Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΚΑΝΩ SELF CLEAR

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ.

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

ΟΧΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.......περιμενε μην βιαζεσαι....εγω με θετικη χοριακη ειχα αρνητικο τεστ, το ξεχασες????? για φαντασου να εισαι και να σου βγει αρνητικο....τζαμπα στεναχωρια κι απογοητευση......ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

γεια σας κοριτσαρες ομορφες!

αυριο παμε ..ανδρολογο να δουμε τι γινεται ...με το σπερμοδιαγραμμα ..

ε ,θα κανει κανα υπερηχο να δουμε τι γινεται ...

Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ!!!!

καλά αποτελέσματα,περιμένουμε νέα σου.

Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες τις καλες κοπελιτσες!!!!

σημερα παμε οπως ξερετε σε ανδρολογο να κοιταχτουμε !

δε ξερω τι να υποθεσω ..τρομαζω τι μνπορει να ανιχνευθει ...

πειτε μου καμια περιπτωση ,ξερω θα μου πειτε μην ακουσ διαφορα ,αλλα να ξερω πανω κατω ..τι να ..περιμενω ...

ειπαμε ..κακο σπερμοδιαγραμμα ....ενω η καλλιεργεια ..ολα αρνητικα!

πειτε κατι κοριτσακια μου σασ παρακαλω!

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

πειτε μου καμια περιπτωση ,ξερω θα μου πειτε μην ακουσ διαφορα ,αλλα να ξερω πανω κατω ..τι να ..περιμενω ...

δεν ξερω να σου πω κατι πανω σε αυτο περα απο καλη επιτυχια απο την καρδια μου και να ακουσεις οσο το δυνατον πιο ευχαριστα!!!!!!:D

T4YJp2.png

Ο μπαμπας και η μαμα ανυπομονουν να ερθεις στη ζωη τους!!!!!!!!σε περιμενουμε....πειρατη μας!!!!!

2013.pngMake a pregnancy ticker

wSStp3.png

Καλημερα και σε σενα.. Θα συμφωνησω με το maraki. Μονο τις καλύερες ευχές μου απο την καρδια μου! Σας ευχομαι πολυ συντομα να περασατε αυτο το εμποδιο και να εχεις το δικο σου αισιο τελος!

εχω παρει το γιατρο μου ..τον εχω ζαλισει ,,,αλλα δεν εχει προβλημα ,δεν ειναι απαλ γιατροσ μου ειναι κατι παραπανω ..σαν φιλοσ ...(μην παρεξηγηθω)

και ρε κοριτσια ..μου ειπε οτι αν υπαρχει σοβαρο θεμα ,ισως και με εξωσωματικη μπορεσουμε να κανουμε μπεμπε...

δλδ ..μου το ειπε οτι ειναι λιγεσ οι πιθανοτητεσ..

δλδ τρομοκρατηθηκα....

θα δουμε τ απογευμα

επισησ ..του ειπα οοοοοολα αυταπου διαβαζω ..οτι καλυτερα να εχει ο αντρασ το προβλημα παρα η γυναικα ..και ρε κοριτσια μου ειπε οτι ΙΣΑ ΙΣΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΧΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ,γιατι στον σπερμα δεν εχουμεκ αι πολλεσ εναλλακτικες,ενω στην γυναικα ,υπαρχουν διαφορεσ παραμετροι και ολο και κατι θα ..φτιαχτει εκει μεσα...

ενω στον αντρα ..αν υπαρχει θεμα ..σοβαρο ,δεν εχει κ πολεσ ελπιδεσ!

το σκεφτηκα ..κα μαλλον εχει δικιο ...

τι να πω ..

ισως να τμην το εγραψα σωστα..να μην το διατυπωσα σωστα...προσπαθηστε να το ερμηνευσετε οπως το γραφω..

το λεω εγω πιστευα το αντιθετο ,οτι καλυτερα ο αντρασ να εχει προβλημα παρα η γυναικα ...

και μου το τεκμηριωσε οτι γιατι δεν ισχυει αυτο ....

Διαφημίσεις

σορρυ για τα ορθογραφικα αλλα γραφω γρηγορα ειμαι δουλεια και προσπαθω να μπω κλεφτα....

καλά αποτελέσματα να σου ευχηθούμε και εδώ είμαστε εμεις ότι και να χρειαστεις.

Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία

σορρυ για τα ορθογραφικα αλλα γραφω γρηγορα ειμαι δουλεια και προσπαθω να μπω κλεφτα....

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:D

T4YJp2.png

Ο μπαμπας και η μαμα ανυπομονουν να ερθεις στη ζωη τους!!!!!!!!σε περιμενουμε....πειρατη μας!!!!!

2013.pngMake a pregnancy ticker

wSStp3.png

εχω παρει το γιατρο μου ..τον εχω ζαλισει ,,,αλλα δεν εχει προβλημα ,δεν ειναι απαλ γιατροσ μου ειναι κατι παραπανω ..σαν φιλοσ ...(μην παρεξηγηθω)

και ρε κοριτσια ..μου ειπε οτι αν υπαρχει σοβαρο θεμα ,ισως και με εξωσωματικη μπορεσουμε να κανουμε μπεμπε...

δλδ ..μου το ειπε οτι ειναι λιγεσ οι πιθανοτητεσ..

δλδ τρομοκρατηθηκα....

θα δουμε τ απογευμα

επισησ ..του ειπα οοοοοολα αυταπου διαβαζω ..οτι καλυτερα να εχει ο αντρασ το προβλημα παρα η γυναικα ..και ρε κοριτσια μου ειπε οτι ΙΣΑ ΙΣΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΧΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ,γιατι στον σπερμα δεν εχουμεκ αι πολλεσ εναλλακτικες,ενω στην γυναικα ,υπαρχουν διαφορεσ παραμετροι και ολο και κατι θα ..φτιαχτει εκει μεσα...

ενω στον αντρα ..αν υπαρχει θεμα ..σοβαρο ,δεν εχει κ πολεσ ελπιδεσ!

το σκεφτηκα ..κα μαλλον εχει δικιο ...

τι να πω ..

ισως να τμην το εγραψα σωστα..να μην το διατυπωσα σωστα...προσπαθηστε να το ερμηνευσετε οπως το γραφω..

το λεω εγω πιστευα το αντιθετο ,οτι καλυτερα ο αντρασ να εχει προβλημα παρα η γυναικα ...

και μου το τεκμηριωσε οτι γιατι δεν ισχυει αυτο ....

Καταλαβαίνω τι λες, και σιγουρα εχεις αγχωθει παραπάνω. Εγω θα σου πω να μην χανεις την πιστη σου, μπορει να ειναι δυσκολο αλλά σίγουρα δεν ειναι ακατόρθωτο, οι γιατροι ειναι υποχρεωμένοι να σου πούνε ισως και την πιο δυσκολη περίπτωση, όχι απαραίτητα οτι θα ισχύει αυτό. Εγώ το έζησα με πρόβλημα υγείας του πατέρα μου, μας λεγανε τα πιθανά σενάρια και εκεί που ημουν ετοιμη να πάθω ανακοπή απο το άγχος στο τέλος αποδείκτηκε ότι δεν ηταν κατι τρομερό. Αλλά εχουν χρέος να σου πούνε τα πάντα. Οπότε, μην φρικάρεις θα βρείτε την λύση σας.

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:D

Μaraki απο το τικερακι βλέπω οτι παμε μαζί! Παντρευτηκες ιούλιο και προσπαθείς απο τον Δεκεμβρη. Μια απο τα ίδια παρακαλώ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...