Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

χααχαχαχαχχα. λε σκαι ειμαστε τραβελια????χααχαχχαχαχα

τι λεω παλι !!!!

εσιεσ κοριτσια και ...σπερμα ...αχχααχχααχ

Θα εχω ανοιχτό το λαπτον μεχρι το βράδυ να μας ενημερώσεις! Ολα καλά θα πάνε!!!!!! Α και για το άλλο που είπες πριν, όταν με το καλό κάνετε παιδάκι θα ξαναγίνει όπως παλιά. Ξέχνα που γλύκανε! Ατιμη φάρα οι αντρες!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Το επαθα όταν αδιαθετησα την προηγούνη φορά. Αλλά τώρα είμαι καλά. Ειμαι προετοιμασμένη και για νέο κύκλο προσπαθειών. Να σου πω όμως αυτήν τη φορά ουτε μέρες θα μετρήσω ούτε τίποτα. Θα το αφήσω μεχρι το καλοκαιρι και οπου πάει. Συνειδητοποιώ ότι χαλάω την ποιότητα της ζωής μου. Ασε που α χειροτερέψει και ο θυρεοειδής μου με ολο αυτό το άγχος! Ας ειμαστε ψύχραιμες και αισιοδοξες. Μονο αυτο μπορούμε να κάνουμε τελικα. Τιποτα άλλο δεν ειναι στο χέρι μας.. Sorry αν σε κουρασα! Εγραψα τις σκέψεις μου!!

τι να με κουρασες μωρε?ισα ισα που με βοηθας πολυ!!!!!!!! μακαρι μεχρι το καλοκαιρι να εχουμε μωρακια στη κοιλιτσα μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

T4YJp2.png

Ο μπαμπας και η μαμα ανυπομονουν να ερθεις στη ζωη τους!!!!!!!!σε περιμενουμε....πειρατη μας!!!!!

2013.pngMake a pregnancy ticker

wSStp3.png

τι να με κουρασες μωρε?ισα ισα που με βοηθας πολυ!!!!!!!! μακαρι μεχρι το καλοκαιρι να εχουμε μωρακια στη κοιλιτσα μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

Θα έχουμε, να 'σαι σίγουρη! Να σου πω να γελάσεις, ο γιατρος μου μονο που δεν με πηρε με τις ντομάτες! πηγα μετα την πρωτη προσπάθεια και τον τον ρωτησα: εξωσωματική μετα απο ποσες προσπάθειες κάνουμε? καταλαβαίνεις οτι ακομα με κοροϊδευει. Μου ειπε μεχρι τον Σεπτεμβρη αν δεν υπάρχει λόγος να μην ξανακούσει την φωνούλα μου! Ημουν ικανη να πηγαίνω κάθε μηνα. Τρελό οργιο ειμαι! Θελει υπομονη Maraki.. Ας το ρίξουμε στην πλάκα να το διασκεδάσουμε λίγο!

Θα έχουμε, να 'σαι σίγουρη! Να σου πω να γελάσεις, ο γιατρος μου μονο που δεν με πηρε με τις ντομάτες! πηγα μετα την πρωτη προσπάθεια και τον τον ρωτησα: εξωσωματική μετα απο ποσες προσπάθειες κάνουμε? καταλαβαίνεις οτι ακομα με κοροϊδευει. Μου ειπε μεχρι τον Σεπτεμβρη αν δεν υπάρχει λόγος να μην ξανακούσει την φωνούλα μου! Ημουν ικανη να πηγαίνω κάθε μηνα. Τρελό οργιο ειμαι! Θελει υπομονη Maraki.. Ας το ρίξουμε στην πλάκα να το διασκεδάσουμε λίγο!

αχ μακαρι να το παρω και εγω ετσι χαλαρα.....ετσι ξεκινησα αλλα οσο περνανε οι μηνες γινομαι ολο και πιο τρεληηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol:

και εμενα καλε με ξεχεσε κανονικα οταν του ειπα ποτε να κοιταχτει ο αντρας μου και ιατι δεν πιανω παιδι!!!!!????????? αυτο εγινε πριν ενα μηνα δηλ στον δευτερο μηνα προσπαθειων!!!!Ασεεεεεεεεε......οντως οργιο κανονικο και εγω!!!!:lol::lol::lol::lol:

T4YJp2.png

Ο μπαμπας και η μαμα ανυπομονουν να ερθεις στη ζωη τους!!!!!!!!σε περιμενουμε....πειρατη μας!!!!!

wSStp3.png

αχ μακαρι να το παρω και εγω ετσι χαλαρα.....ετσι ξεκινησα αλλα οσο περνανε οι μηνες γινομαι ολο και πιο τρεληηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol:

και εμενα καλε με ξεχεσε κανονικα οταν του ειπα ποτε να κοιταχτει ο αντρας μου και ιατι δεν πιανω παιδι!!!!!????????? αυτο εγινε πριν ενα μηνα δηλ στον δευτερο μηνα προσπαθειων!!!!Ασεεεεεεεεε......οντως οργιο κανονικο και εγω!!!!:lol::lol::lol::lol:

Οταν τα παιδια μας θα πανε φανταροι θα τα θυμόμαστε και θα γελάμε!! Καλα γελάμε απο τώρα δεν το συζυτώ! Μετα τον ρωτησα για ολες τις ασθενειες που υπάρχουν και τρομαξε ο ανθρωπος! Λες και ειχε μπροστά του την κοπέλα απο τον εξορκιστή!

Ημουν τοσο αγχωμενη απο την αρχη των προσπαθειων που επρεπε να βάλω ενα τέλος! Να φανταστεις οτι τον πρωτο μηνα εκανα τεσσερα τεστ εγκυμοσυνης!!! Και ειχα και ολα τα συμπτωματα βέβαια! Δεν το συζυτώ!!

Διαφημίσεις

Θα εχω ανοιχτό το λαπτον μεχρι το βράδυ να μας ενημερώσεις! Ολα καλά θα πάνε!!!!!! Α και για το άλλο που είπες πριν, όταν με το καλό κάνετε παιδάκι θα ξαναγίνει όπως παλιά. Ξέχνα που γλύκανε! Ατιμη φάρα οι αντρες!!!!!

ε ναι αλλα ειναι και 34 χρονων γαίδαρος ..δεν ειμια πιτσιρικι ...

ποτε θα βαλει μυαλο !

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Οταν τα παιδια μας θα πανε φανταροι θα τα θυμόμαστε και θα γελάμε!! Καλα γελάμε απο τώρα δεν το συζυτώ! Μετα τον ρωτησα για ολες τις ασθενειες που υπάρχουν και τρομαξε ο ανθρωπος! Λες και ειχε μπροστά του την κοπέλα απο τον εξορκιστή!

Ημουν τοσο αγχωμενη απο την αρχη των προσπαθειων που επρεπε να βάλω ενα τέλος! Να φανταστεις οτι τον πρωτο μηνα εκανα τεσσερα τεστ εγκυμοσυνης!!! Και ειχα και ολα τα συμπτωματα βέβαια! Δεν το συζυτώ!!

αχ αυτα τα συμπτωματαααααααααααααααααα................................. εγω εφτασα σε σημειο να πιανω το εαυτο μου να σκεφτεται οτι η καθημερινη αναγκη για τουαλετα οφειλεται εκει.(εγω κανονικα παω ανα τρεις με τεσσερις μερες)...τελικα δεν ηταν απο αυτο απλα ειχα κρυωσει!!!χαχααχχαχαχαχχαχαχχα ασεεεεε σου λεωωω τρελα!!!!! και ολα αυτα να προσπαθω να μην τα καταλαβει και κανεις και αρχιζουν και βαρανε ομαδικα ολοι!!!!!!!χαχαχαχχαχα.....

αστο καλο μου.....γελασα λιγακι!!!!! α βρε λιονταρινα!!!!!!!:D

T4YJp2.png

wSStp3.png

ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΗ ΜΟΥ?ΕΧΩ ΛΥΣΑΞΕΙ ΠΑΝΤΩΣ

ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΠΡΙΝ ΜΑΘΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ?

το μονο που ειχα ηταν συμπτωματα περιοδου τα οποια ομως ξεκινησαν 1 εβδομαδα πριν την αναμενομενη ημερα. ειχα πονο στην μεση , στην κοιλια και πρησμενο στηθος....ακριβως δηλαδη οτι με επιανε οταν περιμενα την περιοδο μου...!!! ημουν τοσο σιγουρη οτι θα αδιαθετησω που ηπια και ντεπον( θα πηγαιναμε για φαγητο και λεω ασ χαπακωθω γιατι αν αδιαθετησω στο εστιατοριο θα με κοιταζει ολος ο κοσμος απο τον πονο).......

bhXOp3.png

ofRSp2.png

αχ αυτα τα συμπτωματαααααααααααααααααα................................. εγω εφτασα σε σημειο να πιανω το εαυτο μου να σκεφτεται οτι η καθημερινη αναγκη για τουαλετα οφειλεται εκει.(εγω κανονικα παω ανα τρεις με τεσσερις μερες)...τελικα δεν ηταν απο αυτο απλα ειχα κρυωσει!!!χαχααχχαχαχαχχαχαχχα ασεεεεε σου λεωωω τρελα!!!!! και ολα αυτα να προσπαθω να μην τα καταλαβει και κανεις και αρχιζουν και βαρανε ομαδικα ολοι!!!!!!!χαχαχαχχαχα.....

αστο καλο μου.....γελασα λιγακι!!!!! α βρε λιονταρινα!!!!!!!:D

Λεω στον αντρα μου την προηγουμενη φορα, Πρήστηκε πολυ το στηθος μου αυτη τη φορα και με ενοχλει και μου απανταει: "Το εχεις καπου κρυψει γιατι αυτο που βλεπω εγω δεν βλεπω διαφορα!!" Καταλαβαίνεις βέβαια ποσο γέλασα. Βεβαια ειχα και συχνοουρια (νομιζα) κ.α. Στο τελος θα εχω πραγματικα συμπτωματα και δεν θα με πιστευω ουτε εγω!! Σαν τον λυκο με τα προβατα!!!

Διαφημίσεις

κοριτσια καλησπερα.ειστε κοριτσια που προσπαθειτε?καλη επιτυχια.γραφτηκα μπας και μιλησω με κανεναν που μπορει να με καταλαβει.ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ!

Εδω κοριτσι που προσπαθεί. Καλως ηρθες! Γιατι απελπίζεσαι baby?

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!θελω πολυ να γινω μανουλα αλλα ο καλος μου μου δηλωσε οτι δεν προκειται να μπειι σε διαδικασια να προσπαθησει αλλα αν τυχει καλως.το ξερω οτι το θελει πολυ,αλλα ειναι πολυ στραβοξυλο.οι επαφες μας ειναι ελευθερες αλλα αραιες αφου δουλευουμε σε αλλες πολεις οποτε βρισκομαστε σπανια!αυτα!

Εδω κοριτσι που προσπαθεί. Καλως ηρθες! Γιατι απελπίζεσαι baby?

και εδω κοριτσι που προσπαθει και την εχει πιασει απελπισια!!!!:rolleyes:

καλως ηρθες και καλη επιτυχια baby!!!!!

T4YJp2.png

wSStp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...