Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

4 χρόνια, πριν 2 χρόνια είχα μείνει έγκυος φυσιολογικά αλλά δυστυχώς παλινδρόνησε στην 7 εβδομάδα.Το καλό ήταν ότι δεν χρειάστηκε να κάνω απόξεση.Μετά έκανα κάποιες εξετάσεις,μου βρήκαν θρομβοφιλιά.Στη συνέχεια έκανα 2 αποτυχημένες σπερματενχύνσεις,τον νοέμβριο αφαίρεση πολύποδα και τώρα είπαμε να ξαναπροσπαθήσουμε.Εσείς πόσο καιρό προσπαθείτε?

Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ βρε μονικα μου έχεις ταλαιπωρηθεί αρκετά. Σου εύχομαι απο καρδιάς σύντομα να κρατάς στην αγκαλιά σου το ζουζουνι σου! Εμείς είμαστε στον τέταρτο μήνα δεν έχουμε ξανά προσπαθήσει, βέβαια μου βρήκε ο γιατρός αυτο με την μια τρελή ωοθηκη και με αγχωσαι. Την θρομβοφιλια την είχες καταλάβει η μονο στις εξετάσεις τοβρηκες? ρωτάω γιατί εγώ βγάζω πολλές μελάνι εώς στο σώμα μου χωρίς να χτυπάω και ανησυχώ λιγο

Αχ βρε μονικα μου έχεις ταλαιπωρηθεί αρκετά. Σου εύχομαι απο καρδιάς σύντομα να κρατάς στην αγκαλιά σου το ζουζουνι σου! Εμείς είμαστε στον τέταρτο μήνα δεν έχουμε ξανά προσπαθήσει, βέβαια μου βρήκε ο γιατρός αυτο με την μια τρελή ωοθηκη και με αγχωσαι. Την θρομβοφιλια την είχες καταλάβει η μονο στις εξετάσεις τοβρηκες? ρωτάω γιατί εγώ βγάζω πολλές μελάνι εώς στο σώμα μου χωρίς να χτυπάω και ανησυχώ λιγο

Εξετάσεις κανεις για να το βρεις.Συνήθως σου λένε οι γιατροί να τις κάνεις αν έχεις από 2 αποβολές και πάνω.Το βρίσκω λάθος αυτό.Κανονικά πρέπει να τις κάνεις πριν οπως κανεις εξετάσεις για τον θυροειδη,σαλπιγγογραφία.Τέλος πάντων.¨ηδη νιώθω σουρωτήρι επειδή κάνω ενέσεις από την προηγούμενη τρίτη.

Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία

Εξετάσεις κανεις για να το βρεις.Συνήθως σου λένε οι γιατροί να τις κάνεις αν έχεις από 2 αποβολές και πάνω.Το βρίσκω λάθος αυτό.Κανονικά πρέπει να τις κάνεις πριν οπως κανεις εξετάσεις για τον θυροειδη,σαλπιγγογραφία.Τέλος πάντων.¨ηδη νιώθω σουρωτήρι επειδή κάνω ενέσεις από την προηγούμενη τρίτη.

O σκοπός λένε αγιάζει τα μεσα! Υπομονη κορίτσι μου, σιγουρα θα ανταμοιφθεις για τον κόπο σου! Όλα καλα να πανε σου εύχομαι. Υπομονη και επιμονή!

Διαφημίσεις

μα πόσο ασυντόνιστη είμαι τελικά!!!!!!!!πάλο μόνη μου μιλάω!:lol::lol:

A, μην ανησυχεις! ειμαι και εγω εδω! Σημερα εχω ρεπο και εχω το pc ολη μερα ανοιχτο κανοντας δουλειες! Τι κανεις σταυρουλι?

γεια σας κοριτσακια...κι εγω εδω ειμαι....εχω ξεκινησει γυμναστηριο 2 εβδομαδες τωρα και λειπω τα πρωινα!!!μετα ερχεται ο αντρουλης μου απο τη δουλεια και οπως καταλαβαινετε καθομαστε και τα λεμε ....οποτε δεν πολυ μπαινω κι εγω....ηρθε και η πολυποθητη ανοιξη και ειμαι συνεχως στη γυρα....χαλαρη και χωρις πολλες σκεψεις,,,επιτελους ξανα αρχισαμε να απολαμβανουμε τον ερωτα χωρις αγχη και σκεψεις για μωρο οποτε δεν εχω και πολλα να σας πω!!!οταν θελησει ο Θεουλης θα μας το στειλει....για την ωρα φτιαχνω κορμι να το βγαλω στην παραλια....χαχαχαχαχα.....

2kMip2.png

γεια σας ...τι κανετε???

οποια ειναι λογιστρια ή δικηγοροσ μπορει να μου στειλει πμ ...ειναι κατι πολυ σημαντικο που θελω να ρωτησω...

ευχαριστω!

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

aggelmike μπραβο κοριτσι μου, καλα κανεις! Αλλη ψυχολογια αυτη η ανοιξη. και εγω θελω γυμναστηριο αλλα απο εβδομαδα! Καλοκαιρι ερχεται και αν δεν εχουμε την δικαιολογια της κοιλιας την βαψαμε! Το σκ λεει θα εχει πολυ καλο καιρο.. Αντε να ανεβουμε λιγακι!

γεια σας κοριτσακια...κι εγω εδω ειμαι....εχω ξεκινησει γυμναστηριο 2 εβδομαδες τωρα και λειπω τα πρωινα!!!μετα ερχεται ο αντρουλης μου απο τη δουλεια και οπως καταλαβαινετε καθομαστε και τα λεμε ....οποτε δεν πολυ μπαινω κι εγω....ηρθε και η πολυποθητη ανοιξη και ειμαι συνεχως στη γυρα....χαλαρη και χωρις πολλες σκεψεις,,,επιτελους ξανα αρχισαμε να απολαμβανουμε τον ερωτα χωρις αγχη και σκεψεις για μωρο οποτε δεν εχω και πολλα να σας πω!!!οταν θελησει ο Θεουλης θα μας το στειλει....για την ωρα φτιαχνω κορμι να το βγαλω στην παραλια....χαχαχαχαχα.....

δε φτιάχνεις κανένα κορμί κ για μας?γιατί εγώ γυμναστήριο δε πρόκειται να πάω ποτέ!!!!!;)

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

aggelmike μπραβο κοριτσι μου, καλα κανεις! Αλλη ψυχολογια αυτη η ανοιξη. και εγω θελω γυμναστηριο αλλα απο εβδομαδα! Καλοκαιρι ερχεται και αν δεν εχουμε την δικαιολογια της κοιλιας την βαψαμε! Το σκ λεει θα εχει πολυ καλο καιρο.. Αντε να ανεβουμε λιγακι!

ε μα....εννοειται....ειμαι παιδι του καλοκαιριου αλλωστε....οποτε μαλλον και για τοτε μας το φυλαει!!!!χαχαχαχα....ας κανουμε κορμι για την ωρα και μετα θα κανουμε και παιδι!!!!ερχεταιιιιιιιιιιιιιι....το μυριζομαιιιιιιιιιιι!!!!!

2kMip2.png

δε φτιάχνεις κανένα κορμί κ για μας?γιατί εγώ γυμναστήριο δε πρόκειται να πάω ποτέ!!!!!;)

θα κανω θα κανω....κοριτσια ηθελα να σας πω κατι που μου ειπε ενας πολυ αγαπημενος φιλος ο οποιος γνωριζει πολυ καλα το γυναικειο κορμι!!!!!το πιασατε το υποννοουμενο!!!!!χαχαχα....λοιπον....εγω που ειμαι πια 35 και που για χρονια τωρα ειχα συνηθεισει τη μητρα μου να λειτουργει με εναν συγκεκριμενο τροπο-δηλαδη να μην δεχεται σπερμα-θελει ενα ευλογο χρονικο διαστημα να καταλαβει πια οτι κατι διαφορετικο της συμβαινει....αυτο δηλαδη για το οποιο εχει πλαστει ....την αναπαραγωγη...τωρα λοιπον που της κινω αυτη τη λειτουργια προσπαθει η καημενη να εγκλιματιστει με το γεγονος....κι ετσι μου ειπε το αγορι αυτο το καλο πως πρεπει να την αφησω λιγο να συνελθει απο το σοκ !!!!μαθαινει λοιπον τωρα να κανει τις απαραιτητες συσπασεις που χρειαζονται για να δεχτει το σπερμα ως κατι φυσιολογικο!!!!αρα θελει υπομονηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!κι ετσι λεω στη μητρα μου...γλυκουλα μου καταλαβες η να σου το ξαναστειλουμε????Χαχαχαχαχα//.....ετσι να το διακωμωδησουμε και λιγο!!!!!

2kMip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...