Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Koριτσακια μου τι κανετε? Εγω εδω, μπηκα σπίτι πριν απο λίγο ποοολυ κουρασμένη! Δεν εχω αδιαθετησει κανονικα ακόμα, μονο κατι ροζ αλλα μεχρι το πρωι θα ειναι εδω,! Μαλλον δεν ειναι εγγλέζα! Κανω και πλακίτσα να ευθυμήσουμε!! Μια συμφοιτήτρια μου ειναι εγκυος, τελικα καποιος εμεινε αυτον το μηνα αλλα οχι εγω.. :mad: Εν πειλαζει που λεει και η ανιψιά μου! Εχει καλο καιρο και θα ξεχαστω το Σκ..

Maraki μου πως εισαι? Ξερω, στεναχωρημενη αλλά θα προχωρησουμε παρέα, ε? Θα μας χαμογελάσει και εμας..

Κα Σοραγια ευχαριστουμε πολυ που μοιραστήκατε την ζωη σας με εμας.. μας δινετε πολυ κουραγιο.. Θαυματα γινονται.. θα γινει και το δικο μας.. ενα ενα με την σειρα! Τις καλυτερες ευχες για την κορη σας και το εγγονάκι σας!

Stavrouli εφτιαξα βεραντα.. μην φανταστεις τιποτα σπουδαιο, δυο φτερες κατι αλλα φυτακια και καλαχοη που την αγαπω γιατι ειναι ωραια!!

Koριτσακια μου τι κανετε? Εγω εδω, μπηκα σπίτι πριν απο λίγο ποοολυ κουρασμένη! Δεν εχω αδιαθετησει κανονικα ακόμα, μονο κατι ροζ αλλα μεχρι το πρωι θα ειναι εδω,! Μαλλον δεν ειναι εγγλέζα! Κανω και πλακίτσα να ευθυμήσουμε!! Μια συμφοιτήτρια μου ειναι εγκυος, τελικα καποιος εμεινε αυτον το μηνα αλλα οχι εγω.. :mad: Εν πειλαζει που λεει και η ανιψιά μου! Εχει καλο καιρο και θα ξεχαστω το Σκ..

Maraki μου πως εισαι? Ξερω, στεναχωρημενη αλλά θα προχωρησουμε παρέα, ε? Θα μας χαμογελάσει και εμας..

Κα Σοραγια ευχαριστουμε πολυ που μοιραστήκατε την ζωη σας με εμας.. μας δινετε πολυ κουραγιο.. Θαυματα γινονται.. θα γινει και το δικο μας.. ενα ενα με την σειρα! Τις καλυτερες ευχες για την κορη σας και το εγγονάκι σας!

Stavrouli εφτιαξα βεραντα.. μην φανταστεις τιποτα σπουδαιο, δυο φτερες κατι αλλα φυτακια και καλαχοη που την αγαπω γιατι ειναι ωραια!!

κοριτσάκι τι έγινε τελικά?για πες ,για πες.....μήπως δεν ήταν εγγλέζα αυτή τη φορά?εύχομαι να χαρείς στιγμές χαλάρωσης στη βεραντα σου!καλύτερα που δεν έβαλες περισσότερα γιατί τώρα που θα μείνεις εγκυούλα ποιος θα τα φροντίζει όλα?;);););)

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

κοριτσάκι τι έγινε τελικά?για πες ,για πες.....μήπως δεν ήταν εγγλέζα αυτή τη φορά?εύχομαι να χαρείς στιγμές χαλάρωσης στη βεραντα σου!καλύτερα που δεν έβαλες περισσότερα γιατί τώρα που θα μείνεις εγκυούλα ποιος θα τα φροντίζει όλα?;);););)

Σταυρουλι μου τι γλυκια που εισαι.. Σημερα το πρωι ειχα αιματακι αλλα απο το απογευμα εχω κατι καφε κομματια σαν βλέννα, εδω και λιγη ωρα εχω παλι αιματακι. Και ποναω? Αστα!! Συνηθως δεν ποναω ειμαι απο τις τυχερες που την περναω στο αθορυβο!! Αλλά ολα οκ. Θα περάσει. Εσυ καλά εισαι? Το μπαλκονάκι το εκανα μούρλια μεχρι το απογευματακι εξω καθομαι. Ας μεινω γλυκια μου έγκυος και θα τα φροντίζει ο αντρούλης μου!

Σταυρουλι μου τι γλυκια που εισαι.. Σημερα το πρωι ειχα αιματακι αλλα απο το απογευμα εχω κατι καφε κομματια σαν βλέννα, εδω και λιγη ωρα εχω παλι αιματακι. Και ποναω? Αστα!! Συνηθως δεν ποναω ειμαι απο τις τυχερες που την περναω στο αθορυβο!! Αλλά ολα οκ. Θα περάσει. Εσυ καλά εισαι? Το μπαλκονάκι το εκανα μούρλια μεχρι το απογευματακι εξω καθομαι. Ας μεινω γλυκια μου έγκυος και θα τα φροντίζει ο αντρούλης μου!

δηλαδή είναι κανονική περίοδος ε?ο αντρας σου εσένα θα προσεχει κ οχι τα φυτα!!!!!;) καλό σαββατόβραδο!!!!!!

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

Διαφημίσεις

δηλαδή είναι κανονική περίοδος ε?ο αντρας σου εσένα θα προσεχει κ οχι τα φυτα!!!!!;) καλό σαββατόβραδο!!!!!!

Ναι κανονική, δεν πειραζει το ξενερωμα το περασα και τωρα ειμαι ετοιμη για τον επομενο γυρο! Θα παω στον γιατρο την Πεμπτη να με δει και να τον δω!

Εμενα με προσεχει ηδη ο συζυγος, παραπονο δεν εχω. Αμαρτια θα'ναι να το αρνηθω! Καλά Σαββατόβραδο Σταυρουλι::-):-)

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες τις κουκλιτσες μελλοντικες μανουλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

T4YJp2.png

Ο μπαμπας και η μαμα ανυπομονουν να ερθεις στη ζωη τους!!!!!!!!σε περιμενουμε....πειρατη μας!!!!!

2013.pngMake a pregnancy ticker

wSStp3.png

έχει εδω κ καμιά ώρα που έκατσα στον υπολογιστή κ δε ξέρω τί να κάνω....σήμερα ψιλοβαριέμαι,ξυπνησα κ νωρίς....εσυ?

εγω και αν ξυπνησα νωρις.....απο τις 5 στο ποδι και απο τις 7 στο γραφειο....αστα....και με περιοδο!!!!:-(

κατα τα αλλα ανυπομονω για τον νεο κυκλο προσπαθειων που τουλαχιστον προς το παρον μας χαριζει ομορφες στιγμες........ελπιζουμε να μας χαρισει και παιδακι...:D

T4YJp2.png

Ο μπαμπας και η μαμα ανυπομονουν να ερθεις στη ζωη τους!!!!!!!!σε περιμενουμε....πειρατη μας!!!!!

2013.pngMake a pregnancy ticker

wSStp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...