Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Να σε ρωτήσω, μήπως ο αντρας σου ειχε πυρετο το τελευταίο δίμηνο?

ξερω οτι το σπερμα που βγαινει τωρα....εχει δημιουργηθει 3 μηνες πριν ...γι αυτο ακομα και αγωγη να παρεισ ..σου λενε θα κανεισ σπερμοδιαγραμμα μετα 3 μηνες...

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ξερω οτι το σπερμα που βγαινει τωρα....εχει δημιουργηθει 3 μηνες πριν ...γι αυτο ακομα και αγωγη να παρεισ ..σου λενε θα κανεισ σπερμοδιαγραμμα μετα 3 μηνες...

Eιναι πολλοί παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν το σπέρμα παροδικά. Μπορεί το επόμενο να ειναι κανονικό. Το διάβασα στο parents. Να ρωτησω και κάτι άλλο? δε ξέρω μη με βρίσετε! Αν ειχε κάτι που θα βγει στην καλλιέργεια δε θα επρεπε να βγει και στα τεστ παπανικολάου?

Eιναι πολλοί παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν το σπέρμα παροδικά. Μπορεί το επόμενο να ειναι κανονικό. Το διάβασα στο parents. Να ρωτησω και κάτι άλλο? δε ξέρω μη με βρίσετε! Αν ειχε κάτι που θα βγει στην καλλιέργεια δε θα επρεπε να βγει και στα τεστ παπανικολάου?

μπορει να ειναι κατι αντρικο δεν ξερω τι να υποθεσω....

αγχωνομαι πολυ για αυριο ..

αλλα και παλι με τιμεσ συνολικου σπερμ. 100,000 και σε καθε εξπερματιση 6,500 ποσο να φτιαξει ρε κοιρτσια???

ουτε καν εκατομυριο δεν εχει για συνολικο..

και ακινησια ...(τεμπελικα) 100%

μπορει ενα μικροβιολογικο να δειξει τοσο ακριβη αποτελεσματα???

δλδ ...ακινησια σπερματοζωαριων 100% ???

τοσο μεσα να πεσει ?

μπορει να ειναι κατι αντρικο δεν ξερω τι να υποθεσω....

αγχωνομαι πολυ για αυριο ..

αλλα και παλι με τιμεσ συνολικου σπερμ. 100,000 και σε καθε εξπερματιση 6,500 ποσο να φτιαξει ρε κοιρτσια???

ουτε καν εκατομυριο δεν εχει για συνολικο..

και ακινησια ...(τεμπελικα) 100%

Κοιτα, μπορεί να είναι κάποια λοίμωξη και να πάρει αντιβίωση. Υπσρχουν πολλά που θα κοιταξει ο γιατρός. Προσπάθησε να ηρεμήσεις οσο δύσκολο και αν ακούγεται. Λιγες ωρες μεινανε. Ραντεβου με γιατρό κλεισατε?

Διαφημίσεις

Κοιτα, μπορεί να είναι κάποια λοίμωξη και να πάρει αντιβίωση. Υπσρχουν πολλά που θα κοιταξει ο γιατρός. Προσπάθησε να ηρεμήσεις οσο δύσκολο και αν ακούγεται. Λιγες ωρες μεινανε. Ραντεβου με γιατρό κλεισατε?

αυριο απογευμα τα αποτελεσματα ...μπορει να εχει και απο αυτο το ...καρ..Ο?? ....κακο????ενα αγχοςςςςςςςςςςςς ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ

ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙ Η ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ...

ΟΠΟΤΕ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ...

αυριο απογευμα τα αποτελεσματα ...μπορει να εχει και απο αυτο το ...καρ..Ο?? ....κακο????ενα αγχοςςςςςςςςςςςς ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ

Kαλε τι λές? Αποκλείεται! Σαν κι εμενα εισαι, σκεφτεσαι παντα το χειροτερο!! Ειναι κάτι απλό που διορθώνεται! Αχ μακάρι να μπορουσα να σε ηρεμήσω, τιποτα σοβαρό δεν είναι μην σκεφτεσαι ετσι.. θετικά.. μόνο θετικά! Please!!

Kαλε τι λές? Αποκλείεται! Σαν κι εμενα εισαι, σκεφτεσαι παντα το χειροτερο!! Ειναι κάτι απλό που διορθώνεται! Αχ μακάρι να μπορουσα να σε ηρεμήσω, τιποτα σοβαρό δεν είναι μην σκεφτεσαι ετσι.. θετικά.. μόνο θετικά! Please!!

με θετικη σκεψη ή μαλλον με καθολου αρνητικοτητα ξεκινησαμε που καναμε το σπερμοδιαγραμμα ...δλδ .ειπαμε ..ε ..κανε κι εσυ ..γιατι καποια στιγμη θα το ζητησει ο γυναικολογοσ μου ...σε τετοιο στυλ...και βρεθηκαμε προ εκπληξεως...:(

με θετικη σκεψη ή μαλλον με καθολου αρνητικοτητα δεν ξεκινησαμε που καναμε το σπερμοδιαγραμμα ...δλδ .ειπαμε ..ε ..κανε κι εσυ ..γιατι καποια στιγμη θα το ζητησει ο γυναικολογοσ μου ...σε τετοιο στυλ...και βρεθηκαμε προ εκπληξεως...:(

Εμενα ο γυναικολ. μου ειπε οτι στο εξάμηνο θα κοιτάξουμε πρώτα το σπέρμα.

Καλά κάνατε και το κανατε και νωρίς. Ο συντροφος σου ξεφρικαρε καθόλου? (σορρυ για την διαλεκτο) Τωρα πρεπει να ειστε ενωμενοι σαν γροθια. Ειμαι σίγουρη οτι τον στηρίζεις και τον προσεχεις και θελει κατανοηση.

Διαφημίσεις

Εμενα ο γυναικολ. μου ειπε οτι στο εξάμηνο θα κοιτάξουμε πρώτα το σπέρμα.

Καλά κάνατε και το κανατε και νωρίς. Ο συντροφος σου ξεφρικαρε καθόλου? (σορρυ για την διαλεκτο) Τωρα πρεπει να ειστε ενωμενοι σαν γροθια. Ειμαι σίγουρη οτι τον στηρίζεις και τον προσεχεις και θελει κατανοηση.

ε ναι ..αλαλ στιγμιαια ../γενικα ειναι φουλ αγψωμενοσ και ολο σκεφτεται το αυριανο .απ την αλλη δεν θελω να του δωσω κι εγω ...ψευτικεσ ελπιδεσ γιατι δεν ξερω τι μπορει να δειξει ...

οκ ..κ γω ημουν τρελλαμενη οταν ειχα το ινομυωμα και μπηκα χειρουργειο..

τι να κανω ...

και τοτε ειχε αγχος ...βεβαια οχι οσο εχει με το...δικο του τωρα θεμα

εγω παντα δυνατη και για τισ δυο πλευρεσ...καποαι στιγμη ομωσ κιε γω δεν θα αντεξω...

με επιασε το παραπονο ..σορρυ

και τοτε ειχε αγχος ...βεβαια οχι οσο εχει με το...δικο του τωρα θεμα

εγω παντα δυνατη και για τισ δυο πλευρεσ...καποαι στιγμη ομωσ κιε γω δεν θα αντεξω...

με επιασε το παραπονο ..σορρυ

Εχεις ολα τα δικια του κοσμου! Εσυ στηρίζεις τον αντρα σου.. Εσενα ποιος? Κρατα γερα και απο εμας οτι θες.. Ξεσπασε..

Παντως την ελπίδα σου δεν θα σου την στερήσει κανείς.. Μην σταματήσεις βρε κοριτσάκι μου να ελπίζεις..

χαλάρωσε και μη πηγαίνει το μυαλό σου συνέχεια στο κακό!!!

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

Εχεις ολα τα δικια του κοσμου! Εσυ στηρίζεις τον αντρα σου.. Εσενα ποιος? Κρατα γερα και απο εμας οτι θες.. Ξεσπασε..

Παντως την ελπίδα σου δεν θα σου την στερήσει κανείς.. Μην σταματήσεις βρε κοριτσάκι μου να ελπίζεις..

μπράβο λιονταρίνα...;)

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...