Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

θα κανω θα κανω....κοριτσια ηθελα να σας πω κατι που μου ειπε ενας πολυ αγαπημενος φιλος ο οποιος γνωριζει πολυ καλα το γυναικειο κορμι!!!!!το πιασατε το υποννοουμενο!!!!!χαχαχα....λοιπον....εγω που ειμαι πια 35 και που για χρονια τωρα ειχα συνηθεισει τη μητρα μου να λειτουργει με εναν συγκεκριμενο τροπο-δηλαδη να μην δεχεται σπερμα-θελει ενα ευλογο χρονικο διαστημα να καταλαβει πια οτι κατι διαφορετικο της συμβαινει....αυτο δηλαδη για το οποιο εχει πλαστει ....την αναπαραγωγη...τωρα λοιπον που της κινω αυτη τη λειτουργια προσπαθει η καημενη να εγκλιματιστει με το γεγονος....κι ετσι μου ειπε το αγορι αυτο το καλο πως πρεπει να την αφησω λιγο να συνελθει απο το σοκ !!!!μαθαινει λοιπον τωρα να κανει τις απαραιτητες συσπασεις που χρειαζονται για να δεχτει το σπερμα ως κατι φυσιολογικο!!!!αρα θελει υπομονηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!κι ετσι λεω στη μητρα μου...γλυκουλα μου καταλαβες η να σου το ξαναστειλουμε????Χαχαχαχαχα//.....ετσι να το διακωμωδησουμε και λιγο!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol:!άκου εκεί γλυκούλα μου!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θα κανω θα κανω....κοριτσια ηθελα να σας πω κατι που μου ειπε ενας πολυ αγαπημενος φιλος ο οποιος γνωριζει πολυ καλα το γυναικειο κορμι!!!!!το πιασατε το υποννοουμενο!!!!!χαχαχα....λοιπον....εγω που ειμαι πια 35 και που για χρονια τωρα ειχα συνηθεισει τη μητρα μου να λειτουργει με εναν συγκεκριμενο τροπο-δηλαδη να μην δεχεται σπερμα-θελει ενα ευλογο χρονικο διαστημα να καταλαβει πια οτι κατι διαφορετικο της συμβαινει....αυτο δηλαδη για το οποιο εχει πλαστει ....την αναπαραγωγη...τωρα λοιπον που της κινω αυτη τη λειτουργια προσπαθει η καημενη να εγκλιματιστει με το γεγονος....κι ετσι μου ειπε το αγορι αυτο το καλο πως πρεπει να την αφησω λιγο να συνελθει απο το σοκ !!!!μαθαινει λοιπον τωρα να κανει τις απαραιτητες συσπασεις που χρειαζονται για να δεχτει το σπερμα ως κατι φυσιολογικο!!!!αρα θελει υπομονηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!κι ετσι λεω στη μητρα μου...γλυκουλα μου καταλαβες η να σου το ξαναστειλουμε????Χαχαχαχαχα//.....ετσι να το διακωμωδησουμε και λιγο!!!!!

πλάκα πλάκα εγώ έχω βάλει στόχο να αρχίσω να πίνω επιτέλους νερό(γιατί ειμαι και αερόψυκτη οπως λέει κ ο καλός μου)και μετά απο ένα μήνα που έπινα με το ζόρι άρχισε να πονάει το νεφρό μου!!!άρα ο φίλος σου έχει και ένα δίκιο!!!!

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

πλάκα πλάκα εγώ έχω βάλει στόχο να αρχίσω να πίνω επιτέλους νερό(γιατί ειμαι και αερόψυκτη οπως λέει κ ο καλός μου)και μετά απο ένα μήνα που έπινα με το ζόρι άρχισε να πονάει το νεφρό μου!!!άρα ο φίλος σου έχει και ένα δίκιο!!!!

μα κι εμενα με ειχε πιασει υστερια....μην πινεις ποτα, μην καπνιζεις, μην αναπνεεις αλλουνου τον καπνο, μην πας γυμναστηριο.....ωωωωωωωωωωωωωωωωχχχχ!!!! κουραστηκα...ειδα και που δεν τα εκανα ολα αυτα .....και τι????μονο και μονο το αγχος να μην κανω ολα αυτα ηταν αρκετο....βεβαια ουτε καπνιζω ουτε πινω πολυ οποτε δεν μου εφταιγαν αυτα αλλα μονο και ΜΟΝΟ το αγχος....οποτε τωρα τα κανω ολα-με μετρο παντα ετσι????μην ξεχνιομαστε!!!- και ειμαι καλα....

2kMip2.png

aggelmike και εγω μια απο τα ιδια, σχεδον δεν ανεπνεα και το χερι??? παντα στην κοιλια!! Α ρε δουλεμα που θελω.. Εγω θα ξεκινησω την Τριτη γυμναστηριο, προς το παρων εχω φερει το σπιτι τουμπα! Ανοιξιατικος αερας ανανέωσης!!

aggelmike και εγω μια απο τα ιδια, σχεδον δεν ανεπνεα και το χερι??? παντα στην κοιλια!! Α ρε δουλεμα που θελω.. Εγω θα ξεκινησω την Τριτη γυμναστηριο, προς το παρων εχω φερει το σπιτι τουμπα! Ανοιξιατικος αερας ανανέωσης!!

Έτσι Έτσι!!!!

2kMip2.png

Διαφημίσεις

Λεω στον συζυγο τις προαλλες, οτι αν και τωρα δεν μεινω εγκυος να σταματησουμε για λιγο τις προσπαθειες να ηρεμησω και μετα συνεχιζουμε!! Και μου απαντησε, καλα εσυ κανε οτι δεν προσπαθεις και εγω που ειμαι ψυχραιμος στα μουλωχτα θα προσπαθω. Κοντεψα να τρελανω και το ετερον ήμισυ!!

Αχ που νομιζα οτι θα μπορω να διαλεξω και το ζωδιο του παιδιου!!! Τελείως χαζη!!

αντιγραφη απο το αλλο τοπικ ...

εμεις καναμε εξετασεισ οπως σασ ειχα πει ...περα απο την ελαφρυα κιρσοκυλη που βρεθηκε,καναμε αιματολογικεσ ,και ουρα...και ηταν ολεσ μα ολες ..τελειες!

ουτε μικροβιο στα ουρα,ουτε πεσμεσνη τεστοστερονη και προβλημα στο θερεοειδη ..τπτ ..ολεσ τζιτζι ..

τωρα ποια θα ειναι η επομενη κινηση ...περα απο το τριπλεξ που ειπε ο γιατροσ δεν ξερω..

τι αλλο μπορει να φταιει ...

τι γινεται ? του δινει χαπια? αφοθ τισ εκανε τισ περεταιρω εξετασεισ και ηταν οκ ..

μεχρι εδω εινια οι γνωσεισ μου ..!

οτι και να εχω διαβασει ,οπως μασ ειπε και ο γιατρος,πιθανοτατα να μην φταει η κιρσολυκη γιατι εινια ελαφρυασ μορφησ .

μετα τι αλλο ψαχνουν ? απ τον αντρα εννοω για το τοσο χαμηλο σπερμα που εχει ..οποια γνωριζει κατι εμπειρικα ασ μου πει !

ευχαριστω πολυ ...

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

καλημέρα και από μένα!!!

σταυρουλι μου καλημερα...ειδα μου εστειλεσ πμ σχετικα με αυτα που σε ρωτησα και σ ευχαριστω πολυ !!!

ημουν ομωσ τοσο συγχυσμενη που δεν εγραψα τπτ... γινανε πολλα ευτραπελα και θα γινουν κι αλλα ..!!!!

Διαφημίσεις

σταυρουλι μου καλημερα...ειδα μου εστειλεσ πμ σχετικα με αυτα που σε ρωτησα και σ ευχαριστω πολυ !!!

ημουν ομωσ τοσο συγχυσμενη που δεν εγραψα τπτ... γινανε πολλα ευτραπελα και θα γινουν κι αλλα ..!!!!

δε σου εστειλα εγω πμ.μηπως εγινε καποιο λαθος?

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

καάνατε κ αλλο σπερμοδιαγραμμα?πως σας καθοδηγεί ο γιατρός από δω και πέρα?

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

καάνατε κ αλλο σπερμοδιαγραμμα?πως σας καθοδηγεί ο γιατρός από δω και πέρα?

εχεισ δικιο κοριτσι μου ..την λιονταρινα εννουσα!δεν εχουμε κανει ακομα ..θα κανουμε ομωσ κι αλλο ...

θα κανουμε και τριπλεξ και βλεπουμε ..δεν ξερω ακομα τι μπορει να ειναι ...:confused:

εχεισ δικιο κοριτσι μου ..την λιονταρινα εννουσα!δεν εχουμε κανει ακομα ..θα κανουμε ομωσ κι αλλο ...

θα κανουμε και τριπλεξ και βλεπουμε ..δεν ξερω ακομα τι μπορει να ειναι ...:confused:

το τριπλεξ να φανταστώ γίνεται για να εκτιμηθεί η κατάσταση της κιρσοκήλης ε? ο γιατρός πέρα από κιρσοκήλη,δε σας είπε τί άλλο ενδεχόμενο υπάρχει?

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

το τριπλεξ να φανταστώ γίνεται για να εκτιμηθεί η κατάσταση της κιρσοκήλης ε? ο γιατρός πέρα από κιρσοκήλη,δε σας είπε τί άλλο ενδεχόμενο υπάρχει?

ναι αυτο ειναι το τριλπεξ πιστευω ...οχι δεν μασ ειπε τι αλλο ..ολεσ οι ξετασεισ που κανεμ ηταν οκ ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...