Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σου Stavrouli! θα σου κανω εγω παρεα.. Ησυχιες πολλες, ε? Πως παει?

καλημέρα liontarina! όλες εξαφανίστηκαν!!!μόνο ησυχίες????ως και απόλυτη βαρεμάρα το λες!εσύ σε τί φάση βρίοσκεσαι?

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

καλημέρα liontarina! όλες εξαφανίστηκαν!!!μόνο ησυχίες????ως και απόλυτη βαρεμάρα το λες!εσύ σε τί φάση βρίοσκεσαι?

Καλημέρα σταυεουλη, καλή εβδομαδα.. Εγώ είμαι σε φάση αφασία! Χίχι αργω ακόμα περιμένω 23 Μαρτίου, εσύ? αν και δεν περιμένω τίποτα γιατί αυτόν τον μήνα πήρα τεστ ωορρηξιας και μέχρι σήμερα (15η ημ.) δεν χαμογέλασε τίποτα, μονο αχανές γραμμές έβλεπα. να σου πω, τα βαρέθηκα αυτά, τεστ αγχη κλπ. Εσύ?

Διαφημίσεις

Καλημέρα σταυεουλη, καλή εβδομαδα.. Εγώ είμαι σε φάση αφασία! Χίχι αργω ακόμα περιμένω 23 Μαρτίου, εσύ? αν και δεν περιμένω τίποτα γιατί αυτόν τον μήνα πήρα τεστ ωορρηξιας και μέχρι σήμερα (15η ημ.) δεν χαμογέλασε τίποτα, μονο αχανές γραμμές έβλεπα. να σου πω, τα βαρέθηκα αυτά, τεστ αγχη κλπ. Εσύ?

ωραία,στην ίδια φάση είμαστε!!!εμένα κανονικα σε καμιά βδομάδα είναι να έρθει αλλά δε ξέρω μωρέ αν καταφέραμε και κάτι.δε θέλω να περάσω ξανά το άγχος της πρώτης αποτυχίας να τρέχω για τεστ και χοριακές,οπότε ότι θέλει ας προκύψει!να σου πω την αλήθεια δε θα έπαιρνα από τώρα τεστ ωορρηξίας..εσύ γιατί τα πήρες?

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

Γεια σας και απο μενα

Χαθηκαμε... Εγώ έκανα προχθες την δευτερη και τελευταια μου σπερματεγχυση πριν την εξωσωματική. Περιμένω αποτελεσματα στις 27-28 του μηνα. Καλη επιτυχια σε όλες μας.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

ωραία,στην ίδια φάση είμαστε!!!εμένα κανονικα σε καμιά βδομάδα είναι να έρθει αλλά δε ξέρω μωρέ αν καταφέραμε και κάτι.δε θέλω να περάσω ξανά το άγχος της πρώτης αποτυχίας να τρέχω για τεστ και χοριακές,οπότε ότι θέλει ας προκύψει!να σου πω την αλήθεια δε θα έπαιρνα από τώρα τεστ ωορρηξίας..εσύ γιατί τα πήρες?

Τα πήρα γιατι είχα άγχος μην και δεν προσπαθούμε τις σωστές μερες, χαζομαρα μου αγχωθηκα περισσότερο!! Είμαστε στον τέταρτο μήνα προσπαθειών και αναμένουμε.. Καλή επιτυχία σταυρουλη μακαρι να είναι ο τυχερός σου μήνας.. Προσπαθείτε καιρό;

Γεια σας και απο μενα

Χαθηκαμε... Εγώ έκανα προχθες την δευτερη και τελευταια μου σπερματεγχυση πριν την εξωσωματική. Περιμένω αποτελεσματα στις 27-28 του μηνα. Καλη επιτυχια σε όλες μας.

καλη επιτυχια νενα μου!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Γεια σας και απο μενα

Καλή επιτυχία νενα, όλα θα πανε καλα!! Μακαρι να τα καταφέρατε αυτόν τον μηνα! Καλα αποτελέσματα σε όλες μας!!

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο μενα

καλή επιτυχία και σε σένα nena μου!!!εύχομαι να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα!

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

Τα πήρα γιατι είχα άγχος μην και δεν προσπαθούμε τις σωστές μερες, χαζομαρα μου αγχωθηκα περισσότερο!! Είμαστε στον τέταρτο μήνα προσπαθειών και αναμένουμε.. Καλή επιτυχία σταυρουλη μακαρι να είναι ο τυχερός σου μήνας.. Προσπαθείτε καιρό;

και γω να φανταστείς μπήκα στο fertility friend και τα έκανα χειρότερα τα πραγματα!ασε αφου πάνω κάτω έχουμε σταθερ'η περίοδο καλύτερα χωρίς τεστ!!!είναι η 3η φορά που προσπαθούμε...εσεις χωρις το τεστ αλλά συμφωνα με δικές σου γόνιμες,προσπαθήσατε?

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

και γω να φανταστείς μπήκα στο fertility friend και τα έκανα χειρότερα τα πραγματα!ασε αφου πάνω κάτω έχουμε σταθερ'η περίοδο καλύτερα χωρίς τεστ!!!είναι η 3η φορά που προσπαθούμε...εσεις χωρις το τεστ αλλά συμφωνα με δικές σου γόνιμες,προσπαθήσατε?

Tελικά ναι, ο γιατρός μου ειχε πει οτι δεν την πιανει παντα την ορμονη οποτε να μην τα εμπιστευομαι απολυτα. Βασικά μου ειπε να μην κανω και αν μετα το καλοκαιρι δεν εχω μεινει εγκυος θα με βλεπει αυτος. Αλλά εγω του κεφαλιου μου.. χιχι νομιζα οτι θα με ξεαγχωνανε αλλά αντιθετα. Προσπαθώ κανονικότατα ακόμα ανεξάρτητα του τεστ, εχω ενα μικρο προβληματακι με τον κυκλο (συνηθως ερχεται νωριτερα) οποτε προσπαθούμε σχεδόν ολο τον μηνα. Ο αντρούλης μου ομως εχει πολυ υπομονη μαζι μου και με τις τρελες μου!

Tελικά ναι, ο γιατρός μου ειχε πει οτι δεν την πιανει παντα την ορμονη οποτε να μην τα εμπιστευομαι απολυτα. Βασικά μου ειπε να μην κανω και αν μετα το καλοκαιρι δεν εχω μεινει εγκυος θα με βλεπει αυτος. Αλλά εγω του κεφαλιου μου.. χιχι νομιζα οτι θα με ξεαγχωνανε αλλά αντιθετα. Προσπαθώ κανονικότατα ακόμα ανεξάρτητα του τεστ, εχω ενα μικρο προβληματακι με τον κυκλο (συνηθως ερχεται νωριτερα) οποτε προσπαθούμε σχεδόν ολο τον μηνα. Ο αντρούλης μου ομως εχει πολυ υπομονη μαζι μου και με τις τρελες μου!

θα δεις θα ανταμειφθούν οι προσπάθειες σου!!!!;)

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

θα δεις θα ανταμειφθούν οι προσπάθειες σου!!!!;)

Stavrouli μου ευχαριστω, και ανταποδιδω. Πολυ συντομα να πραγματοποιηθουν οι επιθυμιες μας! Το εχω παρει πολυ χαλαρα τωρα, εφαγα και κραξιμο απο την αδελφή μου και ισιωσα! Ας γινει οποτε να'ναι! Σημερα θα ξαναπάω γυμναστηριο που το ειχα σταματησει καιρο λογω προσπαθειών! Εγω θα κανω την ζω μου και οποτε θελει ας ερθει! Απο ηθικο εσυ πως πας?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...