Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

καλημερα ντινακι!!!!επιτελους λεει η ανοιξη να μας ερθει αν και ακομα ειναι συννεφιασμενος ο ουρανος....αλλα απο αυριο θα ξεμυτισει και ο ηλιος!!!!:-P

εδω εχει ηλιοφανεια ,αλλα σε γενικεσ γραμμεσ ....παντα συνεφια ...πιστευω σε κανα χρονο να βγει ο ηλιοσ :rolleyes:

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια μου έχω τόση δουλεια σήμερα που δεν πρόλαβα να μπω να σας πω μια καλημέρα!! Ελπίζω να ειστε καλα και να έχετε καλή διάθεση! Θα μπω το απόγευμα απο το σπίτι! Φιλία!!

εδω εχει ηλιοφανεια ,αλλα σε γενικεσ γραμμεσ ....παντα συνεφια ...πιστευω σε κανα χρονο να βγει ο ηλιοσ :rolleyes:

καλό μου κορίτσι!!!σε διαβάζω πιο συγκρατημένη ε???εννοώντας ως προς το αγχος!!!ήδη κάνατε μια αρχή και αυτό είναι το σημαντικό..γνωρίζεις πλέον κατά ένα μέρος τί έχεις να "πολεμήσεις"!!!βαλτε τα δυνατά σας λοιπόν και ορμήξτε στη μάχη...όλα καλά θα πάνε!;)

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Καλημέρα.Έχω άνχος,αύριο πάω για σπερματένχυνση.Η τρίτη προσπάθεια.και ο Θεος βοηθός

Καλή επιτυχια να έχεις! Ξέρω, ειναι δύσκολο να απαλλαγεις απο το άγχος αλλα προσπάθησε να ηρεμησεις. Να εισαι αισιόδοξη! Μετα την σπερματεγχυση πρέπει να εισαι ξαπλα?

Για μία μέρα.Το καλό είναι ότι πέφτει και σκ οπότε θα είμαι πιο χαλαρή.Απλά αυτή τη φορά έχω πιο πολύ άνχος διότι δεν θα κάνω σπερματένχυνση με φυσικό κύκλο,αλλά έκανα ενέσεις για να έχουμε πιο πολλές πιθανότητες.

Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία

Για μία μέρα.Το καλό είναι ότι πέφτει και σκ οπότε θα είμαι πιο χαλαρή.Απλά αυτή τη φορά έχω πιο πολύ άνχος διότι δεν θα κάνω σπερματένχυνση με φυσικό κύκλο,αλλά έκανα ενέσεις για να έχουμε πιο πολλές πιθανότητες.

Άρα το σκ ξαπλα λοιπόν. Βασικά δεν ξέρω πολλα για την σπερματεγχυση πριν γράφω στο φόρουμ δεν ήξερα καν την διαδικασια. Αυτή η διαδικασια βοηθάει και όταν έχεις πολυκυστικη ωοθηκη? πάντως μην αγχωνεσαι, ολα καλα θα πανε! Όλες αυτές οι διαδικασίες ειναι πολυ αγχωτικες αλλα σκέψου ότι ειναι ιερός ο σκοπός, και ότι στο τελος θα τα καταφερουμε..

Άρα το σκ ξαπλα λοιπόν. Βασικά δεν ξέρω πολλα για την σπερματεγχυση πριν γράφω στο φόρουμ δεν ήξερα καν την διαδικασια. Αυτή η διαδικασια βοηθάει και όταν έχεις πολυκυστικη ωοθηκη? πάντως μην αγχωνεσαι, ολα καλα θα πανε! Όλες αυτές οι διαδικασίες ειναι πολυ αγχωτικες αλλα σκέψου ότι ειναι ιερός ο σκοπός, και ότι στο τελος θα τα καταφερουμε..

Κοιτα δεν ξέρω αν βοηθάει για τις πολυκηστικές.Βασικά εμείς πρόβλημα δεν έχουμε - έχουμε κάνει όλες τις εξετάσεις - έχουμε όμως το χειρότερο που δεν παίρνει κάποιο φάρμακο,ΑΝΧΟΣ οπότε είπαμε να προχωρήσουμε σε κάτι πιο δραστικό!!!!!!!!!!

Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία

Κοιτα δεν ξέρω αν βοηθάει για τις πολυκηστικές.Βασικά εμείς πρόβλημα δεν έχουμε - έχουμε κάνει όλες τις εξετάσεις - έχουμε όμως το χειρότερο που δεν παίρνει κάποιο φάρμακο,ΑΝΧΟΣ οπότε είπαμε να προχωρήσουμε σε κάτι πιο δραστικό!!!!!!!!!!

Α, καλα τέτοιο πρόβλημα έχουμε μπόλικο και απο εδώ. Εγώ έχω την μια ωοθηκη πολυκυστικη άλλο οχι πάντα. Το έχεις ξανακούσει αυτο? τελείως τρελό! Μονικα μου ποσο καιρο προσπαθείτε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...