Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια ath εύχοαμαι όλα να πάνε καλα!!!! κορίτσια σήμερα έκανα χοριακη γυρο στισ 12 θα ξέρω αν και νομίζω ότι θα είναι αρνητική!! έκανα τεστ και βγήκε αρνητικό...

καλή επιτυχία!!!!!!!!!!:D

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κορίτσια ath εύχοαμαι όλα να πάνε καλα!!!! κορίτσια σήμερα έκανα χοριακη γυρο στισ 12 θα ξέρω αν και νομίζω ότι θα είναι αρνητική!! έκανα τεστ και βγήκε αρνητικό...

καλη επιτυχια κ ενα τεραστιο ++++++++++

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλή επιτυχία!!!!!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε σημερα? Εγω ακόμη αρρωστούλα! κλαψ.. Εχω θεματάκι και θελω βοηθεια.. Εχω παρει τα τεστ ωορρηξιας και τα κανω απο την κυριακη. Σημερα ειναι η 10η ημερα απο 25 κυκλο και δεν εχει δειξει τιποτα ακομα. Αν ηταν να κανω αυριο η μεθαυριο δεν θα επρεπε να δειξει σημερα?

Καλημέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε σημερα? Εγω ακόμη αρρωστούλα! κλαψ.. Εχω θεματάκι και θελω βοηθεια.. Εχω παρει τα τεστ ωορρηξιας και τα κανω απο την κυριακη. Σημερα ειναι η 10η ημερα απο 25 κυκλο και δεν εχει δειξει τιποτα ακομα. Αν ηταν να κανω αυριο η μεθαυριο δεν θα επρεπε να δειξει σημερα?

μπορει να εχεισ καθυστερημενη ωορηξια κι γι αυτο να μην εχει δειξει ακομα ...

καλημερα!

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

μπορει να εχεισ καθυστερημενη ωορηξια κι γι αυτο να μην εχει δειξει ακομα ...

καλημερα!

Απαπα με αυτο το αγχος θα παλαβωσουμε στο τελος.. Ευχαριστω! Καλημερα και σε εσενα. Καλυτερα σημερα?

Καλημέρα κορίτσια. Ath ήθελα να σου πω ότι η κυρσοκύλη ναι μεν προκαλεί υπογονιμότητα, όμως αντιμετωπίζεται πολύ εύκολα και μετά όλα επανέρχονται στα κανονικά. Εμένα ο κουμπάρος μου προσπαθούσαν κανένα χρόνο και όταν είδαν ότι δεν, πήγαν για εξετάσεις. Του βρήκαν κυρσοκύλη, την εγχείρισε, εγχείριση τελέιως ρουτίνας και μέσα σε 3 χρόνια έκανε 2 παιδιά, ένα ακριβώς μετά την εγχείριση και λίγο πριν χρονίσει το 1ο έκαναν το δεύτερο χωρίς να το επιδιώξουν!! Άρα αν οι εξετάσεις του άντρα σου είναι σωστές, γιατί πολύ αμφιβάλλω με αυτά που μας είπες, και έχει κυρσοκύλη, είναι αισιόδοξο, γιατί το βρήκατε, γιατί αντιμετωπίζεται εύκολα και γιατί μετά είναι σφαίρα!!!!

καλημερα....!!! ειναι πολυ αισιοδοξο αυτο που μου λες..

το μονο που με ανησυχει ειναι τι θα του βρουνε ..αν τελικα εινια κυρσοκυλη ,κ χρειαστει χειρουργειο..κ απ την αλλη οτι οταν το εβγαλε λεσ ο γνωστοσ σου ..μετα ανεβηκαν αποτομα ..(προσ το καλυτερο εννοω..)

γι ανα περιμενουμε 3 χρονια ...ειναι πααααρα πολυ για εμασ ..ειμαι ηδη ..στα 35...

μακαρι να γινοταν ενα τσακ και να ηταν ολα καλα θεε μου!!!!:-(

Απαπα με αυτο το αγχος θα παλαβωσουμε στο τελος.. Ευχαριστω! Καλημερα και σε εσενα. Καλυτερα σημερα?

ετσι λεω .μεχρι να παμε ανδρολογο πια...

κοιτα η αληθεια εινια οτι χαλαρωσα αρκετα...

και το ...φοβαμαι αυτο ...

χαλαρη ημουν και ανετη οταν ειπαμε να κανουμε ...ετσι γι αν α..υπαρχει ενα σπερμοδιαγραμμα και σασ ειπα αποτελεσματα..

δλδ ...αγχωνομια μου λετε μην αγχωνεσαι...

δεν αγχωνομαι και βγαινουν σκ@@τα αποτελεσματα...

τι να κανω πια!!!!???:confused::confused:

αχ κοριτσια ευχαριστω πολυ για τισ ευχες σας αν και δε νομιζω να είμαι σε κανένα μισα ςρο θα ξερουμε θα είστε οι πρώτες !!!! είμαι στη δούλεια

καλημερα...καλη επιτυχια σου ευοχμαι κοριτσακι ..!!!

μην τυχον και βγεισ οφλινε σε εφαγα ....αντε να παρουμε κανα ευχαριστο ..γιατι εγω τουλαχιστον ..ειμαι μεσ την μαυριλα ..!!!!

αμεσωςςςςς να μασ ενημερωσεισ!!!!ε????

Διαφημίσεις

ετσι λεω .μεχρι να παμε ανδρολογο πια...

κοιτα η αληθεια εινια οτι χαλαρωσα αρκετα...

και το ...φοβαμαι αυτο ...

χαλαρη ημουν και ανετη οταν ειπαμε να κανουμε ...ετσι γι αν α..υπαρχει ενα σπερμοδιαγραμμα και σασ ειπα αποτελεσματα..

δλδ ...αγχωνομια μου λετε μην αγχωνεσαι...

δεν αγχωνομαι και βγαινουν σκ@@τα αποτελεσματα...

τι να κανω πια!!!!???:confused::confused:

Ας ειμαστε αισιοδοξες! Ε, μα ολα σε εμας θα συμβουν γαμ@@@? Παντως αυτο που φαινεται αρνητικό μπορεί τελικα και να μην ειναι.. Δλδ, το σπερματοδιαγραμμα μπορει να μην ηταν πολυ καλο αλλά το γνωριζετε και θα διορθωσετε οποιο προβλημα και αν υπαρχει. Αρα στο τελος θα εχει βγει καλο γιατι θα εχετε διορθωσει το προβλημα, Οποτε θα ειστε μια χαρα.. Think possitive!!!

αχ κοριτσια ευχαριστω πολυ για τισ ευχες σας αν και δε νομιζω να είμαι σε κανένα μισα ςρο θα ξερουμε θα είστε οι πρώτες !!!! είμαι στη δούλεια

Περιμενουμε!! Περιμενουμε!!

καλημερα....!!! ειναι πολυ αισιοδοξο αυτο που μου λες..

το μονο που με ανησυχει ειναι τι θα του βρουνε ..αν τελικα εινια κυρσοκυλη ,κ χρειαστει χειρουργειο..κ απ την αλλη οτι οταν το εβγαλε λεσ ο γνωστοσ σου ..μετα ανεβηκαν αποτομα ..(προσ το καλυτερο εννοω..)

γι ανα περιμενουμε 3 χρονια ...ειναι πααααρα πολυ για εμασ ..ειμαι ηδη ..στα 35...

μακαρι να γινοταν ενα τσακ και να ηταν ολα καλα θεε μου!!!!:-(

σου λεω ότι μετά από την εγχείριση, έπιασαν αμέσως!!! μην σε απασχολεί αυτό!!!!

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...