Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κι αποδω κοριτσακια μου ..εγραφα στο αλλο τοπικ απο κει ..

πηγαμε πηραμε την καλλιεργεια ...ΟΛΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ!!!!

ρωτησε ο καλος μου πως γινεται ...σπερμοδιαγ. κακο ..και καλλιεργεια καλη

του ειπε να παει βεβαι ασε ουυρολογο μηπως ειναι καμια ...κυρσοκυλη..ή καποιος ιος! τι ιος ρε κοριτσια αφου γι αυτο καναμε εξετασεις ..

δεν του ειπε ιωση...(μηπως περασε και καλα ) λετε τπτ αλλο? εχετε ακουσει?

παλι θα με πιασει το αγχος μου .:rolleyes::confused:

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

καλησπερα κι αποδω κοριτσακια μου ..εγραφα στο αλλο τοπικ απο κει ..

πηγαμε πηραμε την καλλιεργεια ...ΟΛΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ!!!!

ρωτησε ο καλος μου πως γινεται ...σπερμοδιαγ. κακο ..και καλλιεργεια καλη

του ειπε να παει βεβαι ασε ουυρολογο μηπως ειναι καμια ...κυρσοκυλη..ή καποιος ιος! τι ιος ρε κοριτσια αφου γι αυτο καναμε εξετασεις ..

δεν του ειπε ιωση...(μηπως περασε και καλα ) λετε τπτ αλλο? εχετε ακουσει?

παλι θα με πιασει το αγχος μου .:rolleyes::confused:

Ντίνα μου μήπως έκανε καμία π@π@ρια ο μικροβιολογος;;;sorry κιόλας, Αλλά μου φαίνεται περίεργο που σας τα είπε όλα χάλια κ η καλλιέργεια είναι Καλή..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Ντίνα μου μήπως έκανε καμία π@π@ρια ο μικροβιολογος;;;sorry κιόλας, Αλλά μου φαίνεται περίεργο που σας τα είπε όλα χάλια κ η καλλιέργεια είναι Καλή..

αυτο εγραψα και στο αλλο τοπικ ..κανω αντιγραφη επικολληση ,,,,

δεν ξερω τι να ευχομαι βρε ανναστ μου ..να εινια λαθος ποιο ? το σπερμα ή η καλλιεργεια ..δεν γινεται ..ο,τι με συμφερει ..τι να πω ...

λοιπον ...η αντιγραφη ...και οποια ξερει ασ μου πει πλιζζζζζζζ

σας ευχαριστω ολες για τις απαντησεις σας και την στηριξη που μου δινετε..!!!

διαβαζω (περα απ τισ βλακειες και to angry birds!!)

διαφορα για την κυρσοκυλη ..

λεει οτι προκαλει υπογονιμοτητα κλπ.. και οτι με λαπαροσκοπηση φευγει ..αν διαγνωστει κατι τετοιο ..που δεν ξερω τι να υποθεσω,,,

τωρα ξαφνικα μου λεει ..οτι οταν ..ουρει ..ή καποιες φορεσ ..νιωθει πονο μεσα χαμηλα ..(αντιστοιχα σε μασ στην μητρα)...

του λεω ε δεν ειμαι πια γιατρος ..αλαλ ρε παιδια ..αυτοι οι αντρες ...κρεμονται απ τα χειλη μας πια ...τη ανασφαλεια πια ...κρεμοταν απ τα χειλη μου να του πω ...τι μπορει κλπ

επειδη διαβαζω ...μπορω να του εξηγω διαφορα και ηρεμα ..

τι αλλο να κανω ομωσ..

ε τωρα να πληρωθει και αν παμε στον ουρολογο ..

δεν ξερω τι να ευχομαι βρε ανναστ μου ..να εινια λαθος ποιο ? το σπερμα ή η καλλιεργεια ..δεν γινεται ..ο,τι με συμφερει ..τι να πω ...

λεει οτι προκαλει υπογονιμοτητα κλπ.. και οτι με λαπαροσκοπηση φευγει ..αν διαγνωστει κατι τετοιο ..που δεν ξερω τι να υποθεσω,,,

τωρα ξαφνικα μου λεει ..οτι οταν ..ουρει ..ή καποιες φορεσ ..νιωθει πονο μεσα χαμηλα ..(αντιστοιχα σε μασ στην μητρα)...

του λεω ε δεν ειμαι πια γιατρος ..αλαλ ρε παιδια ..αυτοι οι αντρες ...κρεμονται απ τα χειλη μας πια ...τη ανασφαλεια πια ...κρεμοταν απ τα χειλη μου να του πω ...τι μπορει κλπ

τι αλλο να κανω ομωσ..

Καλα επειδή οι άντρες φοβούνται πιο πολυ απο μας τέτοια θέματα, πιστεύω Ότι ο πόνος είναι ψυχολογικό καθαρά το θέμα...σίγουρα να πάτε σε ουρολογο, θα σας πει πιο Καλα. Αλλά απ΄αυτα που εγραψες τις προάλλες για τον μικροβιολογο, δεν μου φάνηκε κ πολυ επαγγελματίας..μπορει να ξεκίνησε πιο μετα να εξετάζει το σπερμα.δεν ξέρω,μπορει να είχε κάποια ίωση ο άντρας σου κ να μην το καταλαβε. Εγω πέρασα την ερυθρα κ δεν το πήραμε χαμπάρι Ούτε η μάνα μου Ούτε Εγω...πόσο μάλλον μια ίωση που τώρα γίνεται χαμός.χαλαρωστε, Γιατί οι μικροβιολογοι δεν είναι γιατροί κ δεν πρέπει νς βγάζουν συμπεράσματα απο μόνοι τους.

S4iNp3.png

BU56p3.png

τι αλλο να κανω ομωσ..

Μπράβο ρε κοριτσάκι μου είδες? όλα καλα! Να σου πω, κάτι τέτοιο είχε ένας ξαφελφος μου ( το ανακάλυψε γιατί πονάνε) χειρουργείο ρουτίνας ήταν και τώρα όλα καλα. Αλλά αυτός πονάνε, τι να σου πω. Μπορει να πέρασε καμία ψιλό ίωση που να μην την κατάλαβε ιδιαίτερα και να τον επηρέασε παροδική. Αυτο πάντως που κρέμονται απο τα χείλη μας, χαχα και να φανταστείς τους λέγανε και το ισχυρό φύλο! Πολύ χάρηκα ath, ένα ένα τα εμπόδια να φεύγουν!

Καλα επειδή οι άντρες φοβούνται πιο πολυ απο μας τέτοια θέματα, πιστεύω Ότι ο πόνος είναι ψυχολογικό καθαρά το θέμα...σίγουρα να πάτε σε ουρολογο, θα σας πει πιο Καλα. Αλλά απ΄αυτα που εγραψες τις προάλλες για τον μικροβιολογο, δεν μου φάνηκε κ πολυ επαγγελματίας..μπορει να ξεκίνησε πιο μετα να εξετάζει το σπερμα.δεν ξέρω,μπορει να είχε κάποια ίωση ο άντρας σου κ να μην το καταλαβε. Εγω πέρασα την ερυθρα κ δεν το πήραμε χαμπάρι Ούτε η μάνα μου Ούτε Εγω...πόσο μάλλον μια ίωση που τώρα γίνεται χαμός.χαλαρωστε, Γιατί οι μικροβιολογοι δεν είναι γιατροί κ δεν πρέπει νς βγάζουν συμπεράσματα απο μόνοι τους.

.

όχι μόνο φοβούνται,χειρότεροι από μωρά γίνονται..

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

τι αλλο να κανω ομωσ..

όλα θα αρχίσουν να μπαίνουν σε μια σειρά..

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

Διαφημίσεις

απλά ath_gal μου μη διαβάζεις και πάρα πολλά στο ιντερνετ γιατι καμια φορά μπαίνουν άλλα πραγματα στο μυαλό σου και επειδη αρκετά δε τα καταλαβαινουμε επειδή δεν είμαστε και γιατροι μπορεί κ να τα μεταφέρουμε κάπως διαφορετικά.από πείρα στο λέω αυτό!!!

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

ακουστε ρε κοριτσια να δειτε για να παω να πεσω κι εγω ...για σπερμοδ.ουτε καν ειχα φανταστει οτι μπορει να παιζει προβλημα ..τον αλλο μηνα ηταν να κανω σαλπιγγ. εγω ...και μου λεει ο δικος μου (μετα βεβαια απο παροτρυνση δικη μου ,σαμπωσ ηξερε τι ειναι ...-αντε τωρα μην τα παρω:mad::mad:- ) νακανει και εκινος μια και εινια ανωδυνη εξεταση ...ε και ιδου τα αποτελεσματα...καγκελο και οι δυο ..!!!!

οι αντρεσ γενικα κ ωριμαζουν αργοτερα απ τισ γυναιακεσ ,κ στω σωμα και βεβαια ..ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ (δεν το συζηταω)..γι αυτο και οι γυναικεσ εχουμε γερη κραση ..γενναμε αντεχουμε τουσ αντρεσ γενικοτερα :tongue::tongue:!!!!

τι να λμε τωρα...

αφηστε τουσ να πιστευουν λοιπον οτι ειναι οι αφεντεσ και οι δυνατοι της υποθεσης!!!

αχαχαχ

ποσοι και ποσοι εχουν λιποθυμησει μεσα σε γεννεσ μολισ βλεπουν ολα αυτα που βγαινουν απ την γυναικα !

ΑΝΤΡΕΣ....ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ...μμμμμ σιγα!

ακουστε ρε κοριτσια να δειτε για να παω να πεσω κι εγω ...για σπερμοδ.ουτε καν ειχα φανταστει οτι μπορει να παιζει προβλημα ..τον αλλο μηνα ηταν να κανω σαλπιγγ. εγω ...και μου λεει ο δικος μου (μετα βεβαια απο παροτρυνση δικη μου ,σαμπωσ ηξερε τι ειναι ...-αντε τωρα μην τα παρω:mad::mad:- ) νακανει και εκινος μια και εινια ανωδυνη εξεταση ...ε και ιδου τα αποτελεσματα...καγκελο και οι δυο ..!!!!

οι αντρεσ γενικα κ ωριμαζουν αργοτερα απ τισ γυναιακεσ ,κ στω σωμα και βεβαια ..ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ (δεν το συζηταω)..γι αυτο και οι γυναικεσ εχουμε γερη κραση ..γενναμε αντεχουμε τουσ αντρεσ γενικοτερα :tongue::tongue:!!!!

τι να λμε τωρα...

αφηστε τουσ να πιστευουν λοιπον οτι ειναι οι αφεντεσ και οι δυνατοι της υποθεσης!!!

αχαχαχ

ποσοι και ποσοι εχουν λιποθυμησει μεσα σε γεννεσ μολισ βλεπουν ολα αυτα που βγαινουν απ την γυναικα !

ΑΝΤΡΕΣ....ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ...μμμμμ σιγα!

πόσο μα πόσο συμφωνώ!!!!!!!!:lol::lol:

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...