Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Ούτε η ηλικία παίζει ρόλο,ούτε το αν κάποια έχει παιδάκι και πάει για δεύτερο η τρίτο κτλ.Ολες όσες περνάμε από τη διαδικασία της εξωσωματικής πονάμε,φορτωνομαστε με φάρμακα και μπαινοβγαινουμε σε κλινικές και χειρουργεία. Και εγώ έχω ακούσει πολλές φορές την ατάκα "έλα εντάξει,εσύ έχεις ένα παιδί τώρα,πως κανείς έτσι".Και να το ακούς και από φίλους..Οκ,αφού το λέτε,τότε αντί να στεναχωριέμαι,θα κάνω γλέντι με προβατίνες κάθε φορά που δεν πετυχαίνει η εξωσωματική🤷

Ανά μπράβο και αυτό ισχύει.Τραγικο απλά.  Ξες από τη μια τους δικαιολογώ γιατί δεν το έχουν ζήσει και ίσως να μην καταλαβαίνουν τι τραβάμε πραγματικά αλλά από την άλλη δεν μπορώ να τα δεχτώ αυτά τα σχόλια. Εξω από το χορό όλοι καλά τα λένε… 

• Μου αρέσει 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πηρα αρνητική είναι

Γλυκο μου κοριτσι μην στεναχωριεσαι. Αν δεν εγινε αυτο τον μηνα θα γινει τον αλλον! Τουλαχιστον τωρα ξερεις και δεν θα εχεις αγωνια. Προχωραμε μπροστα με θαρρος..

απογοητεύικά άλλα κατα βάθος το ήξερα τι να πω κρίμα μ αρεσει που παλιά φοβόμουν τόσο πολύ μη μείνω έγκυοσ!!!! αχ και να ξερα δε πειράζει τον επόμενο μήνα ποτε δεν ξέρεις πάω να κάνω ένα τσιγάρο να χαλαρώσω νομίζω ότι το έχω ανάγκη!!!! θα τα πούμε το βράδυ που σχολάω φιλακια και καλη δύναμη σε όλεσ μασ

απογοητεύικά άλλα κατα βάθος το ήξερα τι να πω κρίμα μ αρεσει που παλιά φοβόμουν τόσο πολύ μη μείνω έγκυοσ!!!! αχ και να ξερα δε πειράζει τον επόμενο μήνα ποτε δεν ξέρεις πάω να κάνω ένα τσιγάρο να χαλαρώσω νομίζω ότι το έχω ανάγκη!!!! θα τα πούμε το βράδυ που σχολάω φιλακια και καλη δύναμη σε όλεσ μασ

ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ...ΙΣΩς ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ Ο ΤΥΧΕΡΟΣ ΣΟΥ ΜΗΝΑΣ .

ΣΚΕΨΟΥ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ...ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΠΕΣΑ ΑΠ Τ ΑΣΥΝΕΦΑ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ...

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

αυτό πάλι που το βάζεις?φανταζομαι πως σχεδόν όλες μας παλιότερα φοβόμασταν μη μείνουμε εγκυούλες!!!!!!και τώρα αργεί πανάθεμα το!!!!anyway,όλα καλά θα πάνε!!!!

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

αυτό πάλι που το βάζεις?φανταζομαι πως σχεδόν όλες μας παλιότερα φοβόμασταν μη μείνουμε εγκυούλες!!!!!!και τώρα αργεί πανάθεμα το!!!!anyway,όλα καλά θα πάνε!!!!

Xaxa, ναι βρε κοριτσια αφου πιστευω οτι ειναι καποια θεϊκη συνομωσια επειδη ειχα φοβηθει μην βγει το τεσττ θετικο στο παρελθον! Λετε μόλις ισοφαρίσει να κάτσει? Αχ, ας το διασκεδάσουμε λίγο για να μην τρελαθούμε!

Xaxa, ναι βρε κοριτσια αφου πιστευω οτι ειναι καποια θεϊκη συνομωσια επειδη ειχα φοβηθει μην βγει το τεσττ θετικο στο παρελθον! Λετε μόλις ισοφαρίσει να κάτσει? Αχ, ας το διασκεδάσουμε λίγο για να μην τρελαθούμε!

για να γελάσουμε και λίγο...εμείς 10 χρόνια αντισύλληψη!!!:lol::lol::lol::lol: έλεος πια!!!

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

ετσι ακριβως ....οταν δεν θελαμε να ..κατσει καθοταν ..και τωρα που θελουμε δεν ...

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Κορίτσια καλημέρα κι απο εμένα.Εγω περίμενα χθές κι ευτυχώς με συγκράτησε ο άντρας μου.. τζάμπα θα το έκανα το τεστ...γιατί μόλις αδιαθέτησα.

eleftheria26 πόσο σε καταλαβαίνω...κι εγώ πιο μικρή πρόσεχα σα χαζή μη και τυχόν μείνω εγκυος και τώρα να μαι εδώ να μετράω τις μέρες παρακαλώντας για το αντίθετο.Σκληρή τιμωρία.

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα κι απο εμένα.Εγω περίμενα χθές κι ευτυχώς με συγκράτησε ο άντρας μου.. τζάμπα θα το έκανα το τεστ...γιατί μόλις αδιαθέτησα.

eleftheria26 πόσο σε καταλαβαίνω...κι εγώ πιο μικρή πρόσεχα σα χαζή μη και τυχόν μείνω εγκυος και τώρα να μαι εδώ να μετράω τις μέρες παρακαλώντας για το αντίθετο.Σκληρή τιμωρία.

πού θα πάει??θα ρθει κι ο μήνας ο καλός!!!καλά εγώ πριν λίγα χρόνια είχα καθυστέρηση..κάνω τεστ ...και βγαίνει θετικό..κλαμααααα..ο αντρας μου(που τότε ηταν η σχέση μου)δεν μπορουσε να με κάνει καλα..να λεω..γιατι σε μας..γιατι τώρα...την επόμενη μέρα αδιαθετησα κανονικότατα..΄΄ήταν άλλο ένα λάθος αποτέλεσμα του τεστ!!και τώρα..'οχι καθυστέρηση δεν έχω...έρχονται και νωρίτερα...όσο για τεστ..έκενα ένα τον προηγούμενο μηνα...αρνητικότατο..τι 2 λεπτα για να εμφανιστεί η γραμμούλα...στο 1 δευτερόλεπτο..ενα ξεκαθαρο ----------!!;)

πού θα πάει??θα ρθει κι ο μήνας ο καλός!!!καλά εγώ πριν λίγα χρόνια είχα καθυστέρηση..κάνω τεστ ...και βγαίνει θετικό..κλαμααααα..ο αντρας μου(που τότε ηταν η σχέση μου)δεν μπορουσε να με κάνει καλα..να λεω..γιατι σε μας..γιατι τώρα...την επόμενη μέρα αδιαθετησα κανονικότατα..΄΄ήταν άλλο ένα λάθος αποτέλεσμα του τεστ!!και τώρα..'οχι καθυστέρηση δεν έχω...έρχονται και νωρίτερα...όσο για τεστ..έκενα ένα τον προηγούμενο μηνα...αρνητικότατο..τι 2 λεπτα για να εμφανιστεί η γραμμούλα...στο 1 δευτερόλεπτο..ενα ξεκαθαρο ----------!!;)

θα έρθουν οι μέρες οι καλές που θα πάει!!!!!!!

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

Αχ τι να πω μακάρι να έρθει και αυτος ο μήνας για μας που θα δείξει το τεστάκι ++++++

Τι τραβάν όμως και οι καημένοι οι άντρες μας με μας τις τρελές,ευτυχώς έχουν υπομονή και μας στηρίζουν.

αχ κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πολύ !!!! η αλήθεια είναι σήμερα μου έχουν πέσει όλα μαζεμένα και προβλήματα στη δουλειά και αυτό μαζί!!!! πραγματικά είναι τιμωρία για το φόβο της εγκυμοσύνης που είχα παλιά ο άντρας μου είναι πολύ χαλαρός και όλο αυτό το άγχος είναι καθαρά δικό μου δεν ξέρει ότι περνάω όλο αυτό!! μπροστά του το παίζω άνετη!!! αλώστε και οι καθημερινότητα είναι τέτοια που ουσιαστικά μονό το βράδυ και τις Κυριακές βλεπόμαστε ούτε καν ότι έκανα χοριακη του είπα... αλλά μάλλον εγώ φταίω πρέπει να κάνω μια σοβαρή κουβέντα για το πως αισθάνομαι ίσως για αυτό φορτίζομαι παρά πάνω αν το ήξερε θα με στήριζε διαφορετικά άλλα και αυτός έχει τόσα άγχη που δεν θέλω να το φορτώσω και με αυτό.... και μεις οι άτιμες είμαστε τόσο εγκεφαλικές για αυτούς ένα και ένα κάνουν δυο τέλος πάντων μέρα είναι θα περάσει

mon amour εσυ ποτε περιμένεις? Καλά καποια συμπαντικη διαστροφή εχει βαλθεί να με τρελάνει! Αν ακούσω για αλλη μια γνωστη-συναδελφο κλπ που εμεινε εγκυος και σου πετανε και την ατακα: "χωρις αγχος" μαλλον θα μετακομισω στο Δαφνί..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...