Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Stavrouli μου ευχαριστω, και ανταποδιδω. Πολυ συντομα να πραγματοποιηθουν οι επιθυμιες μας! Το εχω παρει πολυ χαλαρα τωρα, εφαγα και κραξιμο απο την αδελφή μου και ισιωσα! Ας γινει οποτε να'ναι! Σημερα θα ξαναπάω γυμναστηριο που το ειχα σταματησει καιρο λογω προσπαθειών! Εγω θα κανω την ζω μου και οποτε θελει ας ερθει! Απο ηθικο εσυ πως πας?

καλά θα κάνεις,θα ανανεωθεί και το πνεύμα σου περα από το σώμα...ηθικόν ακμαιότατον!!!!!!γενικά στη ζωή μου είμαι ανθρωπος που βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο...ο καλός μου πάλι μισοάδειο...ξερεις τώρα μια το γεμίζουμε και μια το αδειάζουμε!!!!!!:lol::lol::lol: έχω και άλλα στο μυαλό μου,οπότε αν είναι να έρθει θα χαρώ πολύ!!!!

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλά θα κάνεις,θα ανανεωθεί και το πνεύμα σου περα από το σώμα...ηθικόν ακμαιότατον!!!!!!γενικά στη ζωή μου είμαι ανθρωπος που βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο...ο καλός μου πάλι μισοάδειο...ξερεις τώρα μια το γεμίζουμε και μια το αδειάζουμε!!!!!!:lol::lol::lol: έχω και άλλα στο μυαλό μου,οπότε αν είναι να έρθει θα χαρώ πολύ!!!!

Xαχα, καλά τα λες.. Αυτο το μυαλό μας ποσα ακομα να αντεξει! Και τα προβλήματα ποτε δεν σταματούν! Κι εγω αισιοδοξη ειμαι συνηθως αλλά πηρα κατηφόρα και δεν το καταλαβα, με ξυπνησε ομως η αδελφούλα μου! Οτι ειναι να γινει θα γινει. Να'μαστε καλά και ολα θα γινουν!

Xαχα, καλά τα λες.. Αυτο το μυαλό μας ποσα ακομα να αντεξει! Και τα προβλήματα ποτε δεν σταματούν! Κι εγω αισιοδοξη ειμαι συνηθως αλλά πηρα κατηφόρα και δεν το καταλαβα, με ξυπνησε ομως η αδελφούλα μου! Οτι ειναι να γινει θα γινει. Να'μαστε καλά και ολα θα γινουν!

εμείς πάλι δεν είπαμε τπτ και σε κανέναν...είμαστε μουλωχτοί,όπως λέει και η πεθερά μου!!!!χαχαχαχα

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

εμείς πάλι δεν είπαμε τπτ και σε κανέναν...είμαστε μουλωχτοί,όπως λέει και η πεθερά μου!!!!χαχαχαχα

Και εμείς μονο στην αδελφή μου το είπαμε.. Αλλα και χωρίς να το πούμε πουθενά απο το καλοκαίρι όλοι με κοιτάνε στην κοιλια! Όλοι ρωτάνε: παιδάκι ποτέ θα κανετε; Η μήπως μας ετοιμάζετε κανένα ευχάριστο; Μέχρι τα Χριστούγεννα που δεν προσπαθούσαμε το διασκέδαζα αλλα τώρα με εκνευριζει!

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΚΑΝΩ SELF CLEAR

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ.

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

μετά από πόσες μέρες θα κάνεις? αν όντως θα καλμάρεις με αυτό τον τρόπο,τότε καντο και καλη επιτυχία κοριτσάκι!!!!!!!!!!!θα περιμένουμε και εμεις τα νέα σου!

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΚΑΝΩ SELF CLEAR

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ.

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Ποτε περιμένεις καρδα? Ας σε κανει να νιώσεις καλύτερα τότε κάντο! Καλή επιτυχία όποτε και να το κάνεις!

γεια σας κοριτσαρες ομορφες!

αυριο παμε ..ανδρολογο να δουμε τι γινεται ...με το σπερμοδιαγραμμα ..

ε ,θα κανει κανα υπερηχο να δουμε τι γινεται ...

Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ!!!!

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ!!!!

Γεια σου ath_gal. Τι κανεις? Καλή επιτυχία γιαι αυριο.. Να σας πει το καλύτερο πιθανό αποτέλεσμα!

Διαφημίσεις

Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ!!!!

καλως την!!!!!!!!!!πουουουουου είσαι συ???????????

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΚΑΝΩ ΧΟΡΙΑΚΗ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ.

ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ.

Σε καταλαβαινω κι εγω ετσι ημουν την προηγουμενη φορα αυτή τη φορα νιωθω ότι δεν υπαρχει περιπτωση να αγχωθώ. Βεβαια την προηγουμενη φορα εκανα τεστ 2 μερες πριν και βγηκε το αρνητικό μετριαστηκε η αγωνια μου οπότε ημουν πιο ηρεμη με την ιδεα ότι θα αδιαθετήσω. Απλά αν το κανεις νωριτερα και δεν δειξει μην αρχισεις να αναρωτιεσαι αν ειναι λαθος κτλ. αλλιως μην το κανεις.

Δεν λεω μεγαλα λογια αλλα πιστευω ότι αυτη τη φορα δεν προκειται να μπω σε καμια διαδικασια αν δεν εχω καθυστερηση.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...