Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα! Τελικά πήρα το ρίσκο και ξεκίνησα τα φάρμακα για προετοιμασία ενδομήτριου σήμερα.. Δε θα κάνουμε ωοληψια καθόλου αυτή τη φορά γιατί έχω 2 ωχρά σωμάτια από την προηγούμενη ωοληψια που δεν έχουν απορροφηθεί πλήρως ακόμα. Το μόνο που με αγχώνει τώρα είναι πως τα αποτελέσματα μικροβιώματος θα βγουν πολύ οριακά χρονικά με τη μερα της ΕΤ. Δεν έχω κάνει καμμία ΕΤ ως τώρα απλά εγώ είχα ζητήσει να κάνουμε προληπτικά υστεροσκοπηση για να δούμε πως είναι όλα καλά προκαταβολικά μιας κ δεν εχουμε αρκετά εμβρυα να το ρισκάρουμε..

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

σε καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ.ειναι πολυ λογικο να σκεφτεσαι ολα αυτα τα νεα δεδομενα που μπηκαν στην ζωη σου..θελω απλως να σου πω οσα θα ελεγα στην καλυτερη μου φιλη(αν ηταν στην θεση σου)..ηρεμησε..πανικοβληθηκες..στενοχωρηθηκες..οκ!!σκεψου τωρα λογικα..ωραια..μια εξεταση κακη..ξερεις τι μου ειπε ο γυναικολογος μου οταν τον ρωτησα ποτε να κανουμε σπερμοδιαγραμμα....ερευνες στην Αμερικη,εξετασαν αντρες που έκαναν παιδι,με φυσιολογικο τροπο...στους 10 οι 5 ειχαν χαλια σπερμοδιαγραμμα,δηλ. θα τους ελεγαν οτι ειπαν και σε σενα..κι ομως..κανανε παιδι...τυχαιο????δεν νομιζω...

εγω πιστευω πως πρεπει να αλλαξεις ψυχολογια...προσπαθησε το..δεν ειναι ευκολο..αλλα αν σκεφτεις ποσο καλο θα σου κανει..αξιζει να προσπαθησεις..καθε φορα που κακες σκεψεις θα ρχονται στο μυαλο σου..θα τις διωχνεις...θα λες..οχι,αρνουμαι να κανω κακο στον εαυτο μου...και πιστευω απ τα βαθη της καρδιας μου,για σενα και για καθε κοπελα που παλευει για τον ιδιο σκοπο...πως το θαυμα θα γινει...γιατι η δημιουργια ενος μωρου,ειναι ενα θαυμα γιο ολους!!πιστεψε το κι εσυ...και θα δεις...

σου ευχομαι δυναμη και θετικη σκεψη!!δωσε αγαπη στον αντρα σου...και αντιμετωπισε τα ολα αισιοδοξα..οσο για το οικονομικο...αχ....ολες σε νιωθουμε και σ αυτο το κομματι..δεν ξερω βρε παιδι μου..μπορει να με πειτε γραφικη...ο θεος ποτε δεν μας αφηνει...αν χρειαστει..ειμαι σιγουρη πως απο καπου θα βρεθουν και τα χρηματα..δεν μπορει...θα με θυμηθεις...[/

ελπιδα με το ονομα!!!!!μαζι σου κοπελαρα μου!!!!!!!!!!!!!!

2kMip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ath διάβασε το μήνυμα που σου έστειλα όλα θα πάν καλά είμα σίγουρη!!!!! κορίτσια περιμένω τη δευτέρα περίοδο και είμαι έτοιμη να πέσω πάλι στη λούμπα των τεστ!!!!! ενώ το είχα διαχειριστεί ψύχραιμα όλο το καιρό άρχισε από σήμερα να με τρώει σκέφτομαι άλλη μια απογοήτευση για αυτό το μήνα:idea:

Διαφημίσεις

κοριτσια καλημερα...σας εχασα για λιγες μερες...δυστυχως δεν εχω καθολου ευχαριστα νεα....απεβαλλα...παλινδρομη κυηση...την τεταρτη με εβαλε χειρουργειο κ μου εκανε αποξεση...νιωθω πολυ χαλια...κλαιω συνεχεια...εχασα πολυ αιμα κ πριν το χειρουργειο κ ειμια πολυ εξαντλημενη. ελπιζω εσεις να ειστε ολες καλα.

Διαφημίσεις

κοριτσια καλημερα...σας εχασα για λιγες μερες...δυστυχως δεν εχω καθολου ευχαριστα νεα....απεβαλλα...παλινδρομη κυηση...την τεταρτη με εβαλε χειρουργειο κ μου εκανε αποξεση...νιωθω πολυ χαλια...κλαιω συνεχεια...εχασα πολυ αιμα κ πριν το χειρουργειο κ ειμια πολυ εξαντλημενη. ελπιζω εσεις να ειστε ολες καλα.

ax μαριαειρηνη μου τι λες τωρα?λυπαμαι τοσο πολυ..κ σε καταλαβαινω απολυτα πως νιωθεις,τα ιδια περασα το σεπτ...κουραγιο,αυτο μονο μπορω να σου πω..

S4iNp3.png

BU56p3.png

κοριτσάκι μου κουράγιο.Ξέρω πως νιώθεις το έχω περάσει και εγώ - μόνο που ε΄γω ευτυχώς δεν έκανα απόξεση ήταν στην αρχή - το μόνο που έχω να σου πω είναι ότι ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός.πρέπει να είσαι δυνατή για να συνεχίσεις.Εδω είμαστε εμείς για ότι χρειαστείς.

Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία

καλήμερα και καλό σαβ/κο σε όλες σας!να χαίρομαι και τον άντρα μου βρε!!!!φιλιά;)

να τον χαίρεσαι και σύντομα με ενα μωρακι στην αγκαλια σας.:D

Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία

βρε κοριτσια,διορθωστε με αν κανω λαθος,μηπως η γιαννα εχει ερθει αθηνα?σαν να θυμαμαι τωρα κοντα ειχε ραντεβου..

Καλημερα και καλο σαββατοκυριακο

μαριαειρηνη μου λυπαμαι παρα πολυ για οτι συνεβει...ειλικρινα λυπαμαι γιατι μπορω να σε καταλαβω....ευχομαι να σου δωσει ο Θεος δυναμη να το ξεπερασεις γρηγορα και να συνεχισεις παρακατω

ναι ανεβηκα ανναστ μου , ολα καλα ειδα το εξωγηινακι μου, ειδαμε και την καρδουλα του να χτυπαει, δεν την ακουσα δεν την επιανε το μηχανημα, αλλα 15/03 που θα ξανα κανω υπερηχογραφημα θα την ακουσω. δοξα το Θεο ολα πανε πολυ καλα, ο γιατρος τα ειδε ολα φυσιολογικα. εκλεισα και ραντεβου για αυχενικη διαφανεια στις 11/04.

η αληθεια ειναι οτι δεν παρακολουθω πολυ τα νεα εδω.....καποιες φορες ψυχοπλακωνομαι και ειναι το τελευταιο πραγμα που πρεπει να μου συμβαινει αυτη την περιοδο. τι να πω????? ο καθε ανθρωπος εχει τα δικα του προβληματα αλλα πλεον εγω δεν μπορω να συμπασχω σε αυτο, λυπαμαι που το λεω αλλα ετσι νιωθω. μακαρι να πανε ολα καλα σε ολες τις κοπελες, να ξεπερασουν τις δυσκολιες τους και να καταφερουν μια εγκυμοσυνη.

.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Καλημερα και καλο σαββατοκυριακο

μαριαειρηνη μου λυπαμαι παρα πολυ για οτι συνεβει...ειλικρινα λυπαμαι γιατι μπορω να σε καταλαβω....ευχομαι να σου δωσει ο Θεος δυναμη να το ξεπερασεις γρηγορα και να συνεχισεις παρακατω

ναι ανεβηκα ανναστ μου , ολα καλα ειδα το εξωγηινακι μου, ειδαμε και την καρδουλα του να χτυπαει, δεν την ακουσα δεν την επιανε το μηχανημα, αλλα 15/03 που θα ξανα κανω υπερηχογραφημα θα την ακουσω. δοξα το Θεο ολα πανε πολυ καλα, ο γιατρος τα ειδε ολα φυσιολογικα. εκλεισα και ραντεβου για αυχενικη διαφανεια στις 11/04.

η αληθεια ειναι οτι δεν παρακολουθω πολυ τα νεα εδω.....καποιες φορες ψυχοπλακωνομαι και ειναι το τελευταιο πραγμα που πρεπει να μου συμβαινει αυτη την περιοδο. τι να πω????? ο καθε ανθρωπος εχει τα δικα του προβληματα αλλα πλεον εγω δεν μπορω να συμπασχω σε αυτο, λυπαμαι που το λεω αλλα ετσι νιωθω. μακαρι να πανε ολα καλα σε ολες τις κοπελες, να ξεπερασουν τις δυσκολιες τους και να καταφερουν μια εγκυμοσυνη.

.

με το καλο γιαννα μου,καλα το θυμομουν..σε καταλαβαινω αυτα που λες...κατα τα αλλα εισαι καλα?ποτε εχεις πητ?

κ εγω 2/4 εχω αυχενικη!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...