Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

καλημερα κοριτσαρα....εγω λεω να πας κανενα γυμναστηριο να απασχολησεις το μυαλουδακι σου με κατι αλλο....μην κανεις τα καλα τα δικα μου που πριν ακομα καλα καλα μου ερθει επαιρνα τεστ και οχι τιποτα αλλο χαλουσα και την ψυχολογια μου και τα λεφτα μου...ασε που ειναι πολυ νωρις απο οτι βλεπω...αγαπουλα μου γλυκια πρεπει να σταματησουμε να ειμαστε κατα φαντασιαν εγκυες και θα ερθει οποτε το θελει εκεινο και ο θεουλης μαζι!!!!

ποσο συμφωνω μαζι σου!!!!!!!! ειμαστε τρελες τι να κανουμε????:P

T4YJp2.png

Ο μπαμπας και η μαμα ανυπομονουν να ερθεις στη ζωη τους!!!!!!!!σε περιμενουμε....πειρατη μας!!!!!

2013.pngMake a pregnancy ticker

wSStp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα και από μένα κοριτσάκι....!έτσι ήμουν κ γω στη πρώτη προσπάθεια που κάναμε!δε μου έφταναν 2 αρνητικά τεστ που έγιναν πριν τη καθυστέρηση,είχα κάνει κ χοριακή!!!έλεος πια!είπα φτάνουν οι χαζομάρες!!!περίμενε καλύτερα.....

αυτο θα κανω...θα περιμενω....την παρασκευη ειναι να αδιαθετησω κανονικα.....μεχρι τοτε.....ας προσευχομαινα μην ερθει!!!!:D

T4YJp2.png

Ο μπαμπας και η μαμα ανυπομονουν να ερθεις στη ζωη τους!!!!!!!!σε περιμενουμε....πειρατη μας!!!!!

wSStp3.png

Καλημέρα κοριτσακια.. Τι κάνετε? Maraki μην το κανείς το τεστ, και να εισαι μάλλον δεν θα το δείξει, κανε λιγάκι υπομονη!! Πέρασαν οι μερες, σε λίγο θα ξέρουμε όλες! Τα κορίτσια έχουν δίκιο πρέπει να ξεχάσεις λίγο, γιατί αν το σκέφτεσαι συνέχεια, θα στεναχωριεσαι και θα αγχωνεσαι!

:D:D:D:D:tongue::tongue::tongue:

προσπαθωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

T4YJp2.png

wSStp3.png

αχ κοριτσια ποσο ποναει αυτη η αναμονη!!!! οπως και να εχει....ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

T4YJp2.png

wSStp3.png

Διαφημίσεις

έρχεται τη τρέλα μου μέσαααααααα!!!!!!!!!!!!!!!:mad::-x:-x:-x:-x:-x:-x:-x:-x:-x

αχ πως σε καταλαβαινω δεν φανταζεσαι....και εμενα εχει αρχισει η κατασταση να φτιαχνει για να την υποδεχτω!!!!:mad::mad::mad:

παμε γερα για τον επομενοοοοοοοοοοοοοοο;)

T4YJp2.png

wSStp3.png

αχ πως σε καταλαβαινω δεν φανταζεσαι....και εμενα εχει αρχισει η κατασταση να φτιαχνει για να την υποδεχτω!!!!:mad::mad::mad:

παμε γερα για τον επομενοοοοοοοοοοοοοοο;)

έχεις άλλες 3 μέρες μπροστά σου μη βιάζεσαι.......!

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

Stavrouli μου δεν πειράζει, τον επόμενο. Πάμε γερά, maraki μην βιάζεται μπορει να εισαι το γούρι της εβδομάδας! Τα συμπτωματα πάντως ειναι ίδια και στις δυο περιπτώσεις.. Οπότε έχεις ακόμα δρόμο.. Εγω δεν έχω πολλα συμπτωματα, περιμένω την παρασκευη και συνήθως ξεκινάνε μια εβδομαδα νωριτερα, αλλα τώρα έχω ελάχιστες ενοχλήσεις. Μάλλον δεν θα έκανα ωορρηξια, οπότε είμαι χαλαρή περιμένω τον επόμενο μήνα! Πάμε δυνατά! Υπομονη!

Stavrouli μου δεν πειράζει, τον επόμενο. Πάμε γερά, maraki μην βιάζεται μπορει να εισαι το γούρι της εβδομάδας! Τα συμπτωματα πάντως ειναι ίδια και στις δυο περιπτώσεις.. Οπότε έχεις ακόμα δρόμο.. Εγω δεν έχω πολλα συμπτωματα, περιμένω την παρασκευη και συνήθως ξεκινάνε μια εβδομαδα νωριτερα, αλλα τώρα έχω ελάχιστες ενοχλήσεις. Μάλλον δεν θα έκανα ωορρηξια, οπότε είμαι χαλαρή περιμένω τον επόμενο μήνα! Πάμε δυνατά! Υπομονη!

θέλει να μου σπάσει τα νεύρα!!!δε κατέβηκε ακόμη,αν κ πονούσα αρκετά!!!αντε καλή μου,να ξέρω τι μου γίνεται!!!!!!!!!

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

θέλει να μου σπάσει τα νεύρα!!!δε κατέβηκε ακόμη,αν κ πονούσα αρκετά!!!αντε καλή μου,να ξέρω τι μου γίνεται!!!!!!!!!

Αχ βρε σταυρουλι σε καταλαβαίνω.. Δεν έχει έρθει καθόλου?

Διαφημίσεις

μια σταγόνα ρόζ και μία καφε....

μωρε λες?????ελπιζω να μην ειναι της φαντασιας οι μικρες αυτες σταγονιτσες και να μας πεις ομορφα νεα..............αντε να ξημερωσει να μαθουμε!!!!!:-P

2kMip2.png

:D:D:D καλημερα!!!λεσ???????????????????????????????????????μακαριιιιιιιιιιιιιιιιιιι:tongue:

T4YJp2.png

wSStp3.png

αχ κοριτσια ποσο πολυ δεν θελω να αδιαθετησω.....ποσο πολυ θελω να ειμαι εγκυος.......ειλικρινα.....τρελενομαι στην ιδεα οτι σε 2-3 μερες θα μου κατεβει η ακατανομαστη....μακαρι να μην κατεβει....εχω αρχισει να τρελενομαι:mad::(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και τρελενω κ εσας..........:(

T4YJp2.png

wSStp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...