Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

τωρα που ειπατε και γαμο ,εγω απ οτι ξερετε ,οσες ξερετε ,δεν ειμαστε παντρεμενοι ,και τον πιανουν και οι ανασφαλειες,μηπωσ τον αφησω κλπ..

ειμαι στε μαζι ..2 χρονια και 3 μηνεσ περιπου .

αλλοι αλλες ενδεχομενωσ θα σκεφτονταν οτι μηπωσ να τον αφηνα και τετοια...

δεν ξερω αν με καταλαβαιεντε αλλα του εχω πει ,οτι επειδη κατα καιρουσ ριχνουμε και κανα καυγα βαρβατο,οτι αν ειναι να χωρισουμε θα εινια για λλους λογουσ και οχι γι αυτο ,,

αλλα εχει γενικα ..τετοια ανασφαλεια που τα κανει οπως θελει στο κεφαλι του ..

δεν μπορω ρε κοριτσαια ομωσ να ειμια η...τενια μακρη για καθε περιπτωση ..

τραβαω και γω τα ζορια μου και δουλεια και οικονομικα .,

ολα τα σκεφτομια και αγχωνομαι ..

απ την αλλη εινια τοσοοοοοοοοο ανιδεος ,του εξηγω πραγματα γευναικολογικα και ανδρολογικα ..απ οσα ξερω ,που δεν ηξερε α νεχετε το θεο σασ δλδ ...οτι η εξωσωματικη ..αν εινια καθαρα ...δικο μασ παιδι !!!

η περμβαλει τπτ αλλο

αν ειναι δυνατον !!!!!!

τι να πεισ και τι να εξηγησεισ!!!!:confused::confused::(:(

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοινω επειδη καυγαδιζαμε συχνα πυκνα ...

αφου εμαθε αυτο ..εχει ..γλυκανει για να μην βρω αφορμη να τον αφησω,,,

αυτο δεν εινια λιγο ..υπουλο??να μην πω ...π@@στικο???

εμ α πια!

Βρε ath_gal1 με εκανες και γέλασα. Σαν να περιγράφεις τον άντρα μου!! Ισως ο δικός μου βέβαια να ειναι χειρότερος.. Σημασία πάντως έχει ότι τον αγαπάς και σ'αγαπάει. Ενα χαρτί δεν προσθέτει πολλά παραπάνω. Στο λέω εγώ που είμαι παντρεμένη. Αμα θες φεύγεις και απο τον γάμο. Αν αγαπάς όμως τον άλλον δεν πας πουθενά!!

του ειπα εν ολιγισ οτι παρ ολο που θελω να σου σπασω το κεφαλι ωρεσ ωρεσ ,δεν θα σε αφησω γι αυτο το λογο ,αλλα για οποιονδηποτε αλλο ,μην αποκλειεισ τπτ ...

Μaraki απο το τικερακι βλέπω οτι παμε μαζί! Παντρευτηκες ιούλιο και προσπαθείς απο τον Δεκεμβρη. Μια απο τα ίδια παρακαλώ!

λες να μεινουμε μαζι και εγκυες?????????????????????? εκτος αν εισαι ηδη!!!!;)

T4YJp2.png

Ο μπαμπας και η μαμα ανυπομονουν να ερθεις στη ζωη τους!!!!!!!!σε περιμενουμε....πειρατη μας!!!!!

2013.pngMake a pregnancy ticker

wSStp3.png

Διαφημίσεις

λες να μεινουμε μαζι και εγκυες?????????????????????? εκτος αν εισαι ηδη!!!!;)

Εχουμε τις ιδιες πιθανότητες.. και εγω περιμένω την αλλη εβδομάδα, την άλλη Παρασκευή. Μακάρι να μετράμε μαζί τους μήνες! Πλάκα θα έχει!!

εσεισ κοριτσια ολεσ εχετε κανει σπερμοδιαγραμμα???εννοω οι αντρεσ σασ ...

Εχουμε τις ιδιες πιθανότητες.. και εγω περιμένω την αλλη εβδομάδα, την άλλη Παρασκευή. Μακάρι να μετράμε μαζί τους μήνες! Πλάκα θα έχει!!

χαχαχχαχα....λες???σε ποιο νοσοκομειο ειναι ο γιατρος σου???μην ειμαστε και διπλα διπλα!!!!!χαχαχχαχαχαχ

αχ.......μακαρι να μην μας ερθει για τους επομενους μηνες;)......εσυ πως εισαι?? ψυχολογικα εννοω.........

T4YJp2.png

Ο μπαμπας και η μαμα ανυπομονουν να ερθεις στη ζωη τους!!!!!!!!σε περιμενουμε....πειρατη μας!!!!!

wSStp3.png

χααχαχαχαχχα. λε σκαι ειμαστε τραβελια????χααχαχχαχαχα

τι λεω παλι !!!!

εσιεσ κοριτσια και ...σπερμα ...αχχααχχααχ

καλε και εγω την αλλη παρασκευη περιμενω!!!!! τωρα το συνειδητοποιησα!!!!:tongue:

χαχαχχαχαχχαχαχ

T4YJp2.png

wSStp3.png

Διαφημίσεις

τι λεω παλι !!!!

χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! οχι ακομ....θα δουμε πως θα παει μεχρι το καλοκαιρι και μετα βλεπουμε :-(

T4YJp2.png

wSStp3.png

χαχαχχαχα....λες???σε ποιο νοσοκομειο ειναι ο γιατρος σου???μην ειμαστε και διπλα διπλα!!!!!χαχαχχαχαχαχ

αχ.......μακαρι να μην μας ερθει για τους επομενους μηνες;)......εσυ πως εισαι?? ψυχολογικα εννοω.........

Στο Ρεα είναι, θα ειμαστε ε επαφή για να αρχίσουμε να σπρώχνουμε παρέα! Ψυχολογικά ειχα πέσει αλλά τώρα είμαι καλά, ίσιωσα. Ας έρθει όποτε να'ναι. Αμαν πια δε θα σκάσω κι όλας! Θ αφοσιωθώ στη καριέρα μου... χαχα! Εσύ?

τι λεω παλι !!!!

Και εμένα ο γιατρός μου είπε τον Σεπτέμβρη αν δε εχει γίνει τίποτα! Αλλά επειδή είχα ενα μικρόβιο από την θάλασσα λέω μήπως τον στείλω νωρίτερα!

Στο Ρεα είναι, θα ειμαστε ε επαφή για να αρχίσουμε να σπρώχνουμε παρέα! Ψυχολογικά ειχα πέσει αλλά τώρα είμαι καλά, ίσιωσα. Ας έρθει όποτε να'ναι. Αμαν πια δε θα σκάσω κι όλας! Θ αφοσιωθώ στη καριέρα μου... χαχα! Εσύ?

εμενα ειναι στο μητερα....δεν πειραζει θα ειμαστε σε τηλεφωνικη επικοινωνια!!!!!!!!!!!!χαχαχχαχαχαχαχχα:D:D:D:D:D

εγω ειμαι στην φαση που εχω πεσει κ δεν λεω να σηκωθω:-(:sad::-(:sad:

σκεφτομαι οτι πλησιαζει η μερα της περιοδου και με πιανει πανικος.........:mad:

T4YJp2.png

wSStp3.png

εμενα ειναι στο μητερα....δεν πειραζει θα ειμαστε σε τηλεφωνικη επικοινωνια!!!!!!!!!!!!χαχαχχαχαχαχαχχα:D:D:D:D:D

εγω ειμαι στην φαση που εχω πεσει κ δεν λεω να σηκωθω:-(:sad::-(:sad:

σκεφτομαι οτι πλησιαζει η μερα της περιοδου και με πιανει πανικος.........:mad:

Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Το επαθα όταν αδιαθετησα την προηγούνη φορά. Αλλά τώρα είμαι καλά. Ειμαι προετοιμασμένη και για νέο κύκλο προσπαθειών. Να σου πω όμως αυτήν τη φορά ουτε μέρες θα μετρήσω ούτε τίποτα. Θα το αφήσω μεχρι το καλοκαιρι και οπου πάει. Συνειδητοποιώ ότι χαλάω την ποιότητα της ζωής μου. Ασε που α χειροτερέψει και ο θυρεοειδής μου με ολο αυτό το άγχος! Ας ειμαστε ψύχραιμες και αισιοδοξες. Μονο αυτο μπορούμε να κάνουμε τελικα. Τιποτα άλλο δεν ειναι στο χέρι μας.. Sorry αν σε κουρασα! Εγραψα τις σκέψεις μου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...