Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Stavrouli μου Παρασκευή περιμένω, αλλά δεν αγχώνομαι ειμαι σίγουρη οτι θα ερθει, εκανα τα τεστ ωορρηξίας αυτον τον μηνα και μονο αχνες γραμμες εβγαζε. Χαμογελαστη φατσούλα δεν ειδα!! Δεν πειραζει ομως, θα συνεχίσω τις προσπάθειες χωρις τεστ ομως γιατι αγχώθηκα πολύ.. Maraki σε σενα εναποθέτουμε τις ελπίδες μας!! Υπομονή μέχρι την Παρασκευή! Εσυ aggelmike πότε περιμένεις? Α, να σας πω και τι διαβασα το πρωι στο net. Μια γυναικα ειχε προβλημα γονιμότητας και της εδιναν 1% να μεινει εγκυος με φυσιολογική σύλληψη. Και μαντέψτε! Εμεινε εγκυος κανονικότατα. Ας εχουμε πίστη λοιπόν και ολα θα γίνουν!!!

καλημερα κοριτσακι.....οντως μην απελπιζεσαι...το αγχος μπλοκαρει την γονιμοτητα μας.......εγω εχω να σου πω παραδειγμα αλλο...ζευγαρι που εκανε προσπαθειες πολυ καιρο δεν επιανε και ετοιμαζονταν για εξωσωματικη...ωσπου ειπαν οτι μαλλον δεν ειναι γραφτο τους να κανουν μωρακια και τα παρατησανε.....ξερεις ποσα παιδια εχει σημερα?????4......!!!!! αφου λεει καθε φορα που το κανουμε πιανουμε μωρο!!!δεν αντεχει αλλο!!!χαχαχαχα....ετσι λοιπον οπως λεει και η φιλη μας η γιαννα θα ερθει και για μας μια κυριακη!!!!!αυτο το λεει το ασμα ....χαχαχαχα.....

2kMip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσακι.....οντως μην απελπιζεσαι...το αγχος μπλοκαρει την γονιμοτητα μας.......εγω εχω να σου πω παραδειγμα αλλο...ζευγαρι που εκανε προσπαθειες πολυ καιρο δεν επιανε και ετοιμαζονταν για εξωσωματικη...ωσπου ειπαν οτι μαλλον δεν ειναι γραφτο τους να κανουν μωρακια και τα παρατησανε.....ξερεις ποσα παιδια εχει σημερα?????4......!!!!! αφου λεει καθε φορα που το κανουμε πιανουμε μωρο!!!δεν αντεχει αλλο!!!χαχαχαχα....ετσι λοιπον οπως λεει και η φιλη μας η γιαννα θα ερθει και για μας μια κυριακη!!!!!αυτο το λεει το ασμα ....χαχαχαχα.....

εγω οπως βλεπεις και απο το τικερακι περιμενω σε 8 μερες...δεν εχω πολλες προσδοκιες αφτο το μηνα γιατι ηρθαμε σε επαφη μονο την 14 μερα του κυκλου μου-την πιο γονιμη βεβαια-αλλα δεν περιμενω και πολλα πολλα!!!εδω τον προηγουμενο μηνα ημασταν 99 τοις εκατο σιγουρη οτι ειμαι εγκυος που ειχαμε επαφες ανα 2 μερες το πενταημερο των γονιμων ημερων...και δεν ηρθε το μωρουλι...οποτε δεν νομιζω να εγινε κατι τωρα....οπως και να εχει ολα καλα και παμε μπροστα με χαμογελα!!!!μια κολλητη μου εχει δυο παιδακια...στο πρωτο κοντεψε να χασει τη ζωη της στη γεννα και της ειχαν πει οτι στο δευτερο θα πρεπει να κανει οπωσδηποτε περιδεση γιατι την αφαιρεσαν τον μισο τραχηλο....ε λοιπον στο δευτερο παιδακι επειδη ειχε τοσο καλη και θετικη ενεργεια ουτε περιδεση εκανε ουτε τιποτα και το αντρακι της ειναι μια χαρα οπως κι εκεινη!!!!οποτε τι συμπερασμα βγαζουμε?????ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ.......θα λεμε φυσικα και θα κανουμε μωρα και ολα θα πανε καλα!!!

2kMip2.png

εγω οπως βλεπεις και απο το τικερακι περιμενω σε 8 μερες...δεν εχω πολλες προσδοκιες αφτο το μηνα γιατι ηρθαμε σε επαφη μονο την 14 μερα του κυκλου μου-την πιο γονιμη βεβαια-αλλα δεν περιμενω και πολλα πολλα!!!εδω τον προηγουμενο μηνα ημασταν 99 τοις εκατο σιγουρη οτι ειμαι εγκυος που ειχαμε επαφες ανα 2 μερες το πενταημερο των γονιμων ημερων...και δεν ηρθε το μωρουλι...οποτε δεν νομιζω να εγινε κατι τωρα....οπως και να εχει ολα καλα και παμε μπροστα με χαμογελα!!!!μια κολλητη μου εχει δυο παιδακια...στο πρωτο κοντεψε να χασει τη ζωη της στη γεννα και της ειχαν πει οτι στο δευτερο θα πρεπει να κανει οπωσδηποτε περιδεση γιατι την αφαιρεσαν τον μισο τραχηλο....ε λοιπον στο δευτερο παιδακι επειδη ειχε τοσο καλη και θετικη ενεργεια ουτε περιδεση εκανε ουτε τιποτα και το αντρακι της ειναι μια χαρα οπως κι εκεινη!!!!οποτε τι συμπερασμα βγαζουμε?????ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ.......θα λεμε φυσικα και θα κανουμε μωρα και ολα θα πανε καλα!!!

Oντως κοριτσάκι μου, μονο θετικές σκέψεις!!! Εγω περιμένω την Παρασκευή αλλά δεν αγχώνομαι.. οπως προείπα, εχω πείσμα! Καποια στιγμή θα τα καταφέρω! Εσυ καλά? Πως παει το γυμναστήριο?

Oντως κοριτσάκι μου, μονο θετικές σκέψεις!!! Εγω περιμένω την Παρασκευή αλλά δεν αγχώνομαι.. οπως προείπα, εχω πείσμα! Καποια στιγμή θα τα καταφέρω! Εσυ καλά? Πως παει το γυμναστήριο?

μια χαρα...καλα κρατει!!!!!χαχαχαχ....ευτυχως τωρα που ανοιγει και ο καιρος εχω πιο πολλη ορεξη να πηγαινω....με πιανει και εμενα το πεισμα μου,.....και οχι μονο για το γυμναστηριο...χαχαχαχ.....

2kMip2.png

μια χαρα...καλα κρατει!!!!!χαχαχαχ....ευτυχως τωρα που ανοιγει και ο καιρος εχω πιο πολλη ορεξη να πηγαινω....με πιανει και εμενα το πεισμα μου,.....και οχι μονο για το γυμναστηριο...χαχαχαχ.....

Εγω θα παω την Δευτέρα, θα πιαστω ολόκληρη έχω σκουριασει! Τώρα που ανοίγει ο καιρος έχω πολυ όρεξη κι εγω το καλοκαίρι βέβαια ούτε να το δώ το γυμναστήριο!

Διαφημίσεις

Εγω θα παω την Δευτέρα, θα πιαστω ολόκληρη έχω σκουριασει! Τώρα που ανοίγει ο καιρος έχω πολυ όρεξη κι εγω το καλοκαίρι βέβαια ούτε να το δώ το γυμναστήριο!

ε καλα...το καλοκαιρι μπανακια και ρακετουλες.....

2kMip2.png

ε καλα...το καλοκαιρι μπανακια και ρακετουλες.....

Σωστή! Πάντως τώρα που ο καιρος φτιάχνει έχω πολυ καλή διάθεση!! Είμαι πολυ ανεβασμένη! Άντε να πιούμε καφεδάκι στη θάλασσα να κάνουμε σχέδια για διακοπές.. Τέλεια..

εγώ πάντως αύριο έχω στο μυαλο μου να πάω να πάρω αρωματικα φυτα κ να τα φυτέψω πρωτα πρωτα στην αυλή....εμένα αυτό είναι το γυμναστήριο μου...ο κήπος!!!εχθές έσκαψα τόσο που νομίζω ότι έχασα κ 2 κιλά....σε ιδρωτα!!!!

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

εγώ πάντως αύριο έχω στο μυαλο μου να πάω να πάρω αρωματικα φυτα κ να τα φυτέψω πρωτα πρωτα στην αυλή....εμένα αυτό είναι το γυμναστήριο μου...ο κήπος!!!εχθές έσκαψα τόσο που νομίζω ότι έχασα κ 2 κιλά....σε ιδρωτα!!!!

Αχ τι ωραία που έχεις κήπο!! Ποσο σε ζηλεύω! Εγω αυτήν την εβδομαδα θα μετατρέψω την βεράντα σε κήπο.. Θα προσπαθήσω δηλαδή!!

την καλύτερη δουλειά θα κάνεις!!!!!!!

Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία

Διαφημίσεις

Αχ τι ωραία που έχεις κήπο!! Ποσο σε ζηλεύω! Εγω αυτήν την εβδομαδα θα μετατρέψω την βεράντα σε κήπο.. Θα προσπαθήσω δηλαδή!!

είπαμε από παιδι της πολης,εδω κ 3 χρόνια έγινα κανονικα παιδι της επαρχίας...αλλά μ'αρέσει!!!κ του σκύλου μου φυσικά!!!να βάλεις αρωματικά φυτά.εμένα πιο πολύ μ'αρεσουν απο τα λουλουδια!!!

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

είπαμε από παιδι της πολης,εδω κ 3 χρόνια έγινα κανονικα παιδι της επαρχίας...αλλά μ'αρέσει!!!κ του σκύλου μου φυσικά!!!να βάλεις αρωματικά φυτά.εμένα πιο πολύ μ'αρεσουν απο τα λουλουδια!!!

Θα βάλω κοριτσάκι μου, το σκ θα παω σε φυτώριο. Δεν ξέρω να τα φρόντιζε βέβαια και πολυ καλα αλλα θα προσπαθήσω!

καλημερααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!2 και σημερα.....αντε να δουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

T4YJp2.png

Ο μπαμπας και η μαμα ανυπομονουν να ερθεις στη ζωη τους!!!!!!!!σε περιμενουμε....πειρατη μας!!!!!

2013.pngMake a pregnancy ticker

wSStp3.png

Καλημέρα κορίτσια, τι μου κάνετε? εγω όλη μέρα τρέχω σε εξωτερικές δουλειές! Σας έχω πει ποσο μιλώ την εφορία? χαχα!

Maraki κουράγιο, συμπασχω στην αγωνία. Εγω πάλι σήμερα έχω όλα τα συμπτωματα οπότε μάλλον θα αδιαθετησω. Την προηγούμενη αδιαθετησω μια μέρα νωριτερα. Για να δούμε!!

Καλημέρα κορίτσια, τι μου κάνετε? εγω όλη μέρα τρέχω σε εξωτερικές δουλειές! Σας έχω πει ποσο μιλώ την εφορία? χαχα!

Maraki κουράγιο, συμπασχω στην αγωνία. Εγω πάλι σήμερα έχω όλα τα συμπτωματα οπότε μάλλον θα αδιαθετησω. Την προηγούμενη αδιαθετησω μια μέρα νωριτερα. Για να δούμε!!

καλημερα λιονταρακι.....

2kMip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...