Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

να σου πω κάτι άλλο όμως?εμείς ξεκινάμε ανάποδα,δηλ. καναμε 3 χειρουργεια μέσα σε 3 χρόνια ,θεραπείες που έχουν μεγάλο ποσοστό να φέρουν στειρότητα,δε κάναμε σπερμοδιάγραμμα ακόμη,κάνουμε ελεύθερα 3 μήνες και τπτ ακόμη ΑΛΛΑ είμαστε αισιόδοξοι ότι όλα θα πάνε καλά:!::!::!::!:

και πολυ καλα σκεφτεσαι κοριτσι μου!!!!αλλιως την πατησαμε!!!!

2kMip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειχα κλεισει 3ημερο απο την τεταρτη για το σ/κ που μασ περασε ...

ειχα κ γονιμεσ ...λεμε θα του δωσουμε ν ακαταλαβει !

την πεπμπτη μαθαμε τα μαντατα...και μειναμε με την χαρατ ων γονιμων μου ..

τελικα φυγαμε ..τον επεισα ,γιατι ειχε γινει κομματια .....καναμε κ σεξακι αλλ πλεον μονο σεξ ,γιατιοπωσ μασ ειπε ο μιρκοβιολογοσ και με .."στυλακι"...Μ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙ ...

τι μ@@@κασ κι αυτοσ ..το ειπε ..λεσ ρε παιδι μου με κακια ...με ευχαριστηση

τι νπω ..

τι κ..λοανθρωποι υπαρχουν ρε σεισ!

τον πηρα μετα απ το σπιτι (την μερα που πηρα το σπερμοδιαγραμμα ,να τον ρωτησω κατι ) και μου λεει ...αμαννννννν και δενμπορουμε να ασχολουμαι με ενα σπερμοδιαγραμμα ..μπλα μπλα μπλα ...

τι ζωοοοοοοοοοοοννννννν θεε μου!!!

και εχω να τον ξαναδω που θα παρω την καλλιεργεια...μεθαυριο ...

θα τσακωθω με τον βλακα ,το βλεπω!

μιλανε ποτε ετσι μωρε?

να σου πω.....αλλαξε γιατρο....ειναι οντως μ....κας....δεν επιτρεπεται να μιλας ετσι σε υο ανθρωπους που παλευουν με ενα προβλημα....ελεος....να του παρουν το διπλωμα....γινεται????

2kMip2.png

να σου πω.....αλλαξε γιατρο....ειναι οντως μ....κας....δεν επιτρεπεται να μιλας ετσι σε υο ανθρωπους που παλευουν με ενα προβλημα....ελεος....να του παρουν το διπλωμα....γινεται????

βρε συ αυτοσ εινια ο μικροβιολογοσ που πηγαμε για το σπερμοδιαγραμμα

να παρω κ την καλλιεργεια και ουτε να τον ξαναδω δεν θελω

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

και ο άντρας μου βέβαια χαλαρά το έχει πάρει....!όλα στο μυαλό είναι!!!!

σιγουρα κι εγω το πιστευω αυτο....γιαυτο και εγω ξεκινησα και το γυμναστηριακι μου απο σημερα γιατι το ειχα αναβαλει με την υποψια οτι θα μεινω αμεσως εγκυος και εκτος απο το σωμα μου μου χαλασε και η διαθεση...οποτε ειπα να ανανεωθω και οταν ερθει θα ειναι μεγαλυτερη η χαρα μας γιατι δεν θα το εχουμε σκεφτει ετσι επιμονα οπως τους προηγουμενους μηνες...ειπα να χαλαρωσω λιγακι να μην εχω αγχος αλλο...με κουρασε....με επιασε και η νευραλγια στο προσωπο μου απο το αγχος και τη στενοχωρια ...οποτε τελος ολα αυτα!!!!

2kMip2.png

Διαφημίσεις

εγω λεω να πατε και αλλου να κανετε σπερμοδιαγραμμα σε αλλον μικροβιολογο...μπορει να δειτε αλλα αποτελεσματα....

2kMip2.png

εγω λεω να πατε και αλλου να κανετε σπερμοδιαγραμμα σε αλλον μικροβιολογο...μπορει να δειτε αλλα αποτελεσματα....

εννοειται θα κανουμε ..αλλα περιμενω αυτο τωρα και να παμε σε ανδρολογο να δουμε τι θα κανει και εκει ...

να τον εξετασει και πο κατω κλπ...ισως του γραψει και ορμονικεσ εξετασεισ και βλεπουμε ...

και μετα μια και καλη ..τωρα,αν μασ πει ο ανδρολγοσ ...μην περιμενισ 3 μηνεσ αλλα σε 20 μερες ξανακανε το ...ε τοτε ναι ..θα κανουμε

πλάκα κάνεις τώρα ε????μίλησε έτσι?δε το πιστεύω...εγώ πάντως θα έπαιρνα την καλλιέργεια,θα τον πλήρωνα και μετα πριν φύγω με ωραιότατο τρόπο θα τον "στόλιζα"!απαράδεκτος.....:mad:

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

σιγουρα κι εγω το πιστευω αυτο....γιαυτο και εγω ξεκινησα και το γυμναστηριακι μου απο σημερα γιατι το ειχα αναβαλει με την υποψια οτι θα μεινω αμεσως εγκυος και εκτος απο το σωμα μου μου χαλασε και η διαθεση...οποτε ειπα να ανανεωθω και οταν ερθει θα ειναι μεγαλυτερη η χαρα μας γιατι δεν θα το εχουμε σκεφτει ετσι επιμονα οπως τους προηγουμενους μηνες...ειπα να χαλαρωσω λιγακι να μην εχω αγχος αλλο...με κουρασε....με επιασε και η νευραλγια στο προσωπο μου απο το αγχος και τη στενοχωρια ...οποτε τελος ολα αυτα!!!!

μπράβο!:D

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

ath_gal1 οταν θα ξαναπας να του πεις οτι αν δεν μπορει να ειναι ανθρωπος να κάτσει σπίτι του! Απαράδεκτος! Τωρα να σου πω να κάνεις υπομονή? Και εγώ θα είχα τρελαθεί. καταλαβαίνω. Υπάρχουν όμως λύσεις, θα δεις. Θα τα καταφέρετε. Ολες το τέλος θα τα καταφέρουμε!

Εγω πάλι πρέπει να έχω ιωση.. τι καλα!@

Διαφημίσεις

πλάκα κάνεις τώρα ε????μίλησε έτσι?δε το πιστεύω...εγώ πάντως θα έπαιρνα την καλλιέργεια,θα τον πλήρωνα και μετα πριν φύγω με ωραιότατο τρόπο θα τον "στόλιζα"!απαράδεκτος.....:mad:

πολλα κιλα μ@@ κας ο τυπος ...

δεν μιλανε ετσι ..σε καμι περιπτωση ακομα και να κανεισ και μια ερωτηση παραπανω ...

παντωσ μου κανει εντυπωση οτι ηταν ο μονοσ που μου ειπε ..οτι μεσα σε 1 ωρα πρεπει να φερεισ το σπερμα ...

ολοι οι υπολοιποι λενε ....20 λεπτα -30 λεπτα...

εγω το πηγα μεσ στο μισαωρο πιστευω...

δεν ξερω ...:rolleyes:

εννοειται θα κανουμε ..αλλα περιμενω αυτο τωρα και να παμε σε ανδρολογο να δουμε τι θα κανει και εκει ...

να τον εξετασει και πο κατω κλπ...ισως του γραψει και ορμονικεσ εξετασεισ και βλεπουμε ...

και μετα μια και καλη ..τωρα,αν μασ πει ο ανδρολγοσ ...μην περιμενισ 3 μηνεσ αλλα σε 20 μερες ξανακανε το ...ε τοτε ναι ..θα κανουμε

και καλα θα κανετε...ρε συ εδω ειχα πει τις προαλλες οτι δυο φιλες πηγαν σε γυναικολογο τους ειπε ρητα ολικη αφαιρεση και μετα πηγαν σε εναν αλλον δικο μου και τους εκανε καλα και τωρα εχουν και παιδακια....παντα μα παντα πρεπει αν παιρνουμε δευτερη γνωμη!!!!!

2kMip2.png

"αμαννννννν και δενμπορουμε να ασχολουμαι με ενα σπερμοδιαγραμμα " αυτό που είπε φτάνει και περισσεύει!να πας οπωσδήποτε και αλλού!

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

πολλα κιλα μ@@ κας ο τυπος ...

δεν μιλανε ετσι ..σε καμι περιπτωση ακομα και να κανεισ και μια ερωτηση παραπανω ...

παντωσ μου κανει εντυπωση οτι ηταν ο μονοσ που μου ειπε ..οτι μεσα σε 1 ωρα πρεπει να φερεισ το σπερμα ...

ολοι οι υπολοιποι λενε ....20 λεπτα -30 λεπτα...

εγω το πηγα μεσ στο μισαωρο πιστευω...

δεν ξερω ...:rolleyes:

εσύ το πήγες στο μισαώρο,αυτός πότε ξεκίνησε να το εξετάζει?????????????

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

"αμαννννννν και δενμπορουμε να ασχολουμαι με ενα σπερμοδιαγραμμα " αυτό που είπε φτάνει και περισσεύει!να πας οπωσδήποτε και αλλού!

και μασ ειπε χαλια μαντατα...οκ δνε φταιει αυτοσ ..αλλα και μ ιλασ και ετσι ? μπεσ λιγο βρε .π@@@ρα στην ψυχολογια του αλλου !

κωλοανθρωποσ!

αχ το ειπα και ησυχασα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...