Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

mon amour εσυ ποτε περιμένεις? Καλά καποια συμπαντικη διαστροφή εχει βαλθεί να με τρελάνει! Αν ακούσω για αλλη μια γνωστη-συναδελφο κλπ που εμεινε εγκυος και σου πετανε και την ατακα: "χωρις αγχος" μαλλον θα μετακομισω στο Δαφνί..

Εγώ περίμενα χθες να μου έρθει και είχα μια χαρά σήμερα..ήμουν σίγουρη οτι κάτι έγινε αυτή τη φορά αλλα προσγειώθηκα ανώμαλα σήμερα το μεσημέρι.Εχω αρκετά ροζ με καφέ και πονάκια..που σημαίνει ότι πάει και αυτός ο μήνας.

Καλά όπως λες κι έσυ μην ξανακούσω καμία με ύφάκι(που το αποκτούν μόλις μείνουν έγκυες,ξεχνόντας πόσο αγχωνόντουσαν και στεναχοριόντουσαν).. α καλέ δεν το είχα καθόλου στο μυαλό μου,ούτε αγχώθηκα και έμεινα έγκυος!!!Θα την δείρω!Κι εγώ φιλενάδα όταν πρωτοξεκίνησα δεν είχα άγχος αλλά μωρό πουθενάαααααα.

Ουφ τα πα και ηρέμησα.;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πού θα πάει??θα ρθει κι ο μήνας ο καλός!!!καλά εγώ πριν λίγα χρόνια είχα καθυστέρηση..κάνω τεστ ...και βγαίνει θετικό..κλαμααααα..ο αντρας μου(που τότε ηταν η σχέση μου)δεν μπορουσε να με κάνει καλα..να λεω..γιατι σε μας..γιατι τώρα...την επόμενη μέρα αδιαθετησα κανονικότατα..΄΄ήταν άλλο ένα λάθος αποτέλεσμα του τεστ!!και τώρα..'οχι καθυστέρηση δεν έχω...έρχονται και νωρίτερα...όσο για τεστ..έκενα ένα τον προηγούμενο μηνα...αρνητικότατο..τι 2 λεπτα για να εμφανιστεί η γραμμούλα...στο 1 δευτερόλεπτο..ενα ξεκαθαρο ----------!!;)

δεν ειπαμε οτι ειμαστε μαζι???εχουμε λιγες μερες να ελπιζουμε!!!!

lGd9p2.png

κοριτσια καλημερα σε ολες....καταρχην εχετε δικιο που αγχωνεστε οσο κ αν ξερουμε πωβς δεν πρεπει...κ εγω αγχωνομουν αλλα εμεινα βεβαια στο 2ο μηνα προσπαθειων....ομως δυστυχως ηταν παλινδρομη...κ το αγχος δεν μου εφυγε ουτε για ενα λεπτο κ μετα το αγχος ηρθε η απογοητευση....κανεις δεν μπορει να μας καταλαβει οταν δεν το εχει περασει...να το ξερετε!! ευχομαι ολες να αποκτησετε γρηγορα μωρακι!!!

κωνσταντινα μου μπαινω καθημερινα κ διαβαζω το προβλημα σου...δν ημουν σε θεση να γραψω βεβαια...μην στεναχωριεσαι κοριτσακι μου...πιστη κ ελπιδα κ ολα θα πανε καλα...σε καταλαβαινω...εχω περασει κ εγω δυσκολες μερες με προβλημα υγειας του αντρα μου πριν 2 χρονια...επαθε οξυ εμφραγμα μυοκαρδιου κ ανακοπη καρδιας κ τον επανεφεραν με απινιδωτη...στα 34 το επαθε....το πρωτο 24ωρο ο γιατρος μου εδινε 10% πιθανοτητες να ζησει...το παιδακι μας τοτε ηταν 2 χρονων...δεν μπορεις να καταλαβεις πως ενιωθα...εκεινο το 24ωρο δεν περναγε με τποτα...εμπαινα στην εντατικη να τον δω κ ο γιατρος μου ελεγε παλευουμε να τον κρατησουμε στην ζωη...αστα...μας βοηθησε ο θεος κ πηγαν ολα καλα...εβαλε μπαλονακι φυσικα στην κεντρικη αρτηρια...μετα απο 6 μηνες ξανα τα ιδια...ειχε φραξει παλι η αρτηρια....με τη στεφανιογραφια κ τα σπινθυρογραφηματα που εκανε επαιρνε ραδιενεργεια κ καθε φορα που την εκανε επρεπε για 6 μηνες να προσεχω να μην μεινω εγκυος...ηταν απολυτος ο γιατρος... ετσι προσεχαμε....τωρα λοιπον που περασε ολο αυτο κ ειπε ο κρδιολογος πως για εναμιση χρονο δεν θα ξανακανει εξεταση που να παιρνει ραδιενεργεια εμεινα εγκυος κ ηταν παλινδρομη.................κ ειπε ο γιατρος μου να περασουν 6 μηνες παλι για νεα προσπαθεια...κ μετα θα μεινω αμεσως???κ μετα αν χρειαστει να κανει νωριτερα σπινθηρογραφημα???αλλους 6 μηνες........κ μην ξεχναμε πως πινεικ 10 χαπια την μερα κ οσο πιο πολλα χρονια τα πινεις τοσο περισσοτερο επιβαρυνεται ο οργανισμος....για αυτο σου λεω μπορω να σε κταλαβω αλλα μην χανεις τις ελπιδες σου για ολα υπαρχουν λυσεις...κ αυτο που ειπες χθες πως τον αγαπας πιο πολυ απο οσο νομιζεις....με συγκινησε....το εχω νιωσει πολυ δυνατα κ εγω!!! ευχομαι να πανε ολα καλα....να εισαι διπλα του κ ολα θα ειναι σαν ενα κακο ονειρο μια μερα...θα δεις!!!

κοριτσια καλημερα σε ολες....καταρχην εχετε δικιο που αγχωνεστε οσο κ αν ξερουμε πωβς δεν πρεπει...κ εγω αγχωνομουν αλλα εμεινα βεβαια στο 2ο μηνα προσπαθειων....ομως δυστυχως ηταν παλινδρομη...κ το αγχος δεν μου εφυγε ουτε για ενα λεπτο κ μετα το αγχος ηρθε η απογοητευση....κανεις δεν μπορει να μας καταλαβει οταν δεν το εχει περασει...να το ξερετε!! ευχομαι ολες να αποκτησετε γρηγορα μωρακι!!!

κωνσταντινα μου μπαινω καθημερινα κ διαβαζω το προβλημα σου...δν ημουν σε θεση να γραψω βεβαια...μην στεναχωριεσαι κοριτσακι μου...πιστη κ ελπιδα κ ολα θα πανε καλα...σε καταλαβαινω...εχω περασει κ εγω δυσκολες μερες με προβλημα υγειας του αντρα μου πριν 2 χρονια...επαθε οξυ εμφραγμα μυοκαρδιου κ ανακοπη καρδιας κ τον επανεφεραν με απινιδωτη...στα 34 το επαθε....το πρωτο 24ωρο ο γιατρος μου εδινε 10% πιθανοτητες να ζησει...το παιδακι μας τοτε ηταν 2 χρονων...δεν μπορεις να καταλαβεις πως ενιωθα...εκεινο το 24ωρο δεν περναγε με τποτα...εμπαινα στην εντατικη να τον δω κ ο γιατρος μου ελεγε παλευουμε να τον κρατησουμε στην ζωη...αστα...μας βοηθησε ο θεος κ πηγαν ολα καλα...εβαλε μπαλονακι φυσικα στην κεντρικη αρτηρια...μετα απο 6 μηνες ξανα τα ιδια...ειχε φραξει παλι η αρτηρια....με τη στεφανιογραφια κ τα σπινθυρογραφηματα που εκανε επαιρνε ραδιενεργεια κ καθε φορα που την εκανε επρεπε για 6 μηνες να προσεχω να μην μεινω εγκυος...ηταν απολυτος ο γιατρος... ετσι προσεχαμε....τωρα λοιπον που περασε ολο αυτο κ ειπε ο κρδιολογος πως για εναμιση χρονο δεν θα ξανακανει εξεταση που να παιρνει ραδιενεργεια εμεινα εγκυος κ ηταν παλινδρομη.................κ ειπε ο γιατρος μου να περασουν 6 μηνες παλι για νεα προσπαθεια...κ μετα θα μεινω αμεσως???κ μετα αν χρειαστει να κανει νωριτερα σπινθηρογραφημα???αλλους 6 μηνες........κ μην ξεχναμε πως πινεικ 10 χαπια την μερα κ οσο πιο πολλα χρονια τα πινεις τοσο περισσοτερο επιβαρυνεται ο οργανισμος....για αυτο σου λεω μπορω να σε κταλαβω αλλα μην χανεις τις ελπιδες σου για ολα υπαρχουν λυσεις...κ αυτο που ειπες χθες πως τον αγαπας πιο πολυ απο οσο νομιζεις....με συγκινησε....το εχω νιωσει πολυ δυνατα κ εγω!!! ευχομαι να πανε ολα καλα....να εισαι διπλα του κ ολα θα ειναι σαν ενα κακο ονειρο μια μερα...θα δεις!!!

Καλημέρα, τι έχεις περάσει κοπέλα μου και εσύ.Υπομονή θέλει για όλες μας και πίστη.Θα ξημερώσουν και για μας καλύτερες μέρες.Λένε ότι μετά από ένα κακό έρχεται το καλό.ΌΛα θα γίνουν.;)

Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία

καλημέρα και από μένα..πραγματικά διάβασα αυτά πόυ έγραψες και συγκινήθηκα!:( πόσο σε νιώθω όμως...στα δύσκολα φαίνεται η αγάπη !

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

Διαφημίσεις

σ ευχαριστω και καταλαβαινω οτι και συ δεν εχεις περασει λιγα ...

ομως ....σκεφτομαι οτι σε τι διαδικασια θα μπουμε και τι θα ειναι αυτο πια ..τι ...καινουριο θα μασ βρει ...και ποσο χρονικα θα μασ παρει ...τον οκτωβρη ..παταω τα 35 γκ προχωραω στα 36....

μια φιλη μου (συμμαθητρια μου) εκανε πριν 1 χρονο εξωσωμ. και μου ειπε οτι δεν ειναι τπτ ...ουτε ...πονο και τριχεσ και κιλα ...(αυτα...παλιά),αλλα οτι ενδεχεται να πετυχει με τη δευτερη ..που θα ειναι και ...καλο πλεον το εδαφοσ τησ μητρασ ...

οπωε επεισησ ...το βασικοτερο ....μου λεει να μεινω ..(αν μπορω ,με τον α ή β τροπο ...) ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΩ ΤΑ 35...

μου λεει ..παιζει ρολο οοοοοοσο και κουλο να φαινεται ....οτι 35 και ε μηνα ..εχει διαφορα απ οτι τωρα....

μετα αν μεινω με το καλο ...αλλα αγχη ..για αυχενικη διαφανεια ...κλπ...συνδρομο down και τετοια....

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

σ ευχαριστω και καταλαβαινω οτι και συ δεν εχεις περασει λιγα ...

ομως ....σκεφτομαι οτι σε τι διαδικασια θα μπουμε και τι θα ειναι αυτο πια ..τι ...καινουριο θα μασ βρει ...και ποσο χρονικα θα μασ παρει ...τον οκτωβρη ..παταω τα 35 γκ προχωραω στα 36....

μια φιλη μου (συμμαθητρια μου) εκανε πριν 1 χρονο εξωσωμ. και μου ειπε οτι δεν ειναι τπτ ...ουτε ...πονο και τριχεσ και κιλα ...(αυτα...παλιά),αλλα οτι ενδεχεται να πετυχει με τη δευτερη ..που θα ειναι και ...καλο πλεον το εδαφοσ τησ μητρασ ...

οπωε επεισησ ...το βασικοτερο ....μου λεει να μεινω ..(αν μπορω ,με τον α ή β τροπο ...) ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΩ ΤΑ 35...

μου λεει ..παιζει ρολο οοοοοοσο και κουλο να φαινεται ....οτι 35 και ε μηνα ..εχει διαφορα απ οτι τωρα....

μετα αν μεινω με το καλο ...αλλα αγχη ..για αυχενικη διαφανεια ...κλπ...συνδρομο down και τετοια....

Kαλημέρα ath, ηρεμησες λιγακι,ε? Μπραβο. Αυτο που λες για τα 35 ειναι οτι μετα τα 35 ο γιατρος θα σου συστησει αμνιοπαρακεντηση. Ομως κοριτσακι μου δεν πρεπει να αγχωνεσαι γιατι 1ον τα ποσοστα για ανωμαλιες ειναι πολυ χαμηλα και 2ον στην εποχη μας αυτα τα προβληματα δεν κοιτουν ηλικιες. Δυο γνωστεσ μου 24 και 27 ετων ειχαν τετοιο προβλημα. Πιστευω οτι ειναι καθαρα θεμα τυχης (δηλαδη ατυχιας). Μην τα σκεφτεσαι αυτα. Το αγχος αυτο το εχουν ολες οι γυναικες σε καθε ηλικια.

Διαφημίσεις

Kαλημέρα ath, ηρεμησες λιγακι,ε? Μπραβο. Αυτο που λες για τα 35 ειναι οτι μετα τα 35 ο γιατρος θα σου συστησει αμνιοπαρακεντηση. Ομως κοριτσακι μου δεν πρεπει να αγχωνεσαι γιατι 1ον τα ποσοστα για ανωμαλιες ειναι πολυ χαμηλα και 2ον στην εποχη μας αυτα τα προβληματα δεν κοιτουν ηλικιες. Δυο γνωστεσ μου 24 και 27 ετων ειχαν τετοιο προβλημα. Πιστευω οτι ειναι καθαρα θεμα τυχης (δηλαδη ατυχιας). Μην τα σκεφτεσαι αυτα. Το αγχος αυτο το εχουν ολες οι γυναικες σε καθε ηλικια.

ναι μωρε λιονταρινα μου αλλα τοτε αυξανεισ τις πιθανοτητες ..απ οτι στα 24-25....

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

ναι μωρε λιονταρινα μου αλλα τοτε αυξανεισ τις πιθανοτητες ..απ οτι στα 24-25....

Οι πιθανοτητες ομως παραμενουν μικρες και μετα, μην βαζεις τετοια στο μυαλο σου.. Και σιγουρα δεν κανουν διαφορα λιγοι μηνες. Δηλ. αν μεινεις εγκυος τωρα η τον οκτωβρη. Ολα καλα θα ειναι, αλλα αν βαζεις και τετοια στο μυαλο σου απο τωρα θα αγχωθεις πολυ περισσοτερο

κοριτσια μου γλυκα τι κανετε???? εγω τρεχω δυστυχως κ δεν προλαβαινω να μπω.......αν κ γονιμες μερες καταφεραμε μονο μια επαφη εωσ τωρα αλλα ελπιζω μεχρι αυριο το βραδυ που ειναι η φουλ μου γονιμοτητα σε αλλη μια επαφη.....αυτη η καθημεριμοτητα και οι υποχρεωσεις σου στερουν το δικαιωμα στον ερωτα και στην ελπιδα ενος μωρου....αλλα ειπαμε δεν πεφτουμε.......χμ.....τι εχω χασει??? τι νεα?????(copy paste το ιδιο μνμ με αλλα τοπικ..χιχιχιιχιχιχ)

T4YJp2.png

Ο μπαμπας και η μαμα ανυπομονουν να ερθεις στη ζωη τους!!!!!!!!σε περιμενουμε....πειρατη μας!!!!!

2013.pngMake a pregnancy ticker

wSStp3.png

Kαλημερα κοριτσακια μου, τι κανετε? Παρασκευη σημερα, ε? Ωραια!

Εμενα μεχρι σημερα το τεστ ωορρηξιας δεν εδειξε ακομα, ή εγινε πολυ νωρίς και δεν την προλαβα ή θα γινει πιο μετα? ή καθολου? δεν ξερω! Και να φανταστειτε οτι μεχρι πριν λιγα χρονια ο ντοκτορ με κυνηγαγε για να προσεχω γιατι εκανα διπλες ωορρηξιες! Ε, ενταξει η γκαντεμια στο μεγαλειο της!!! Εδω κανα νεο? Απο ηθικό ειμαστε καλα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...