Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

??? ?araki ?????? ??? ???? ????? ??? ?????? ??? ????? ??? ?? ??? ?????? ????????!! ????, ?? ??? ???????. ??? ???? ?? ??????????? ??? ????????? ??? ????. ???? ? ?????? ??? ????????? ????? ??? ??????? ??? ??????? ??? ???? ??? ?????????!

Ax ???? ?? ?????!!!!! ????? ????? ? ?? ????... ???????? ?????????...??? ????? ?? ???????.????? ???????!:(

T4YJp2.png

Ο μπαμπας και η μαμα ανυπομονουν να ερθεις στη ζωη τους!!!!!!!!σε περιμενουμε....πειρατη μας!!!!!

2013.pngMake a pregnancy ticker

wSStp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ax ???? ?? ?????!!!!! ????? ????? ? ?? ????... ???????? ?????????...??? ????? ?? ???????.????? ???????!:(

Mono greeklish grafei to kinhto!!!!!!ta ellhkika bgainoun erwthmatika! Tes pa.. Egrapsa oti se niwthw k oti moliw ekana tse k einai arnhtiko ennoeitai.eimai xalia

T4YJp2.png

Ο μπαμπας και η μαμα ανυπομονουν να ερθεις στη ζωη τους!!!!!!!!σε περιμενουμε....πειρατη μας!!!!!

wSStp3.png

Mono greeklish grafei to kinhto!!!!!!ta ellhkika bgainoun erwthmatika! Tes pa.. Egrapsa oti se niwthw k oti moliw ekana tse k einai arnhtiko ennoeitai.eimai xalia

Αρνητικο,ε? Δεν ειναι και σίγουρο, αυτα τα τεστ πολλες φορες ειναι λάθος. Αλλες ενοχλήσεις έχεις? Εγω εχω τα πάντα. οπως καθε φορα. αν και προσπαθουμε λιγο καιρο, εχω κουραστει, δεν ειναι του χαρακτηρα μου η υπομονή!! Και γυρω γυρω ολες εγκυες!!! Αμαν πια!

θα τα καταφέρουμε και εμείς ρε κορίτσια που θα πάει?

μόνο με την προσπάθεια και την επιμονή θα έχουμε αποτέλεσμα.

το κολοάγχος μόνο να αποβάλουμε λίγο καλά θα είναι.

όλες έχουμε την δική μας ιστορία αλλά αξίζουμε και εμείς και οι άντρες μας το όνειρο.

γι αυτό κυνηγήστε το!!!!!!!!!!!

τι άλλο μπορούμε να κάνουμε?

δυστυχώς μόνο οι προσευχές δεν πιάνουν πρέπει να κουνηθούμε και εμείς.

και κάτι άλλο με πόσες κοπέλες εδώ έχουμε μοιραστεί τις αγωνίες τους ε?και εκείνες δεν περίμεναν να τα καταφέρουν αλλά τα κατάφεραν.θα έρθει και σε εμάς η σειρά που θα μας δίνουν ευχές.

αντε ξεκινάτεεεεεε.ακόμη εδώ είστε......τρεχάτεε.......

Διαφημίσεις

θα τα καταφέρουμε και εμείς ρε κορίτσια που θα πάει?

μόνο με την προσπάθεια και την επιμονή θα έχουμε αποτέλεσμα.

το κολοάγχος μόνο να αποβάλουμε λίγο καλά θα είναι.

όλες έχουμε την δική μας ιστορία αλλά αξίζουμε και εμείς και οι άντρες μας το όνειρο.

γι αυτό κυνηγήστε το!!!!!!!!!!!

τι άλλο μπορούμε να κάνουμε?

δυστυχώς μόνο οι προσευχές δεν πιάνουν πρέπει να κουνηθούμε και εμείς.

και κάτι άλλο με πόσες κοπέλες εδώ έχουμε μοιραστεί τις αγωνίες τους ε?και εκείνες δεν περίμεναν να τα καταφέρουν αλλά τα κατάφεραν.θα έρθει και σε εμάς η σειρά που θα μας δίνουν ευχές.

αντε ξεκινάτεεεεεε.ακόμη εδώ είστε......τρεχάτεε.......

Τι αισιοδοξη! Σοφά μιλάς.. ειναι της μερας που πεσαμε απο αυριο θα ειμαστε καλυτερα, απογοητευομαστε λιγο, αλλά τουλαχιστον παρηγορούμε η μια την άλλη! Πάλι καλα που μπορουμε και μιλάμε εδω και ηρεμούμε λιγάκι! Ας ξημερώσει μια καλύτερη μερα αυριο! Καληνύχτα..

Αρνητικο,ε? Δεν ειναι και σίγουρο, αυτα τα τεστ πολλες φορες ειναι λάθος. Αλλες ενοχλήσεις έχεις? Εγω εχω τα πάντα. οπως καθε φορα. αν και προσπαθουμε λιγο καιρο, εχω κουραστει, δεν ειναι του χαρακτηρα μου η υπομονή!! Και γυρω γυρω ολες εγκυες!!! Αμαν πια!

ακριβως αυτο....και εμεις λιγο καιρο, δεν ειμαι της υπομονης και ολες εγκυες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

καλημερα λοιπον και ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ....:(

T4YJp2.png

wSStp3.png

έλα κορίτσια να μη πεφτει το ηθικό!!!!!!!!!!!!!!!για να ανεβαίνουμε λιγάκι...μη μου στεναχωριέστε!αν δεν είναι αυτό τον μήνα,θα είναι ο επόμενος!!;);););)

θα ειναι ο επομενος :confused:

T4YJp2.png

wSStp3.png

Λιονταρίνα μου καλημέρα και καλή επιτυχία στην προσπάθεια.

αναγκάστηκα να είμαι αισιόδοξη γιατί και εγώ έχω περάσει πάρα πάρα πολλά και δεν εχω καταφέρει τίποτα.είμαι 31 και προσπαθώ απο τα 25.έχω κλάψει άπειρες φορές και με έχουν παρηγορήσει πολλές κοπέλες εδώ.

τα έχω πάρει κρανίο λοιπόν τώρα τελευταία γιατί έχω καταντήσει μάρθα κλάψα και θα προσπαθήσω να τα καταφέρω.είμαι τόσο σίγουρη ότι θα γίνουμε πολυ καλοί γονείς με τον άντρα μου και ανυπομονώ.θα ταλαιπωρηθώ το ξέρω αλλά θα το κάνω και αν οχι τότε θα έχω προσπαθήσει τουλάχιστον.

φιλάκια

Λιονταρίνα μου καλημέρα και καλή επιτυχία στην προσπάθεια.

αναγκάστηκα να είμαι αισιόδοξη γιατί και εγώ έχω περάσει πάρα πάρα πολλά και δεν εχω καταφέρει τίποτα.είμαι 31 και προσπαθώ απο τα 25.έχω κλάψει άπειρες φορές και με έχουν παρηγορήσει πολλές κοπέλες εδώ.

τα έχω πάρει κρανίο λοιπόν τώρα τελευταία γιατί έχω καταντήσει μάρθα κλάψα και θα προσπαθήσω να τα καταφέρω.είμαι τόσο σίγουρη ότι θα γίνουμε πολυ καλοί γονείς με τον άντρα μου και ανυπομονώ.θα ταλαιπωρηθώ το ξέρω αλλά θα το κάνω και αν οχι τότε θα έχω προσπαθήσει τουλάχιστον.

φιλάκια

Καλημερα σε όλες. Εννοειται ότι θα τα καταφέρουμε karida εγώ ειμαι αποφασισμένη αργα ή γρηγορα να φτάσω στην εξωσωματική. Εκει πιστευω αφου δεν εχουμε κανενα ιδιαιτερο προβλημα να τα καταφέρουμε.

Εγώ περιμένω Τρίτη- Τετάρτη αλλα πιστευω ότι και με αυτή τη σπερματεγχυση δεν καταφέραμε τίποτα και νομιζω ότι θα αδιαθετήσω. Δεν έχω κανενα απολυτως σύμπτωμα αλλά νιωθω 100% οτι θα αδιαθετήσω. Το κακό της υπόθεσης είναι ότι θα χρειαστει μάλλον να κανω υστεροσκόπηση για να δουν αν θα μου αφαιρεσουν έναν μικρο πολύποδα που εντοπίστηκε στον τελευταιο υπέρυχο. Οπότε αν γίνει κατι τέτοιο αναβαλεται και η εξωσωματική για το επόμενο τριμηνο. Θα δειξει.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Kαλημερα κοριτσια, τι κάνετε?

Πιο αισιοδοξη σημερα, ηρεμησα.. Ειναι αγχωτικη ολη αυτη η κατασταση, συνεχεια σκεφτομαι μηπως υπαρχει προβλημα κλπ, εγω εχω προβληματακια γενικα αλλα συγκεκριμενα η μια μου ωοθηκη μερικες φορες βγαζει παραπανω ωοθηλακια και μπορει να μην αναπτυσεται πληρως κανενα, (η κατι τετοιο) και εχω αγχωθει τοσο πολυ με αυτο, λεω στο ντοκτορ.. να μου ξεκινησει τις εξετασεις αμεσως (εκεινος βεβαια ανενδοτος, θα τον χαστουκησω μου φαινεται!).

Maraki Hope παμε για τον επομενο μηνα! μην στεναχωριεσαι.. Καταλαβαινω την θλιψη σου αλλα εδω ειμαστε ολες μαζι και αλληλοϋποστηριζόμαστε!

KARIDA1981 & nena38 μπραβο που ειστε δυνατες και μας δίνετε και κουραγιο! Μακαρι συντομα να πραγματοποιηθουν οι ευχουλες μας..

Απαπα, δυσκολος ο δρομος.... αλλα.. think positive, σωστα?

Καλημερα σε όλες. Εννοειται ότι θα τα καταφέρουμε karida εγώ ειμαι αποφασισμένη αργα ή γρηγορα να φτάσω στην εξωσωματική. Εκει πιστευω αφου δεν εχουμε κανενα ιδιαιτερο προβλημα να τα καταφέρουμε.

Εγώ περιμένω Τρίτη- Τετάρτη αλλα πιστευω ότι και με αυτή τη σπερματεγχυση δεν καταφέραμε τίποτα και νομιζω ότι θα αδιαθετήσω. Δεν έχω κανενα απολυτως σύμπτωμα αλλά νιωθω 100% οτι θα αδιαθετήσω. Το κακό της υπόθεσης είναι ότι θα χρειαστει μάλλον να κανω υστεροσκόπηση για να δουν αν θα μου αφαιρεσουν έναν μικρο πολύποδα που εντοπίστηκε στον τελευταιο υπέρυχο. Οπότε αν γίνει κατι τέτοιο αναβαλεται και η εξωσωματική για το επόμενο τριμηνο. Θα δειξει.

νενα μου σου ευχομαι ολοψυχα να μεινεις εγκυος το συντομοτερο με οποιο τροπο.....:D

T4YJp2.png

wSStp3.png

Kαλημερα κοριτσια, τι κάνετε?

Πιο αισιοδοξη σημερα, ηρεμησα.. Ειναι αγχωτικη ολη αυτη η κατασταση, συνεχεια σκεφτομαι μηπως υπαρχει προβλημα κλπ, εγω εχω προβληματακια γενικα αλλα συγκεκριμενα η μια μου ωοθηκη μερικες φορες βγαζει παραπανω ωοθηλακια και μπορει να μην αναπτυσεται πληρως κανενα, (η κατι τετοιο) και εχω αγχωθει τοσο πολυ με αυτο, λεω στο ντοκτορ.. να μου ξεκινησει τις εξετασεις αμεσως (εκεινος βεβαια ανενδοτος, θα τον χαστουκησω μου φαινεται!).

Maraki Hope παμε για τον επομενο μηνα! μην στεναχωριεσαι.. Καταλαβαινω την θλιψη σου αλλα εδω ειμαστε ολες μαζι και αλληλοϋποστηριζόμαστε!

KARIDA1981 & nena38 μπραβο που ειστε δυνατες και μας δίνετε και κουραγιο! Μακαρι συντομα να πραγματοποιηθουν οι ευχουλες μας..

Απαπα, δυσκολος ο δρομος.... αλλα.. think positive, σωστα?

σωστα.....:rolleyes:

T4YJp2.png

wSStp3.png

καλημέρα κ από μένα!!!αν δεν υπάρχει ελπίδα κ πίστη,δεν αξίζει καν η προσπάθεια!κ οι δυσκολίες μέσα στο παιχνίδι της ζωής είναι..είμαι σίγουρη ότι λίγο -πολύ όλες μας έχουμε τη δυναμη να τα καταφέρουμε....κ θα τα καταφέρουμε!!!!;)

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...