοριτααρες!!!!!

2kMip2.png

Στις 15/02 πανυγηριζα την θετικη μου χοριακη , δοξαζα τον Θεο για την εγκυμοσυνη μου και στις 24/03 γκρεμιστηκε ολος ο κοσμος μπροστα στα ματια μου.

Την Παρασκευη μου διαγνωστηκε παλινδρομη κυηση και το Σαββατο εκανα την αποξεση στο Ρεα. ειμαι απιστευτα συντετριμενη, ενα ρακος και ακομα δεν ξερω πως βρηκα το κουραγιο να μπω στο συγκεκριμενο φορουμ να διαγραψω το τικερακι της εγκυμοσυνης μου και να ανακοινωσω αυτο το δυσαρεστο γεγονος.........

και τωρα το απολυτο κενο..............................

γιαννα μου τι λες τωρα?εχω μεινει τωρα... αγαπη μου γλυκια οτι κ να σου πω ειναι λιγο.. λυπαμαι πραγματικα...........κουραγιο κ δυναμη σου ευχομαι να αντιμετωπισεις αυτην την δυσκολη στιγμη...

S4iNp3.png

BU56p3.png

τραγικη ειρωνια......να προσδοκω τοσο πολυ και με τετοια ανυπομονησια την περιοδο μου ........... πως αλλαζουν ετσι τα πραγματα απο τη μια στιγμη στην αλλη ?????

γιαννα μου να σου πω κ εγω κατι,29 σεπτ εκανα κ εγω αποξεση,ο γιατρος μου ειπε να προσπαθησουμε μετα απο 2 περιοδους..μετα απο 3 περιοδους εμεινα εγκυος..ποναει πολυ το ξερω,αλλα θα περασει ο καιρος κ ο πονος θα μαλακωσει,σιγουρα δεν θα το ξεχασεις αλλα δεν θα πονας τοσο πολυ πια..σκεψου οτι το μωρακι σου ειναι ενα αγγελακι τωρα κ συντομα θα σου στειλει ενα αδερφακι..ευχομαι γρηγορα μια εγκυμοσυνη κ ενα γερο μωρακι...

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

gianna moy ειλικρινά δεν ξέρω τί να πώ.το έμαθα τυχαία απο μια άλλη κοπέλα στο φορουμ που σε ανέφερε για αυτό που πέρασες και έπαθα σόκ.

δεν ξέρω τί να πώ και δεν πρέπει να πώ κάτι γιατί δεν μπορώ να καταλάβω αυτό που αισθάνεσαι.μπορεί να μην σε ξέρω αλλά λυπήθηκα πολύ.

ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά απο εδώ και πέρα και να είναι η τελευταία φορά που θα πικραθείς.φιλια

Στις 15/02 πανυγηριζα την θετικη μου χοριακη , δοξαζα τον Θεο για την εγκυμοσυνη μου και στις 24/03 γκρεμιστηκε ολος ο κοσμος μπροστα στα ματια μου.

Την Παρασκευη μου διαγνωστηκε παλινδρομη κυηση και το Σαββατο εκανα την αποξεση στο Ρεα. ειμαι απιστευτα συντετριμενη, ενα ρακος και ακομα δεν ξερω πως βρηκα το κουραγιο να μπω στο συγκεκριμενο φορουμ να διαγραψω το τικερακι της εγκυμοσυνης μου και να ανακοινωσω αυτο το δυσαρεστο γεγονος.........

και τωρα το απολυτο κενο..............................

Γιάννα μου έπαθα σοκ.Ξέρω πως νιώθεις το πέρασα πριν σχεδον 2 χρόνια.Το μόνο που έχω να σου πω είναι ότι ο χρόνος θα σε βοηθήσει να το ξεπεράσεις ειλικρινα και πίστεψε με θα σταθείς στα πόδια σου.Πρέπει να φανείς δυνάτη μπορέι να ακούγεται όλο αυτό κωμικοτραγικό αλλά πίστεψε με δεν είναι.και μία συμβούλη.Όταν το έπαθα εγώ αυτο ο γιατρός μου μου είπε να κάνω εξετάσεις μήπως έχω θρομβοφιλιά.και τελικά έχω.ίσως ήταν και αυτός ο λόγος που είχα αποβάλει.και τώρα στην προσπάθεια μας για παιδάκι κάνω ενέσεις για την θρομβοφιλιά.Κουράγιο κορίτσι μου.

Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία

Γιάννα μου σου εύχομαι δύναμη και κουράγιο ότι και αν σου πούμε μόνο εσύ ξέρεις τι νιώθεις. ελπίζω ο χρόνος να σου απαλύνει το πόνο!!! έπεσα από τα σύννεφα όταν το διάβασα!! όλα θα πάνε καλά σκέψου ότι έμεινες εύκολα έγκυος πράγμα που σημαίνει πως δεν θα αργήσει το επόμενο!!!

ο γιατρος μου μου ειπε να μην κανω προσπαθειες για εγκυμοσυνη για τις επομενες 3 περιοδους.......παει δηλαδη ενα τριμηνο....!!!!! τουλαχιστον ελπιζω μεσα στην ατυχια μου να σταθω λιγο τυχερη και να συλλαβω τοσο γρηγορα οσο και σε αυτην την εγκυμοσυνη.

δεν μπορω να το πιστεψω ακομα.....εγιναν ολα τοσο γρηγορα ......και αν δεν ειχα ενοχλησεις στην μεση ουτε που θα μου περναγε απο το μυαλο τιποτα, αφου δεν ειχα καμια ενδειξη οτι κατι παει στραβα.....

απο την Τεταρτη το βραδυ ειχε αρχισει να ποναει η μεση μου, την Παρασκευη το πρωι λεω ας παω μεχρι το κεντρο υγειας γιατι οι πονοι γινοταν ολο και πιο εντονοι. με βλεπει η γυναικολογος που εχουμε και με βαζει γι αυπερηχο. με ρωταει ποσο εισαι? της λεω στην 9η εβδομαδα.....και ξεκιναει τον υπερηχο....δεν μου μιλουσε.....αλλα την ειδα παγωμενη....!!! της λεω συμβαινει κατι? βαριαστεναζει και μου λεει δεν βλεπω το κυημα....υπαρχει ο σακος ο οποιος εβγαινε στισ 7 εβδομαδες μετρηση και το εμβρυο πουθενα......! λεω δεν ειναι δυνατον, πριν μια εβδομαδα εκανα σε ιδιωτ.κεντρο υπερηχο και το μωρο ηταν εκει μια χαρα με καρδιακη λειτουργια και ολα ηταν τοσο φυσιολογικα. με στελνει η γυναικολογος στο ιδιο κεντρο να επαναλαβω το υπερηχογραφημα στο ιδιο μηχανημα ......εκει φανηκε το μωρο μου, χωρις ομως καρδιακη λειτουργια και πολυ μικροτερο σε mm απο την τελευταια φορα.

κατευθειαν καλεσα τον γυναικολογο μου να του πω τι συμβαινει, εγω στην επαρχεια, αυτος αθηνα. μου λεει ελα επανω, να κανω κι εγω υπερηχο να δουμε τι συμβαινει και να πραξουμε αναλογα.....δεν ξερω γιατι αλλα πηγαινα στον γιατρο μου νομιζοντας οτι θα μου πει τι βλακειες σου ελεγαν αυτοι εκει κατω, μια χαρα ειναι το παιδακι σου....δεν εγινε ομως ετσι. μου επιβεβαιωσε την παλινδρομη κυηση και μπηκα κατευθειαν για την διακοπη λογω παλινδρομης. απο την μια στιγμη στην αλλη εχασα τη γη κατω απο τα ποδια μου.....δεν μπορω να το πιστεψω.........ειναι μεγαλη αδικια αυτο που συμβαινει, οχι μονο για μενα αλλα για οποια παθαινει κατι αντιστοιχο.......

gianna μου εγώ σε τέτοιες καταστάσεις δε μπορώ να πω τπτ...απλά άφησε τη θλίψη σου να κάνει τον κύκλο της και μπες ξανα δυναμικά στο παιχνίδι κορίτσι μου...

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

Διαφημίσεις

γιαννα μου να σου πω κ εγω κατι,29 σεπτ εκανα κ εγω αποξεση,ο γιατρος μου ειπε να προσπαθησουμε μετα απο 2 περιοδους..μετα απο 3 περιοδους εμεινα εγκυος..ποναει πολυ το ξερω,αλλα θα περασει ο καιρος κ ο πονος θα μαλακωσει,σιγουρα δεν θα το ξεχασεις αλλα δεν θα πονας τοσο πολυ πια..σκεψου οτι το μωρακι σου ειναι ενα αγγελακι τωρα κ συντομα θα σου στειλει ενα αδερφακι..ευχομαι γρηγορα μια εγκυμοσυνη κ ενα γερο μωρακι...

ευχαριστω πολυ ολες για την συμπαρασταση.......

ανναστ μετα απο ποσες μερες απο την αποξεση σου ηρθε η περιοδος ???? ο κυκλος σου ειχε αλλαξει σε σχεση με πριν την αποξεση??? δηλαδη αν πριν ειχες κυκλο 28 μερες (παραδειγμα) ειχες και μετα την αποξεση 28 μερες? αν θυμασαι απαντησε μου σε παρακαλω........

bhXOp3.png

ofRSp2.png

έφαγα ένα ωραιότατο στήσιμο από τον γιατρό του άντρα μου!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ωχ κριμα.. κατι τετοια με ενοχλουνε παρα πολυ! Εμενα με στηνει ο γυναικολογος μου δεν φανταζεσαι ποσο! Την τελευταία φορά ειχα ραντεβου 8 και με πηρε 9.30 αν το φανταζεσαι!!Ο γιατρος του αντρα μου ειναι συνεπεστατος ευτυχως!!

ευχαριστω πολυ ολες για την συμπαρασταση.......

ανναστ μετα απο ποσες μερες απο την αποξεση σου ηρθε η περιοδος ???? ο κυκλος σου ειχε αλλαξει σε σχεση με πριν την αποξεση??? δηλαδη αν πριν ειχες κυκλο 28 μερες (παραδειγμα) ειχες και μετα την αποξεση 28 μερες? αν θυμασαι απαντησε μου σε παρακαλω........

gianna μου δεν αλλαξε καθολου ο κυκλος μου,αν θυμαμαι καλα 30-35 μερες μετα μου ηρθε η περιοδος,κρατησε λιγο περισσοτερες ημερες απο συνηθως,κανονικα εχω 7 ημερες,κ κρατησε 8-9..κ μετα οπως παντα στην ωρα της..απο κει κ μετα καθε 28 ημερες..κ πιο σταθερη απο πριν..να σε ρωτησω ιστολογικη εκανες?

S4iNp3.png

BU56p3.png

gianna μου δεν αλλαξε καθολου ο κυκλος μου,αν θυμαμαι καλα 30-35 μερες μετα μου ηρθε η περιοδος,κρατησε λιγο περισσοτερες ημερες απο συνηθως,κανονικα εχω 7 ημερες,κ κρατησε 8-9..κ μετα οπως παντα στην ωρα της..απο κει κ μετα καθε 28 ημερες..κ πιο σταθερη απο πριν..να σε ρωτησω ιστολογικη εκανες?

Λοιπον, ειπα να μην αναφερω κατι γιατι ο κοσμος ειναι μικρος και τα στοματα μεγαλα......πιστευω να καταλαβαινετε τι εννοω.......ΑΛΛΑ δεν μπορω να κραταω πραγματα μεσα μου....και θελω να τα μοιραστω μαζι σας.....

μετα την διακοπη ο γιατρος μου ηρθε να με δει στον θαλαμο που βρισκομουνα. μου εφερε μια εξεταση ( η οποια δεν ξερω πως λεγεται, ηταν σε υπερηχογραφημα σε Α4 χαρτι + ασπρομαυρο) βαση της οποιας δειχνει 2 διαφραγματα στην μητρα μου. ο γιατρος μου, μου αναφερε οτι τα ειχε δει αλλα δεν μπου ειπε κατι στον υπερηχο για να μην με τρομοκρατησει. εχωντας αυτα τα διαφραγματα μπορεις να μεινεις εγκυος, αλλα υπαρχει πολυ μεγαλο ποσοστο παλλινδροησ ή αποβολης.....ενω δινουν και ενα πολυ μικρο ποσοστο να συνεχιστει η κυηση αλλα με τρομερα προβληματα...αιμοραγιεσ και ξαπλα χωρις να σηκωνεσαι-προωρος εως πολυ προωρος τοκετοσ και γενικοτερα πολυ σημαντικα προβληματα κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης. εμενα η παλινδρομη οφειλεται ξεκαθαρα στα διαφραγματα που εχω αφου μου χωριζουν την μητρα σε 2 τμηματα και ετσι δεν αφηναν το παιδακι μου να μεγαλωσει και να τραφει.

ο γιατρος μου, ο οποιος ειναι φοβερος και του εχω τυφλη εμπιστοσυνη μου ειπε να περιμενω να περασουν 2 περιοδοι και μολις μου τελειωσει και η 2η θα αντιμετωπισουμε το προβλημα......μεχρι τοτε δεν μπορω να διακινδυνευσω καμια πιθανη εγκυμοσυνη γιατι εχω παλι πιθανοτητες αποβολης ή παλινδρομης. απο οσα εχω διαβασει προφανως θα κανω λαπαροσκοπηση-υστεροσκοπηση για να αφαιρεθουν τα διαφραγματα.

ελπιζω να πανε ολα καλα.........θελω να μου ερθει γρηγορα η περιοδος να περασει και η δευτερη και να παω να κανω οτι ειναι να κανω να ξεμπερδευω και να ξανα ξεκινησω τις προσπαθειες για συλληψη......

αυτα εν ολιγης και πολυ περιλιπτηκα.......τουλαχιστον ξερω οτι το μωρο μου δεν ειχε προβλημα ουτε χρωμοσωματων ουτε συνδρομου αλλα ελειψη χωρου..............

ολα ειναι θεμα γιατρου.......για πολλα χρονια με παρακολουθουσε αλλος γιατρος, αυτος που εχω τωρα με εχει δει ολες κι ολες 3 φορες και μπορεσε να βρει το προβλημα μου το οποιο ειναι εκ γεννετης. ο προηγουμενος δεν ειχε καταλαβει τιποτα και ουδεποτε μου ειχε αναφερει το προβλημα της μητρας μου.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...