Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

πόσο μα πόσο συμφωνώ!!!!!!!!:lol::lol:

κανε μου like!!! :P:p

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ανεβηκα πολυ με τα αποτελεσματα τησ καλλιεργειασ αλαλ φοβαμαι παλι μην κατρακυλισω με τον ανδρολγο ..

παντωσ παιδια ..οτι θελετε σκεφτειτε ..αλαλ ημουν τοσο αγχωμενη σημερα με τισ απαντησεισ ,σαν να ηταν δικη μου εξεταση ,,,

που οπως και να το κανουμε ...δεν ημουν εγω .ηταν εκεινος ..δεν ξερω αν καταλαβαενετε πως το λεω ..

μαλλον τον αγαπαω περισσοτερο απ οσο τελικα νομιζω...:lol::wink:

ανεβηκα πολυ με τα αποτελεσματα τησ καλλιεργειασ αλαλ φοβαμαι παλι μην κατρακυλισω με τον ανδρολγο ..

παντωσ παιδια ..οτι θελετε σκεφτειτε ..αλαλ ημουν τοσο αγχωμενη σημερα με τισ απαντησεισ ,σαν να ηταν δικη μου εξεταση ,,,

που οπως και να το κανουμε ...δεν ημουν εγω .ηταν εκεινος ..δεν ξερω αν καταλαβαενετε πως το λεω ..

Σίγουρα αλλιώς δεν θα σε ενοιαζε...

S4iNp3.png

BU56p3.png

πολλές φορές ότι αφορά εκείνους μας φοβίζει,μας αγχώνει,μας προβληματίζει, μας στεναχωρεί και μας πονά πολύ περισσοτερο απ'ότι θα φανταζόμασταν ποτέ!ο δικός μου πλέον βήχει και ταράζομαι,φαντάσου!!!!

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

Διαφημίσεις

πολλές φορές ότι αφορά εκείνους μας φοβίζει,μας αγχώνει,μας προβληματίζει, μας στεναχωρεί και μας πονά πολύ περισσοτερο απ'ότι θα φανταζόμασταν ποτέ!ο δικός μου πλέον βήχει και ταράζομαι,φαντάσου!!!!

ε αυτο ξαναπεστο ....

ο,τι και να εχει ...αμεσωσ ρωταει την γιατρινα του !!! εμενα δλδ ...

κανω διαγνωση ...μετα ενα γλυκο φιλακι και γιατρευεται το πουλακι μου !!:tongue:

βασιζεται πολυ σε αυτα που θα του πω ...μονο στα ιατρικα γιατι στα αλλα ....

μπενακισ -βγαινακισ!!!

(πλακα κανω ...)

ε αυτο ξαναπεστο ....

κανω διαγνωση ...μετα ενα γλυκο φιλακι και γιατρευεται το πουλακι μου !!:tongue:

μπενακισ -βγαινακισ!!!

(πλακα κανω ...)

εγώ πάντως μόνο ειδικότητα που δε πήρα!!!!;) χαχαχα...τί να κάνεις όμως!χαλαλι!

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

ε αυτο ξαναπεστο ....

μπενακισ -βγαινακισ!!!

(πλακα κανω ...)

Eτσι να σε ακουμε ανεβασμενη!! Ειναι πολυ γλυκο που λες.. Οντως φαίνεται πως τον αγαπας πολύ! Λιγη υπομονη θα ερθει και το παιδακι σας!!

καλημέρα,με συγκίνησες πρωί πρωί.θα με πάρουν τα ζουμιά.έτσι πρέπει μαζι ενωμένοι σε όλα.και θα δεις όλα θα πάνε καλά στο τέλος.

Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία

Διαφημίσεις

Ετσι μπραβο κοπελα μου....ανεβα.......:D:D:D:D:D

ολα θα πανε καλα........θα δεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;););););)

και η αγαπη να ξερεις σε κατι τετοιες καταστασεις φαινεται ;);););););)

T4YJp2.png

Ο μπαμπας και η μαμα ανυπομονουν να ερθεις στη ζωη τους!!!!!!!!σε περιμενουμε....πειρατη μας!!!!!

2013.pngMake a pregnancy ticker

wSStp3.png

αυτο εγραψα και στο αλλο τοπικ ..κανω αντιγραφη επικολληση ,,,,

δεν ξερω τι να ευχομαι βρε ανναστ μου ..να εινια λαθος ποιο ? το σπερμα ή η καλλιεργεια ..δεν γινεται ..ο,τι με συμφερει ..τι να πω ...

λοιπον ...η αντιγραφη ...και οποια ξερει ασ μου πει πλιζζζζζζζ

σας ευχαριστω ολες για τις απαντησεις σας και την στηριξη που μου δινετε..!!!

διαβαζω (περα απ τισ βλακειες και to angry birds!!)

διαφορα για την κυρσοκυλη ..

λεει οτι προκαλει υπογονιμοτητα κλπ.. και οτι με λαπαροσκοπηση φευγει ..αν διαγνωστει κατι τετοιο ..που δεν ξερω τι να υποθεσω,,,

τωρα ξαφνικα μου λεει ..οτι οταν ..ουρει ..ή καποιες φορεσ ..νιωθει πονο μεσα χαμηλα ..(αντιστοιχα σε μασ στην μητρα)...

του λεω ε δεν ειμαι πια γιατρος ..αλαλ ρε παιδια ..αυτοι οι αντρες ...κρεμονται απ τα χειλη μας πια ...τη ανασφαλεια πια ...κρεμοταν απ τα χειλη μου να του πω ...τι μπορει κλπ

επειδη διαβαζω ...μπορω να του εξηγω διαφορα και ηρεμα ..

τι αλλο να κανω ομωσ..

ε τωρα να πληρωθει και αν παμε στον ουρολογο ..

Καλημέρα κορίτσια. Ath ήθελα να σου πω ότι η κυρσοκύλη ναι μεν προκαλεί υπογονιμότητα, όμως αντιμετωπίζεται πολύ εύκολα και μετά όλα επανέρχονται στα κανονικά. Εμένα ο κουμπάρος μου προσπαθούσαν κανένα χρόνο και όταν είδαν ότι δεν, πήγαν για εξετάσεις. Του βρήκαν κυρσοκύλη, την εγχείρισε, εγχείριση τελέιως ρουτίνας και μέσα σε 3 χρόνια έκανε 2 παιδιά, ένα ακριβώς μετά την εγχείριση και λίγο πριν χρονίσει το 1ο έκαναν το δεύτερο χωρίς να το επιδιώξουν!! Άρα αν οι εξετάσεις του άντρα σου είναι σωστές, γιατί πολύ αμφιβάλλω με αυτά που μας είπες, και έχει κυρσοκύλη, είναι αισιόδοξο, γιατί το βρήκατε, γιατί αντιμετωπίζεται εύκολα και γιατί μετά είναι σφαίρα!!!!

HvAnp3.png

καλημέρα κορίτσια ath εύχοαμαι όλα να πάνε καλα!!!! κορίτσια σήμερα έκανα χοριακη γυρο στισ 12 θα ξέρω αν και νομίζω ότι θα είναι αρνητική!! έκανα τεστ και βγήκε αρνητικό...

καλημέρα κορίτσια ath εύχοαμαι όλα να πάνε καλα!!!! κορίτσια σήμερα έκανα χοριακη γυρο στισ 12 θα ξέρω αν και νομίζω ότι θα είναι αρνητική!! έκανα τεστ και βγήκε αρνητικό...

καλή επιτυχία και σου εύχομαι να δεις πολλα ++++++++++++++++++++

Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...