Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

ναι αυτο ειναι το τριλπεξ πιστευω ...οχι δεν μασ ειπε τι αλλο ..ολεσ οι ξετασεισ που κανεμ ηταν οκ ...

δε ξέρω πραγματικά τί άλλο θα μπορούσε να είναι!!!μπορει κ να μην είναι και κάτι άλλο πέρα της κιρσοκήλης....

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια μου καλησπερα, τι κανετε? απολαυσατε την ομορφη ημερα?

Ερχεται η εβδομαδα που περιμενουμε να δουμε τι κουκια πιασαμε? χαχα! Εχουμε κανενα νεο? ath διαβασα για τα αποτελεσματα σας! Μπραβο! Μηπως να κανατε ενα σπερματοδιαγραμμα ακομα? Μηπως ηταν λαθος το προηγουμενο!

καλημερααααααααααααα!!!!επεστρεψα και περιμενω νεα σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

T4YJp2.png

Ο μπαμπας και η μαμα ανυπομονουν να ερθεις στη ζωη τους!!!!!!!!σε περιμενουμε....πειρατη μας!!!!!

2013.pngMake a pregnancy ticker

wSStp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια εχω καταντήσει αηδια πια.....ανυπομονω να περάσουν οι μέρες γιατί εχω υποβάλει τον εαυτό μου σε μια πολυ άσχημη κατάσταση........παντου με βλέπω εγκυο......νιώθω διάφορα και αμέσως λέω ότι είμαι έγκυος...μέχρι και στον υπνο μου με είδα εγκυο....ενώ νιώθω καθαρά τα συμπτώματα της καλής μου φιλενάδας που όπου να ναι έρχεται.......αχ να αδιαθετήσω μπας και ισιώσω λίγο...να την φάω την σφαλιάρα μου να ισιώσω για τα καλα!!!!!! σκέφτομαι να πάρω κανα τεστ να κάνω.....έτσι να μου φύγει....εσείς τι λέτε????????

T4YJp2.png

Ο μπαμπας και η μαμα ανυπομονουν να ερθεις στη ζωη τους!!!!!!!!σε περιμενουμε....πειρατη μας!!!!!

2013.pngMake a pregnancy ticker

wSStp3.png

Κορίτσια εχω καταντήσει αηδια πια.....ανυπομονω να περάσουν οι μέρες γιατί εχω υποβάλει τον εαυτό μου σε μια πολυ άσχημη κατάσταση........παντου με βλέπω εγκυο......νιώθω διάφορα και αμέσως λέω ότι είμαι έγκυος...μέχρι και στον υπνο μου με είδα εγκυο....ενώ νιώθω καθαρά τα συμπτώματα της καλής μου φιλενάδας που όπου να ναι έρχεται.......αχ να αδιαθετήσω μπας και ισιώσω λίγο...να την φάω την σφαλιάρα μου να ισιώσω για τα καλα!!!!!! σκέφτομαι να πάρω κανα τεστ να κάνω.....έτσι να μου φύγει....εσείς τι λέτε????????

καλημερα κοριτσαρα....εγω λεω να πας κανενα γυμναστηριο να απασχολησεις το μυαλουδακι σου με κατι αλλο....μην κανεις τα καλα τα δικα μου που πριν ακομα καλα καλα μου ερθει επαιρνα τεστ και οχι τιποτα αλλο χαλουσα και την ψυχολογια μου και τα λεφτα μου...ασε που ειναι πολυ νωρις απο οτι βλεπω...αγαπουλα μου γλυκια πρεπει να σταματησουμε να ειμαστε κατα φαντασιαν εγκυες και θα ερθει οποτε το θελει εκεινο και ο θεουλης μαζι!!!!

2kMip2.png

καλημέρα και από μένα κοριτσάκι....!έτσι ήμουν κ γω στη πρώτη προσπάθεια που κάναμε!δε μου έφταναν 2 αρνητικά τεστ που έγιναν πριν τη καθυστέρηση,είχα κάνει κ χοριακή!!!έλεος πια!είπα φτάνουν οι χαζομάρες!!!περίμενε καλύτερα.....

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

Καλημέρα κοριτσακια.. Τι κάνετε? Maraki μην το κανείς το τεστ, και να εισαι μάλλον δεν θα το δείξει, κανε λιγάκι υπομονη!! Πέρασαν οι μερες, σε λίγο θα ξέρουμε όλες! Τα κορίτσια έχουν δίκιο πρέπει να ξεχάσεις λίγο, γιατί αν το σκέφτεσαι συνέχεια, θα στεναχωριεσαι και θα αγχωνεσαι!

Διαφημίσεις

Stavrouli βλέπω ότι εισαι πολυ κοντά σε ευχάριστα νεα! Σήμερα ειναι η αύριο? άντε να δώσεις την σκυτάλη!

κανονικά τους τελευταίους μήνες έρχεται απόγευμα..δε ξέρω τώρα τί θα γίνει σήμερα!!!

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

Σου ευχομαι να μην ερθει, και να ανακοινωσεις ευχαριστα!

μακάρι,τί να πω άλλο...!!!!!λοιπόν,ξεκινάω τις δουλειες έξω,οπότε θα τα ξαναπούμε σύντομα!!!!φιλιααααααα

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

Maraki hope κι εγω περιμενω με εσενα, και ομολογω οτι το εχω στο μυαλο μου σημερα, μεχρι εχτες ουτε που το θυμομουνα. Εχω ενα τεστ στο ντουλαπι αλλα δεν το κανω γιατι αν βγει αρνητικο θα θελω να κανω κι αλλο, θα σκεφτομαι οτι ειναι νωρις και θα σκασω. Τα εζησα τους προηγουμενους μηνες, αλλα αυτη τη φορα θα επιβληθω στον εαυτο μου!

Ειδα κι ενα καλο ονειρο σημερα, κατι θα παει καλα! Εχω πολλα μετωπα ανοιχτα βεβαια, αλλα ας παει κατι καλα να φευγουν ενα ενα τσ προβληματα απο την λιστα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...