Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Kαλημέρα κοριτσακια, τι κάνετε? Καλη εβδομάδα να εχουμε!

Εγω ειμαι πολυ χαλια βρε κοριτσια, ειμαι ολοκληρη πρισμενη (στηθος, κοιλια και ποδια ) το στομαχι μου παει και ερχεται και νιωθω απαισια. Μα τι θα γινει Μια φορα τον μηνα θα ειμαι αρρωστη??

Εσεις ολα καλά??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέρα κοριτσακια, τι κάνετε? Καλη εβδομάδα να εχουμε!

Εγω ειμαι πολυ χαλια βρε κοριτσια, ειμαι ολοκληρη πρισμενη (στηθος, κοιλια και ποδια ) το στομαχι μου παει και ερχεται και νιωθω απαισια. Μα τι θα γινει Μια φορα τον μηνα θα ειμαι αρρωστη??

Εσεις ολα καλά??

είσαι ευαίσθητη φαίνεται!!!πάρε κ καμιά βιταμινούλα να έρθεις στα καλά σου!!!!φταιει κ λίγο η περίοδος...υπομονη!

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

εγω και αν ξυπνησα νωρις.....απο τις 5 στο ποδι και απο τις 7 στο γραφειο....αστα....και με περιοδο!!!!:-(

κατα τα αλλα ανυπομονω για τον νεο κυκλο προσπαθειων που τουλαχιστον προς το παρον μας χαριζει ομορφες στιγμες........ελπιζουμε να μας χαρισει και παιδακι...:D

είδες που σου είπα ότι θα ανυπομονείς μετα το σαβ/κο?;)

ευτυχώς έχεις και μικρό κύκλο κ οι μέρες θα έρθουν γρήγορα!!!

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

Σε αυτο που λες Stavrouli εχεις πολυ δικιο! Μετα την απογοητευση της πρωτης ημερας αρχιζει η ανυπομονησία για τις γονιμες!!! Ευτυχως εχω ενα επαγγελματικο ταξιδι αυτην την εβδομαδα που δεν ειναι γονιμες, οποτε την γλυτωσα!!! Ηπια χυμο πορτοκαλι και συνηλθα λιγο! Μαλλον θα το καθιερωσω!

είδες που σου είπα ότι θα ανυπομονείς μετα το σαβ/κο?;)

ευτυχώς έχεις και μικρό κύκλο κ οι μέρες θα έρθουν γρήγορα!!!

:tongue::tongue::tongue:

χιχιχιιχιχιιχιχι

T4YJp2.png

Ο μπαμπας και η μαμα ανυπομονουν να ερθεις στη ζωη τους!!!!!!!!σε περιμενουμε....πειρατη μας!!!!!

2013.pngMake a pregnancy ticker

wSStp3.png

Διαφημίσεις

επειδή δε ξέρω αν θα προλάβω να μπω το βραδάκι κ αύριο θα λείπουμε πάλι σαλόνικα,σας φιλώ κ νεότερα άύριο απόγευμα!!!φιλιααααααααα

Να φας ένα τρίγωνακι για μένα!!! Η δυο!! Τα αγαπώ πραγματικά!!

Στις 15/02 πανυγηριζα την θετικη μου χοριακη , δοξαζα τον Θεο για την εγκυμοσυνη μου και στις 24/03 γκρεμιστηκε ολος ο κοσμος μπροστα στα ματια μου.

Την Παρασκευη μου διαγνωστηκε παλινδρομη κυηση και το Σαββατο εκανα την αποξεση στο Ρεα. ειμαι απιστευτα συντετριμενη, ενα ρακος και ακομα δεν ξερω πως βρηκα το κουραγιο να μπω στο συγκεκριμενο φορουμ να διαγραψω το τικερακι της εγκυμοσυνης μου και να ανακοινωσω αυτο το δυσαρεστο γεγονος.........

και τωρα το απολυτο κενο..............................

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Στις 15/02 πανυγηριζα την θετικη μου χοριακη , δοξαζα τον Θεο για την εγκυμοσυνη μου και στις 24/03 γκρεμιστηκε ολος ο κοσμος μπροστα στα ματια μου.

Την Παρασκευη μου διαγνωστηκε παλινδρομη κυηση και το Σαββατο εκανα την αποξεση στο Ρεα. ειμαι απιστευτα συντετριμενη, ενα ρακος και ακομα δεν ξερω πως βρηκα το κουραγιο να μπω στο συγκεκριμενο φορουμ να διαγραψω το τικερακι της εγκυμοσυνης μου και να ανακοινωσω αυτο το δυσαρεστο γεγονος.........

gianna κοριτσι μου λυπαμαι πραγματικα. Απίστευτο. Τι αδικια, τρομερη. Σου ευχομαι συντομα να βρεις την δυναμη και να προχωρησεις μπροστα. Μερικες φορες η ζωη γαμ@@ γινεται πολυ σκληρη. Να φροντισεις τον εαυτο σου γλυκια μου και σου ευχομαι ολοψυχα πολυ συντομα να πραγματοποιηθει το ονειρο σου. Κανε υπομονη και ο πονος θα μαλακωσει σιγα-σιγα. Σου στελνω τις ευχες μου και οτι χρειαστεις θα ειμαστε εδω..

Γεια σου gianna...εγω γραφω σε αλλο τοπικ αλλα ηθελα απλα να σου πω ποσο πολυ στεναχωρεθηκα για αυτο που σου συνεβει και να σου πω οτι και εγω ειχα παλληνδρομη πριν απο 15 μηνες αλλα 3 μηνες μετα εμεινα εγκυος και τωρα εχω εναν μπεμπαρο δυομισι μηνων στα χερια μου.

eNortjKzUjI0Mzc0tlSyBlwwFZsC2A,,66.png

eNortjKzUjI0Mzc0MVGyBlwwFZAC1A,,42.png

Διαφημίσεις

κουκλίτσα μου γλυκιά κάνε κουράγιο...δεν ξέρω τί άλλο να σου γράψω..ο θεός θα σου δώσει την δύναμη να το ξεπεράσεις και σύντομα θα πανηγυρίζουμε για μια νέα εγκυμοσύνη!!gianna_p....όλα θα πάνε καλά....θα το δεις!!!

Οσα και λόγια παρηγοριάς να σου πουμε εμεις αυτό που νιώθεις μόνο εσύ το ξερεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όταν θα εισαι έτοιμη θα προσπαθήσεις ξανα και θα τα καταφέρεις. Σήμερα έμαθα ότι η κολλητή μου είναι έγκυος, η ίδια κοπέλα ήταν έγκυος και τον Δεκέμβριο και το έχασε. Ειναι πολυ σκληρό αλλά πρεπει να εισαι δυνατή και να συνεχίσεις.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Οσα και λόγια παρηγοριάς να σου πουμε εμεις αυτό που νιώθεις μόνο εσύ το ξερεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όταν θα εισαι έτοιμη θα προσπαθήσεις ξανα και θα τα καταφέρεις. Σήμερα έμαθα ότι η κολλητή μου είναι έγκυος, η ίδια κοπέλα ήταν έγκυος και τον Δεκέμβριο και το έχασε. Ειναι πολυ σκληρό αλλά πρεπει να εισαι δυνατή και να συνεχίσεις.

Nena μου το εχω ζησει αυτο με δυο φιλες μου και δυστυχως στην μια ηταν πολυ ασχημα τα πραγματα γιατι το παιδι ειχε καποια ανωμαλια και αναγκαστηκε να διακοψει την κυηση. Σημερα που εχουν και οι δυο τα παιδακια τους ολα μοιαζουν με κακο ονειρο. Καλη εγκυμοσυνη να εχει η φιλη σου και εσυ συντομα να γιορτασουμε και την δικη σου.

ο γιατρος μου μου ειπε να μην κανω προσπαθειες για εγκυμοσυνη για τις επομενες 3 περιοδους.......παει δηλαδη ενα τριμηνο....!!!!! τουλαχιστον ελπιζω μεσα στην ατυχια μου να σταθω λιγο τυχερη και να συλλαβω τοσο γρηγορα οσο και σε αυτην την εγκυμοσυνη.

δεν μπορω να το πιστεψω ακομα.....εγιναν ολα τοσο γρηγορα ......και αν δεν ειχα ενοχλησεις στην μεση ουτε που θα μου περναγε απο το μυαλο τιποτα, αφου δεν ειχα καμια ενδειξη οτι κατι παει στραβα.....

απο την Τεταρτη το βραδυ ειχε αρχισει να ποναει η μεση μου, την Παρασκευη το πρωι λεω ας παω μεχρι το κεντρο υγειας γιατι οι πονοι γινοταν ολο και πιο εντονοι. με βλεπει η γυναικολογος που εχουμε και με βαζει γι αυπερηχο. με ρωταει ποσο εισαι? της λεω στην 9η εβδομαδα.....και ξεκιναει τον υπερηχο....δεν μου μιλουσε.....αλλα την ειδα παγωμενη....!!! της λεω συμβαινει κατι? βαριαστεναζει και μου λεει δεν βλεπω το κυημα....υπαρχει ο σακος ο οποιος εβγαινε στισ 7 εβδομαδες μετρηση και το εμβρυο πουθενα......! λεω δεν ειναι δυνατον, πριν μια εβδομαδα εκανα σε ιδιωτ.κεντρο υπερηχο και το μωρο ηταν εκει μια χαρα με καρδιακη λειτουργια και ολα ηταν τοσο φυσιολογικα. με στελνει η γυναικολογος στο ιδιο κεντρο να επαναλαβω το υπερηχογραφημα στο ιδιο μηχανημα ......εκει φανηκε το μωρο μου, χωρις ομως καρδιακη λειτουργια και πολυ μικροτερο σε mm απο την τελευταια φορα.

κατευθειαν καλεσα τον γυναικολογο μου να του πω τι συμβαινει, εγω στην επαρχεια, αυτος αθηνα. μου λεει ελα επανω, να κανω κι εγω υπερηχο να δουμε τι συμβαινει και να πραξουμε αναλογα.....δεν ξερω γιατι αλλα πηγαινα στον γιατρο μου νομιζοντας οτι θα μου πει τι βλακειες σου ελεγαν αυτοι εκει κατω, μια χαρα ειναι το παιδακι σου....δεν εγινε ομως ετσι. μου επιβεβαιωσε την παλινδρομη κυηση και μπηκα κατευθειαν για την διακοπη λογω παλινδρομης. απο την μια στιγμη στην αλλη εχασα τη γη κατω απο τα ποδια μου.....δεν μπορω να το πιστεψω.........ειναι μεγαλη αδικια αυτο που συμβαινει, οχι μονο για μενα αλλα για οποια παθαινει κατι αντιστοιχο.......

bhXOp3.png

ofRSp2.png

ο γιατρος μου μου ειπε να μην κανω προσπαθειες για εγκυμοσυνη για τις επομενες 3 περιοδους.......παει δηλαδη ενα τριμηνο....!!!!! τουλαχιστον ελπιζω μεσα στην ατυχια μου να σταθω λιγο τυχερη και να συλλαβω τοσο γρηγορα οσο και σε αυτην την εγκυμοσυνη.

τραγικη ειρωνια......να προσδοκω τοσο πολυ και με τετοια ανυπομονησια την περιοδο μου ........... πως αλλαζουν ετσι τα πραγματα απο τη μια στιγμη στην αλλη ?????

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...