Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Kαλημέρα κορίτσια, τι κάνετε?

Stavrouli τι εγινε τελικά?

Maraki ηρεμησε, λιγες μέρες μείνανε!

Εγω πάλι βαρέθηκα να περνάω τα συμπτώματα στο μικροσκόπιο. Τον προηγούμενο μήνα είχα αυτο κλπ κλπ! Εχω όμως βρε κορίτσια βγάλει πολλά σπυριά, σαν έφηβη ενα πράγμα. Ειπαμε ένα, άντε δύο αλλά όχι έτσι! Απαπα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κορίτσια!!!εχθες τελικά είχα μόνο τις σταγονίτσες που είπα αλλα σημερα το πρωι που θερμομετρήθηκα,καταλαβα ότι έρχεται...κ ναι,το είδα αφού πήγα στο μπανιό...ήρθε η κυρία πρωι πρωι χωρίς ενοχλήσεις,χωρίς τπτ....τί να πω!!!έζησα να το δω και αυτό!καλή επιτυχία σε όλες τις

υπόλοιπες!!!θα το πετύχουμε πού θα πάει!!!!!!;)

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

αχ κοριτσια ποσο πολυ δεν θελω να αδιαθετησω.....ποσο πολυ θελω να ειμαι εγκυος.......ειλικρινα.....τρελενομαι στην ιδεα οτι σε 2-3 μερες θα μου κατεβει η ακατανομαστη....μακαρι να μην κατεβει....εχω αρχισει να τρελενομαι:mad::(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και τρελενω κ εσας..........:(

μαρακι χαλάρωσε κορίτσι μου!!!έτσι κ αλλιώς εσύ ότι περνούσε από το χέρι σου το έκανες αυτο τον μήνα!!!μην απελπίζεσαι.....!!!!!βάστα γερά!;)

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

Kαλημέρα κορίτσια, τι κάνετε?

Stavrouli τι εγινε τελικά?

Maraki ηρεμησε, λιγες μέρες μείνανε!

Εγω πάλι βαρέθηκα να περνάω τα συμπτώματα στο μικροσκόπιο. Τον προηγούμενο μήνα είχα αυτο κλπ κλπ! Εχω όμως βρε κορίτσια βγάλει πολλά σπυριά, σαν έφηβη ενα πράγμα. Ειπαμε ένα, άντε δύο αλλά όχι έτσι! Απαπα!

liontarina εμένα πάλι χθες το πρόσωπο μου είχε άλλη λάμψη!!!άλλο ένα σημάδι ότι θα μου έρθει...παρασκευή είπαμε θα ξέρουμε?

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

μωρε λες?????ελπιζω να μην ειναι της φαντασιας οι μικρες αυτες σταγονιτσες και να μας πεις ομορφα νεα..............αντε να ξημερωσει να μαθουμε!!!!!:-P

δε πιστεύω να ξημερώθηκες περιμένοντας νέα μου:?::?::?::?::?::lol::lol::lol:

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσια......δυναμικα για τον επομενο μηνα σε οσες ηρθε η να μην την πω και εκφραστω καπως πρωι πρωι.......χιχιιχιχιχι....για εμας που ακομα περιμενουμε.....ΥΠΟΜΟΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

T4YJp2.png

Ο μπαμπας και η μαμα ανυπομονουν να ερθεις στη ζωη τους!!!!!!!!σε περιμενουμε....πειρατη μας!!!!!

2013.pngMake a pregnancy ticker

wSStp3.png

Stavrouli μου Παρασκευή περιμένω, αλλά δεν αγχώνομαι ειμαι σίγουρη οτι θα ερθει, εκανα τα τεστ ωορρηξίας αυτον τον μηνα και μονο αχνες γραμμες εβγαζε. Χαμογελαστη φατσούλα δεν ειδα!! Δεν πειραζει ομως, θα συνεχίσω τις προσπάθειες χωρις τεστ ομως γιατι αγχώθηκα πολύ.. Maraki σε σενα εναποθέτουμε τις ελπίδες μας!! Υπομονή μέχρι την Παρασκευή! Εσυ aggelmike πότε περιμένεις? Α, να σας πω και τι διαβασα το πρωι στο net. Μια γυναικα ειχε προβλημα γονιμότητας και της εδιναν 1% να μεινει εγκυος με φυσιολογική σύλληψη. Και μαντέψτε! Εμεινε εγκυος κανονικότατα. Ας εχουμε πίστη λοιπόν και ολα θα γίνουν!!!

Stavrouli μου Παρασκευή περιμένω, αλλά δεν αγχώνομαι ειμαι σίγουρη οτι θα ερθει, εκανα τα τεστ ωορρηξίας αυτον τον μηνα και μονο αχνες γραμμες εβγαζε. Χαμογελαστη φατσούλα δεν ειδα!! Δεν πειραζει ομως, θα συνεχίσω τις προσπάθειες χωρις τεστ ομως γιατι αγχώθηκα πολύ.. Maraki σε σενα εναποθέτουμε τις ελπίδες μας!! Υπομονή μέχρι την Παρασκευή! Εσυ aggelmike πότε περιμένεις? Α, να σας πω και τι διαβασα το πρωι στο net. Μια γυναικα ειχε προβλημα γονιμότητας και της εδιναν 1% να μεινει εγκυος με φυσιολογική σύλληψη. Και μαντέψτε! Εμεινε εγκυος κανονικότατα. Ας εχουμε πίστη λοιπόν και ολα θα γίνουν!!!

δεν υπάρχει περίπτωση να έκανες κάτι λαθος στο τεστ?επαφες δεν είχατε στις μέρες που εσύ θεωρούσες ότι ήταν γόνιμες,πέρα απο το τεστ?συγχώρα με αν σε έχω ξαναρωτήσει αλλα ένα πρωιμο αλτσχαιμερ το εχω.....:wink:

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

καλημερα ομορφες......τι κανετε??? καιρο εχουμε να τα πουμε....

ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ??????????

εγω παω πολυ καλα με την εγκυμοσυνη, δοξα το θεο ολες οι εξετασεις μου ειναι πολυ καλες και το σπορακι μου ειναι κι αυτο καλα.

κοριτσια μην απελπιζεστε σε ολες θα τυχει αυτη η μαγικη στιγμη της θετικης χοριακης ή του θετικου τεστ....απλα θελει λιγο υπομονη.

φιλακια σε ολες

bhXOp3.png

ofRSp2.png

καλημερα ομορφες......τι κανετε??? καιρο εχουμε να τα πουμε....

ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ??????????

εγω παω πολυ καλα με την εγκυμοσυνη, δοξα το θεο ολες οι εξετασεις μου ειναι πολυ καλες και το σπορακι μου ειναι κι αυτο καλα.

κοριτσια μην απελπιζεστε σε ολες θα τυχει αυτη η μαγικη στιγμη της θετικης χοριακης ή του θετικου τεστ....απλα θελει λιγο υπομονη.

φιλακια σε ολες

καλημέρα κ σε σένα...πόσο χαίρομαι που πηγαίνεις καλά με το σποράκι σου...!!!έτσι να συνεχίσεις!!!!;)

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

Διαφημίσεις

δεν υπάρχει περίπτωση να έκανες κάτι λαθος στο τεστ?επαφες δεν είχατε στις μέρες που εσύ θεωρούσες ότι ήταν γόνιμες,πέρα απο το τεστ?συγχώρα με αν σε έχω ξαναρωτήσει αλλα ένα πρωιμο αλτσχαιμερ το εχω.....:wink:

Κάναμε κανονικότατα επαφές και στις γόνιμες και πριν και μετά. Αλλά δεν αγχώνομαι, μου εχει πει ο γιατρός μου οτι μπορει κάποιο μηνα να μην κάνω ωορρηξία γιατί εμφανίζω κάποιες κυστούλες, όχι πάντα βέβαια. Μπορει να ηταν ενας ατυχος μηνας! Οκ, θα προσπαθησω και τον επομενο και τον επομενο μετα τον επομενο.. κλπ Δεν θα το βάλω κάτω! Ειμαι λιονταρι εγω άλλωστε!

Κάναμε κανονικότατα επαφές και στις γόνιμες και πριν και μετά. Αλλά δεν αγχώνομαι, μου εχει πει ο γιατρός μου οτι μπορει κάποιο μηνα να μην κάνω ωορρηξία γιατί εμφανίζω κάποιες κυστούλες, όχι πάντα βέβαια. Μπορει να ηταν ενας ατυχος μηνας! Οκ, θα προσπαθησω και τον επομενο και τον επομενο μετα τον επομενο.. κλπ Δεν θα το βάλω κάτω! Ειμαι λιονταρι εγω άλλωστε!

λιονταρίνα εσυ,ταυράκι εγω...απο πείσμα κ εγωισμο άλλο τπτ!!!!αλλα μη προδικάζεις κιόλας!άσε πρωτα να 'μη' τη δεις!

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

λιονταρίνα εσυ,ταυράκι εγω...απο πείσμα κ εγωισμο άλλο τπτ!!!!αλλα μη προδικάζεις κιόλας!άσε πρωτα να 'μη' τη δεις!

Δεν προδικάζω αλλά θελω να ειμαι ρεαλίστρια, μακάρι να πετυχε κατι αυτην την φορα αλλα θελω να ειμαι προετοιμασμενη μην μου'ρθει κανα στραπάτσο!!! Μακάρι, μακάρι.. Αλλά ειπαμε εχουμε πείσμα εμείς.

Εγω ειμαι στο γραφείο αλλά δεν εχω πολυ δουλεια και ειμαι ολη την ωρα εδω μεσα..

εγω που ειμαι κωλοψαρο τι να κανω???? να κλαιω ολημερις και ολονυχτις????????????????????:tongue::tongue::tongue:

T4YJp2.png

Ο μπαμπας και η μαμα ανυπομονουν να ερθεις στη ζωη τους!!!!!!!!σε περιμενουμε....πειρατη μας!!!!!

2013.pngMake a pregnancy ticker

wSStp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...