Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα! Τελικά πήρα το ρίσκο και ξεκίνησα τα φάρμακα για προετοιμασία ενδομήτριου σήμερα.. Δε θα κάνουμε ωοληψια καθόλου αυτή τη φορά γιατί έχω 2 ωχρά σωμάτια από την προηγούμενη ωοληψια που δεν έχουν απορροφηθεί πλήρως ακόμα. Το μόνο που με αγχώνει τώρα είναι πως τα αποτελέσματα μικροβιώματος θα βγουν πολύ οριακά χρονικά με τη μερα της ΕΤ. Δεν έχω κάνει καμμία ΕΤ ως τώρα απλά εγώ είχα ζητήσει να κάνουμε προληπτικά υστεροσκοπηση για να δούμε πως είναι όλα καλά προκαταβολικά μιας κ δεν εχουμε αρκετά εμβρυα να το ρισκάρουμε..

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

ακουω διαφορα εδω μεσα παιρνω δυναμη απ την αλλη με εχετε φρικαρει ..τη δοτη σπερματος ? θα παρω απο αλλον ??ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ...!!!!! ποιο το νοημα....

εδω λεμε να κυοφορησω το παιδι του καλου μου και οχι ενος ξενου...

απ την αλλη ...λεω λεω λεω....δεν υπαρχει ουτε ενα ευρω στην ακρη ...

ολα αυτα ειναι κοστοσ ...,χωρια τα φαρμακα χωρια η εξωσωματικη ..και ολες οι προηγουμενες εξετασεις ,,,χωρια γεννες κλπ ...μιλαμε για κοστοσ ..15.000 ...ρε κοριτσια...

τι λεμε τωρα...σασ τα ειπα χοντρα χοντρα ..το ζουμι ...δεν μιαλμε για 1 χιλιαρικο

ετσι ομως δεν κανεις καλο στον εαυτο σου και στην κατασταση....ηρεμηστε και οι δυο σας και μετα αποφασιζετε τι θα κανετε...υπαρχει λυση για ολα!!!!

2kMip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλε ποτε εφτασες και σε σπερμα δοτη;ενα ενα με τη σειρα.πρωτα να πατε σε ουρολογο να κανετε εναν υπερηχο και μετα βλεπετε.καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη.εσεις βασιζεστε σε ενα σπερμοδιαγραμμα το οποιο απο μερα σε μερα αλλαζει και τα χεις βαψει μαυρα.σε καταλαβαινω οσο δε φανταζεσαι τα χω περασει κι εγω.και εδω και 4 χρονια παλευω για παιδι.θελει μεγαλα κουραγια και δυναμη.για αλλους ειναι απλα τα πραγματα και για αλλους η αποκτηση ενος μωρου ειναι αγωνας ζωης.οσο για τα οικονομικα πες μου εναν ειδικα τωρα που τα εχει.ολοι παλευουμε ολοι κοβουμε για πετυχουμε το στοχο μας.χαλαρωσε ολα θα γινουν.θελει το χρονο του.:rolleyes:

καλε ποτε εφτασες και σε σπερμα δοτη;ενα ενα με τη σειρα.πρωτα να πατε σε ουρολογο να κανετε εναν υπερηχο και μετα βλεπετε.καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη.εσεις βασιζεστε σε ενα σπερμοδιαγραμμα το οποιο απο μερα σε μερα αλλαζει και τα χεις βαψει μαυρα.σε καταλαβαινω οσο δε φανταζεσαι τα χω περασει κι εγω.και εδω και 4 χρονια παλευω για παιδι.θελει μεγαλα κουραγια και δυναμη.για αλλους ειναι απλα τα πραγματα και για αλλους η αποκτηση ενος μωρου ειναι αγωνας ζωης.οσο για τα οικονομικα πες μου εναν ειδικα τωρα που τα εχει.ολοι παλευουμε ολοι κοβουμε για πετυχουμε το στοχο μας.χαλαρωσε ολα θα γινουν.θελει το χρονο του.:rolleyes:

συμφωνω απολυτα.......:D

T4YJp2.png

Ο μπαμπας και η μαμα ανυπομονουν να ερθεις στη ζωη τους!!!!!!!!σε περιμενουμε....πειρατη μας!!!!!

2013.pngMake a pregnancy ticker

wSStp3.png

το εγραψε καποια κοπελα εδω μεσα ...δεν την κατηγορω απλα λεω οτι δεν ειναι αυτο που θελω...

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

εχουμε νεο δρομο...δεν θα πιασει ...παμε για εξωσωμ. και αν !

οπως τ ακους! και αν !

ντινα μου καλημερα,sorry που δεν σου απαντησα χθες,αλλα ημουν πτωμα..ακου να σου πω,μια φιλη μου δεν μπορουσε να μεινει εγκυος,καναν εξετασεις κ ο αντρας της επειδη ειναι φορτιγατζης,ειχε λογω καθηστικης ζωης χαλια σπερμα. σχεδον μηδενικη κινητικοτητα..πηγαν κατευθειαν για εξωσωματικη,με την πρωτη,μενει εγκυος η φιλη μου,κ πριν χρονισει η μπεμπα,πανε κ κανουν αλλη μια,κ ηρθαν διδυμα αγορακια!!!

στο λεω αυτο για να δεις οτι δεν χαθηκαν ολα,αφου βρηκατε το προβλημα,θα βρειτε κ λυση!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

θα σας γραψω αποτελεσματα να μου πειτε οσες ξερετε πως μεταφραζονται ..ποσα ..μηδενικα να βαλω δηλαδη ..(που δεν ειναι πολλα ,αλλα λεμε)

ογκος σπερματος ..6,5ml (φυσ. τιμη 2ml-7ml)

χρονοσ ρευστοποιησης (λεπτα)...17 λεπτα (5 λεπτα - 60 λεπτα)

ph σπερματος ......8 (7,2-7, 8 )

ιξωδες σπερματος ......κατα φυση

πυοσφαιρια σπερματος ..........2-3 (φ.τ. < 10 κ.ο.π.)

ερυθρα σπερματος ....1-3

αριθμος σπερματοζωαριων /ml (εκατομυρια / ml)........0.1 (φ.τ >20 εκατομ./ml)

ολικος αριθμος σπερματοζωαριψν στο δειγμα (εκατομυρια/δειγμα).....0,65 (φ.τ >40 εκατομ.)

τυπικες μορφες ....δεν γραφει τιποτα ....και λεει απλα ... (φ.τ 50%)

αυτα

τα αλλα ειναι κενα

θα σας γραψω αποτελεσματα να μου πειτε οσες ξερετε πως μεταφραζονται ..ποσα ..μηδενικα να βαλω δηλαδη ..(που δεν ειναι πολλα ,αλλα λεμε)

ογκος σπερματος ..6,5ml (φυσ. τιμη 2ml-7ml)

χρονοσ ρευστοποιησης (λεπτα)...17 λεπτα (5 λεπτα - 60 λεπτα)

ph σπερματος ......8 (7,2-7, 8 )

ιξωδες σπερματος ......κατα φυση

πυοσφαιρια σπερματος ..........2-3 (φ.τ. < 10 κ.ο.π.)

ερυθρα σπερματος ....1-3

αριθμος σπερματοζωαριων /ml (εκατομυρια / ml)........0.1 (φ.τ >20 εκατομ./ml)

ολικος αριθμος σπερματοζωαριψν στο δειγμα (εκατομυρια/δειγμα).....0,65 (φ.τ >40 εκατομ.)

τυπικες μορφες ....δεν γραφει τιποτα ....και λεει απλα ... (φ.τ 50%)

αυτα

τα αλλα ειναι κενα

εγω δεν μπορω να σε βοηθησω σε αυτο,απλα θα σου πω,μην τα βαψεις μαυρα!!χαμογελα,στηρηξε τον αντρα σου κ προχωρηστε μαζι χερι χερι..τωρα σε χρειαζεται οσο τιποτα αλλο στο κοσμο..οταν υπαρχει θεληση,ολα τα καταφερνουμε..κ τα λεφτα θα τα βρειτε μην το σκεφτεσαι!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

εντωμεταξυ ,.,.δεν ξερω αν γνωριζετε οτι σε περιπτωση που θες να μπεισ σε ιστορια εξωσωματικησ ...και θεσ τα φαρμακα μεσω ικα ...πρεπει να εισαι παντρεμενη ...ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ !

εμεις δεν ειμαστε....

μαλλον το κανουν ..απ ο,τι εχω ακουσει για να μην (οσο και να φαινεται χαζο,) για παρανομες υιοθεσιες και ...που τα δινουν ...ακομα και που τα πουλανε !

οπψς τ ακουτε...

δεν χορηγουν δλδ σε ανυπαντρεσ (μελλουσες) μητερες!

εκτος και αν εχεις ...ταααα χιλιαρικα απο πισω και τα σκασεις ..

επειδη ομως η δευτερη περιπτωση δεν παιζει ...τι κανουμε???

χιλια δυο προβληματα στη μεση ..

κι εγω πιστευα οτι θα φταινε οι σαλπιγγεσ και διαβατοτητα...κλπ.

δεν εκανα ακομα ...αλλα προσ το παρον θα την αναβαλω,αφου προεκυψαν αλλα στη μεση

απο αλλου το περιμενα απο αλλου μου ρθε!

μεχρι κ για κ@@ κινο τον ρωτησα τον γιατρο,αν παιζει κατι τεοιο για τον δικο μου ..ευτυχως μου λεει δεν ειναι τετοιο θεμα ...

ε αυτα...

εντωμεταξυ ,.,.δεν ξερω αν γνωριζετε οτι σε περιπτωση που θες να μπεισ σε ιστορια εξωσωματικησ ...και θεσ τα φαρμακα μεσω ικα ...πρεπει να εισαι παντρεμενη ...ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ !

εμεις δεν ειμαστε....

μαλλον το κανουν ..απ ο,τι εχω ακουσει για να μην (οσο και να φαινεται χαζο,) για παρανομες υιοθεσιες και ...που τα δινουν ...ακομα και που τα πουλανε !

οπψς τ ακουτε...

δεν χορηγουν δλδ σε ανυπαντρεσ (μελλουσες) μητερες!

εκτος και αν εχεις ...ταααα χιλιαρικα απο πισω και τα σκασεις ..

επειδη ομως η δευτερη περιπτωση δεν παιζει ...τι κανουμε???

χιλια δυο προβληματα στη μεση ..

κι εγω πιστευα οτι θα φταινε οι σαλπιγγεσ και διαβατοτητα...κλπ.

δεν εκανα ακομα ...αλλα προσ το παρον θα την αναβαλω,αφου προεκυψαν αλλα στη μεση

απο αλλου το περιμενα απο αλλου μου ρθε!

μεχρι κ για κ@@ κινο τον ρωτησα τον γιατρο,αν παιζει κατι τεοιο για τον δικο μου ..ευτυχως μου λεει δεν ειναι τετοιο θεμα ...

ε αυτα...

κ ο γαμος δεν ειναι προβλημα,θα κανετε εναν πολιτικο γαμο κ ολα οκ..αφου προχωρατε μαζι,ειναι σαν να εισαστε ηδη παντρεμενοι..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Άρχισε να το ψάχνεις σιγά σιγά και μην σκέφτεσαι κατευθείαν την εξωσωματική. υπάρχουν πολλά πράγματα πριν την εξωσωματική. το πρώτο είναι να επαναλάβετε την εξέταση κάπου αλλού. όλα θα έρθουν σιγά σιγά.

DnNdp3.png

SYD6p3.png

BsVEp3.png

στο μεταξυ εσυ εχεις ψαχτει;

εγω ειχα κανει αφαιρεση ινομυωματος το 2010 καισαρικη ...και καναμε ελεθερα γενικα ...

αγχωνομουν μηπψς εχω συμφυσεισ ...οπως εχω γραψει εδω κατακαιρους ..ημουν δρομολογημενη να κανω σαλπιγγογραφια ...τον αλλο μηνα...

για να δω συμφησεισ και διαβατοτητα σαλπίγγων ..

τωρα γ@@ θηκαν ...ολα ..δεν κανω προς το παρον ..εχουμε αλλες προτεραιοττηες..

συγνωμη αν μιλαω ετσι ..αλαλ ειμαι φοβερα ,στενοχωρημενη ..και προσπαθω να το παιζω τρελλιτσα μπροσ στον δικο μου ... και οτι ολα θα γινουν ...και απο μεσα μου σκαω!!

πρεπει να παει σε ουρολογο ..περιμενουμε κ την καλλιεργεια κι θα πει ..μετα ισως το βαλει να κανει ορμονικο ελεγχο να δει τι φταει ..αν δεν δειξει καποπια λειμωξη η καλλιεργεια...δλδ σκεφτομαι ..μηπως ..πρεπει να παρακαλαω ...να ειναι λειμωξη ..η οποια θα στρωσει με μια αγωγη ...(χαπια κλπ) και οχι κατι εσωτερικο ..κυρσοκυλη ..και ακατι αλλα που μου ειπανε που δεν τα θυμαμαι ...

δλδ να μπει χιερουγρειο ...(αλλο αγγουρι αυτο )..

δεν ξερω τι θα θελω να ειναι το προβλημα ...

αν ειναι εκ γεννετης ...την κατσαμε ...σημαινει οτι δεν παραγει γενικοτερα και οχι λογω καποιασ λειμωξησ που μπορει να αντιμετωπιστει με θεραπεια...

δεν ξερω τι να σκεφτω..κ σας ειπα ..

κανω τον ..καραγκιοζη μπροστα του ..και ολα θα γινουν ..αλαλ κατα βαθος τα βλεπω πολυ σκουρα μεσα μου ...

μεχρι και αν δεν παραγει ..για βιοψια ιστου απο ορχεις μου ειπαν ...στο πολυ γενικο ..οτι υπαρχουν λυσεις ..

ξερετε ομωε για τι κοστη μιλαμε ρε κοριτσια?

βλεπετε τι γινεται εξω?

πρεπει να παει σε ουρολογο ..περιμενουμε κ την καλλιεργεια κι θα πει ..μετα ισως το βαλει να κανει ορμονικο ελεγχο να δει τι φταει ..αν δεν δειξει καποπια λειμωξη η καλλιεργεια...δλδ σκεφτομαι ..μηπως ..πρεπει να παρακαλαω ...να ειναι λειμωξη ..η οποια θα στρωσει με μια αγωγη ...(χαπια κλπ) και οχι κατι εσωτερικο ..κυρσοκυλη ..και ακατι αλλα που μου ειπανε που δεν τα θυμαμαι ...

δλδ να μπει χιερουγρειο ...(αλλο αγγουρι αυτο )..

δεν ξερω τι θα θελω να ειναι το προβλημα ...

αν ειναι εκ γεννετης ...την κατσαμε ...σημαινει οτι δεν παραγει γενικοτερα και οχι λογω καποιασ λειμωξησ που μπορει να αντιμετωπιστει με θεραπεια...

δεν ξερω τι να σκεφτω..κ σας ειπα ..

κανω τον ..καραγκιοζη μπροστα του ..και ολα θα γινουν ..αλαλ κατα βαθος τα βλεπω πολυ σκουρα μεσα μου ...

μεχρι και αν δεν παραγει ..για βιοψια ιστου απο ορχεις μου ειπαν ...στο πολυ γενικο ..οτι υπαρχουν λυσεις ..

ξερετε ομωε για τι κοστη μιλαμε ρε κοριτσια?

βλεπετε τι γινεται εξω?

σε καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ.ειναι πολυ λογικο να σκεφτεσαι ολα αυτα τα νεα δεδομενα που μπηκαν στην ζωη σου..θελω απλως να σου πω οσα θα ελεγα στην καλυτερη μου φιλη(αν ηταν στην θεση σου)..ηρεμησε..πανικοβληθηκες..στενοχωρηθηκες..οκ!!σκεψου τωρα λογικα..ωραια..μια εξεταση κακη..ξερεις τι μου ειπε ο γυναικολογος μου οταν τον ρωτησα ποτε να κανουμε σπερμοδιαγραμμα....ερευνες στην Αμερικη,εξετασαν αντρες που έκαναν παιδι,με φυσιολογικο τροπο...στους 10 οι 5 ειχαν χαλια σπερμοδιαγραμμα,δηλ. θα τους ελεγαν οτι ειπαν και σε σενα..κι ομως..κανανε παιδι...τυχαιο????δεν νομιζω...

εγω πιστευω πως πρεπει να αλλαξεις ψυχολογια...προσπαθησε το..δεν ειναι ευκολο..αλλα αν σκεφτεις ποσο καλο θα σου κανει..αξιζει να προσπαθησεις..καθε φορα που κακες σκεψεις θα ρχονται στο μυαλο σου..θα τις διωχνεις...θα λες..οχι,αρνουμαι να κανω κακο στον εαυτο μου...και πιστευω απ τα βαθη της καρδιας μου,για σενα και για καθε κοπελα που παλευει για τον ιδιο σκοπο...πως το θαυμα θα γινει...γιατι η δημιουργια ενος μωρου,ειναι ενα θαυμα γιο ολους!!πιστεψε το κι εσυ...και θα δεις...

σου ευχομαι δυναμη και θετικη σκεψη!!δωσε αγαπη στον αντρα σου...και αντιμετωπισε τα ολα αισιοδοξα..οσο για το οικονομικο...αχ....ολες σε νιωθουμε και σ αυτο το κομματι..δεν ξερω βρε παιδι μου..μπορει να με πειτε γραφικη...ο θεος ποτε δεν μας αφηνει...αν χρειαστει..ειμαι σιγουρη πως απο καπου θα βρεθουν και τα χρηματα..δεν μπορει...θα με θυμηθεις...

ath_gal1 ειναι πολύ λογικό να τα βλέπεις σκούρα, δεν είναι λίγο αυτό που περνάτε. Καλά κάνεις και στηρίζεις τον αντρα σου, και μπράβο χρειαζεται πολύ αγάπη τώρα απο εσένα. Οσο για τα φάρμακα το έχω ακούσει και εγώ αλλά αυτό δεν είναι θέμα κάνετε εναν πολιτικό τακα τακα. Αλλά μην τρέχεις μπορεί να φτιάξουν τα πράγματα με μια φαρμακευτική αγωγή. Ειναι λογικό να απελπίζεσαι αλλα η επιστήμη σήμερα κάνει θαυματα. Α, και αυτό που εγραψε η ελπίδα το ξέρω κι εγώ. Κανε υπομονή κοριτσάκι μου και ολα θα πάνε καλά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...